Liebherr FNe 5006 Pure - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit - Vriezers

Liebherr FNe 5006 Pure - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit
Liebherr FNe 5006 Pure - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 854,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 63 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNe 5006 Pure - Vrijstaande Vrieskast - 238L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Wilma16-07-2024

Bevalt erg goed, een aanrader.

Met de 6 laden is dit een ruime vrieskast. Ook is het handig dat de voorkant van de lade doorzichtig is, zodat je kan zien wat er in zit. Vrieskast maakt weinig lawaai.
Pluspunten
  • grote
  • geluid
Minpunten
  • nog niet gevonden
h********@l******15-07-2024

Diepvrieskast

Ik heb voor dit product gekozen omdat het mij geadviseerd werdt en ik hem ook heel mooi vond en een goede naam. Liebherr staat bekend als een goed merk, hij doet het super wij zijn er heel blij mee
m***********@g********13-07-2024
Gisteren net gekocht op aan raden van Electro World Bakker wij hadden een vrieskast van Boch.
m******@i*********13-07-2024

Mooie vrieskast

Heel mooi product goede kwaliteit koop al 30 jaar liebehrr producten voor koelen en vriezen
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Mooi product
hy07-07-2024

Bevalt goed!

Onze vorige diepvrieskast was ook een Liebherr en deze beviel altijd zeer goed. Ook deze bevalt ons goed, hij heeft iets meer inhoud en is daardoor groter maar je kunt goed in de lades kijken. Makkelijk te bedienen. De bediening is zit aan de binnenkant. Is snel op temperatuur. Er is zit een handvat meer op de deur maar aan de zijkant zit een opening waar je hem open kunt maken. Je kunt er niet meer tegenaan stoten.
Pluspunten
  • handgreep zit niet op de deur
  • deur sluit goed
  • is snel op temperatuur
Minpunten
  • temperatuur is van buitenaf niet te zien
m*************@g********27-06-2024
Ruime vriezer met eenvoudig maar toch mooi design. Gebruiksvriendelijk. Houd temperatuur goed, ook bij hoge omgevingstemperatuur.
Ineke06-06-2024

Aanrader

Liebherr staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, daarom was het niet moeilijk om weer voor een Liebherr vriezer te kiezen. Onze vorige Liebherr vriezer heeft het ruim 20 jaar goed gedaan. Enige minpuntje is dat je de deur moet openen om het display te zien en gebruiken.
Pluspunten
  • betrouwbaar
  • weinig geluid
  • goede kwaliteit
  • lange levensduur
Minpunten
  • prijs
  • display zit achter de deur ipv aan de buitenkant
Froukje03-06-2024

Goed en degelijk!

Liebherr is gewoon goede kwaliteit, degelijk spul. Nooit eerder problemen mee gehad.
a***************@k*********19-05-2024

Weer zeer tevreden met de nieuwe Liebherr vriezer.

Ik heb al vele jaren Liebherr produkten, o.a. een koel/vries combi, een koelkast, en nu dus een vrieskast gekocht van Liebherr. Ook nu weer zeer tevreden over het Liebherr produkt. De vrieskast ziet er ook weer zeer degelijk uit, maakt bijna geen geluid, en nu dus 8 jaar garantie ook nog, en voor een zeer mooie prijs.
Pluspunten
  • Zeer geluidsarm / zeer stil.
  • Komt zeer degelijk over.
d********@o**********03-05-2024
Onze oude vrieskast gaf het na ruim 20 jaar op. Na diverse nuttige informatie van Expert aangehoord te hebben, hebben wij besloten voor deze Liebherr vrieskast te kiezen. Ruime opberg mogelijkheden en zuinig stroomverbruik. En het voornaamste: een goede prijs.
r**************@k*********29-04-2024

Zeker een aanrader.

Product is degelijk Niet het goedkoopst, maar wel duurzaam en zuinig. Hiervoor had ik ook Liebherr.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Lange garantie periode
g***********@g********12-04-2024

Goed en degelijk produkt

Dit product gekozen omdat zijn voorganger bijna 25 jaar heeft gefunctioneerd.
z**********@g********10-04-2024

Eenvoudig te bedienen vrieskast

Grote vrieskast en eenvoudig te bedienen stil in gebruik en kan in schuur tot -15°
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening