Liebherr FC 1404 Pure - Vriezer - Vrijstaand - 107L - Wit - Vriezers

Liebherr FC 1404 Pure - Vriezer - Vrijstaand - 107L - Wit
Liebherr FC 1404 Pure - Vriezer - Vrijstaand - 107L - Wit
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 569,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 72 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FC 1404 Pure - Vriezer - Vrijstaand - 107L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Fam. Janse13-02-2025

Aanrader!

Prima product, extreem stil en erg zuinig. Handig die verlichting wanneer je de vriezer opent omdat hij op een donkere plaats staat. Tip; bij eerste in gebruikname misten we een indicatie dat hij de ingestelde temperatuur bereikt had, of wij hebben die niet gevonden.. Wellicht is temperatuur indicatie alleen bij duurdere modellen beschikbaar?
Pluspunten
  • Verlichting
  • stil
  • geruisloos.
  • Eenvoudig te wisselen draairichting van de deur
  • zuinig
R*******@h*********08-02-2025

Top apparaat

Geen comments
d************@x********28-01-2025

Goede keus voor wie een C-label vriezer zoekt

Onze oude vriezer verbruikte inmiddels zoveel meer energie dan een nieuwe, dat we kozen voor een nieuwe, met energielabel C van Liebherr. Het opgegeven verbruik zou maar eenderde zijn van onze oude vriezer. Net een week in huis en in gebruik blijkt hij nog veel zuiniger te zijn. Een goede keus dus! Verder is hij precies wat wij zochten. Je kunt zelf de temperatuur instellen, met vier ruime lades is hij handig in gebruik.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • energiezuinig
  • handige indeling
RiVaRo27-01-2025

Een terechte kieskeurig aanbevolen apparaat!

Vandaag in tweede instantie dit mooie apparaat in ontvangst genomen. Het apparaat is goed gemaakt en komt degelijk over, geluidsniveau is zeer prima. Al met al een goede aankoop!
Pluspunten
  • Goede bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Geluidsniveau
MD27-01-2025

Hele mooie en stille vriezer

Onze oude tafelmodel vriezer was op. Gekozen voor Liebherr vanwege de uitstekende ervaring met het merk in de familie. Deze kleine vriezer ziet er stoer en strak uit en is muisstil. Deur en lades voelen zeer solide en de interne verlichting is een mooie en welkome toevoeging. De voor Liebherr typerende afzet functie van de handgreep werkt perfect. Heel blij met deze vriezer.
Pluspunten
  • Stoer uiterlijk
  • Binnen verlichting
  • Trek/duw functie handgreep
  • Zeer stil
  • Duidelijk bedieningsmenu
z********@h**********21-01-2025

bevalt erg goed.

hoog kwaliteit and werkt naar behoren.
l******@h**********16-01-2025
Zowiezo heb ik graag 4 lades in mijn vriezer, dat is bij Liebherr zo. En bij Miele maar dat is te duur voor mij. Ik ben alleenstaand ouder. Maar kwaliteit wil ik wel en kwam bij Liebherr, hij ziet er strak uit mooie met glas aan de binnenkant, daardoor overzichtelijk en superhandig een lichtje. Zeer tevreden
d********@c********16-01-2025
Mooie vriezer voor in onze buitenkast. Hadden alleen qua afmetingen geen rekening gehouden met de nogal uitstekende handgreep, waardoor de deuren van onze kast moesten worden aangepast. Wel een handige handgreep, ook een fijne verlichting zodra je de vriezer opendoet. Tevreden met dit apparaat!
g*************@g********12-01-2025

Liebherr, bewezen klasse!

Prachtige,strakke vormgeving, degelijke bouw,modern want o.a. akoestische waarschuwing bij per ongeluk deur open laten.
P*********@h**********12-01-2025
Heb de vriezer nu ruim twee weken. Is per lade ruim voldoende voor 6 bakken van 16*11 cm. De lades zijn voldoende hoog om twee lagen te maken met bakjes van 6 cm. hoogte. Verlichting is aanvullend en ook voldoende. Opvallend is dat de vriezer (vrijwel) geruisloos is. Vriest snel in. Tot op heden zeer tevreden.
RW09-01-2025
3.0

Mooi uiterlijk maar enorm veel tikkende geluiden

3.0
Doet het prima maar maakt ontzettend veel geluid. Afspraak met een monteur van Liebherr gemaakt. De monteur gaf aan dat de compressor tegen de onderkant van het apparaat aantikt. herkenbaar probleem en maakt veel (tikkend) geluid. Er zijn nu extra dempers tussen gezet waardoor het verholpen is. Gelukkig 8 jaar garantie..
Pluspunten
  • vriest
  • uiterlijk
Minpunten
  • tikkend geluid
Sav08-01-2025

Topkwaliteit en gemak: zeker overtuigend en een aanrader!

Ik heb dit apparaat recent gekocht ( ong 1 maand geleden) en Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop van de Liebherr Fc 1404 Pure. De kwaliteit is echt top, precies wat ik ervan verwachtte. Het apparaat doet alles wat het moet doen en dat doet het perfect. Wat ik ook erg waardeer, is dat de koelkast alarmeert wanneer de deur niet goed dicht is of wanneer hij te lang openstaat, wat zorgt voor extra gemak en gemoedsrust. Daarnaast is het geluid van de Liebherr Pure zo stil dat je het bijna niet opmerkt, zelfs als het apparaat in werking is. Al met al ben ik zeer tevreden over deze koelkast en kan ik deze zeker aanbevelen!
Pluspunten
  • Genoeg opbergruimte.
  • Geluid is stil
  • je merkt het nauwelijks op.
  • Alarmeert wanneer de deur niet goed dicht is of te lang openstaat
r*******@g********03-01-2025

Absolute aanrader !!

Liebherr FC1404-20 Ik heb deze vriezer 10 dagen in gebruik en bevalt uitstekend , de binnenkant is verrassend uitgevoerd met glasplaten en lades . Ik heb de lades verwijderd om alleen gebruik te maken van de glasplaten omdat ik alleen diepvries bakjes gebruik. De vriezer is voorzien van helder stralende led verlichting wat de hele vriezer verlicht . Deze vriezer heeft ook Low Frost wat zorgt dat je deze nauwelijks hoeft te ontdooien ten opzichte van de wat oudere vriezers , en dat werkt verbazingwekkend goed .Als de vriezer geopend is zie je op de glasplaten ijsbloemen komen en die verdwijnen weer , dis bij volgende keer openen van de vriezer zie je de glasplaten weer even helder . Mocht deze vriezer ondooit moeten worden zal het vrij simpel zijn door de gladde afwerking,en geen vriesroosters of iets dergelijks want het koedegedrelte lijkt in de wanden te ztten. Het tempratuur bereik van de vriezer is van -16 t/m -28 ....Tja wat moet ik daar over zeggen behalve dat het extreem koud kan worden. Verder is het een stille vriezer die energie zuinig is Ook ben ik wel positief over de handgreep het oogt wat grof , maar heeft een soort van hefboom werking waardoor het gemakkelijker wordt om de vriezer te openen. Mocht de vriezer onverhoopt openstaan of u heeft de vriezer zelf te lang geopend dan waarschuwt deze met een akoestisch signaal en knipperende verlichting. Bent u opzoek naar een nieuwe vriezer , kijk dan in ieder geval ook naar deze . Deze vriezer vriezer is leverbaar in de type ; FC , FD , FE waarbij de 2e letter het energielabel aangeeft. Met een besparing op 10 jaar ongeveer; Model. Verbruik p.j. Besparing 10 jaar Model C. 110 kw per jaar. € 430,00 Model D. 137 kw per jaar. € 317,00 Model E. 172 kw per jaar. € ???...?? (T.o.v een minst efficiënt model) En vooral een voordeel is de garantie , 2 + 6 jaar !! Bij registratie via internet. Deze recensie is geschreven met blijdschap van aankoop , de praktijk en de tijd moeten het nog uitwijzen , maar heb er het volste vertrouwen in.
Pluspunten
  • Energieverbruik
  • Vriest super
  • Minder ontdooien
w********@g********27-12-2024
Het apparaat is echt superstil ,36 db en energieklasse C dus prima. De lade met kantelfunctie is handig en de lades kunnen er niet uitvallen dus goed over nagedacht. De onderste lade is wel iets korter door de compressor. Is geschikt om te plaatsen in een onverwarmde ruimte tot 15°C zoals een schuur mocht je dat willen. De temperatuur vriezer instelbaar in 4 standen en heeft een extra Superfrost stand voor grote hoeveelheid in te vriezen levensmiddelen. Geeft alarmtoon als de deur langer dan 60 seconden openstaat, bij stroomuitval en als de temperatuur niet overeenkomt met de ingestelde temperatuur. Binnenverlichting via led licht en werkt zeer goed (zicht in elke lade die je opent) Handvatom te openen is een super uitvinding, werkt heel fijn. Lengte aansluitsnoer is 2 meter dus lang genoeg. Heeft SmartFrost systeem dus ontdooien zou minder vaak nodig moeten zijn. Het Touch display werkt simpel en wil je het apparaat beter leren kennen dan raad ik aan de gebruikshandleiding te downloaden via de QR code die staat op de bijjgeleverde Quick Start Quide. Samengevat een prima product voor een goede prijs en natuurlijk van een topmerk.
r***********@t*********21-12-2024

zeker een aanrader

er zijn verschillende redenen ten eerste een mooi uiterlijk genoeg ruimte zuinig in energie zeer stil zeker niet te duur en lange garantie en als laatste heel erg lang ervaring met liebherr
Pluspunten
  • energie zuinig/stil
  • mooi uiterlijk
Minpunten
  • heb ik niet
HUZ16-12-2024

Supervriezer

Werkt uitstekend, goede bouwkwaliteit, kan veel spullen invriezen.
Pluspunten
  • energiezuinig
  • bouwkwaliteit
Jan Verheijden01-12-2024

Top aankoop

Deze vriezer gekocht omdat het een top merk is betreffende koelen en vriezen. Mijn ouders hadden een Liebherr koelkast en heeft nooit problemen gegeven, vandaar het vertrouwen in het merk Liebherr. Goede prijs verhouding en met label C. Ziet er perfect uit met een goede gebruiksaanwijzing en maar liefst 8 jaar garantie. Als je als fabrikant 8 jaar garantie geeft dan moet je achter het top product staan. Succes bij uw eerste Liebherr aankoop. Vriendelijke groet Jan Verheijden
Pluspunten
  • Ziet er schitterend uit met binnen verlichting.
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing.
  • Label C voor een prima prijs.
  • Display geeft continu de temperatuur weer.
  • Zeer laag energie verbruik.
Minpunten
  • Nog niets.
Fons30-11-2024

Liebherr, een TOP vrieskast.

Een A fabrikaat met een zeer mooie uitstraling en van een zeer goede kwaliteit! Zeker niet onbelangrijk, Liebherr levert een goede aftersale service.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Uitstraling
  • Levensduur
  • Gebruiksgemak
SanderS29-11-2024

Doet zijn werk stil en goed

Na wat vergelijken toch weer voor een Liebherr gekozen. Specifiek voor dit model vanwege het lage energiegebruik en de inhoud. De vriezer is fluisterstil en vriest snel/goed. Hij wordt van binnen goed verlicht en heeft een handige deurgreep. De bediening van het menu via het display is eenvoudig in gebruik.
Pluspunten
  • Energieverbruik
  • Verlichting
  • Ruimte
  • Indeling
Minpunten
  • Alarm gaat snel af
Jeroen27-11-2024

Erg zuinig en ruim

Één van de weinige tafelmodel vriezers die zo energiezuinig is. Veel inhoud voor zijn formaat, kwaliteitsmerk, goede prijs en vooral lange garantie.
Pluspunten
  • zuinig
  • ruim
c********@y********24-11-2024

Stille vriezer met gladde wanden/zonder spiralen

Heel blij mee. Voldoende ruimte, ontzettend stil, fijn handvat en alleen gladde wanden (geen spiralen meer op elke laag). De vriezer heeft wel veel hoekige vormen, dus oogt m.i. minder mooi, maar andere aspecten zijn veel belangrijker.
C.M van der Linden24-11-2024

Deze vriezer laat ons niet in de kou staan

Geweldige vriezer, zeer gebruiksvriendelijk, vol met handige programma set ups en vooral een zuinig energielabel, dus gebruik!
Pluspunten
  • goed formaat voor 2 persoons huishouden
  • goede bergruimte
p***********@h******23-11-2024

Bevalt goed.

Uitstekende koelcapaciteit en zuinig. Bovendien zeer redelijk geprijsd.
Pluspunten
  • Koeling
  • Zuinig
Perfecte vriezer11-11-2024

Perfect

Perfecte vrieskast stil en makkelijk in gebruik
  • Zuinig
i***@v*************30-10-2024

Prima vriezer

Prima werken en voldoende ruimte om vele zaken in te vriezen en te bewaren.
Pluspunten
  • snel te installeren
  • vries goed