Liebherr GP 1376 Premium Tafelmodel Vriezer | 103L | Wit

Liebherr GP 1376 Premium Tafelmodel Vriezer | 103L | Wit - Vriezers

Energieklasse A, E

Liebherr GP 1376 Premium Tafelmodel Vriezer | 103L | Wit - Vriezers

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 196 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1376 Premium Tafelmodel Vriezer | 103L | Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r********@g********12-05-2022

prima vriezer voor deze prijs

Via reviews van internet kwam deze vrieskast er heel goed uit . energie zuinig , ruim, het voordeel is 4 laden i.p.v. 3 grote heel stil , en niet onbelangrijk het prijskaartje voor deze top vriezer is heel schappelijk.
Pluspunten
  • ruimte
  • bijna geen geluid
  • prijs kwaliteit
Info09-05-2022

Mooie compacte en toch ruïne vriezer

Mooie vriezer. Handig met 4 lades. Degelijke uitvoering. Ben er blij mee. Prima geleverd en geïnstalleerd door Expert
Pluspunten
  • Ruimte
  • Vier lades
A van Loon08-05-2022

Super vriezer

Fijne stille vriezer. Koelt goed. Door de digitatle temeratuurinstelling in graden celcius kun je de gewenste temperatuur nauwkeuig instellen. Met de superfrost frunctie kun je de temperatuur verlagen tot onder de -30c, om producten sneller in te vriezen. De vriezer is tevens voorzien van een alarm functie, om te voorkomen dat deze te lang ongewenst open staat. Wil geen andere vriezer meer.
Pluspunten
  • Temperatuurregeling in c
  • Temperatuurweergave op Display
  • Superfrost functie
  • Alarmfunctie
Minpunten
  • Minimaal groter energieverbruik
p***********@h**********27-04-2022

Zeker een aanrader

Mijn vorige diepvries was een Liebherr, en omdat ik daar zo tevreden over was nu ook weer zo een gekocht. Makkelijk in onderhoud en veel ruimte. Overzichtelijk door doorkijk.
Pluspunten
  • Overzichtelijk
  • Ruimte
  • Makkelijk schoonmaken
Anne-marie14-04-2022

Ideaal met al die lades en mooie vormgeving.

Hiervoor gekozen omdat mijn zoon ook liebherr heeft en beweert dat dit de allerbeste zijn.Ga het nu dus ervaren.
Pluspunten
  • Extra spelelementen.
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken.
Renee24-03-2022

excellent

Excellente kwaliteit, heb meerdere Liebherr producten waar ik uiterst tevreden over ben
Pluspunten
  • prima kwaliteit
  • lange levesduur
m***********@l******16-03-2022

Prima vriezer

Doet prima zijn werk. Strak design, Door de 4 grote lades, gaat er veel in. Maakt weinig geluid.
Pluspunten
  • Geluidloos
  • Veel ruimte
sandrahuibers@home.nl16-03-2022

een leven lang

We hadden al een Liebherr die het 25 jaar prima heeft gedaan. Nu gekozen voor het type GP 1376 energie besparend en wat meer ruimte. Als we weer 25 jaar verder zijn zijn we weer content.
Pluspunten
  • ruimte
  • stroomverbruik
s***********@g********26-02-2022

Prima aankoop voor een goede prijs

Onze vorige vrieskast was 16 jaar oud en aan vervanging toe. De vrieskast die we gekocht hebben (Liebherr GP 1376-21) is veel kleiner, maar er kan verrassend veel in. Ik ben blij dat ik hem maar 2 keer per jaar hoef te ontdooien, want dat vind ik altijd een heel gedoe. Prima aankoop!!
Pluspunten
  • neemt weinig ruimte in, maar er kan veel in
  • Vriest nieuwe producten snel in
a****@o********27-01-2022
Voldoet, zoals gebruikelijk, aan de verwachtingen. Solide materiaal. Vlot op temperatuur
t*****************@h**********23-01-2022

Zeer goede koop! Aanrader!

Een mooie en sterke vriezer, gemakkelijk te gebruiken en erg ruim voor een tafelmodel. We hebben 'm net een maand ter vervanging van onze vorige Liebherr die ons na een jaar of 15 moest verlaten. 4 lades waar je voldoende ruimte hebt voor een gezin van 4 personen. Hij vriest erg snel in. Ideaal als je een een klein model vriezer zoekt.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Stil
  • Veel ruimte in 4 lades
Minpunten
  • Als de motor aangaat hoor je een 'ratel'
v*********@h******12-01-2022

liebherr vrieskist

handige diepvriezer met laden geruisloos en gemakkelijk temp instellen super apparaat
Pluspunten
  • eenvoudig te bedienen
  • geruisloos
m***************@g********25-12-2021
Ik heb nu een goed overzicht over de inhoud. Voorheen had ik een vrieskast waar alle producten los in liggen. Het was wel even wennen dat je in de lades minder spullen kwijt kunt dan in mijn vorige vrieskist. Maar dit went snel en nu ben ik blij met mijn nieuwe ladenkast. 4 laden is voldoende voor een 2-persoons huishouden.
ad24-12-2021

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Liebherr producten beantwoorden jarenlang aan hun doel. Bovendien redelijk van prijs.
Pluspunten
  • prijs
  • ruime laden
  • kwaliteit
Jaderi18-12-2021

Een aanrader

Deze vriezer met 4 laden uiterst stil en door de 4 laden makkelijk in te delen. Prima prijs
Pluspunten
  • mooie indeling
  • Stil
e***************@g********14-12-2021

Ik ben er super blij mee,zeker een aanrader

Deze diepvries is groot genoeg om deze te gebruiken als je een te kleine diepvries hebt in de keuken. We zijn hier zo blij mee .Hier past ondanks zijn maat veel in . Dus ben er super blij mee .
Pluspunten
  • Groot genoeg
  • Alles is goed,is zeer stil
Minpunten
  • Geen ontdekt
f************@g********12-12-2021

een top vrieskast vaar een mooie prijs

Zeer handig kleine vrieskast die gewoon doet wat er verwacht wordt. Door de glasplaten is deze kast heel makkelijk te reinigen. echt een top kast voor een hele mooi prijs.
Pluspunten
  • voordelig geprijst
  • makkelijk te reinigen door de glasplaten
  • stil
l***/****n04-12-2021

goede keuze

Gekozen voor Liebherr vanwege de goede ervaring met vorige aankopen. De prijs vinden we in verhouding met de kwaliteit van het product.
Pluspunten
  • kwaliteit
Sonja23-11-2021

Goede koop

Goed product voor goede prijs vooral dat hij in de koude schuur kan met vorst is fijn
Pluspunten
  • Kan in koude schuur
John6819-11-2021

Ruime extra vriezer

Na jarenlang met overvolle vrieslades te hebben gewerkt in de standaard koelvriescombi in de keuken besloten om er een aparte vriezer bij te nemen. De keuze viel al snel op een Liebherr vanwege de goede reputatie en de garantie uitbreding tot 7 jaar. Totaal 4 lades, 3 ruime en de onderste iets kleiner vanwege de motor. Er passen precies 3 broden in een lade wat bij onze huidige vriezer niet lukte, en de lades voelen ook stevig aan. Bedieningen en een temperatuurdisplay bevinden zich voorop. Mooi meegnomen zijn de 2 grote coolpacks die je er bij krijgt. Is het niet voor koeling bij uitval, ze zullen ook zeker van pas komen in de koelbox bij een dagje weg. Tot nu toe zeer tevreden met deze aanschaf!
Pluspunten
  • Ruim genoeg
  • Stil
  • Extra garantie tot 7 jaar
  • Stevige lades
Minpunten
  • Nog niet gevonden
P******@h*********08-11-2021

Perfecte Liebherr vriezer

Deze fijne vriezer gekocht bij de BCC te Hengelo. App heeft mooie stevige laden, is bijzonder stil en werkt helemaal perfect. Liebherr jullie zijn toppers
Pluspunten
  • Stil
  • Grote laden
l******@x********06-11-2021

Goede ervaring met Liebherr

Mooi afgewerkte stabiele koelkast en vriezer. Beide zeer snel op temperatuur. In het verleden vaker Liebherr gekocht jaren plezier van gehad zonder gebreken. Hopelijk mag ik deze ook jaren in tevredenheid gebruiken.
Pluspunten
  • mooi afgewerkt
  • snel op temperatuur
  • weinig geluid
Minpunten
  • aan de prijs
w*********@h**********06-11-2021

Vriezer met "veel" mogelijkheden

Ik heb een LIEBHERR vriezer gekocht, vanwege de goede reputatie op het gebied van koelen. Ik moet nog wel kijken of het kan worden waargemaakt.
Pluspunten
  • Goed regelbaar
  • Ruime vriesladen
Sipko12-10-2021

Een mooie tafelmodel vrieskast. Ruime lades en komt zeker van pas voor de producten uit mijn moestuin. Product wordt goed aanbevolen in de winkel en m'n schoonmoeder heeft al jaren een koel/vriescombinatie koelkast en is ook zeer tevreden.
Pluspunten
  • snel op vriestemperatuur
reinier.amzand@gmail.com12-10-2021

Geen betere dan Liebherr

Lieberr is de beste koel/vriezer in zijn soort. Zuinig en betrouwbaar en met zeven jaar garantie zit je goed.
Pluspunten
  • Zuinig met engerie
  • Makelijk in onderhoud