Liebherr GP 1376 Premium Tafelmodel Vriezer | 103L | Wit - Vriezers
Energieklasse A, E
Liebherr GP 1376 Premium Tafelmodel Vriezer | 103L | Wit - Vriezers
Bevalt goed
Goed merk en makkelijk om in gebruik te nemen en een goede indeling en mooi model
Fijne vrieservaring
Omdat wij een energiezuinige vrieskast wilden aanschaffen zijn wij na enig speurwerk al snel bij Liebherr uitgekomen. In de winkel zagen wij een fraai tafelmodel dat volledig aan onze wensen voldeed en als kers op de taart ook nog eens de volgende dag leverbaar kon zijn, de koop was dus snel gesloten en daardoor genieten wij nu volop van een fijne vriezer die energiezuinig, fraai van vormgeving en ijskoud de beste is voor ons!
Pluspunten
- fraai
- voordelig
- praktisch
- modern
- ergonomisch
Een aanrader
De diepvries kast Liebherr GP 1376-21 voldoet aan alle verwachtingen en we zijn er zeer tevreden over.
Pluspunten
- koelt zeer snel
- mooi uiterlijk
- Bedienings knoppen goed te bedienen
Liebherr GP 1376
Zeer tevreden ! Bijna geruisloos en er is genoeg ruimte om onze producten in te vriezen.
Pluspunten
- energie zuinig
- compact
Zeker een aanrader
Recent gekocht tot nu toe zeer tevreden,de indeling van dit model is zeer praktisch, maakt nagenoeg geen harde geluiden.
Pluspunten
- Geen geluid
- Duidelijke beschrijving
Fijne vriezer
Het product werkt naar behoren. Ik werd in het begin even in de war gebracht door de temperatuur die het apparaat aangaf, was te laag, maar dat kwam vanzelf goed. Ben blij met de gratis extra garantie, dat schept vertrouwen.
Pluspunten
- No frost
- Handzaam formaat
Prima vriezer met voldoende ruimte. Kan ook in een koude schuur staan. Aantrekkelijk geprijsd.
super goed goede ervaring mee vorig was ook liebherr daarom nu weer 1 gekocht een tafelmodel vriezer de 1376-21
Een fijne vriezer, voor een fijne prijs. Je kunt makkelijker spullen verdelen. Omdat deze vriezer 4 lades heeft, inplaats dan 3 lades.
goede kwaliteit
Zeer goede kwaliteit en voldoende ruimte.
Zeer goede service door van der Kampen
Pluspunten
- opbergruimte
- energiezuinig
bevalt goed
liebherr is een betrouwbaar merk met goede garantie , omdat we de diepvries iedere dag nodig hebben heb ik voor Liebherr gekozen.
Pluspunten
- betrouwbaar merk
goede koop
Mooi apparaat. Ook voor koude omgeving zoals garage. Duidelijke display. Redelijke prijs
Pluspunten
- werkt uitstekend
- genoeg ruimte
Minpunten
- geen
- geen
Bevalt wel.
Product voldoet, echter regelmatig condens bovenop de diepvries en soms ook aan de zijkanten.
Minpunten
- Condens bovenop.
Nieuwe Vriezer
Vriezer gekozen vanwege de maat, de inhoud; 4 lades + mogelijkheid om glasplaten en aldes te verwijderen voor hoge vriesspullen.
Pluspunten
- Juiste maat
- 4 lades
- verwijderbnare glas-platen tussen de lades
- Daardoor kun je hoge vriesspullen kwijt
Doe er je voordeel mee.
Ik heb voor dit product i.v.m. het lage energieverbruik. en de vier laden die voor ons voldoende zijn.
perfect formaat diepvries
diepvries voldoet aan mijn (reeds bekend zijnde met de goede kwaliteit van dit merk) verwachtingen. stil, snel op gewenste temperatuur, dus ook alles snel netjes kunnen opbergen in de lades.
Pluspunten
- stil
- low frost
- goede indeling/formaat van de lades
Minpunten
- geen
Prima keuze
Was makkelijk om de deur te verwisselen. Afwerking van de vrieskast ziet er goed uit. Ik heb ook voor deze gekozen omdat die ook in de garage mag staan met lage temperaturen.
Pluspunten
- Afwerking
- Betrouwbaarheid
Goed en degelijk produkt
Gekocht vanwege de kwaliteit van het apparaat. Als ook de prijs kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
- makkelijk installeren
- zuinig in gebruik
- redelijk in prijs
Goede vriezer
Mijn vriezer ging afgelopen vrijdag stuk, deze is zo een 20 jaar meegegaan en dat is best een lange tijd. Dus ik dacht dan ga ik weer voor een Liebherr vriezer in de hoop dat hij net zo lang meegaat. Al met al heel tevreden dus over Liebherr
Pluspunten
- Gaat hopelijk lang mee, net als mijn vorige
- Is een stevige vriezer
Echt een aanrader
De vriezer werkt goed. Hij is eenvoudig in te stellen.
De 4 lades zijn handig. Hij maakt weinig geluid. Low frost is fijn, scheelt schoonmaakwerk.
We zijn erg blij met deze aankoop. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Low frost
- 4 lades
Zeker een aanrader
Gekocht een mooie en stille vriezer
Vriezer heeft 4 grote vrieslades die makkelijk kunnen worden schoongemaakt.
De vorige vriezer was een flinke stroom vreter,wat deze gaat doen weet ik nog niet.
Hoop wel dat het een stuk minder is ivm de energie crisis.
Pluspunten
- Prijs
- Stil
- Inhoud is goed met 4 lade.
Mooie vriezer en 4 lades, top
De vriezer zieter mooi uit en genoeg inhoud voor een tafelmodel en fijn dat er 4 lades zijn. Vriest goed en makkelijk in te stellen
Pluspunten
- Design
- 4 lades
- Makkelijk in te stellen
Minpunten
- Nog niet gevonden
Geen aanrader als het niet word opgelost door Liebherr.
Ik heb deze vriezer gekocht omdat het een van de beste merken op het gebied van koelen is. Maar ik ben teleurgesteld over het geluid wat deze vriezer produceert.
Pluspunten
- Mooi model
- Grote inhoud
Minpunten
- Maakt veel geluid
- Vriezer motor maakt overuren om te koelen
Vriezer ladekast
Compacte, geruisloze kast, goede prijs/ kwaliteit verhouding wij zijn er blij mee!
Pluspunten
- Compact/geruisloos
- handige indeling
Topproduct !
Mooie vriezer met maar liefst vier lades (!). Snelle vriezer. Eenvoudige, heldere display en bedieningspaneel. Nu een paar dagen in gebruik. Topproduct.
Pluspunten
- Grote inhoud; 4 lades
- Snelle vriezer