Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers
Energieklasse F
Liebherr FNF4605-20 - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit - Vriezers
Goede keuze
Eenvoudig te installeren. Goede werking. Veel ruimte in de laden. Handige broodlade.
Fijne vrieskast van Liebherr
Mooie nofrost vrieskast met 5 ruime laden voor een vriendelijke prijs. Voldoet tot op heden prima. Blij met de koop van deze Liebherr.
Pluspunten
- Goed formaat
- Nofrost
- Ruime laden
Minpunten
- nog niet gevonden
Prima
Lijkt me een prima vriezer, prijs redelijk. Verder kan ik er nog niet veel over zeggen, hij staat er net een dag.
Een echte aanrader
Mooie uitstraling van de diepvrieskast. Strak design. Bijna geluidloos. Grote ruime lades. Super diepvrieskast voor prima prijs.
Pluspunten
- Bijna geluidloos
- Mooie uitstraling
- Goede prijs kwaliteitverhouding
Minpunten
- Geen
Topper
Wij wilde graag een grotere vrieskast. Onze oude Liebherr doet het nog steeds prima, daar maken wij iemand anders blij mee en omdat wij goede ervaring hebben met Liebherr was de keuze snel gemaakt. Top vriezer
Pluspunten
- Mooie uitstraling, prima kwaliteit
Zeker aanrader
Hele fijne vriezer . Genoeg ruimte . Deur gaat wel moeilijk open omdat deze heel stevig sluit . Tevreden
Pluspunten
- Veel vakken
- No frost
Minpunten
- Deur “ moeilijk “ te openen . Zuigt vacuum
Een echte aanrader
Veel zuiniger in verbruik dan mijn oude diepvrieskist. voldoende ruimte en lekker overzichtelijk met de lades. Een echte aanrader.
Its beters is er niet voor mij
Werd mij ten zeerste aanbevolen en ben zeer tevreden , mooie grote lades wat voor mij zeer belangrijk was .
En hoop natuurlijk dat de kast nog lang bij mij zal blijven:)☀️
Pluspunten
- Grote diepe lades
- Zeer weinig geluid
Minpunten
- Geen
- Geen
Gewoon een aanrader
Zeer degelijke kwaliteit en indeling van de vrieskast.
Prijs kwaliteit zeer goed en veel instellings mogelijkheden.
Verbruik electra op jaarbasis voor vrieskast is ook goed.
Ook de losse module voor het bedienen van de vriezer via een app is verkrijgbaar,
Pluspunten
- Kwaliteit
- Bediening
Mooie witte degelijke diepvries. De hoogte en breedte is ideaal. De laden zijn luxe afgewerkt met een zilverkleurige mooie brede rand en sluiten met soft motion. Voldoende ruimte in de laden. De prijs/kwaliteit is voor deze diepvries perfect op elkaar afgestemd. Deze diepvries is de aankoop zeker waard.
Pluspunten
- Hoogte en breedte
- Waarschuwing als de deur te lang geopend is
- Zeer zacht geluid
Mooie degelijke vriezer
Gekocht ter vervanging van 2 losse tafelmodel vriezers. Alles duidt op degelijkheid. Mooie strakke vormgeving. Lades lopen soepel. Ook fijn is de thermometer.
Pluspunten
- Vormgeving
- Kwaliteit
Robuuste vrieskast.
De vrieskast heeft een robuust uiterlijk is stil en het display is makkelijk te bedienen daarbij hoeft deze nooit meer ontdooit te worden dit door het No Frost systeem en mooie solide laden.
Pluspunten
- No Frost systeem
- Stil
- Lange voedingskabel
Een erg fijne en mooie vriezer
Een mooie en fijne vriezer, Niet idioot groot maar wel met zoveel ruimte dat je er tenminste voldoende spullen in kwijt kunt, het is een kastmodel dus bijna 3 lades meer dan een tafelmodel, fijne kunststof lades dus geen hard plastic of glasplaten meer dat is erg fijn, hoeveel stroom deze verbruikt weet ik nog niet daar heb ik deze tekort voor. maar tot nu toe voldoet hij aan mijn wensen. 60cm breed en diep en ongeveer 160 cm hoog.
Pluspunten
- Kunststof. Laden
- Veel ruimte 5 lades
Minpunten
- Hij knakt af en toe in geluid
Super fijne koelkast. Koelt goed en staat mooi naast de vriezer met hetzelfde uiterlijk.
Erg fijne vriezer
Super fijne vriezer
Erg veel ruimte en mooie diepe laden!
Wij zijn er erg tevreden over
IJSKOUD DE BESTE
Super vrieskast, zeer geluidsarm, kortom we zijn er dik tevreden mee. gewoon ijskoud de beste !!!!!
Nu No-Frost is wel zo prettig.
Vriezer keurig geleverd.!
Ziet er robuust uit, was snel van +35 naar -20.
Stil en laag verbruik,
Dik tevreden!
Pluspunten
- Stil
- zuinig
Minpunten
- geen
Bevalt goed
Wij hebben een Liebherr vrieskast gekocht. Mooi slank design en zeer snel geplaatst en aangesloten. Een duidelijk/makkelijk display voor mogelijkheden en wat helemaal top is dat er een alarm af gaat als de deur niet goed dicht is. De lades glijden ook soepel, al met al heel blij met deze koop!
Pluspunten
- Weinig geluidsniveau
- Zuinig
Aanrader
Goede vriezer, doet wat het moet doen. Ruime lades en genoeg opbergruimte. Blij met de aankoop
Pluspunten
- no frost
- ruime lades
- Fraai design
Minpunten
- wat aan dure kant
- deur lijkt een kluisdeur
Zeker een aanrader
Ik ben zeer tevreden omdat dit merk vriezer buiten in de schuur kan staan. Mijn vorige vriezer ook van liebherr is 26 jaar mee gegaan en heeft ook al die jaren in de schuur gestaan waar het in de winter vaak net zo hard vriest als buiten. Prijsverschil zit er niet in wat ik als prettig ervaar dan weet je als klant zijnde waar je aan toe bent. Nu voor het eerst een no frost vriezer dus kan hier ook geen mening over geven, maar het niet meer hoeven te ontdooien zal me ook zeker wel bevallen.
Pluspunten
- Kan buiten in een niet geïsoleerde schuur staan
prima apparaat op aanraden van Lomme, gekocht bij de fa lomme in Bergen
Goeie service.
top vriezer van Liebherr
Prachtige en top vriezer, mooi uiterlijk en van bewezen klasse!!
Ga altijd bij vriezers voor het bete merk; Liebherr
Pluspunten
- kwaliteit
- capaciteit
Mooie, fluisterstille vrieskast
Mijn vorige Liebherr vrieskast heeft het na 15 jaar trouwe dienst opgegeven dus moest ik op zoek naar een nieuwe. Gezien de leeftijd van de vorige vrieskast heb ik weer gekozen voor een Liebherr. De nieuwe Liebherr lijkt stiller te zijn dan mijn vorige (grotere) vrieskast. Het enige nadeel vind ik dat je de deur moet openen om de temperatuur te kunnen zien, maar ik moet zeggen dat hij er over het algemeen wel mooi strak uitziet, zowel aan de voor-als achterkant. Ik hoop natuurlijk dat deze vrieskast het net zolang volhoudt als mijn vorige Liebherr vrieskast.
Pluspunten
- Kwaliteit
- Design
Minpunten
- Temperatuur niet direct af te lezen
De Rolls Royce onder de vrieskasten
Beste vrieskast zeer zuinig in gebruik. Klein nadeel, ik mis een handgreep waarmee de deur makkelijker open gaat
Pluspunten
- zuinig in gebruik
- beste kwaliteit
Minpunten
- Mis handgreep om deur makkelijk te openen
Bevalt uitstekend, een echte aanrader
Prijs- kwaliteitverhouding uitstekend, makkelijke bediening.
Stroomverbruik en geluidsniveau veel minder dan onze oudere diepvrieskast.
Door onze verkoper ook geleverd, in de kelder geplaatst, aangesloten en oude vrieskast meegenomen, ook konden we gebruik maken van de door verkoper aangeboden dienst om ingevroren spullen bij hem on diepvries te bewaren totdat onze vrieskast op temperatuur (-18) graden was, prima geregeld dus.
Pluspunten
- Genoeg inhoud
- Weinig geluid en minder stroomverbruik