Liebherr CNd 5203-20 - Vriezers

Liebherr CNd 5203-20
Liebherr CNd 5203-20
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 849,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 280 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNd 5203-20 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

I************@h*********12-12-2025

De beste aankoop van 2025

Wij zijn ontzettend tevreden met de aankoop van de cnd 5203 combikast. De combikast is zeer ruim ingedeeld. Prachtig grote groentelade. Veel ruimte aan deurrekken. Ook het diepvriesgedeelte is zeer ruim. Het apperaat stelt zichzelf automatisch in op 5C° en -18C°. Voor ons gezin is dit de beste aankoop van 2025.
Pluspunten
  • Ruime indeling
  • Grote groentela
  • Diepvries is ruim
  • Stelt zichzelf automatisch in op 5C° en -18C°
a**********@k*********08-12-2025

Koele koel/vriescombinatie

Wat een koele kast. Deze mag mij gerust in de kou laten staan. Design is top, ruimte geweldig, stevig materiaal, prima verlichting en de kast koelt en vriest als een malle. Super tevreden met Liebherr.
Pluspunten
  • Design
  • Stevig materiaal
  • Heldere verlichting
  • Bedieningsgemak
  • Koelt en vriest super
a*************@h**********07-12-2025
Fijne koelvriescombi Het is mogelijk om 2 zone's tempratuur te regelen Erg stil Met een app kan de koelvriescombi bediend worden (wifi nodig in de buurt van de koelvriescombi) De koelvriescombi blijft werken in een koude omgevings tempratuur Koelgedeelte is niet mega groot
j****@z************04-12-2025

Aanrader

Gezien eerdere prima ervaringen met Liebherr wederom deze koelvries combinatie gekocht van Liebherr. Prima verhoudingen koel en vries gedeelte. No frost, zeker doen. Goed afgewerkt produkt.
Pluspunten
  • Goed afgewerkt.
  • No frost
  • Veel ruimte
  • Kwaliteitsprodukt
Minpunten
  • Grote kast maar geen probleem als je de ruimte hebt.
Sonja03-12-2025

Degelijke koel-vriescombinatie

Mooie van deze koel-vriescombinatie is dat deze ook in een ruimte kan staan waar het kouder dan 10 graden is. Onze vorige deed het niet bij lagere temperaturen.
Pluspunten
  • Kan in koudere ruimtes
  • Diepe laden
Janneke 02-10-2025

Een prima koelvriescombinatie

De ruimte en inhoud en Liebherr staat bekend om zijn uitstekende materiaal en service
Pluspunten
  • Geen moelijke hoekjes om schoon te maken
Minpunten
  • De keuzemogelijkheden zijn een hele puzzel
  • ik zal er nog op moeten studeren
John R18-08-2025

langdurig gebruik van Liebherr koelkast CND 5204 pure

Ik had al een Liebherr koelkast met vriezer maar die was nu zo'n 25 jaar oud, werkte nog steeds perfect maar ik wilde nu wel eens een nieuwe Liebherr hebben. Met de modernste koel techniek.
Pluspunten
  • Ik hoor hem totaal niet
  • makkelijk in te stellen
  • Mooie dichte achterwand
Minpunten
  • heeft iets minder grote flessen in de deur te plaatsen
  • iets minder inhoud dan mijn vorige van 25 jaar oud
b*******@g********19-07-2025

Koelkast met vriezer Liebherr

Heel mooie koelkast met vriezer Mooi van vorm en handig voor gebruik handling duidelijk te gebruiken
Pluspunten
  • Handig
  • Mooi
mir19-07-2025

zeer zeker een aanrader

Dit apparaat heb ik gekocht omdat deze een grote inhoud heeft, we zijn met 5 personen, dus dat is wel fijn dat we wat voorraad kwijt kunnen, zowel koeling als vriesgedeelte. Wat ook heel fijn is -no frost- . Waarom ik geen 10 geef is omdat de "handgreep" aan de zijkant is en niet aan de onderkant van de deur, (het is even wennen ) maar dat is wel het enige. Voor de rest is het een TOP apparaat.
Pluspunten
  • grote inhoud
  • deuren sluiten goed
  • no frost
n**********@g********17-07-2025

Liebherr voor kwaliteit!

Onze oude koel-vriescombinatie vertoonde bijna wekelijks ijsvorming in het vriesgedeelte. Op aanraden van Electroworld hebben wij de CNd 5203 Pure gekozen. Een fantastische keuze, de combinatie voldoet 100%, geen ijsvorming meer en “hij” doet wat ie moet doen!
Pluspunten
  • Nooit meer ijsvorming
  • Apart goed werkend vers lade
J*************@g********27-06-2025

Duurzaam

Ik heb dit product gekozen omdat het duurzaam is en de koelen vries deurrubber goed sluit en de verlichting in de koel gedeelte is helder en alles kun je duidelijk zien .(de miele onder de koelvries combinaties)
Pluspunten
  • Sluit goed
  • Goed verlicht
Minpunten
  • Niet gevonden
  • Niet gevonden
A********@g********25-06-2025

Absoluut een aanrader

Mijn vorige Liebherr koel- vriescombinatie heeft het na jaaaren goed functioneren de geest gegeven. Door de eerdere positieve ervaring heb ik wederom voor een Liebherr gekozen. Apparaat ziet er prachtig uit en de levering door Expert Oosterwolde (frl) liep geheel volgens verwachting!
Pluspunten
  • Prachtige afwerking
  • Mooie matte kleur
John N19-06-2025

Ruim en degelijk

Duitse degelijkheid met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De koelvriescombinatie is zeer ruim en op verschillende manieren in te delen. De deuren zijn zeer goed geïsoleerd, wat bij andere merken vaak tegenvalt. Kortom echt waar voor je geld.
Pluspunten
  • ruim
  • degelijk
t*********@c********27-05-2025

Super koeling van Liebherr

Super fijne koeling met de vorige kast van Liebherr deed het nog prima na 23 jaar super
Pluspunten
  • 9
  • 10
Minpunten
  • 0
  • 0
h***************@h**********03-05-2025

Bevalt uitstekend.

Eerder Liebherr diepvries gehad 30jaar kwaliteit. Nu Koeldiepvriescombinatie goede kwaliteit en prachtige afwerking.
Pluspunten
  • Mooie strakke afwerking.
  • Geluidloos.
c*******@l*******21-04-2025

Liebherr koelvriescombinatie

Topkwaliteit koelvriescombinatie van Liebherr Ik ben zeer tevreden over deze koelvriescombinatie van Liebherr. Het apparaat ziet er strak en modern uit, met een mooi en duidelijk display dat makkelijk te bedienen is. Wat me vooral opvalt, is hoe stil hij is – je hoort hem nauwelijks, wat erg prettig is in een open keuken of bij plaatsing in een bijkeuken. Een groot pluspunt is dat dit model geschikt is voor gebruik in de schuur of een niet-verwarmde ruimte. Dat maakt het perfect voor extra opslag buiten de keuken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over temperatuurschommelingen. Kortom: een stille, energiezuinige en functionele koelvriescombinatie met een mooi design. Liebherr stelt wederom niet teleur!
  • Mooi display
  • Geschikt voor niet verwarmde ruimte
K***************@g********11-04-2025

Fantastisch

Wat een ruimte! Luxe afwerking. Ontzettend blij.
Pluspunten
  • Ruim
  • Luxe
l******@z*******03-04-2025

Een prima koel-vriescombinatie

Afgelopen week heb ik een koel-vriescombinatie gekocht, en dan nu al een Revieuw zal je denken... Ja dus want als je na, 20 jaar met een tevreden gevoel afscheid hebt moeten nem van je Siemens koelkast, dan moet je maar afwachten wat je krijgt... Dus nadat wij alle merken hebben bekeken en voor een Liebherr kiest, dan is het afwachten hoe deze grote koel-vriescombinatie in de keuken uitkomt... En dan ga je hem indelen valt als eerste de ruime indeling op, die naar behoefte kan aanpassen... en ik kan zeggen dat is ons 100% meegevallen... Wat ik ook moet opmerken is de servise van de dealer Hoppenbrouwers in Etten-Leur want goede advisering is bij zo'n aankoop erg belangrijk...
Pluspunten
  • ruime indeling die je zelf goed kan aanpassen
Minpunten
  • Niet ontdekt
Petra12-03-2025

Zeer tevreden kok

Na jaren een ander merk koelkast gehad te hebben, werd mij door een medewerker een Liebherr koelkast aangeraden, hij werd gelijk de volgende dag geleverd. Allereerst ben ik heel blij met de indeling van de verzetbare plankjes en ook die van de deur, bij elke eerdere koelkast zit ik altijd met twee hoog of niet hoog genoeg voor mijn boodschappen, verder zijn de lades sterk en dik en hij is mooi van binnen, dus, ja ik ben heel blij met mijn nieuwe koelkast🤗
Dennis19-02-2025

Niet over twijfelen,... gewoon doen!

Zeer degelijke koel-vriescombinatie. Wij hebben deze in onze schuur geplaatst. Zeer eenvoudig digitaal te bedienen mbt instellingen. Door verstelbare pootjes ook eenvoudig waterpas te zetten. Ruimte koeling + vriesgedeelte is echt perfect. Aanrader wat mij betreft qua prijs/kwaliteit en zeker omdat het in de winter een graadje kouder kan zijn, is dit een machine dit dit gewoon aankan.
Pluspunten
  • Digitaal
  • Ruime koel-vriescombinatie
  • Verstelbare pootjes
  • Kan in de schuur staan
  • Gaat piepen als de deur te lang open staat
Minpunten
  • Na twee maanden gebruik GEEN minpunten
T************@g********17-02-2025

Is zeker een aanrader

Dit is mijn derde Liebherr koel diepvries combinatie
Pluspunten
  • Weer zuiniger dan vorige
Minpunten
  • Grotere bakken moet er wel aan wennen
b******@g********14-01-2025

goede koop

Kwa prijs een perfecte koelkast combinatie voor on 3 personen
Pluspunten
  • groot
  • overzichtelijk en duurzaam
Minpunten
  • nvt
  • nvt
d**********@h**********14-01-2025

Blij met mijn nieuwe koelkast

mooie en ruime koelkast met een goede indeling. Voldoende vriescapaciteit
a*********@g********12-01-2025
ben erg tevreden tot nu toe ,was snel op bedrijfstemperatuur. Mooie ruime en stille koelkast.
e*********@g********21-12-2024

een echte aanrader de vriescombinatie van Liebherr

wij zijn zeer tevreden over deze vriescombinatie hij vriest geweldig is zeer ruim de koelkast is zeer ruim en koelt perfect wij kunnen zelf alles instellen naar onze wensen en daarbij is hij geluidloos wij raden iedereen Liebherr vriescombinatie aan
Pluspunten
  • zeer ruim
  • geluidloos