Inventum RR410 Elektrische Ruitenreiniger - Blauw/Wit - Vloertrekker

Inventum RR410 Elektrische Ruitenreiniger - Blauw/Wit
Inventum RR410 Elektrische Ruitenreiniger - Blauw/Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 31,00 Bekijk alle aanbieders
7.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 63 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum RR410 Elektrische Ruitenreiniger - Blauw/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Roy29-08-2022

Geweldig apparaat

Geweldig apparaat, wou dat ik het eerder had gekocht. Snel weer en streeploos!
b********@g********29-08-2022

Super!

in geen 40 jaar streep loze ramen gehad. NU WEL! echt top. En geen geknoei met emmers water. Echt een aanrader !
Pluspunten
  • geen geknoei met emmers water
  • genoeg batterij om al je ramen te doen
Munira17-05-2022

Snel, makkelijk jouw ramen schoonmaken.

ik ben tevreden over het product. De prijsverhouding en kwaliteit is goed. Ik heb geen mankementen meegemaakt met het product zelf. Ook is het mooi dat er een sprayflesje met 2 wasbare microvezeldoekjes zit. normaal heb je bij andere winkels dat je het extra moet kopen. waardoor je duurder uit bent. Ook kun je deze gebruiken voor spiegels bij de badkamer, wc kamer en spiegels van de kast. Ik hoef geen glazenwasser in dienst te nemen om mijn ramen schoon te maken. Zo lang ik het zelf kan doen is dat mooi. het is makkelijk en snel om je ramen schoonmaken. Ik heb zelf 8 a 9 ramen, met een volle accu kan ik 2 tot 3 keer gebruiken voor 8 ramen. Ik hoef niet elke keer op te laden. Dat betekent dat hij ook zuinig is qua opladen. en ook milieubewust is ivm batterijgebruik.
Pluspunten
  • Sprayflesje incl. wasbare microvezel doekjes
  • gebruiksaanwijzing en youtube channel
  • goeie accu, je hoef geen batterijen te gebruiken
w****************@c**********10-03-2022

Mijn ruitenreiniger

Onlangs heb ik een Inventum ruitenreiniger RR410 gekocht.  Na herhaaldelijk op sites gekeken te hebben had ik de keus uit een Karcher en een Inventum.  Alle twee de ruitenwissers hebben bijna dezelfde kwaliteit en de reviews verschilden niet zoveel van elkaar. Waarom voor Inventum gekozen. De prijs sprak ons zo aan en omdat er weinig verschil in kwaliteit tussen beiden is, is het jullie product geworden. Jullie ruitenreiniger maakt geen strepen is handig in gebruik en heeft weinig opbergplek nodig. Is een aanrader voor ieder die effectief de ramen, douches of tegels wilt reinigen. Ik geef deze ruitenreiniger een kwaliteitscijfer 9. Een pluspunt is ook dat de accuduur 35 minuten is.
Pluspunten
  • kwaliteit zeer goed
  • prijs/kwaliteit uitstekend
  • gebruik vriendelijk doeltreffend
  • opbergen makkelijk
  • accuduur voldoende
Ihre07-03-2022

Een aanrader

Goede prijs, nu eindelijk streeploze ramen. En vooral ook na het douchen, je doucheruimte is zo droog Makkelijk in gebruik en niet duur en het opladen duurt niet heel lang. Had ik eerder moeten kopen.
Pluspunten
  • Prijs
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Het legen van het reservoir
s*******@z*******01-02-2022

Niet kopen

Niet kopen! Apparaat is nu voor de derde keer defect. Voordat je het in de gaten hebt loopt het reservoir over en bereikt zonder moeite de electronica en de motor. Naar mijn idee een joekel van een productiefout! De vorige reparaties duurden meerdere weken en vragen over de voortgang werden nauwelijks beantwoord. Wat mij betreft is dit de miskoop van de maand.
Pluspunten
Minpunten
  • Al drie keer defect geraakt
p************@g********09-01-2022

Bevalt mij erg goed

Ik heb die product gekregen voor de kerst van mijn vriend. Vandaag voor het eerst getest geweldig! Geen strepen te zien... Geen gerommel met een emmer en een trekker. Een ideale uitvinding. Dit maakt ramen zemen nog eens leuk om te doen.
m*****@l******06-12-2021

Welkome aanvulling voor het ramen reinigen.

Werking is super. Gaat makkelijk en goed resultaat. Wel vind ik het vreemd dat het reservoir niet kan worden verwijderd om te legen en te reinigen. Ik ben benieuwd of het niet vies wordt en gaat stinken
Pluspunten
  • Gemak
  • Werkt perfect
Minpunten
  • Reservoir kan niet los om te reinigen
g***********@h******23-09-2021
4.0

Het is beter om de ramen te wassen op de ouderwetse manier.

4.0
Nou, om eerlijk te zeggen ben ik niet tevreden over dit artikel. De eerste maanden heeft het product goed gefunctioneerd, daarna begonnen de gebreken. Het apparaat kom niet meer aangezet worden. Dus retour verkoper. Deze heeft mijn klacht goed opgelost en het bedrag teruggestort.
Minpunten
  • Laat strepen achter.
  • Apparaat heeft het na een paar maanden begeven.
Blij mee!!!09-09-2021

Prima apparaat!!

Ik was al langer op zoek naar een ruitenreiniger ,maar vond het nogal aan de prijs. Deze heeft een prima prijs /kwaliteit verhouding en ik ben er heel tevreden over. Streep loze ramen, zo klaar, heel gebruiks vriendelijk. een aanrader.
Pluspunten
  • Handig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eigenlijk zo klaar.
Liza24-08-2021

Had ik jaren eerder willen hebben

Met de aanschaf van dit product ben ik een enthousiast glazenwasser geworden! Hij is handig in gebruik en mijn ramen zijn streeploos droog in no time,kan hem zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Redelijke prijs
  • Snel opgeladen
Minpunten
  • Maakt wel een beetje geluid
Sjoerd_Weesp22-08-2021
De Inventum ruitenreiniger werkt ook uitstekend in de badkamer. De glaswand, tegels en Molenaar wanden zijn in een paar streken schoon en droog. Erg fijn.
a****@c********21-08-2021

Top

Ik kan zo geen ramen zemen maar nu zelfs kan mijn man ramen zemen zonder strepen. topproduct
Kim16-08-2021

Super ding

Ik heb deze wisser in de aanbieding gekocht bij de AH, ik had geen verwachtingen. Een wisser en een schoonmaak spuit met spons in 1! scheelt al een heleboel spullen in de kast. Werkt snel, streeploos, geweldig dus! Ik ben er blij mee, voor iemand die een hekel heeft aan ramen lappen
Pluspunten
  • klein
  • compact
Minpunten
  • plastic fantastic
  • goedkope uitstraling
j*****@z*******03-08-2021

Een goede uitvinding

Een prima product voor mij ,ik heb reuma maar kan nu weer makkelijk mijn ramen en tegels schoonmaken ,het is voor mij echt een goed product
Pluspunten
  • Werkt prima
  • Is zo opgeladen
Minpunten
  • Niks
  • Niks
m*******@o**********19-07-2021

Zuigt streeploos droog

Paar keer getest in de douchecabine en de ruitenreiniger zuigt als een tiet. Het reservoir is alleen snel vol, deze kan niet worden losgekoppeld, maar moet worden een geleegd via een gaatje.
Pluspunten
  • prijs
  • zuigt water goed op
Minpunten
  • reservoir snel vol
j**********@h**********16-06-2021

Slecht product. Al 2 gehad. Snel stuk

3.0
Het is een geel fijn apparaat, maar het water looptijd de accu. Dus na 1 x helemaal leeg kreeg ik hem niet meer opgeladen. Ik heb een nieuwe gekocht. De 2e heb ik heel bewust altijd onderste boven gezet zodat het water niet bij de accu kan komen, ook deze na 1 x helemaal leeg gebruikt, kreeg ik deze keer de accu wel opgeladen maar deed hij het niet meer.
Pluspunten
  • Is fijn
Minpunten
  • Heel snel stuk
  • Komt water bij de accu
g***********@h******05-06-2021

Slechte aankoop

4.0
Ik ben niet tevreden over de Inventum ramenreiniger. Het apparaat laat strepen achter en binnen een jaar was het defect. Gelukkig binnen de garantie. Ik zou deze niet weer aanschaffen.
Minpunten
  • Laat strepen achter.
  • Binnen een jaar defect.
Annie Bekkema Vonk02-06-2021

Handig in gebruik.

Ideaal handig om te gebruiken voor zowel ramen als badkamer tegels. Geen emmers meer nodig. Ik vind het een SUPER apparaat.
Gea de Wit06-09-2020

Top apparaat

Hij doet wat hij moet doen en is echt streeploos en ben er heel blij mee en is vrij stil dus goed apparaat...
tl31-07-2020

streeploos mooi niet

3.0
Op de box staat met dikke letters Streeploos, moeten ze maar snel verwijderen, klopt niet. Nadeel is dat het product dus gebruikt is en niet meer te ruilen is, kortom oude manier is en blijft het beste.
Pluspunten
  • weinig
  • eerst de glazenwasser laten komen
Minpunten
  • Laat strepen achter
  • Maakt best veel herrie
A18-07-2020

Super raamreiniger

Wat een fijn apparaat zeker voor na het douchen zodat de douche droog achter blijft. Voor de ramen is hij ook perfect, fijne afmeting, licht in gewicht en zeer handig in gebruik. Een echte aanrader en zeker voordeze prijs toppie.
Pluspunten
  • Handig in gebruik, licht in gewicht
  • Lekker goedkoop
Minpunten
  • Tot nu toe geen
Niki02-07-2020

Super product!!

Erg blij met mijn aankoop! Als jonge 20er, met flinke reuma handen, eindelijk een goede oplossing!! Ik heb een woning met erg veel ramen. De concurrent hield dit niet vol, dit apparaat met gemak! Ik wil niet meer anders.
John29-06-2020

Bijzonder gebruiksvriendelijk

Erg strak en handig in gebruik. Snelle laadtijd en ruime accuduur. Mooi streeploos resultaat. Verwachtingen echt te boven.
Denise25-03-2020

Geweldig simpel zonder druppels en strepen

Beste koop in jaren! Ik heb echt een hekel aan ramen zemen. Gedoe met emmers, geknoei, gedruppel en dan ben je klaar en zitten er allemaal strepen op de ramen. Zucht. Herkenbaar? Ha! Moet je deze ruitenreiniger eens proberen. Met een soort plantenspuit en dweiltje erop sop je de ramen in (kan ook met emmer en spons maar dit is veeeel makkelijker en zonder geknoei). Dan met de zuiger van boven naar beneden en klaar! Ramen zijn echt nog nooit zo blinkend geweest. Heb het hele huis in no time gedaan.. Zelf droog ik de randjes wel na met een katoenen doek, maar meer dan dat heb je ook niet nodig met dit apparaat. Veel plezier met ramen wassen voortaan :).
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Zonder geknoei
  • Superschoon
  • Streeploos
  • Voldoende accutijd voor het hele huis
Minpunten
  • Soms de kop vd zuiger even wat aanduwen...