ETNA OM670Ti - Inbouw - Elektrische Oven - Zwart - Vacuümovens voor laboratoriums

ETNA OM670Ti - Inbouw - Elektrische Oven - Zwart
ETNA OM670Ti - Inbouw - Elektrische Oven - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 494,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 44 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA OM670Ti - Inbouw - Elektrische Oven - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

RWJ Eibergen15-01-2022

Fantastische oven

Prachtig design. Gebruiksvriendelijke oven voor een betaalbare prijs. Echt een aanrader. En niet te vergeten 5 jaar garantie
Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • design
  • prijs
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Marijke03-01-2022

Mooie strakke oven

Een mooie oven met een strak design. Zeker in combinatie met de combi magnetron van dezelfde serie een mooi strak geheel in de moderne keuken. Bediening met de tiptoetsen is prettig de gebruiksaanwijzing wijst voor zich. Opwarmtijd is niet lang, afkoelen duurt wat langer en maakt wat veel geluid.
Pluspunten
  • Strak design
  • Prijs
Minpunten
  • Maakt vrij veel geluid tijdens afkoelen
Oven gebruiker30-12-2021

Prima product

Prima oven. Eenvoudige bediening. Snelle levering via cool blue. Eenvoudige montage (inbouw). Oven is zeker een aanrader
Pluspunten
  • Mooie oven
  • Eenvoudige bediening
Syl8315-12-2021

Top product

De combi oven-magnetron is, naast dat hij heel goed werkt, mooi om te zien- en makkelijk schoon te maken. Handige functies, veel ruimte en super gebruiksvriendelijk. prijs kwaliteit is in goed balans.
Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk schoon te houden
  • Prijs-kwaliteit verhouding
Dhr. Slingerland10-12-2021
Fijne ruime oven met eenvoudig bedieningsgemak en strakke uitstraling. Handige tiptoetsen en geen draaiende wieltjes. Ons is het laag geluidsniveau opgevallen waarmee deze oven functioneert. Gekozen ivm een goede prijs/kwaliteitverhouding. Helaas zit er geen verlichting in de keuzemogelijkheden (tiptoetsen) van de oven.
Pluspunten
  • laag geluidsniveau
  • eenvoudige bediening
Minpunten
  • geen verlichte tiptoetsen
r************@o**********29-11-2021

mooie stijlvolle en simpele oven , doet wat hij doen moet !

mooie ruime simpele oven met mooi design, tiptoets , makkelijk te installeren
c******@z************09-11-2021

Etna Combimagnetron

Een prima combimagnetron, onze grote ovenschalen passen er prima in. De oven warmt snel op en blijft lang warm. Dit is ook een klein nadeel want het duurt lang voordat de ovenventilatie de oven heeft afgekoeld. Soms blijft hij wel een half uur doorblazen. Na gebruik van de magnetron is dit niet het geval. De combi ziet en netjes uit en heeft voldoende instelmogelijkheden te bedienen met tiptoetsen. Wel even goed de gebruiksaanwijzing lezen want de bediening is niet echt intuïtief. We hadden eerst de gewone oven gekozen maar omdat die niet op tijd te leveren bleek, hebben we deze voor dezelfde prijs gekregen, een leuk voordeeltje dus.
Pluspunten
  • werking
  • bediening
  • uitstraling
Minpunten
  • Afkoeling duurt lang
r***************@h**********10-10-2021

oven in nieuwbouwkeuken

Dit was de combioven die het mooist paste in de grafieten keuken. Nu enkele dagen gebruikt voor verschillende oven en magnetron gerechten, en dat is naar verwachting. Verder is het erg mooi. Het schermpje geeft de tijd weer. Het is me niet gelukt om dit uit te zetten. Dan zou het geheel nog mooier zijn. Nu heb ik een kneiterstrakke keuken, maar brand er constant een schermpje met de tijd. Verder zou een glazen ovenplaat ook wel bij de standaard uitrusting mogen horen. Nu moet ik er nog eentje in het jusite formaat zoeken. Overall, tevreden.
h**********@k***********16-09-2021

Super oven!

Goed merk mooie uitstraling. Op advies van verkoper gekocht . Vorige oven was ook een Etna dus daarom zijn we nu ook weer voor Etna gegaan
Michael makaaij14-07-2021

Mooie uitstraling en makkelijke bediening

Werkt in eerste instantie goed. Mooie uitstraling. Makkelijke bediening. Maar na 7 maanden begint tijdens de werking op programma . De temperatuur ging naar 250 graden en programma tijd naar maximaal. Oven was niet uit te krijgen. Spanning eraf. Daarna nog een keer geprobeerd. Het enigste wat werkte was dat je lamp aan kon doen. Nu via coolblue om reparatie gevraagd. Dus even afwachten.
Pluspunten
  • Uitstraling, kleur
  • Makkelijke bediening
Minpunten
  • Alleen dat er na 7 maanden een storing inzit
Erwin Remers24-06-2021

Heerlijk om mee te koken / bakken

In onze nieuwe keuken, staat deze qua looks perfect met zn zus MO670ti naast elkaar. Buiten het uiterlijk, werkt en doet deze alles zoals beloofd in de demo. Eenvoudige bediening, helder display, en vooral lekker ruim voor bereiden van maaltijden in schalen,kommen enz. Kortom top product !
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Lekker ruim
Minpunten
  • ‘Nieuw” luchte erg lang aanwezig
M.Hering07-05-2021

TOP Mooi Apparatuur

Ik heb dit oven gekocht zonder enige twijfels ,want weet dat ETNA een TOP product is en Mooi en voor een Top prijs ,Echt een aanrader,daar kunnen andere fabrikanten van leren,Keep Up The Good Work ETNA
Pluspunten
  • Super mooi design en werk ook Super
  • TOP Prijs
  • En Top Service
Minpunten
  • GEEN
Nico15-04-2021

Mooi design, veel mogelijkheden, gemakkelijk in gebruik

Heb hem nu enkele weken in gebruik en hij bevalt prima. Mooi design, veel mogelijkheden, gemakkelijk in gebruik
Pluspunten
  • Snel warm met de snelle voorverwarming
  • Veel mogelijkheden
  • Goed product tegen een redelijke prijs
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Warme Bakker14-01-2021

Chique model OM670Ti

Na 18 jaren trouwe dienst heeft onze oude Etna het begeven. Het vertrouwen in Etna heeft ons de keuze makkelijk gemaakt om weer voor dit merk te kiezen. Wij hebben gekozen voor de Om670Ti door zijn zeer strakke en chique uiterlijk. Geen uitstekende knoppen maar gewoon mooi strak afgewerkt. Wat ons als eerste opviel... hij is erg stil, en warmt ontzettend snel op. De dubbele binnenverlichting kan je tijdens het gebruik van de oven uitzetten, handig als je een openkeuken hebt. Voor sfeer verlichting gebruik ik daar graag andere lampen voor :-) De eerste lasagne en de appeltaart zijn er heerlijk uitgekomen. Aan de glas zijde en zijkanten kwam nauwelijks warmte vanaf, erg veilig dus voor kleine kinderen en uw huisdieren. Oké...1 klein verbeter puntje is: Toets (scherm) knopjes hadden bij aanraking verlicht mogen worden.
Pluspunten
  • Afwerking
  • Geluidsarm
Minpunten
  • Toets scherm bij aanraking niet verlicht.
ardi04-01-2021

strak design, handige bediening

mooi design, handig te bedienen. oven sluit hermetisch af. jammer dat het bedieningspaneel niet verlicht is.
Pluspunten
  • mooi apparaat
Minpunten
  • bedieningspaneel is niet verlicht
Rick26-11-2020

Ontploft na 4 maand...

Deze oven ziet er mooi uit en werkt goed als deze niet ontploft... De onze is helaas wel ontploft... Dus een goed cijfer kan ik moeilijk geven natuurlijk. Er kwam een lichtflits uit de oven gevolgt door een harde knal. Einde oefening betekende dat. Vervolgens kan je een hele poos wachten totdat er een afspraak gemaakt kan worden met een monteur en wordt eten klaarmaken wat in de oven hoort erg lastig. En dat na 4 maand normaal gebruik. Never nooit meer Etna voor mij en raad andere mensen sterk aan uit de buurt te blijven bij dit van vroeger uit "kwalitatief" merk...
Pluspunten
  • Als hij werkt, is hij goed.
Minpunten
  • Ontploft na 4 maand....
  • Die ontploffing is wel 2 minpunten lijkt me...
Ines06-07-2020

Goede single oven

In combi met de oven/magnetron MO670Ti een plaatje in onze keuken. Heerlijk om in de oven de broodjes te laten rijzen en tegelijk de oven van de magnetron voor te verwarmen voor het afbakken. Geen gedoe met wachten of bladen wisselen, maar gewoon van de ene in de andere schuiven. Ik ben blij!
Pluspunten
  • Mooi vormgegeven
  • grote ovenruimte
  • Mooie combi met de MO670Ti
Minpunten
  • Nog niet gevonden
arnold16-05-2020

Top product

Werkt naar behoren. Fijne vormgeving. Houdt het lang uit. Maakt makkelijk schoon. Genoeg functies. Fijn
Pluspunten
  • groot
  • makkelijk schoonmaken
  • overzichtelijke bediening
Peter13-04-2020

Mooie uitstraling en fijn in gebruik

Gekozen om de uitstraling/inpassing binnen onze huidige keuken, de diverse opties en lage energieverbruik
Pluspunten
  • uitstraling met titanium accenten
  • energieverbruik