Whirlpool WH7IPC15BM60 Volledig ingebouwd 15 couverts C - Vaatwassers

Whirlpool WH7IPC15BM60 Volledig ingebouwd 15 couverts C
Whirlpool WH7IPC15BM60 Volledig ingebouwd 15 couverts C
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 697,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool WH7IPC15BM60 Volledig ingebouwd 15 couverts C op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Gert-Jan S12-11-2025

Zeer goede vaatwasser met uitgebreide opties.

Ik ben echt heel blij met deze vaatwasser. Hij wast perfect schoon en alles komt er mooi droog uit, zelfs plastic bakjes. De indeling is handig en flexibel, en de besteklade bovenaan is superpraktisch. Wat me het meest opvalt, is hoe stil hij is – je hoort hem bijna niet! Ook het eco-programma werkt top en bespaart energie. Kortom : een vaatwasser die ik iedereen kan aanraden!
Pluspunten
  • Ruim van binnen
  • Besteklade
  • Powerwash keuze voor ovenschalen
  • Deur opent automatisch aan het einde van het programma
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Lenval10-11-2025

Duurzame en goede vaatwasser!

Na ruim een jaar met de hand te hebben afwassen heb ik het keukenteam onlangs toch versterkt met deze vaatwasser. Het instellen na installatie ging redelijk makkelijk, en de kleine hobbeltjes die ik tijdens dit proces ondervond lagen vooral aan mijn eigen ongeduld. De vaatwasser maakt mooi schoon: aangekoekte kwark en satésaus zijn geen probleem, al had 'ie wel wat moeite met een wokpan waarin ik bami heb laten aanbranden. Een ander pluspunt is dat de vaatwasser zelf openklapt wanneer hij klaar is met het draaien van zijn programma, zodat de vaat netjes droog is wanneer je thuiskomt of wakker wordt. Of ja, het grootste gedeelte dan: sommige kunststof bakjes of omgevallen lepels zijn soms nog wat vochtig. De verschillende programma's werken ook als een zonnetje en doen wat ze moeten doen, al is het bij sommige wel fijn dat je de optie hebt om de tijd wat korter te maken. Vooral het ecoprogramma is wat aan de lange kant. Het grootste pluspunt van deze vaatwasser zit hem voor mij in de enorme ruimte die het apparaat heeft. Onderin kan je makkelijk al je pannen en borden kwijt, en de boven moet je stevig doordrinken om hem vol met glazen te krijgen. Helemaal bovenin zit een uitschuifbaar rek voor bestek en klein spul, wat ondanks de grote afstand tot de draaiarm ook allemaal glanzend schoon wordt. Al om al is het een erg fijne vaatwasser die ik iedereen aanraad. Je kan er alles in kwijt wat je vuilgemaakt hebt, en hij maakt zelfs de meest hardnekkige vlekken (afgezien van aangebrande bami dus) blinkend schoon. Een aantal programma's is wel aan de lange kant, maar dat is in te korten door middel van een knopje op het bedieningspaneel.
Pluspunten
  • Ruim
  • Maakt goed schoon
Minpunten
  • Lange programma's
  • Sommige kleine dingen niet helemaal droog
y*************@h**********08-11-2025

Ruim, stil en schoon

Ik heb deze vaatwasser een aantal weken in gebruik. Het fijne vindt ik dat er ruim voldoende vaat inpast, ook als je een groot gezin hebt. Het droogresultaat is over het algemeen goed, al blijven sommige kunststof items soms licht vochtig. Een betrouwbare, stille machine die doet wat hij moet doen. Het enige minpunt is dat sommige programma’s vrij lang duren, vooral in de ecostand.
m********@h**********03-11-2025
We hebben de vaatwasser ongeveer 2 weken in gebruik en zijn over het algemeen erg tevreden. Het apparaat heeft 9 verschillende programma’s, waaronder een eco-stand en meerdere intensieve programma's. Wat wij zelf erg prettig vinden is een speciale reinigingscyclus voor de vaatwasser zelf. De drie lades zijn praktisch ingedeeld: de bovenste besteklade is een groot pluspunt, want daardoor blijft er beneden meer ruimte over voor borden en pannen. Voor ons gezin van vier past de dagelijkse vaat er heel goed in. De vaat komt meestal schoon en droog uit de machine. De vaatwasser opent zichzelf na het wassen, waardoor ook het plastic goed droogt. Alleen bij hardnekkige resten, zoals sausbakjes of vette glazen, is voorspoelen echt nodig. We merken dat dit niet goed schoon wordt. Al met al een ruime en gebruiksvriendelijke vaatwasser. We zijn er wel blij mee!
D**********@g********22-10-2025

Super ruime nieuwe vaatwasser

Ik gebruik deze Whirlpool nu een week en hij maakt mijn leven echt makkelijker. De installatie was strak geregeld: netjes geplaatst, alles getest, geen lekkage of gedoe. Ik kon hem direct gebruiken en hij deed het vlekkeloos. Het gebruiksgemak is top. Hij is fluisterstil en de indeling is geniaal. Er past ongelofelijk veel in — sommige houders kun je plat leggen zodat zelfs grote pannen makkelijk passen. De verstelbare bestekla is handig die kan je smaller maken echt mijn lievelingsfunctie. En de middelste kan je de hoogte van aanpassen ! Schoonmaken en onderhoud easy. Zout en glansmiddel vul je makkelijk bij, en het filter spoel je zo even af. Geen nare geurtjes of kalkaanslag, alles blijft fris. Het self-clean-programma gebruikte ik een keer deze week voor de zekerheid en checken hoe schoon het word. Deze machine is praktisch, stil en gewoon goed doordacht. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Bestekla
  • Extra droogfunctie