De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VVW6046AB - Vrijstaande vaatwasser - Zwart - 14 couverts - 7 programma's - Besteklade - 42 dB op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
We hebben deze vaatwasser nu een half jaar en ik ben maar matig tevreden. Er blijven resten van voedsel als een soort smurrie aan de onderdelen in de machine zitten. Het filter moet ik vaak schoonmaken, veel vaker dan bij mijn oude machine. Bij de scharnier van de klep/deur zitten de rubbers als snel onder de viezigheid. De vaat is na de wasbeurt vaak wel goed schoon maar is zeker niet droog.
Positief is dan wel weer de timer waarmee je de machine uitgesteld kan laten draaien. En vergeleken met onze vorige is deze erg stil.
De middelste lade kan verzet worden wat op zich handig is maar als deze in de bovenste stand staat kan ik er geen grote bekers in plaatsen omdat deze dan omvallen als ik de besteklade wil vullen. Ik heb 1 helft van de besteklade eruit gehaald om het (deels) op te lossen. Vorken, lepels en messen gaan in de bestekmand en de rest gaat in de lade.
Al met al is er mee te werken maar echt tevreden ben ik niet.