De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 153 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW544N - Inbouw Vaatwasser - 14 Couverts - 44dB - Energielabel D - Volledig Integreerbaar op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb de ETNA VW544N nu een week in gebruik en mijn eerste indruk is overwegend positief.
Pluspunten:
Zeer stil in gebruik.
Vaat wordt goed schoon.
Minpunten:
Bestek blijft vaak nog nat, waarschijnlijk door de indeling van de bestekmand.
Korven voelen een beetje gammel aan.
Het kost nog wat tijd om een voor mij optimale indeling van de vaat te vinden.
Al met al een stille en effectieve vaatwasser, met kleine verbeterpunten in gebruiksgemak en indeling.
Goede prijs voor goede kwaliteit vaatwasser. Heeft een ruim genoeg assortiment aan programma's, een duidelijke handleiding, en maakt de vaat goed schoon.
niks op aan te merken, gewoon goed ! Na enkele weken gebruik voldoet de machine helemaal aan onze verwachtingen, mooi idee om extra garantie aan te bieden, dat straalt niet alleen vertrouwen uit maar veel meer. WIJ zijn er blij mee !
Wij zijn blij met deze vaatwasser! De prijs qualiteit verhouding is hartstikke goed, makkelijk te bedienen, instaleren, en maakt ude vaat netjes schoon! Fijn en eerlijk product!
Wij hebben onze vorige na tien trouwe jaren vervangen!
geweldige prestatie.
En hebben weer voor de Etna gekozen vanwege de geweldige duurzaamheid ,onze dank hiervoor,
Fam Baltes.
Ideale vaatwasser op een lagere instapprijs! Vaatwasser doet precies wat deze moet doen: levert een frisse schone vaat! Makkelijk in gebruik en ziet er netjes uit. Goede prijs-kwaliteit! En via ETNA registreren 5 jaar garantie in plaats van 2! Super aankoop, zeker een aanrader!
Vaatwasser was goed verpakt, installatie zelf uitgevoerd en was goed te doen mede door het afteken sjabloon. Mijn vorige was een AEG maar buchatair gekozen voor de ze ETNA,
Hij doet wat hij doen moet, maakt iets meer
Geluid maar niet storend en met 5jaar garantie kunnen we weer even voort.
Kort om een tevreden klant.
Vriendelijke groet ....
Na 20 jaar een vaatwasser van een ander merk, heb ik nu gekozen voor Etna. Leveringen door Etna en installatie door van den Broek uit Alphen waren snel. Bediening is prima en de houders voor wijnglazen een goede vonst
Een heel mooi apparaat voor een heel fijne prijs. Perfekt geleverd in een zeer degelijke verpakking. Het inbouwen verliep probleemloos. Doet onze afwas heel goed, snel en stil. Top!
De vaatwasser was zo geïnstalleerd, en tijdens het eerste test draaien viel ons al op dat hij zo stil was!
Toen hij klaar was, kon je wel goed ruiken dat het om een nieuwe machine ging.
Daarna direct de vaat erin en draaien maar, toen dat klaar was rook hij heerlijk fris!
Erg blij met deze vaatwasser! En dat een dag na bestelling!
Vaatwasser met zeer goede kwaliteit/prijsverhouding
Heel tevreden over deze inbouw vaatwasser.
Gemakkelijk zelf in te bouwen. Fijne overzichtelijke programma bediening zonder teveel poespas.
Enige minpuntje is de bovenla lastiger inruimen met kopjes glazen en schoteltjes.
Al met al hele goede vaatwasser tegen prima prijs!
De ETNA VW544N is wat mij betreft een uitstekende keuze als je zoekt naar een betrouwbare inbouwvaatwasser met goede prestaties voor een redelijke prijs. Hij blinkt uit in stilte, reiniging en droging, en heeft genoeg flexibiliteit voor de meeste huishoudens.Wij zijn super blij mee en zouden het wel aanraden.
Deze vaatwasser net een week in gebruik en wast en droogt de vaat buitengewoon goed en droog. Ook het geluidsniveau is zeer stil. Tot nu toe heel tevreden met deze vaatwasser.
Its a great machine. Simple & afordable with Automatic door open on cycle end.
No nonsense features. Does what its suposed to and has 2+3 year warranty
Vorige vaatwasser,kon niet meer gerepareerd worden.Hij adviseerde een Etna voor de goede prijs-kwaliteitverhouding.Hij heeft geen woord teveel gezegd.De Etna wast de vaat superschoon en is daarbij superstil.
Geweldige vaatwasser voor een geweldige prijs.
Doet wat het moet doen.
Ruime keuze in programma's en de vaat komt er schoon en droog uit. Gewoon top product.