ETNA VWV144WIT - Vrijstaande Vaatwasser - Wit - 14 Couverts - 44dB - Aquastop - Vaatwassers

ETNA VWV144WIT - Vrijstaande Vaatwasser - Wit - 14 Couverts - 44dB - Aquastop
ETNA VWV144WIT - Vrijstaande Vaatwasser - Wit - 14 Couverts - 44dB - Aquastop
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 395,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 77 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV144WIT - Vrijstaande Vaatwasser - Wit - 14 Couverts - 44dB - Aquastop op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a************@h**********08-12-2025
Een ontzettend fijne vaatwasser hij doet wat ie moet doen alle vaatwasser word lekker schoon en de prijs is ook goed
J************@k*********01-12-2025

Is een goede keus geweest.

Prima vaatwasser,staat in een open keuken en je hoort hem bijna niet. Ben zeer tevreden.
Pluspunten
  • Geluid
  • Maakt goed schoon
T*******@m******01-12-2025
Wast goed schoon en is stil. Deur gaat automatisch open en schakelt vanzelf uit, ideaal een droge vaat en ik hoef niet te wachten om zelf het apparaat uit te schakelen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Willem29-11-2025

Ik ben heel blij met deze vaatwasser. Wast prima af ook het ecco programma doet het prima. De vaatwasser doet bijna geruisloos zijn werk, hij staat in de open keuken, maar ik hoor hem niet. Hij is ook zeer voordelig van prijs maar doet absoluut niet goedkoop aan. Daarom is hij zijn geld dubbel en dwars waard. Willem.
Pluspunten
  • Goede voordelige prijs
  • Roestvrij binnenwerk
  • Zeer stil
  • Eenvoudige bediening
Minpunten
  • Als je het extra rekje plaats rechts in het bovenste rek
  • dan loopt het een beetje vast als je het rek naar binnen schuif.
r************@g********29-11-2025

Top vaatwasser

Zeer goedkope vaatwasser, maar qua prijs en prestaties is deze super, hij is geruisloos en doet zijn werk naar behoren. Heb een Etna aangeschaft omdat ik ook goede ervaringen heb met de dubbeldeurs koelkast van Etna. Al met al een goed en betrouwbaar merk 👍🏻
Pluspunten
  • Geruisloos
  • Prijs
KL20-11-2025

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prijs kwaliteit verhouding is echt wel on point. De vaat komt er goed schoon uit. Geluid is niet te hard en ideaal dat je ook aantal uren vooruit kan plannen. Ik ben er blij dat ik niet hoef af te wassen, maakt het leven van een ADHD'er een stuk makkelijker.
Pluspunten
  • Goed schoon
  • Vooruit plannen
  • Geluid niet te hard
Minpunten
  • Mijn grote borden passen alleen achter door.
m******@h**********09-11-2025
Prima vaatwasser. Is erg stil en de vaat komt er blinkend schoon uit en is makkelijk te bedienen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
n************@h******23-10-2025

Leugenaars

Vaatwasser is pas een halfjaar oud 2 monteur heeft vastgesteld dat hij niet meer Te repareren is vandaag gebeld om te vragen Na het omruilen ervan na een nieuwe hopelijk Een betere krijgen we re horen misschien deze of volgende week wat is dit voor ktt antwoord we willen gewoon een andere die het wel doet jullie hebben dit model toch op voorraad ik ga als wij hier geen antwoord op krijgen op sociale media en een stukje na de krant zo ga je toch niet met klanten om ook dat de telefoon met een wachttijd mer meer dan 30 min geen reclame en niet een keer en dan smoesjes verzinnen dat dit niet zo is stelletje leugenaars nooit meer Etna voor ons fam vos
Mevrouw Willems 21-10-2025

Uitstekende vaatwasser

Fijne vaatwasser, doet goed De deur gaat vanzelf open als het programma klaar. Je kan hardheid van water instellen en glansspoel middel. Ik ben zeer tevreden .
HD-Doorn15-10-2025

Betaalbare vaatwasser!

Deze vaatwasser hebben we gekocht vanwege de prijs en kwaliteit. Juist omdat we alleen van AOW moeten zien rond te komen. Bediening is prima. Ook stil en zuinig in verbruik.
Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Bediening
Chantal08-10-2025

Tevreden

Ik ben zeer tevreden. Zeker voor de prijs. Er past veel in. Afwas was heerlijk schoon. Niet veel kabaal. En was ook nog eens droog. Ik ben blij.
Pluspunten
  • Past veel in
  • Droog
  • Niet veel kabaal
Minpunten
  • Voelt iets goedkoper met lades open trekken. Maar dat klopt ook met de prijs.
TJ04-10-2025

Goede keuze

Mooi apparaat qua prijs kwaliteit verhouding. Koelt en vriest goed. Fijne extra opties om extra snel te koelen/vriezen. Al met al goede keuze !
Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
p*****@t*********24-09-2025

De ETNA VWV144WIT oer-Hollands

De VWV144WIT heb ik aangeschaft ter vervanging van een BEKO vaatwasser.. De monteur van Sterker Witgoed uit Hattem heeft de machine keurig aangesloten en ik moet zeggen.... het is een mooie en vooral stille vaatwasser. Na het vullen van het zout compartiment (verplicht ook al vertellen diverse bekende afwastabletten fabrikanten je het tegendeel, de VWV144WIT heeft het zout nodig voor regeneratie en het zelfreinigingsprogramma) en spoelglans vak, deze beiden afgeregeld op de op mijn locatie geldende waterhardheid. Door dit te doen voorkom je dat de vaat en machine niet goed droog zijn na beëindiging van een programma. Was resultaat is goed tot zeer goed met beide lange programma's die ook het voorspoelen verzorgen en matig bij de programma's zonder voorspoelen. De VWV144WIT is stil.....zo stil dat ik tot 2 maal heb gecheckt of de machine aan stond, je hoort enkel de pomp tijdens het af- en aan pompen van water. De vaat komt mooi droog uit de machine indien, nu komt het, je de zout- en glansspoel toevoer goed hebt afgeregeld voor het 1e gebruik, ik lees in diverse andere gebruikerservaringen dat men "klaagt" over het onvoldoende drogen van de vaat, bijgaand de oplossing voor die mensen:). De hardheid van het water verschilt per regio en een juiste afstelling van zowel zouttoevoer als glansspoelmiddel heeft de grootte prioriteit voor een schone- en droge vaat. Hoe de machine zich op de lange termijn gaat gedragen is onbekend, nieuwe bezems vegen immers allemaal schoon maar ETNA geeft niet voor niets 5 jaar garantie die niet alleen die onderdelen dekt die toch nooit stuk gaan en.... het is een oer-Hollands product. Hetgeen ik voor de VWV144WIT heb betaald ga ik hier niet vertellen maar het ongeveer de helft van de door ETNA genoemde verkoop adviesprijs en dat inclusief installatie ;)
Pluspunten
  • Voordelig
  • Hollands product
  • Stil
  • Zuinig
  • per cyclus nog geen Kilowatt stroom
  • Mooi
Minpunten
  • Resultaat bij programma's zonder voorspoelen matig
  • Los bijgeleverde besteklade en extra kopjes rek voor boven korf moeizaam te bevestigen
  • Niet automatisch openen van de deur na zelfreinigingsprogramma
J**@f***************14-09-2025

Zeer goed product voor die prijs

Heb het product nu bijna 1 week in huis. Heb div programma's geprobeert en ben zeer tevreden over de resultaten. En zeker in verhouden met de prijs. Tot nu toe een supermachien
c***********@u*********06-09-2025
Goede vaatwasser. Lekker stil en niet duur.
i*************@z*******30-08-2025
Prima vaatwasser voor zijn prijsklasse. Enige nadeel is dat het korte programma niet droogt. Alle andere programma's zijn top! En een handige functie, dat de deur vanzelf open gaat als hij klaar is, en zichzelf dan ook uitschakelt. Erg tevreden over het apparaat.
b************@h**********29-08-2025

Bevalt erg goed, goede aanrader

Erg compacte stille vaatwasser, En wast enorm goed
Pluspunten
  • Stil
  • Compact
Ingrid29-08-2025

Etna vaatwasser goede keus!

Het is een hele fijne vaatwasser heel stil zuinig en ook het open gaan van de deur bij het drogen is echt heel fijn. Het is een aanrader!
Pluspunten
  • Still
  • ruim
  • Makkelijk in bediening
n*********@g********28-08-2025

Prima stille vaatwasser voor goede prijs

Stille vaatwasser, genoeg ruimte voor de vaat, is stil en voor te programmeren
Pluspunten
  • Stil
  • Te programmeren
Minpunten
  • Bovenin geen ruimte voor schoteltjes
m************@z*******13-08-2025

Een aanrader

volgens de test van kieskeurige daar ik de Etna heeft gegevens heeft gelezen daarna heeft gekocht en hij bevalt prima
Pluspunten
  • zeer goed te bedienen
m***************@g********26-07-2025

Goed

FloFlo, JoJo en JaJa10-07-2025

Magistrale vaatwasser red levens

We zijn ontzettend gelukkig met deze vaatwasser, het scheelt enorm dat we niet meer met de hand hoeven af te wassen! Het is stiller dan verwacht, dat de deur automatisch opent als de vaat klaar is, is 10/10, want dan is het extra droog. We zetten hem 's avonds aan, en de volgende ochtend hebben we weer blinkend schoon servies, ideaal! Het helpt zelfs de meest schoonmaak-uitgedaagde huisgenoten, die nu kunnen zien wat schone vaat betekend. Prijs-kwaliteit verhouding is perfect, we hadden ons geen beter leven kunnen wensen!
Pluspunten
  • Redelijk stil
  • vooral na de andere reviews dat die wat herrie kan maken
  • hebben wij geen last van
  • super schone vaat en droge vaat door automatisch opende deur
  • Mooi minimalistisch ontwerp en prijs-kwaliteit is uitstekend!
  • Duurzaam
  • Red levens! ;)
Minpunten
  • Niet eerder gekocht :)
  • Grotere borden (groter dan standaard dinerborden) passen er niet in
  • Vaat beetje vochtig als deur dicht blijft (maar dat is bij alle vaatwassers)
a************@g********06-07-2025

Zeker een aanrader

Het productie voldoet geheel aan de verwachtingen zoals die omschreven zijn in de voorlichting product. Daar boven op is de prijs kwaliteit verhouden precies in verhouden en voldoet aan onze wensen
Pluspunten
  • Werkt prima
  • Maakt weinig geluid
a*************@h**********30-06-2025

Prima vaatwasser

Prima kwaliteit en prijs verhouding, wast keurig schoon, eenvoudige bediening.
a********@g********25-06-2025

Bevalt goed

Product werkt zoals verwacht voor een hele goede prijs/kwaliteit. Kan de binnenkant zelf aanpassen zodat je optimaal je vaat erin kwijt kunt. De machine is heel erg stil en ook fijn dat de deur automatisch opent als het programma is afgelopen.
Pluspunten
  • zeer stil
  • deur opent automatisch bij einde programma
Minpunten
  • geen tijdsindicatie tijdens looptijd van het programma