De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 101 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VWV142ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Onze oude vaatwasser had het na 15 jaar trouwe dienst begeven. En dan moet je op zoek naar een andere. Heel wat reviews doorgenomen en toen kwamen we bij deze vaatwasser uit. Voor ons niet een heel bekend merk. Maar de kleur sprak ons aan, maar ook dat hij zo stil zou zijn en de prijs. En de vele positieve reviews. En het klopt gewoon! Stil, mooie kleur en prima qua indeling vanbinnen. Droogt goed, maakt goed schoon. Losse bestekbak onderin, al is er ook bovenin de mogelijkheid om bestek neer te leggen. Na 1,5 week met de hand hebben moeten afwassen omdat we de vaatwasser eerst bij een andere winkel hadden besteld, maar die een potje maakte van de levering, kwam de vaatwasser binnen 2 dagen binnen toen we de bestelling elders hadden gedaan. Het is elke dag genieten! Op een gegeven moment is met de hand afwassen namelijk niet meer zo goed voor de relatie 😅.
Deze vaatwasser is echt een topproduct!
Na twee andere vaatwassers te hebben geprobeerd, zijn we uiteindelijk bij dit model van ETNA uitgekomen. Het apparaat ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook erg praktisch in gebruik. Vooral de verstelbare binnenkant vinden we een groot pluspunt, zo kun je de indeling makkelijk aanpassen aan wat je wilt afwassen. De vaatwasser voelt stevig en degelijk aan, en we zijn er erg blij mee. Aanrader!
Afgelopen jaar een vaatwasser gekocht. In oktober ging hij stuk. Januarie zouden onderdelen komen maar nog steeds niks. Nu zou het april worden. De service is zeer slecht en willen niet mee werken aan een oplossing. Je kunt toch niet meer dan half jaar laten wachten. Voor mij nooit meer een erna. Service is zeer slecht en de communicatie ook. Gewoon een kut bedrijf
Wij hadden deze vaatwasser gekozen op basis van energielabel, ruimte, programma's en kleur. Na altijd met de hand te hebben afgewassen werd het inmiddels wel tijd voor een vaatwasser.
Deze vaatwasser van ETNA is een prachtig ding, niet te luid, maakt goed schoon en heeft genoeg programma's. Het apparaat zou de vaat enkel iets droger mogen achterlaten. Voor de rest een super product en wij zijn er blij mee!
Ik heb vaker producten van ETNA gekocht. Prima producten tegen redelijke prijzen.
De vaatwasser is stiller dan verwacht. De vaat wordt prima schoon. Ruim voldoende keuze in wasprogramma's.
De vaatwasser zag er op de foto's goed uit met alle toeters en bellen. Bij het gebruik echter blijkt de indeling erg onlogisch te zijn en er kan veel minder in dan in mijn oude vaatwasser. Helaas heb ik hem terug gestuurd want deze beviel niet
Prima vaatwasser. Lekker stil,fijn als je een open keuken hebt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vorige vaatwasser was ook een Etna en ging meer dan 20 jaar mee, dus heeft zijn geld goed opgebracht. Enige minpuntje is het bordenrek onderin. Pinnen zijn krommer dan bij vorige vaatwasser,dus moeite met deksels van pannen plaatsen.
WasresultaatGoed
GebruiksgemakGoed
MogelijkhedenGoed
DuurzaamheidVoldoende
VormgevingGoed
Pluspunten
Lekker stil
Prima prijs
Minpunten
Sproeiarm iets mindere kwaliteit dan 20 jaar geleden
Door krommenie pinnen bordenrek onderin wat lastiger deksels plaatsen
Ik kende het merk ETNA van vroeger van de gasfornuizen en ben toen gaan google naar wat men vond van de vaatwassers van dit merk.
En tot mijn verbazing kwam dit merk er heel goed uit.
Met prijs, uiterlijk en werking.
Daarbij nog de verlengde garantie van 3 jaar dus in totaal van 5 gaf voor mij de doorslag om de vaatwasser aan te schaffen.
En ik moet zeggen gewoon kopen niet twijfelen.
Is gewoon een goed product dat zijn werk prima doet.
Mooie stille machine, goede indeling en verschillende programma's. Ook duidelijke indicatie voor zout en glansspoelmiddel. Goede kwaliteit en een goede prijs.
Pluspunten
Stil
Indicatie lampjes voor zout en glansspoelmiddel
Goede prijs
Makkelijk te bedienen
Minpunten
Had koppelstuk nodig om hem op de kraan aan te sluiten.
Een prima apparaat, wel even wennen, omdat de oude vaatwasser wat meer mogelijkheden bood. Indeling bovenrek is niet geheel economisch ingericht. Op zich jammer maar verder tevreden.
Deze vaatwasser heeft goede reviews, met de leverancier (Expert Zwolle) heb ik al jarenlang goede ervaringen, fatsoenlijke prijs; dit zijn de redenen waarom ik deze vaatwasser heb aangeschaft. De eerste ervaringen zijn prima, ook mede dankzij een duidelijke Nederlandse handleiding.
Apparaat is zeer gebruiksvriendelijk, geen onnodige ingewikkelde instelprogramma's, zoals connecten met je telefoon,
Geluid is redelijk stil en droogt erg goed.
Aanrader!
Pluspunten
Redelijk stil
automatische deur open na programma voor beter droogproces