LG / OLED48C46LA / OLED / 48 inch (122 cm) / 2024 - Televisies

LG / OLED48C46LA / OLED / 48 inch (122 cm) / 2024
LG / OLED48C46LA / OLED / 48 inch (122 cm) / 2024
48 inchOLED4K UltraHD
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 861,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG / OLED48C46LA / OLED / 48 inch (122 cm) / 2024 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m************@g********24-01-2025
afstandbediening heeft wel erg kleine knoppen en is niet ergonomisch, TV valt soms spontaan uit en moet dan opnieuw opgestart worden
I***@j*******15-01-2025
De gekochte TV , type OLED48C46LA, is een mooi toestel met een prachtige beeldkwaliteit en daarmee een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het toestel zou een aanrader zijn, ware het niet dat LG zich , NA de aankoop, als een zeer (!) klant-ONvriendelijk merk ontpopt. Bij de verpakking van deze TV (van E.1000+) zit GEEN gebruiksaanwijzing. De bedieningsuitleg in de winkel was zeer goed, maar wie onthoudt alles ? Temeer daar het startscherm een myriade aan keuzemogelijkheden aanbiedt en een oerwoud aan sub-keuzes en verdere vertakkingen oplevert. Ook nog is bij een vergissing het "teruggaan" op je keuze Onmogelijk ! (Ik heb het althans nog niet gevonden, maar ik ben pas 3 weken bezig) Downloaden van een Manual van de website van LG levert ook problemen op: Ook hier is een spoorzoekers-vaardigheid geen overbodige luxe. Ja, bij LG moet je er wel wat voor doen op een manual te krijgen ! Eenmaal het manual van jouw type gevonden dan komt de volgende horde ! Hoewel het manual een gewoon pdf-bestand is, wordt je eerst verleid tot het downloaden (en installeren) van een download-applicatie. Als je dat er toch voor over hebt, krijg je uiteindelijk iets met een heleboel informatie van de catagorie waarachter een fabrikant zich kan verschuilen als er iets vervelends gebeurd. (Maar daar hebben wij U toch voor gewaarschuwd in de Handleiding ?) en helemaal aan het eind een summiere uitleg over de knopjes op de "Magic-Remote) Ik zal heus wel mijn nieuwe TV leren kennen. Maar het zou me niet verwonderen dat het me het hele jaar 2025 gaat kosten. U, nieuwe klant, zal deze review waarschijnlijk nooit te lezen krijgen. Want mijn advies is : Bespaar uzelf frustratie, koop GEEN LG . Voor de LG-moderator : Hoe gaat U mij van mijn frustratie afhelpen ?
l*********@g********14-01-2025

Heel blij mee.

Mooie kleuren die persoonlijk zijn aan te passen. Geldt ook voor het geluid. Overzichtelijk menu met helpfunctie. Geen spijt van aankoop.
Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Menu
Minpunten
  • Installeren door winkel.
Johannes12-01-2025

Goede aankoop

Toe aan een andere tv, op aanraden en in overleg met verkoper besloten tot de beste koop. TV voldoet aan al onze wensen, prachtig scherp beeld, kleuren zijn zoals ze moeten zijn, zijn zeer tevreden. Een aanrader!!!
Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
l*********@g********10-01-2025

Heel blij mee!

Mooi beeld en aan persoonlijke voorkeur aan te passen. Dat geldt ook voor het geluid. Overzichtelijk menu met helpfunctie.
Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Menu
Minpunten
  • Installatie door winkel. Heb veel zelf moeten ontdekken
Familie H20-12-2024

Mooi tv met superscherp beeld

Een prettige tv met mooi zwart zwart en ook van de zijkant gezien haarscherp. Fijn dat je zoveel apps kan downloaden. Ik had het wel prettig gevonden als je de HomePage wat meer kon aanpassen naar eigen wensen. Het geluid zou slecht zijn, maar persoonlijk vind ik het een mooi geluid hebben.
Pluspunten
  • Scherpte
  • Kleuren beeldscherm
Minpunten
  • HomePage niet goed aan te passen
Wim18-12-2024

Aanrader.

Mooi beeld,helaas installatie wel wat lastig. Prima beeld.
Pluspunten
  • Beeld
Minpunten
  • Installatie wat lastig
Johan van Hes14-12-2024

Wat een geweldige tv

Ik voel me rijk als ik op mijn LG OLED tv kijk!
Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Kleuren
w********@k***********09-12-2024

Het is een plaatje!

Mijn oude tv was 15 jaar oud en aan vervanging toe. Ik heb op internet uitgezocht welk toestel voor ons geschikt zou zijn. Een aantal criteria: afmeting, zowel beeldscherm als de tv zelf, een scherm dat voldoet aan de huidige kwalificaties: kleurintensiteit, 100 Hz, kijkcomfort (voor en opzij). Daarna live gekeken bij Expert Groningen en daar werd ik overtuigd dat dit toestel voldeed aan onze eisen en bovendien bleek er ook nog een cashback regeling van toepassing. Hij is onbehuisden en overtreft onze verwachtingen: Het is een plaatje!
Pluspunten
  • Prachtig kleurrijk beeld
  • Mooi scherm en prima geluid.
  • Gebruiksgemak
m*************@g********04-12-2024

zeer aan te raden

Mooi beeld. kwaliteit
g*********************@g********02-12-2024

eerlijke beoordeling en zeker een aanrader

Wij hadden het geluk dat onze Tv in 48 inch in de winkel stond er was nog een ander merk als optie maar uiteindelijk heeft voor mij vooral de beeld kwaliteit en bediening de doorslag gegeven. Nog een pluspunt is de vormgeving er zijn maar weinig merken die een flinterdunne omlijsting hebben voor mijn vrouw was dit ook doorslaggevend. Tijdens de aankoop was er een cashback actie dit hadden wij op dat moment niet geweten en als het er niet was geweest hadden wij deze tv toch absoluut gekocht. Dit jaar voor ons de beste aankoop geweest.
Pluspunten
  • Bedienings gemak
M*******@h**********01-12-2024

Topper

Heb deze tv gekocht vanwege het beeld dat boven de andere tv,s uitstak. Verder was het geluid en de handzame bediening de rede om deze televisie aan te schaffen. Tot nu toe zeer tevreden over deze aankoop.
Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
l********@k***********01-12-2024

Beste koop 2024

Vergeleken met andere merken is de helderheid / scherpte van LG buitengewoon. (LG 48 inch) Ook de prijs verhouding t.o.v andere merken heel aantrekkelijk. ik heb er nu twee staan, in de voorkamer en achterkamer en de derde komt in de slaapkamer. LG wat de klok slaat bij ons in huis.
Pluspunten
  • helderheid
  • scherpte
  • prijs aantrekkelijk
Minpunten
  • geen papieren handleiding
l***********@g********30-11-2024
Op basis van reviews dit product aangeschaft. Nog maar net in gebruik maar tot heden erg tevreden over het beeld. Het geluid is goed voor dit soort tv maar gebruik wel een eigen seround set wat zeker meerwaarde heeft voor mij.
richard de koning29-11-2024

mooie tv

mooie tv werkt erg makkelijk
Pluspunten
  • makkelijke te installeren
  • mooi beeld
m********@g********27-11-2024
Mooie televisie en prachtig beeld. De kleuren springen er uit en het geluid is goed. Ik ben heel tevreden.
l***********@i*********22-11-2024

Zeker een aanrader

Na het uitpakken en installeren van de voet heb ik de televisie geïnstalleerd. Dit ging uitermate gemakkelijk. Het beeld is geweldig en het geluid op bioscoop is ook goed. Nu met de dubbele cashback is de prijs zeer aangenaam. Ik beveel dit product ten zeerste aan. Heb absoluut geen spijt van de aankoop.
Pluspunten
  • Goed beeld
  • Interessante prijs
  • Moderne uitstraling
Minpunten
  • Geluid is iets minder maar wel redelijk
w**********@g********20-11-2024
Beeldscherm heeft een hoge kwaliteit, scherp en natuurlijke kleuren. Geluid is bij Radio en tv weergave uitstekend. Kortom : Wil zijn blij met onze nieuwe TV !
Sander19-11-2024

Oled LG 48 inch

Fantastisch beeld. Haarscherp Met afstandsbediening kan je alles aansturen Directe verbinding met Netflix en Disney Smal toestel met hele dunne randen. Geluid goed
Pluspunten
  • Haarscherp
  • Makkelijk te bedienen
  • Directe verbinding met Netflix, Disney etc
  • Geluid goed
b******@h******19-11-2024

Mooi tv net een sciencefiction film gekeken en daar was het beeld erg mooi, bij sommige programma's moeten wij erg wennen aan de kleuren, de kleuren zijn ook lastig in te stellen
Vogels12-11-2024

Enorm goede tv

Wat is deze tv enorm goed. Nu wij thuis de versie van 2023 hebben, wilde ik er eentje op mijn kamer voor films, gaming etc. En wat een verademing. Helder beeld, zwart is echt zwart en de 120HZ is super fijn in verversing. Met een LG Soundbar (in mijn geval de DS70TY), heb je je eigen bioscoopervaring.
Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Kleuren
j***************@g********11-11-2024

lijkt mij wel goed

Het was de beste keuze van de consumentenbond waar ik lid van ben.
Minpunten
  • De cashback actie wordt niet besproken.
  • streepjescode van de verpakkiing vereist.
a*****@v**********09-11-2024

Goede aankoop

Fantastisch beeld goed geluid ben er heel blij mee
Pluspunten
  • Duidelijke omschrijving
Nee26-10-2024

Is bijzonder goed Prachtige kleuren

Ik heb gekozen voor een lg tv omdat hij een haarscherp beeld had en de allernieuwste model was van 2024 . Dus wij kunnen weer jaren vooruit met de allernieuwste techniek
Pluspunten
  • Zwart is ook echt zwart
Minpunten
  • Leren afstand bediening
m*********@k*********02-10-2024

Goed beeld, prima geluid

Kwalitatief goed en betaalbaar
Pluspunten
  • Scherp beeld
Minpunten
  • Lastige afstandsbediening