Bissell 17132 - Reviews

Specificaties
Vermogen
560 watt
Type/soort
steelzuiger
Geluidsniveau
80 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandra 28-08-2017
  • Product paar weken in bezit

handig 2 in 1!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een nieuwe stofzuiger. We hadden een draadloze steelstofzuiger, wat ik erg fijn vond, omdat je zo'n ding veel sneller pakt dan een traditionele stofzuiger. Maar de accu gaat echt niet lang genoeg mee, dus wilden we nu een variant met snoer. Toen kwamen we deze toevallig tegen. Schoonmaken is niet mijn hobby, dus als hij tegelijk dweilt, ben ik erg blij! Ik had wel mijn twijfels, want over het algemeen zijn 2in1 apparaten toch minder goed dan 2 losse apparaten, maar ik ben er heel tevreden mee. Je moet geen schrob apparaat verwachten, want dat doet hij niet. Het is echt puur dweilen. Er zijn wel wat andere minpunten, maar voor mij wegen die niet op tegen de pluspunten. Bijvoorbeeld dat je na het dweilen wel even bezig bent met het opruimen/schoonmaken van de stofzuiger. Maar als je alleen zuigt, heb je dit allemaal niet.

Pluspunten

  • dweilen en stofzuigen tegelijk
  • kan ook alleen stofzuigen
  • zuigt goed (de vorige verplaatste alles meer)
  • als je dweilt, is de vloer weer snel droog
  • hij dweilt goed, geen plakkerige vloer na de tijd

Minpunten

  • het apparaat is best zwaar
  • hij maakt veel herrie
  • de randjes zuigt/dweilt hij niet goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelies 08-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Handig, tijdbesparing, zuinig met water

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideaal dat stofzuigen en dweilen tegelijk kan. ik heb een grote oppervlakte met o.a. tegels, graniet, novilon en laminaat en het gaat bij alle vloeren super. Wij hebben huisdieren en er moet niet teveel haar liggen anders zit hij zo vol. Hij komt alleen niet helemaal bij de randen met dweilen. Met het snoer moet je een beetje handigheid krijgen, die zit nog weleens in de weg. Het schoonmaken kost zo'n tien minuten.

Pluspunten

  • handig
  • snel
  • goed resultaat
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • komt niet bij de rand met dweillen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

kflee8888 08-05-2017
  • Product paar weken in bezit

dweilen is voorbij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de crosswave is makkelijk in bediening. alles is logisch en eigenlijk zonder gebruiksaanwijzing te lezen te gebruiken. fijn is ook dat je gewoon eigen schoonmaakreiniger kan gebruiken.
wij hebben het gebruik op een houten vloer en tegels. beide vloeren zijn schoon en redelijk droog (droger dan met dweil).
maar 2 maartjes: je kan niet helemaal tegen de rand schoonmaken en lange haren zitten vast in de borstels (deze moet je eruit draaien)
Maar zeer blij mee, huis (100m2) heb ik nu gedweild in 20 min, schoonmaken van de Crosswave duurt ongeveer 5 min.

Pluspunten

  • snel
  • weinig onderhoud
  • snel droog
  • reinig vlekken goed

Minpunten

  • komt niet tegen rand aan
  • lange haren zitten in borstels vast
  • lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor & Lia 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat, ook voor de wat ruwere vloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben ca. 70 m2 vloer van niet gepolijst travertin. Vanwege de wat langere haren van de borstel reinigt dit apparaat ook de putjes die in deze vloer zitten. De bediening is eenvoudig en ook het schoonmaken is geen ingewikkelde klus. Met de borstel kom je niet tot helemaal aan de wand maar als je de wand recht van voren benadert dan valt dit reuze mee.

Pluspunten

  • degelijk
  • borstel beweegt gemakkelijk mee

Minpunten

  • (nog) niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlee 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuigen en dweilen met één apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Aangeschaft omdat onze oude schrobmachine stuk was na veel googelen op Internet.
Valt absoluut niet tegen, wel even wennen, waar het snoer te houden.
Maakt naar tevredenheid schoon

Pluspunten

  • Een apparaat voor zuigen en dweilen
  • Reinigt de vloeren goed
  • Goed hanteerbaar

Minpunten

  • drempel, kokosmat en hoekjes bijven lastig
  • reinigingstank moet vaak vervangen
  • wel wat lawaaierig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Barbara 13-10-2017
  • Product paar weken in bezit

super apparaat voor mijn tegevloer!

Algemene score

9,0
Zeer fijn product! Normaal was het eerst stofzuigen en dan met de stoomreiniger. Kreeg mijn vloer nooit echt schoon en het was tijdrovend. Nu kan ik in 1 keer stofzuigen en dweilen! Mijn vloer heeft er nog nooit zo mooi uitgezien!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goed op te bergen

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pierre 08-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat, ook voor grindvloer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een wat zwaarder apparaat, maar het werkt perfect. Ook op onze open structuur grindvloer.
Gekocht bij Mediamarkt Breda met de belofte voor 10 jaar garantie, maar helaas weet men bij zowel mediamarkt als Bissel niets af van deze actie? Na veel gedoe eindelijk via de leverancier van Mediamarkt de oplossing gekregen met als hele vervelende en rare eis dat ik ook verplicht ben een afgedrukte review mee te sturen. Belachelijk gewoon. Maar doet niks af aan het apparaat!

Pluspunten

  • Goed degelijk
  • Werkt goed

Minpunten

  • Beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clks 25-09-2017
  • Product paar weken in bezit

De vloer in 1x schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu in 1 beweging de vloer gezogen en gedweild. De vloer is droger dan met de gewone dweil en daardoor sneller beloopbaar. Machine is ook makkelijk te vullen en te reinigen.

Pluspunten

  • In 1 handeling gezogen en gedweild
  • vloer niet te nat na het dweilen
  • Vloer sneller droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 09-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

2 in 1 zuigen en dweilen zeer handig en prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lichter dan gewone stofzuiger. Makkelijk schoon te maken. Sneller dan dweilen. Voorkomt pijn in de polsen.

Pluspunten

  • Praktisch
  • Licht in gewicht
  • Hoge zuigkracht
  • makkelijk schoon te maken van filters
  • Geen pijn in de polsen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rocco 08-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was wat sceptisch over de filmpjes op Youtube, maar ze blijken echt waar.
Eindelijk een apparaat dat doet wat doet wat er beloofd wordt.

Enige nadeel is het enorme lawaai. Het kan aan mijn gevoelige oren liggen, maar zonder oordoppen kan ik de snerpend hoge toon van het apparaat niet langer dan 5 minuten aanhoren.
Het zuig en dweil resultaat is zeer goed. Ook fijn dat de vloer vrijwel droog achterblijft.
Opmerkelijk was te zien hoeveel zwart water er nog van een vloer kwam die op het oog nog schoon was.
Een vier dagen oude koffie vlek verdween zonder moeite uit het tapijt.

Pluspunten

  • Ook geschikt voor tapijt
  • Uitstekend resultaat

Minpunten

  • Lawaai
  • Vrij zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

ergonomisch verantwoord

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product voldoet zeker aan de verwachtingen en is de prijs waard. Groot oppervlak 100 vierkante meter Belgisch hardsteen met daarvoor speciaal geschikt schoonmaakmiddel werkt prima met de CrossWave! Ook zeer geschikt voor grindvloeren.

Pluspunten

  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Eenvoudige bediening
  • Effectief

Minpunten

  • Snoer is lang maar had nog langer gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harrie Das 27-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer degelijk en multifunctioneel inzetbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voor mij is de combinatie van stofzuigen en dweilen doorslaggevend. Het levert een aanzienlijke tijdsbesparing op en het eindresultaat mag er zijn. Ook de kwaliteit/prijs verhouding is prima. Kortom, een verantwoorde aankoop.

Pluspunten

  • multifunctionaliteit
  • eindresultaat
  • degelijke constructie
  • kwaliteit/prijs verhouding

Minpunten

  • bereikbaarheid langs plinten en op trappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CrossWave 26-07-2017

Geweldige 2 in 1 stofzuiger/dweil

Algemene score

9,0
Na lang zoeken toch de Crosswave gekocht nog maar een paar dagen in huis maar al heel enthousiast. Duidelijk gebruiksaanwijzing en gelijk aan de start.
Vloer goed schoon en bijna zo goed als droog. De extra garantie zegt genoeg van de gebruiksduur. Geweldig.

Minpunten: Motor maakt wel herrie

Reageer

Liona 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super handig, stofzuigen en dweilen in één

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn ouders hebben al een bissell crosswave. Heb deze een aantal keren mogen gebruiken. Het is erg handig en het scheelt tijd om tegelijk te stofzuigen en te dweilen. Het product doet zijn werk goed. Heb daarom ook maar één gekocht.

Pluspunten

  • stofzuigen en dweilen in één

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Milan 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bissell Crosswave

Algemene score

9,0
Bissell Crosswave gekocht na een demonstratie in de winkel. Makkelijk te bedienen en ook makkelijk te dragen naar boven aangezien de crosswave niet zwaar is. Het grote voordeel is het zuigen en dweilen gelijk tijdig dit scheelt een hoop tijd met schoon maken thuis. Een aanbeveling aan anderen personen om dit te kopen!!

Pluspunten

  • zuigen+dweilen gelijk tijdig
  • licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

annet 05-06-2017
  • Product paar weken in bezit

bissell crosswise 2in 1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer goed product makkelijk bediening maak goed schoon ook met huisdieren (katten) vloer is snel droog geen strepen ook even over het vloer kleed geen probleem super zeer blij mee

Pluspunten

  • makkelijk
  • stofzuigen en dweilen in een keer
  • werk licht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

R Jansen 28-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goed product wat in een handomdraai de vloer echt schoon maakt. hij is licht van gewicht en prijs kwaliteit vind ik deze beter als andere merken welke een stuk duurder zijn

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Revieuw 12-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Bissel crossWave 2-in1 Steelstofzuiger met dweilfunctie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had zo mijn twijfels, maar echt helemaal fantastisch.
Mijn vloer lijkt wel nieuw, de matjes en kleden boven verwachting.
Zou hem zo weer opnieuw bestellen.....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer