- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Een geweldige stofzuiger!
Ziet er mooi uit, super krachtig, lang snoer, handige accesoires en ruime(3liter) stofzakken.
Ik kan eigenlijk niets negatiefs bedenken..
Zeker aan te raden!
Superstil
Deze stofzuiger heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding, is degelijk, stil en is ook nog eens een nederlands product.
Pluspunten
- Stil
- Degelijk
Mijn ervaring met de Inventum ST306ZZA
Voor de prijs zit de verhouding me erg goed: je krijgt een stevige, betrouwbare stofzuiger zonder dat je dure toeters en bellen hoeft te betalen. Hij voelt degelijk aan, werkt efficiënt en maakt schoonmaken een stuk makkelijker. Kortom: ik ben blij met mijn keuze — een echte prijs-kwaliteit topper voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
- Zuigt goed
- Wendbaar
- Relatief weinig geluid
Super goed
Goede prijs kwaliteit verhouding, zuigt erg goed en maakt weinig herrie. Erg blij mee!
Pluspunten
- Weinig herrie
- Zuigt hard
Minpunten
- Glijdt iets minder soepel op harde vloer bij stand max
Super zuiger
Product zoals omschrijving
Super uit stekend product
Fijne, stille, wendbare stofzuiger.
Veel assecoires, verstelbare stang. Ideaal voor lange mensen.
Top ding
Ik heb voornamelijk gekozen voor de prijs, en dat hij dan ook nog eens mooi van formaat is met 10 meter snoer en anti luchtfilter en goede zuigkracht is deze gewoon super voor die prijs.
Prima OER Hollandse kwaliteits stofzuiger.Aanrader.
Oer Hollands
Deze stofzuiger is echt geweldig door zijn sterke zuigkracht en ook door de grote actieradius. Hier ga je geen spijt van krijgen als je die koopt. Een degelijke uitgebreid met vele accessoires goed wenkbare stofzuiger. Echt gewoon OER Hollands
Goede stofzuiger
Ik had een ......... en maakte best wel veel lawaai, de Inventum is erg stil. Dus nu ook een tweede aangeschaft voor boven.
Pluspunten
- Stil
- Zuigkracht
- Degelijk
Stofzuigen is nog nooit zó leuk geweest!
Naast dat ik per direct een nieuwe stofzuiger nodig had om mijn ouders huis schoon te houden en het met mijn liefste harige Australische Herder vriend soms niet gemakkelijk is om een keuze te maken, kwam gelukkig al snel deze Inventum in beeld. Ik sta er versteld van hoe goed deze stofzuiger is en zo stil en voor zo'n fijne prijs kan het echt niet beter! Mijn Aussie is er ook erg blij mee vooral omdat hij zo stil is en zijn 'dogmom' snel klaar is met stofzuigen en weer tijd heeft om met hem te spelen..;-). Geweldige keuze voor huisdiereigenaren!
Pluspunten
- stil
- zuigkracht
- lang snoer
- compact
- licht gewicht
Minpunten
- Geen
Perfect!
Perfecte stofzuiger. Zeer kwalitatief voor de prijs. Hij zuigt zeer krachtig en maakt amper geluid. Ik ben er zeer tevreden over.
Pluspunten
- Weinig geluid
- Zeer krachtig
- Kwalitatief
Super compacte stofzuiger
Super stofzuiger, handig klein formaat met fijn lang snoer
Dus twijfel maar niet want deze ook nog eens snel in huis.
Top service
Pluspunten
- Lang snoer
- Klein formaat
- Behendig
Minpunten
- Borstel niet echt zacht voor pvc
Geweldige stofzuiger en al helemaal voor deze prijs. Doet niet onder voor stofzuigers die 3 keer duurder zijn. Werkt prima en is goed hanteerbaar. En dan ook nog 5 jaar fabrieksgarantie. Onvoorstelbaar!
Pluspunten
- Goede zuigkracht
- Makkelijk hanteerbaar
Minpunten
- Geen
Toppertje
Fijne kleine stofzuiger maar grote zuigkracht. Lekker lang snoer en lekker wendbaar. Fijn dat je de zuigkracht aan kan passen en dat de accessoires makkelijk mee te nemen zijn. Erg blij mee!
Pluspunten
- Lang snoer
- Zuigkracht
Minpunten
- Wipt soms omhoog bij keren
Fijne compacte stofzuiger
Fijne stofzuiger, doet wat hij moet doen mijn vloer en kleed weer stof, haar en kruimels vrij maken.
Pluspunten
- Lang snoer
- Geluid
Minpunten
- Stofzuiger zakken niet gangbaar
- Nog niet ontdekt
Top en zeker voor die prijs
In een woord TOP, goede zuigkracht, lekker lang snoer en een heel zacht geluid, zelfs mijn beesten bleven in de kamer zitten iets wat voorheen onmogelijk was.
Pluspunten
- Lange steel plus lang snoer
- Geeft een zacht geluid als deze aanstaat
Minpunten
- geen
Goede prijs/kwaliteit. Hadden we eerder moeten kopen!
Zeer tevreden met prijs kwaliteit. Vorige was een Miele, maar deze zuigt erg krachtig. Beter dan de Miele.
Fijn met een man die in de bouw zit en 2 jonge kinderen. Dan ligt er allicht wat op de grond. Stofzuiger is licht en goed wendbaar. Snoerlengte is voor ons prima. Bijgeleverde voet is minder fijn op tegels of pvc, maar voor deze prijs kun je wel een zachte voet aanschaffen. Op onze vloerbedekking zie je gelijk verschil.
Pluspunten
- Goede prijs
- Stil, Licht en wendbaar
- Stofzuigerzakken zijn goedkoop aan te schaffen
- zuigt erg krachtig
- 2 standen. Zelfs zacht zuigt hij krachtig
Minpunten
- Bijgeleverde voet is erg hard voor op pvc
- Vorige stofzuiger had meerdere standen
Goede zuigkracht en maakt niet zo'n herrie
Ik heb inmiddels een 2e erbij gekocht voor boven. Gewoon supergoede zuigkracht wat fijn is met 2 katten; maakt niet zoveel herrie, teloscopische steel werkt soepel, is niet zo zwaar... voor mij als roller met katten in huis een superfijne keus.
Prima koop
Fijne stofzuiger. Prima prijs kwaliteit verhouding. Eigenlijk boven verwachting. Erg blij mee.
Pluspunten
- Prima prijs kwaliteit verhouding
- Lang snoer
- Ziet er goed uit.
Lekker stil, aanrader
Lekker stil , slang en snoer lang genoeg.
Stabiele stofzuiger, valt niet snel om.
Pluspunten
- Stil
- Blijft hard zuigen, ook als ie voller raakt
- Snoer en slang lang genoeg
Klein maar krachtig
Een kleine maar krachtige stofzuiger. Goede prijs. Betaalbaar. Grote knoppen. Lichtgewicht. Goede zuigkracht en wendbaarheid.
Prima stofzuiger!
Pluspunten
- Licht gewicht
- Klein formaat
- Wendbaar
- Goede zuigkracht
zeker een aanrader voor die prijs
geweldig handzame stofzuiger mooie kleur en prijs en alle asessaires die er bijzit handig en super tevreden tot nu toe
Pluspunten
- geluid
- mooi compact geheel
- kleur
Minpunten
- tot nu toe geen
Nieuwe Stofzuiger
Prima product voor zeer goed prijs iedereen aan te raden zeer licht en makkelijk in de omgang
Pluspunten
- zeer licht in gebruik
- zuigt zeer soepel en krachtig
Minpunten
- geen
- geen
super
ik vindt een goed stogzuiger,de prys is wel pryzig,verder is die supergoed en mooie van uitvoering,duidelijk uitleg van de stofzuiger