Bosch BGL8SIL5 - Stofzakken

Bosch BGL8SIL5
Bosch BGL8SIL5
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 241,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 59 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8SIL5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

cerezci21-08-2020

alergiefilter

ik vind prachtige zuigkracht en ik ben asma passant alergiefilter is interasant voor mee was filter ook en als laste lange kabel ik hoef niet meer stoppen tijdenste werken hele huis door werken
Pluspunten
  • sterke zuigkracht
  • alergiefilter
  • lange kabel
Minpunten
  • hij is zwaar
Annita Koch18-08-2020

Super zuigkracht

Wat een verschil met de dyson. Heerlijke stille bosch stofzuiger. Zuigkracht perfect, zeer stil en licht in gewicht.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Zeer wendbaar
  • Zeer stil
Alphen17-08-2020

Top zuiger

De snoer lengte en het geluidsniveau gaf de doorslag om deze stofzuiger te kopen! Verder goed wendbaar, 4 wieltjes .En het aller belangrijkste de zuigkracht, deze is echt super. Echt waar voor mijn geld, top product!
Pluspunten
  • Snoer lengte
  • geluidsniveau
  • Zuigkracht
A.abdolhosseini16-08-2020

Stil en krachtig

Ongelofelijk hoe stil deze stofzuiger is. Bij het eerste keer gebruik dacht ik dat ie kapot is. Je hoort bijna niks en toen begon te werken... wouuuuu. Een echte kwaliteit product. Zeer blij van de aankoop. Een aanrader
Pluspunten
  • Stilte
  • Kracht
  • Vele accessoires
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Floor May16-08-2020

Goed hanteerbaar

Na een zware teleurstelling met de gang van zaken bij Dyson die geen fatsoenlijke klantenservice hebben en men geen feedback krijgt zijn we toch weer naar een gewone stofzuiger teruggekeerd pas 1 x gebruikt maar dit was de beste gewone stofzuiger volgens de mediamarkt. We zijn tot op heden niet teleurgesteld in dit product, voor ons in ieder geval nooit meer DYSON!!
Pluspunten
  • hanteerbaar
  • niet te zwaar
Rupstrefling15-08-2020

Stille stofzuiger met goede zuigkracht

Voldoet ruim aan mijn verwachting. Stille stofzuiger. Wendbaar zuigt goed. Lange verlengsnoer wat erg fijn is. Handvat voor verticaal optillen had de stofzuiger kompleet gemaakt. En had ik er een 10 voor gegeven. Maar denk dat een 9 ook niet slecht is
Pluspunten
  • Stille stofzuiger
  • Lange snoer
Minpunten
  • Handvat verticaal optillen zit er niet op
Henk03-07-2020

een stofzuiger die niet zuigt. Wat moet je ermee ?

Wat een ramp dit apparaat. We hebben hem nu vier jaar en gaan hem vervangen. Hij zuigt niet !!!. Zelfs kleine deeltjes moet je vier à vijf keer overheen gaan met de zuigmond en dan nóg zuigt hij niets op. Een ramp dit apparaat.
Pluspunten
Minpunten
  • zuigt niet en dus ongeschikt voor zijn doel
  • zwaar
Gecit20-12-2019

Wendbare stofzuiger

De stofzuiger is erg licht, wendbaar en handig in gebruik. De mogelijheid tot auto vermogen stand is erg handig je hoeft niet zelf de stofzuigkracht af te stellen. Wat erg onhandig en niet over nagedacht is dat de accessoires plintenzuiger en meubelborstel aan de stofzuigerstang zitten. Zeker als je onder bijvoorbeeld de bank moet stofzuigen zit dit accessoiredrager met accessoires flink in de weg. De stofzuiger is inderdaad wel minder luid dan onze huidige stofzuiger, maar wat erg vervelend is dat de stofzuigermond op parket onvoldoende borstel oid aan de onderkant van de mond heeft waardoor het alsnog luidruchtiger is om te stofzuigen. Als hier meer borstel of stof zou worden gebruikt zou dat het aantal decibel wellicht nog verder minderen. Een voordeel is zijn de 4 wieltjes aan de onderkant waardoor de stofzuiger erg wendbaar is en minder snel omvalt. Het nadeel hiervan is dat als je over het snoer komt met de wieltjes de draad vast komt te zitten. Het 15 meter lange snoer is een groot pluspunt in een huis met veel vloeroppervlak.
Pluspunten
  • vier wieltjes
  • 15 meter snoer
  • wendbaar
  • licht in gewicht
  • knop voor auto vermogen
Minpunten
  • accessoires aan stang bevestigen
Alina14-11-2019

BLG8SIL5

Goede stofzuiger. Heeft en doet alles wat je nodig heeft. ben wel tefreden met de aankoop. de kabel gaat niet automatisch erin, eerst moet je het helemaal eruit trekken, dan pas gaat ie vanzelf erin.
Pluspunten
  • model
  • alle benodigheden
Minpunten
  • kabel