Bosch Serie 8 / BGL8SIL6 - Stofzakken

Bosch Serie 8 / BGL8SIL6
Bosch Serie 8 / BGL8SIL6
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 259,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 185 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8SIL6 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JJV24-09-2020

Stil en Sterk

Deze stofzuiger is zeer stil en zuigt erg goed, tijdens koop hebben we deze stofzuiger gehoord samen met andere stofzuigers. maar deze was het stilst en ook erg compleet. Ook het lange snoer is lekker.
Pluspunten
  • Zeer Stll
  • Sterke zuigkracht
  • Lang snoer (12 m)
  • Veel accessories
jan23-09-2020

heel veel stiller dan de oude stofzuiger

is erg stil, heeft veel hulpstukken en veel zuigkracht. Is bovendien mooi van vormgeving. heeft een snoer van 15 meter zodat we vanuit een punt de hele woning kunnen zuigen.
Pluspunten
  • stil
  • veel regelbare zuigkracht
Son Zeeuw20-09-2020

Bosch stofzuiger BGL8SIL6

DIT IS EEN FANTASTISCHE STOFZUIGER. JE KIJGT WAAR VOOR JE GELD. EEN INVESTERING WAAR WE BLIJ VAN WORDEN. DE STOFZUIGER HEEFT EEN HOGE ZUIGKRACHT EN MET DE FIJNE HANDSTEEL WERK JE ER HEEL PRETTIG MEE ZONDER DRUK OP DE POLSEN
Pluspunten
  • Handzaam
  • Hoge zuigkracht
  • Zwenkwielen dus valt niet om
Minpunten
  • Minder zacht qua geluid dan gehoopt
Bosch stofzuiger serie 8.19-09-2020

gedegen stofzuiger

Deze stofzuiger is prettig in gebruik: niet te licht, soepel in gebruik. Stofzuiger zuigt krachtig, ook hondenharen worden gemakkelijk opgezogen. Is geluidsarm.
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk. LIcht.
  • maakt weinig geluid
Minpunten
  • neemt wel wat ruimte in bij opbergen.
Lenie Tegelaar18-09-2020

Bosch stofzuiger serie 8

Ik vind het een fijne stofzuiger met het handsvat en die auto power controle .Ik ben er erg tevreden over ik zou hem zeker aanbevelen
md18-09-2020

Mooie stofzuiger

Ik heb de stofzuiger nog niet zo lang. Heb hem al gebruikt. Lekker lang snoer, handvat even wennen, maar werkt prettig. Stofzuigerzak gaat lang mee met 5 liter inhoud. Ik ben tevreden.
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Extra borstels
  • Handvat op de slang werkt fijn
  • De automatische zuigkracht
Pauline18-09-2020

Goed , krachtige zuigvermogen

Lang snoer waardoor je weinig van stopcontact hoeft te wisselen. Makkelijk in gebruik. Mooie kleur en vormgeving
JM16-09-2020

Stil en zuigt prima

Fijne stofzuiger, prima zuigkracht, weinig herrie en lang snoer. Handvat is ook erg fijn. Nu met mooie cashback actie.
Willeke15-09-2020

super stofzuiger

mijn ouders waren al enthousiast over deze stofzuiger met 15 meter lang snoer, wij dachten we hebben een stofzak loze stofzuiger dus wij hebben al een goede, tot ze zeiden probeer maar eens. behalve dat het geluid zo rustig is , is de zuigkracht erg goed
Pluspunten
  • zuigkracht
  • lang snoer
rika15-09-2020

Krachtige stofzuiger

Na jaren plezier te hebben gehad van mijn oude stofzuiger van 2200 watt (van een ander merk) was ik bang voor de dag dat hij het zou begeven. Die dag kwam sneller dan verwacht toen mijn dochter er water mee had opgezogen was het einde oefening. De stofzuigers van tegenwoordig hebben een veel lager wattage en zijn dus veel minder krachtig, dacht ik. Dus ik baalde flink. Gelukkig moet ik mijn mening bijstellen. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe stofzuiger die met zijn 800 watt net zo goed zuigt als mijn oude stofzuiger. Dus ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
  • licht in gewicht
  • Diverse accessoires bijgeleverd
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Boris14-09-2020

ZEER FIJNE STOFZUIGER, LEKKER STIL MET EXTRA LANG SNOER

Ik heb meerdere kantoren waar ik alleen maar Bosch stofzuigers heb staan, deze stofzuigers hebben een goed zuigkracht en een extra lang snoer wat heel handig is voor kantoor ruimtes.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Lengte snoer
Minpunten
  • prijs
Fred14-09-2020

No nonsens stofzuiger

Stille degelijke goed zuigende stofzuiger. Aan te bevelen bij dieren in huis. (haren / veren). Geen spiraalslang maar een soepele sterke gladde slang. Top is dat de stofzuiger niet naar achteren blaast maar naar boven. Hiermee voorkom je dat op de grond liggende haren / veren door de hele ruimte worden geblazen. Vorige stofzuiger was ook een Bosch. Hierbij kregen we problemen met de slang verbinding. Bij deze stofzuiger is dit kennelijk veranderd en geeft de indruk steviger te zijn.
Pluspunten
  • sterke regelbare zuigkracht
  • geluidsarm
  • blaast naar boven
  • prijs / kwaliteit verhouding
Ron13-09-2020

Stille stofzuiger met grote zuigkracht

Zeer stille stofzuiger met grote zuigkracht. |Mooie vormgeving en gemakkelijk te handelen (loopt soepel)
Pluspunten
  • stil
  • zuigkracht
  • loopt soepel
Niek Vrouwenvelder13-09-2020

Stille motor, uitstekende zuigkracht.

Mooi vorm gegeven. stille motor en grote zuigkracht. Helaas geen opbergruimte voor de accessoires. Kleur wit had de voorkeur voor de vrouw. Daarom niet gekozen voor powerversie die zwart is.
Pluspunten
  • geluid
  • zuigkracht
  • lang snoer om trappenhuis te zuigen
Minpunten
  • geen opbergvak voor hulpstukken
E. T.12-09-2020

Bosch BGL8SIL6

Zeer krachtige en stille zuiger. Gebruik voor zowel in huis als op werk, waar we dezelfde stofzuiger hebben.
Pluspunten
  • Veel zuigkracht
  • stil
  • Lange snoer
  • Lange stofzuigerstok
rika12-09-2020

Krachtige stofzuiger

Pluspunten
  • licht in gewicht
  • Diverse accessoires bijgeleverd
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Corelien10-09-2020

Stofzuiger

De stofzuiger is erg geruisloos, is niet zwaar in gebruik en heeft een goede zuigkracht. En een sn oier van 15 meter waardoor ik de hele woonkamer door kan zonder te wisse llen van stopcontact. Een top stofzuiger. Ben er erg content mee. Er zitten ook verschillende hulpstukken bij die erg gemakkelijk zijn.
Susanne09-09-2020

Fijne stofzuiger

Goede zuigkracht, fijn dat die ook regelbaar is. Het lange snoer is echt geweldig. De stofzuiger is lekker licht. De bijgeleverde accessoires zijn handig en kunnen op de stang geklikt worden. Ik miste wel een klein borsteltje om de bank af te zuigen.
Paul09-09-2020

Bosch stofzuiger BGL8SIL6

Geweldige stofzuiger met lang snoer, erg stil en uitstekende zuigkracht. Inclusief borstel voor pakket en harde vloeren en tapijt.
Pluspunten
  • Erg stil
  • lang snoer
  • uitstekende zuigkracht
Sonja09-09-2020

Geluidsarm, sterk

Sterke zuigkracht en toch zeer geluidsarm. Extra handvat aan slang was niet nodig geweest. Heel tevreden met deze aankoop
Pluspunten
  • Geluidarm
  • Sterke zuigkracht
Minpunten
  • Extra handgreep op slang
F. van de Pol08-09-2020

Bosch stofzuiger BGL8

We hebben deze stofzuiger opnieuw gekocht. We hadden dezelfde stofzuiger en die is helaas gesneuveld. Stofzuiger werd heel intens gebruikt vanwege 2 honden. Soms 2x per dag. (we hebben hem zeker 10jaar gehad) Top stofzuiger!!
Pluspunten
  • zuigkracht
  • geluid
  • snoerlengte
Wassink08-09-2020

fijne stofzuiger fijne slang en lange snoer,goede zuigkracht

Een fijne stofzuiger, met een fijne maar ook mooie slang, heeft een lange snoer en een goede zuigkracht
Pluspunten
  • lange snoer
  • mooie slang
  • verschillende borstels
Marcel Verdonk07-09-2020

Slimme stofzuiger met gebruiksgemak

Prettige hangrepen, zowel op de stofzuiger als slang. Hij heeft een stevige buik, maar als je hem opbergt en op z'n kant zet, blijft hij hierdoor stevig staan met de stang erbij. Als je stofzuigt merk je dat het snoer lang genoeg is om meteen door te gaan naar de slaapkamer. Lekker dat het snoer goed onder de deur past! En hij zuigt lekker zo rustig dat je je favoriete muziek blijft horen.
Pluspunten
  • vasthouden: goede handgrepen
  • opbergen: staat stevig met stang
  • snoer: lekker lang en dun
  • geluidsvolume is niet dominant
  • op de slang handgreep past een hulpstuk
Minpunten
  • forse omvang
Marc07604-09-2020

Ongewoon stil stofzuigen.

Het uiterlijk was werkelijk liefde op het eerste gezicht , vormgeving op topniveau. De zuigkracht is tip top in orde , en volledig automatisch aangepast door sensoren. En wat is het geluidsniveau van de motor een verademing. De bouw voelt erg premium aan , en de hulpstukken zijn ruim aanwezig. En geen geur uit de stofzuiger ,een aparte ervaring. Bij mijn oude kwam altijd een geur van natte hond eruit.
Pluspunten
  • Hoge zuigkracht.
  • Stil en energiezuinig.
  • Vermogen automatisch werkt perfect.
Minpunten
  • Nog niet gevonden.
ron04-09-2020

stofuiger

ik ben sinskort over aan het stappen met mijn producten naar Bosch dat had ik veel eerder moeten doen. alles wat nu aan vervanging\kapot is komt met de naam Bosch erop daar zijn wij overuit altijd goed en een geweldige service