- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Top stofzuiger
Hele fijne stofzuiger,met 12 meter snoer en goede zuigkracht,past zichzelf aan voor of je dik of dun tapijt moet stofzuigen.
Helemaal compleet ook met parketborstel klein borsteltje lange smalle en kleiner opzetstuk.
Lange steel als je bv rugklachten hebt.En stevige slang(dus niet van plastic)
Altijd Philips gehad maar na 2 jaar stuk.
Wij zijn heel tevreden.
Ik had al een Bosch dus wilde ik weer een Bosch en deze is ook prima goed hoe wel ik met de vorige een zwaardere motor had voel doet deze ook prima en ik wilde beslist een 15 meter snoer
Pluspunten
- 15 meter snoer
- Ligt goed in de ha nd
Stille en krachtige stofzuiger
Zeer stille en krachtige stofzuiger, licht in gebruik. Zelfs voor iemand met lichte vorm van reuma. Voordeel is het automatisch aanpassen van de zuigsterkte.
Pluspunten
- Stil
- Krachtig
- Licht in gebruik
Toppertje
Beduidend stiller dan mijn "oude" stofzuiger en voornamelijk lichter in gewicht.
Het snoer van 15 meter echt top!
Niet meer iedere keer een ander stopcontact gebruiken maar in 1 x de hele verdieping.
Blij dat deze door de verkoper werd aangeraden.
Pluspunten
- lang snoer
- weinig DB
- Veel accessoires
- goede zuigkracht
Bevalt prima. Het is de derde stofzuiger al van dit merk
Dit is de derde stofzuiger van dit merk. Het fijne is het lange snoer waardoor je de hele beneden verdieping kunt doen. Hetzelfde geld voor de zolder en de eerste etage zonder van stopcontact te wisselen. Hij zwenkt goed mee en het snoer gaat heel makkelijk terug in de stofzuiger. Je kunt hem makkelijk opbergen en de steel in de stofzuiger klikken op twee plaatsen. De herrie valt ook best mee. Ik zou zo weer een vierde kopen
Pluspunten
- Lang snoer
- Rijdt soepel mee
Bevalt zeer goed en zeker een aanrader
Het is een fijne nagenoeg stille stofzuiger met ontzettend veel kracht. Het huis wordt er frisser en schoner van. Wat een fantastische stofzuiger!
Geweldige aankoop voor langere tijd
Geweldige stofzuiger die makkelijk is in gebruik erg goed wendbaar en zuigt goed erg gemakkelijk met het extra lange snoer ben er erg blij mee
Pluspunten
- Wendbaar
- Extra lang snoer
- Mooie uitstraling
Voldoet aan verwachting
Sinds een paar dagen in mijn bezit. Doet zijn werk zoals het moet. Gekozen voor deze Bosch vanwege het lange snoer.
Mijn vorige was ook een Bosch met 15 mtr. snoer. De motor is inderdaad en stuk stiller. Maar het geluid komt nu vooral van het mondstuk ( combi mondstuk). Met de harde vloeren parketborstel is het een stuk beter.
Hopelijk gaat ie weer net zolang meer als de vorige.
Voordeel van Bosch is dat als er een keer iets stuk is en je bent een beetje handig het bestellen van onderdelen perfect is.
Op de site het E nummer in kloppen en je kan in tekening van betreffende apparaat het onderdeel aanklikken en bestellen. Op deze manier snort mijn Bosch vaatwasser ook al 15 jaar.
Eens een Bosch altijd een Bosch
We hadden al een Bosch stofzuiger en deze na 10 jaar ingeruild voor een nieuwe stille Bosch ProSilence serie 8. Wat een mooie stofzuiger en handig dat hij zelf zijn zuigkracht insteld.
Weer gekozen voor Bosch vanwege de zeer goede ervaring met onze oude stofzuiger en de uitstekende garantie voorwaarden.. eens een Bosch altijd een Bosch😊
Pluspunten
- Stil
- Ziet er mooi uit
Een aanrader
Gezocht naar een betaalbare stofzuiger met kwaliteit. Over deze Bosch ben ik tevreden omdat hij precies doet wat een stofzuiger moet doen
Pluspunten
- Geluidsarm
- Goede zuigkracht
- Lang snoer
- Goede hulpstukken
Minpunten
- Nog steeds zakken vervangen
- Geen opbergruimte voor hulpstukken
Top product
Bosch geluidsarme stofzuiger van het type BGL8SIL6wit. Allereerst valt te melden dat deze stofzuiger er voor het oog prima gestyled uitziet. De wijze waarop deze in de doos verpakt was zegt iets over de kwaliteit van het product. Netjes en vooral heel goed tegen schade ingepakt met voldoende materiaal en niet al te veel plastic. Er zitten divers hulpstukken bij voor iedere te zuigen ondergrond. De zuigmond heeft 2 grote wielen waardoor je soepel door het te zuigen gebied gaat. De zuigkracht is dusdanig dat ieder klein losliggende stukje vuil meegezogen wordt. Het werd spannend op wat hogere vloerbedekking. De motor op half gezet en rustig aan vanaf 1 kant naar me toe getrokken en dat werkte prima. Wat zeker vermeld moet worden is het feit dat je gewoon je telefoon of huisbel hoort en je kan gewoon doorpraten met iemand, dat is in het verleden nooit zo geweest. Het stofzuigen is nu geen hels karwei meer maar een noodzakelijk kwaad dat zonder zweetdruppels kan worden uitgevoerd. Met dank aan deze Bosch stofzuiger en met dank aan de goede adviezen die ik heb gekregen bij de aankoop.
ella en wim ijsseldijk
Pluspunten
- zuigkracht
- geluidsarm
- makkelijk te bedienen
Minpunten
- stofzuigen is nooit een pretje
Top product
Compacte stofzuiger, lang snoer. Erg wendbaar en extra accessoires meegeleverd. Top product
Pluspunten
- Wendbaar
- Compact
- Lang snoer
Minpunten
- Geen
Super stofzuiger
Wij waren dringend toe aan een nieuwe stofzuiger. Gekozen voord de bosch BGL8SIL6. Wat een heerlijk stille stofzuiger. Alle accessoires zitten er bij. Super blij met het lange snoer. Kan nu zonder snoer te wisselen de gehele verdieping stofzuigen. Deze stofzuiger is een aanrader en als klap op de vuurpijl geeft Bosch €30 cashback.
Pluspunten
- Stil
- Lang snoer
- Veel accesoires
Minpunten
- Nog niets gevonden
fijne stofzuiger
erg fijn product makelijk in om gang en prijs kwaliteit goed krachtig lange snoer en het is onze beste vriend geworden
Pluspunten
- lange snoer
- wendbaar
Minpunten
- korte slang
Zeer goede stofzuiger, sterke zuigkracht en vooral de 4 zwenkwielen is een aanrader om te hebben
Een goede stofzuiger voor een eerlijke prijs/
na product onderzoek en goede voorlichting over het product zijn wij tot de koop gekomen.
en hebben tot nu toe geen spijt van deze koop omdat het voldoet aan onze verwachting.
de prijs is gezien de kwaliteit echt niet duur.
De ultieme stofzuiger
De perfecte stofzuiger.
Zet hem op auto en hij past de zuigkracht aan als je van harde vloer naar een karpet gaat. Alle hulpstukken zitten erbij. Fijn handvat en lange inschuifbare buizen.
Zeer lang snoer wat automatisch inrolt. Mooie vormgeving, kortom.... de perfecte stofzuiger.
Pluspunten
- Vormgeving
- Zuigkracht past automatisch aan
- Lang snoer
- Lange inschuifbare buizen
- Alle accessoires zitten erbij
De stofzuiger werkt naar behoren, de stofzuiger is stil en er zit een 15 meter snoer aan wat handig is.
Pluspunten
- Lang snoer
- Stil
Minpunten
- Vrij groot
Zeker een aanrader
Ik vind dat deze stofzuiger goed werkt en zeer stil werkt en de prijsklasse goed is.
Pluspunten
- Stil
- Grote zuigkracht
Krachtige stille stofzuiger
We waren op zoek naar een krachtige en stille stofzuiger. Deze stofzuiger voldoet aan deze verwachting. We zijn zeer tevreden.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Geluid
- Lengte kabel
- Lengte steel
Minpunten
- Hulpstukken niet in stofzuiger opgeborgen
Super stil goede zuigkracht en mooi design.
30euro cashback is ook een mooie bijkomstigheid
Een topper!
Wat een top apparaat. Onze vorige stofzuiger was net na de garantieperiode kapot gegaan. We wilde weer een stille stofzuiger. Aangezien Bosch 10 jaar garantie geeft op de motor, hebben we voor deze gekozen. Het is een stille stofzuiger, met lange snoer. en veel losse accessoires , Hij doet waar je een stofzuiger voor koopt, vloeren schoonmaken. En als dat dan ook nog een beetje stil kan, is iedereen hier in huis blij!
Pluspunten
- Stille stofzuiger
- Lang snoer
- Veel accessoires
Minpunten
- Duur in aanschaf
- Zware stofzuiger
Top stofzuiger van Bosch
Hele goede stofzuiger. Zeer stil en erg krachtig. Fijne service! Ik beveel dit product zeker aan.
Bosch is onverwoestbaar, gaat lang mee en zuigt prima!
Mijn oude Bosch-stofzuiger (2200 Watt) was na 15 jaar gebruik van een steiger gevallen en had zowaar een val van 3 meter overleeft. Ondanks dat een gedeelte van het plastic omhulsel kapot was, werkte de stofzuiger nog steeds! Dus nog prima geschikt voor gebruik in de bouw!
Nu toch maar een nieuwe gekocht (800 Watt) die zelfs nog harder zuigt dan de vorige, weliswaar met veel minder geluid!
Zeer complete stofzuiger met ruim voldoende accessoires en qua gewicht licht en soepel in gebruik.
Ik hoop hier net zolang als de vorige plezier van te hebben en kan deze van harte aanbevelen!
Pluspunten
- Ruime accessoires
- Geluidsarm
- Prima zuigkracht
Minpunten
- Knop voor snoer oprollen zou handiger zijn.
- Veel plast echter wel beter voor gewicht.
Fijne stofzuiger. Maakt weinig geluid en heel lang snoer! Hierdoor hoef je niet steeds de stekker te verplaatsen. Ideaal!