Rowenta RH9A73 - Steelstofzuigers

Rowenta RH9A73
Rowenta RH9A73
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 333,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta RH9A73 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Tony03-02-2026

Fijne stofzuiger

Fijne stofzuiger, vooral het gedeelte dat je kunt klikken dat je zo onder de bank kunt, zonder dat je hoeft te bukken.
Pluspunten
  • Kliksysteem voor onder de bank
e***********@g********28-01-2026

Super Steelstofzuiger!

Een handige kniksteel, kan makkelijk onder de bank/kast stofzuigen. Ligt fijn in de hand, niet zwaar. Met goede hulp stukken erbij.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Niet zwaar
  • Kniksteel
V**************@g********06-11-2025
Ik ben zeer tevreden over mijn rowenta stofzuiger zuigt goed en vooral onder het bed is het zo gebeurd met de buigzame stang fantastisch
d******@g********23-09-2025

Stil, krachtig en super wendbaar!

Ik heb net mijn Rowenta-stofzuiger gekocht en ik ben echt onder de indruk! Krachtige zuigkracht, licht van gewicht en hij glijdt moeiteloos over zowel harde vloeren als tapijten. Ik ben ook blij met hoe stil hij is in vergelijking met mijn oude stofzuiger. Topkwaliteit voor een mooie prijs — schoonmaken voelt hierdoor een stuk minder als een vervelende klus!
Pluspunten
  • Stil maar krachtig
  • Ergonomisch en flexibel
  • Goede accuduur
Minpunten
  • Oplaadtijd
  • Stofreservoir is aan de kleine kant
Evelien29-07-2025

Fijn stofzuigen

Wat een fijne steelstofzuiger☺️. Doet wat hij moet doen,en is erg makkelijk in gebruik. Ook is het fijn dat je er een kruimeldief van kan maken. De steel kun je gemakkelijk laten buigen om makkelijk onder de kasten en bank te stofzuigen. Al met al ben ik er erg blij mee
Pluspunten
  • Alles
v************@g********05-02-2025

Zeker een aanrader

Steelstofzuiger is handig en de rowenta heeft evengoed zuigkracht en de borstel voor het verwijderen van honden haren voldoet prima kortom een goede aankoop
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Handig in gebruik
A. de Leeuw04-02-2025

Goede, snelle stofzuiger voor erbij

Makkelijk in gebruik, zeker ook de knikfunctie. En niet te zwaar! Ook de geïntegreerde borstels bij de kruimeldief en onderaan de stang zijn super handig. Batterij zou 60 min mee gaan maar in stand automatisch mag ik blij zijn met 30 min, dat valt echt tegen! Als hoofdstofzuiger zou ik m niet aanbevelen maar voor boven, doen.
Pluspunten
  • Geïntegreerde borstels
  • Knikarm
Minpunten
  • Batterijduur
  • Batterijduur
a*********@g********22-01-2025

Heel fijne steelstofzuiger

het apparaat is buitengewoon prettig om mee te stofzuigen , makkelijk te laden en het bakje met afval/stof en dergelijke haal je er makkelijk af. Ook dat je er een knik in kunt maken om ergens beter onder te kunnen is er praktisch!
Pluspunten
  • de te knikken steel
  • makkelijk te legen reservoir
Minpunten
  • de knopje om het op een hardere zuigsnelheid te zetten
c*********@h*********21-01-2025
Wij waren opzoek naar een steelstofzuiger.. wij hadden ons zinnen gezet op een Dyson.. uiteindelijk uitgekomen bij de ROWENTA.. Waar mijn oog als eerste als opviel was de knik bare steel! Ideaal je komt onder kasten en bedden.. je staat verbaasd van wat je opzuigt.. ik zeg een dikke aanrader! En het geld zeker waard!!
PatrickP14-01-2025

Top steelstofzuiger!

Rowenta X-Force Flex 13.60 RH9A73 animal. We waren opzoek naar een draadloze steelstofzuiger. Eigenlijk wilden we een Dyson, maar na vergelijken in de winkel toch voor de Rowenta gekozen! Deze voelde gewoon fijner aan in gebruik en is uitgebreider. 2 opties leken niet heel belangrijk: dat de steel kan knikken en de verlichting in de zuigmond. Toch blijkt dit in de praktijk erg handig! Ook de automatische zuigkracht functie werkt top. Wij hebben 2 kleine kinderen en een hond, hij zuigt alle kruimels en haren prima op. Ook de kleinere zuigmond is top voor bijv. de bank. Al met al geen spijt van de aankoop!
Pluspunten
  • zuigt goed
  • automatische zuigkracht werkt goed
  • accuduur
  • voldoende accessoires
  • prijs
Minpunten
  • reservoir statisch bij legen
d******@q**********14-01-2025

Zeer tevreden met aankoop

Werkt zeer naar tevredenheid, ideale steelstofzuiger met een knikstang voor onder de bank of bed zonder te bukken. meer dan voldoende kracht voor tapijt en matten. kortom voor ons de perfecte aankoop.
Pluspunten
  • Knikbuis
  • makkelijkte gebruiken
  • Genoeg kracht voor alle vloeren
J.Ploeg13-01-2025

Stofzuigen een makkie

Een zeer gebruiksvriendelijke steelstofzuiger Prima zuigkracht op verschillende ondergronden ( tegels,laminaat,vloerbedekking.) Handig in gebruik met knik mechanisme voor onder de bank en bed . Een heel fijne stofzuiger
Pluspunten
  • Licht in gebruik
  • Goede zuigkracht
  • Veel hulpstukken
  • Eenvoudig oplaadbaar
MarcelM28-12-2024

Mooie en goed zuigende makkelijk hanteerbare machine

Zins kort heb ik deze steelstofzuiger van Rowenta in gebruik,voor mij ideaal ik kan de beneden en boven verdieping met volle accu doen.zuigt goed makkelijk in gebruik en met name de knik functie in de steel is perfect.Verder zie je door de verlichting op de zuigmond alle stof liggen en weet je precies waar je nog moet zuigen.
Pluspunten
  • Knik steel
  • Verlichting op zuigmond
  • Automatisch programma
Carmen17-12-2024

Fijne stofzuiger, echte aanrader

Geweldige stofzuiger, licht en erg stil voor zover dat kan bij een stofzuiger! Lampje op de stofzuigermond is ook erg fijn je ziet het vuil liggen. De verschillende opzetstukken zijn erg praktisch. Enige nadeel is dat het stof reservoir kleiner is dan vorige modellen waardoor je hem vaker moet legen.
Pluspunten
  • Licht
  • Stil
  • Lampje waardoor je het vuil ziet liggen
  • Verschillende opzetstukken
Minpunten
  • Kleine stof reservoir
Maarten16-12-2024

Zeker een aanrader

Dit product gekocht voor de kerst, en eigenlijk direct hardstikke blij met de aankoop. Dubbel en dwars waard!
Elke15-12-2024

Tevreden met steelstofzuiger

In de MediaMarkt zijn wij overtuigd om dit product aan te schaffen. Waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe (steel)stofzuiger en hebben hem meteen uitgeprobeerd toen we thuiskwamen. Hij werkt echt heel goed, boven verwachting. We verbaasden ons door het lampje dat vuil zichtbaar maakt waarvan je niet wist dat het er zat! Hierdoor kan je heel goed zien waar je geweest bent in de kamer. Enige nadeel is dat we er van uit gingen dat hij 60 min zuigtijd had terwijl dit van toepassing is op alleen het kleine gedeelte en niet inclusief de stang. Verder zijn we enorm tevreden.
Pluspunten
  • lampje
  • aan-uit knop
Minpunten
  • zuigtijd is korter met steel