Samsung Jet 75 Complete

Samsung Jet 75 Complete - Steelstofzuigers

Samsung Jet 75 Complete - Steelstofzuigers

8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 487 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Jet 75 Complete op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ria Jansen22-03-2022

super

Deze stofzuiger is het helemaal en zeker met alle meegeleverde hulpmiddelen.
Pluspunten
  • gemak van geen kabel
  • is niet te zwaar en ligt goed in de hand
h***************@g********19-03-2022

Echt een aanrader

De stofzuiger voldoet aan zijn verwachtingen. De stofzuiger is licht zodat zelfs mijn kinderen deze kunnen gebruiken. De meegeleverde accessoires zijn een uitkomst zodat ik regelmatig kan wisselen: van mijn houten vloer naar vinyl naar natuursteen. Zelfs de hondenharen op de bank zijn verdwenen met de opzetborstel. De zuigkracht is meer dan voldoende. De turbostand heb ik zelfs niet 123 nodig.
Pluspunten
  • accessoires
  • licht
  • zuigkracht
t**************@g********15-03-2022

nieuwe steelstofzuiger

Voor het eerst een steelstofzuiger gekocht. Het is fijn zonder snoer te zuigen, de batterijduur is nog even wennen. Ook als de batterij bijna leeg is en je wilt stofzuigen, dan is 1 batterij te weinig. Fijn dat er dan een actie is voor een 2de. Hoop hier veel plezier van te hebben.
Pluspunten
  • geen snoer
  • makkelijk te pakken
Minpunten
  • meer stofzuigen dan batterij aankan
  • kan niet onder verwarming
a*****@g********05-03-2022

Fijne steelstofzuiger

Niet eerder een steelstofzuiger gehad en voor deze gekozen obv de vele goede recensies. Prima handzaam apparaat met meer dan voldoende zuigkracht en goede resultaten. En makkelijk schoon te maken en op te bergen. Voldoet dus aan de wensen. Echte aanrader.
Pluspunten
  • Niet te zwaar
  • Ligt fijn in de hand
  • Veel hulpstukken
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
k*********@g********04-03-2022

Prima aankoop

Prima prijs kwaliteit verhouding Voldoet meer dan aan de verwachting Zuigt prima, ligt goed in de hand (niet te zwaar) Accu voldoet ruim aan gebruikerslimiet Ziet er ook nog eens mooi uit
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Gebruikersgemak
pmkrijger@kpnmail.nl24-02-2022

Stofzuiger

Het werk zodanig dat deze stofzuiger snel/wendbaar is en zuig perfect en snel klaar met het stofzuigen .Maar er was een gratis batterij bij !!!! als je ziet wat voor moeite moet doen om deze binnen te halen onbeschrijfelijk . We 5 mails gekregen 3 keren over gebeld .maar tot nu niks???????
Pluspunten
  • Snel
  • bijzonder goed zuigen
Hortense24-02-2022

Erg makkelijk in gebruik

Erg nette onderdelen. Makkelijk in en uit elkaar te zetten. Zuigt goed. Ook handig als kruimeldief
Pluspunten
  • Veel onderdelen
  • Makkelijk (de)monteren onderdelen
  • Draadloos
Minpunten
  • Minder zuigkracht dan 'gewone' stofzuiger
g************@q**********23-02-2022

Eindelijk geen snoer meer!!

Sterk zuigvermogen en veel hulp stukken. Niet zwaar en makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • Makkelijk het opgezogen vuil te verwijderen.
  • Het ophangen aan de lader.
Weetje22-02-2022

Fijne steelstofzuiger

Top! Flexibel, makkelijk de bochten door. Duidelijke handleiding. Maakt stofzuigen leuk en snel.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Niets
Carla22-02-2022

aanrader

Net gekocht nog maar 1x gebruikt maar bevalt nu al prima. Ligt goed in de hand de zuigkracht kun je in 3 standen zetten wat heel goed functioneert.
b*********@g********20-02-2022

Great product!

Great lightweight stick vacuum cleaner! Easy to use for small cleaning jobs and cleaning the whole house.
Annemarie20-02-2022

Geweldig

Wat een geweldige stofzuiger, we hebben 2 katten en het hele huis is meer haar/stof vrij. Ook fijn dat je kan zien wat je opgezogen hebt in het opvangbakje.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Goed voor huisdierbezitters
q**********@g********19-02-2022

Good and stylish vaccum machine

Easy to use and stylish vacuum machine with different accessories for an easy clean in every corner of your home. I have been benchmarking a lot of different vacuums and samsung Jet 75 is not lagging behind. Recommend this product.
Pluspunten
  • Good suction
  • Stylish
  • Easy to use and clean
Minpunten
  • Battery a bit heavy
w********@h**********17-02-2022
Prima product en doet wat het moet doen.prijs / prestatie is goed.heb vertrouwen dat ik er lang plezier van zal hebben.wij hebben meerder producten van Samsung en alles naar tevredenheid
Kimon17-02-2022

Fijne veelzijdige steelstofzuiger

Hij werkt goed. Fijn met de verschillende borstels. Alleen toch nog best zwaar maar dat is waarschijnlijk ook wennen. Batterij werkt lang genoeg voor huiskamer gang en keuken, zelfs op maximaal voor de matten.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • mooi uiterlijk
  • sterke accu
Minpunten
  • iets te zwaar
b*********@h**********16-02-2022
Werkt super - goed te hanteren - makkelijk op te bergen - veel zuigkracht - met vele handige accessoires Vergelijkbaar met de wat duurdere Stofzuiger vn dat bekende merk ZEKER EEN AANRADER
r*************@h**********16-02-2022

bevalt goed

Mooi en degelijk uitgevoerd apparaat. Zuigt goed maar vraagt wel om enige gewenning. Mooie hulpstukken. Kan het apparaat aanbevelen.
Minpunten
  • aan de zware kant
c*********@t*********14-02-2022

Prima keuze

Degelijk gemaakt, zuigt goed en ziet er mooi uit. Goede kwaliteit en fijn om er een tweede accu bij te hebben.
Pluspunten
  • Degelijk materiaal
  • Zeer goede zuigkracht
Minpunten
  • Wat aan de zware kant
r************@h**********02-02-2022

In het begin toch wat sceptisch over een draadloze stofzuiger, maar toch overstag gegaan en tot nu toe geen moment spijt van gehad. Zuigkracht is goed en stofzuiger zelf is ook redelijk stil. Daarnaast worden er ook veel hulpstukken meegeleverd die erg handig zijn. Kortom stofzuigen is een stuk makkelijker geworden met de Samsung Jet 75.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Stil
  • Gewicht
Minpunten
  • Accu duur bij hoogste stand
Todor23-06-2021

Krachtige, veelzijdige stofzuiger

In een huishouden met hangharige huisdieren konden we tot nu toe het probleem met alle haren niet onder controle krijgen - de haren waren niet weg te zuigen van tapijten en bank totdat we de Jet 75 in huis kregen. Met alle opzetborstels is er een oplossing voor ieder oppervlak. Er zijn speciale borstels voor haren waar je de bank, tapijt en zelfs kleding kan ontharen; borstels komen niet zo snel in de knel door alle haren en bovendien is het een zeer krachtige stofzuiger in het algemeen. Zeer tevreden. Enige minpuntje is dat de afvalbak niet heel gemakkelijk erop en af komt; moet je wel heel precies inschuiven totdat je een klik hoort. Maar ja, 2-3 seconden werk.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • meerdere opzetborstels
  • kwaliteit materialen
  • gebruiksgemak
Minpunten
  • afvalbak klikmechanisme
Thijs20-06-2021

Goede, lichte steelstofzuiger

Goede steelstofzuiger, door het lagere gewicht dan een aantal andere varianten is hij een stuk fijner voor het langere zuigwerk. Batterijduur vooralsnog prima na ongeveer een maand gebruik.
Pluspunten
  • Gewicht
  • Zuigkracht
  • Reinigbaarheid
Mario17-06-2021

Samsung jet 75 complete

Werkt goed, de prijs was echter 1 dag later € 40 goedkoper bij Mediamarkt. Ik heb dit gemeld bij de klantenservice van en ze zouden erop terugkomen ivm laagste prijsgarantie. Tot op heden (meer dan 2 weken later) nog niets gehoord of gecompenseerd! Dus wat dat betreft zeer ontevreden.
Joop Ruesink16-06-2021

Prima steel stofzuiger met goede zuigkracht

via een goede test op internet op deze steel stofzuiger gekomen , krachtig en redelijk stil. werkt prettig
hoekheerst13-06-2021

Zorgeloos gemak

Vrij rondlopen omdat je geen stofzuiger achter je aan hoeft te trekken of het snoer in de weg ligt. Zuigkracht is zeer goed. Stofzuigen gaat veel sneller en veel minder ergernissen.
Pluspunten
  • snoerloos
  • zuigkracht
Minpunten
  • zuigkracht opzetstuk zachte borstel
Hans12-06-2021

Snoerloos

Fijne stofzuiger, ligt lekker in de hand en is niet te zwaar. Perfect voor huisdieren haren. Handig voor de trappen. Voldoet precies waarvoor we hem hebben aangeschaft