Bosch BCS812KA2 - Steelstofzuigers
stil op gladde vloer, snellader, design
de Bosch bied met zijn accupakket de mogelijkheid, om deze voor meerdere apparaten te gebruiken. de machine is op een gladde vloer redelijk stil, maar op een tegelvloer en op vloerbedekking wordt extra geluid geproduceerd, wel is de zuigkracht ruim voldoende om als volwaardige stofzuiger te gebruiken. er kan met de machine continu wordt gewerkt door middel van de extra accu en de snellader. aanrader is, shop goed voor dat je de aankoop doet !
puntje van kritiek : het schoonmaken van het apparaat is niet fris en is wel steeds terugkerend, bovendien blijft bij het leegmaken van het reservoir en deze niet rechtop staan. door een kleine aanpassing is het omvallen van het reservoir door mij reeds aangepast. afwerking zou beter kunnen bv de steel ontgrendelen was heel moeilijk, kleine aanpassing en nu loopt alles op rolletjes.
Pluspunten
- echte stofzuiger
- accupakket voor meerdere toepassingen
Minpunten
- veel geluid op tegelvloer en tapijt
- schoonmaken en omvallen reservoir
Werkt goed. Makkelijk te pakken.
Werkt goed. Product is snel werkbaar. Is aan te bevelen. Wordt nu sneller gepakt. De zuigkracht is prima.
Stille stofzuiger met goede zuigkracht
Deze stofzuiger vooral gekocht vanwege de uitwisselbare accu's en goede reviews. Ziet er allemaal goed en degelijk uit, de zuigkracht is goed en vooral het geluidsniveau is een verademing t.o.v. andere stofzuigers met accu die we hebben gehad.
Pluspunten
- Stil
- Goede zuigkracht
Prima zuigkracht en goede accuduur
Ik vind het een goed in de hand liggende stofzuiger met en perfecte zuigkracht. Het legen en schoonhouden van de stofopvang is heel simpel, zo ook het reinigen van de vloerborstel. Het meervoudig gebruik van de accu op overige Bosch apparaten is natuurlijk ideaal. Het ophang systeem voor de stofzuiger en automatisch opladen zorgt voor direct gebruik. Heel praktisch is het vast klikken van de hulpstukken in het systeem.De prijs kwaliteit verhouding is eerlijk en in vergelijking met andere merken aantrekkelijk.
Pluspunten
- Perfecte zuigkracht
- Soepel en handig in gebruik
Handzaam en krachtige turbo
Het moet gezegd worden ... het is even wennen. De wendbaarheid van de kop en het sturen vraagt even handigheid krijgen. Maar hoe heerlijk dat je niet meer wordt belemmerd door een snoer en dat je niet meer je stofzuiger continue achter je aan mee moet sleuren!
Pluspunten
- turbo krachtig genoeg voor deurmap
- snellader inbegrepen
- normale stand krachtig genoeg voor houten vloer
- zuigkop wendbaar
- accu gaat lang genoeg mee voor 1 zuigbeurt
Minpunten
- haren draaien vast om roterende borstel
- trap zuigen alleen met kruimelzuiger met opzetstuk
Zeer tevreden.
Ben zeer tevreden met deze steel stofzuiger. Zuigt beter dan verwacht. Is, ondanks vrij hoge gewicht, goed te hanteren, ook prima als kruimelzuiger. Uitschuifborstel is ontwerp fout, zeer veel kracht nodig van IN naar UIT, gaat bij gebruik weer naar IN, moet natuurlijk net andersom. Roterende borstel door uitnemen makkelijk te reinigen. Al met al tevreden.
Handzame stofzuiger
Uitstekende stofzuiger. Ligt prima in de hand. Is ook als kruimeldief te gebruiken. Ideaal voor de auto.
prima stofzuiger met fijne zuighulpstukken
zowel op harde ondergronden als op tapijt een uitstekende stofzuiger. gemakkelijk leeg te halen. echt plug en play. Wordt het moeilijker, dan even de turbostand erop. met de tweede accu altijd genoeg zuigtijd en sneller klaar dan dat geklungel met snoeren.
Pluspunten
- goede zuigkracht
- fraaie vormgeving
- goede zuighulpstukken, gemakkelijk opgeborgen
- gemakkelijk onder kasten, tafels en bedden door.
Minpunten
- geen
Super accustofzuiger
Het is een fijne stofzuiger, die zeker mijn oude stofzuiger goed vervangt.
Het gemak dat je hem zo even kan pakken en de geknoeide kruimmels kan opzuigen, is zeker een pluspunt.
Ik heb lang getwijfeld of deze stofzuiger iets voor mij zou zijn, had ik hem maar eerder aangeschaft.
Pluspunten
- gemak
- accu duur
Minpunten
- voor mijn lengte iets aan de grote kant.
Heel blij met deze aanschaf!
Wij hebben de Bosch BCS812KA2 aangeschaft omdat het lastig is de trap, auto etc te zuigen met een snoerstofzuiger.
Ik kan dit apparaat even gauw pakken wat ik niet zo snel zou doen met een snoerstofzuiger. Het ligt lekker in de hand en heeft een hele goede zuigkracht, zeker in de turbostand. Omdat het met een 2de accu wordt geleverd is gebruik van de turbostand ook geen probleem - vooral gezien de korte oplaadtijd. De bijgeleverde opzetstukken zorgen ervoor dat je overal bij kan, zeker handig in de auto. Kortom, een heel fijn apparaat waar wij zeker lang plezier van zullen hebben.
Pluspunten
- Licht
- Krachtig
- Accu laadt snel op
- Veel opzetstukken
- Extra accu
Heerlijk mee te werken
Het eerste wat mij opviel is dat het zo makkelijk te handelen is zonder snoer. ja eerste snoerloze stofzuiger en ik dat het mij bevalt. De zuigmond is wel ietwat hoog, net niet onder de kast kunnen komen. Even op de knieeen is het ook zo gepiept met de goede zuigkracht.
Pluspunten
- Makkelijk hanteerbaar
- Geen snoer
- Makkelijk te legen
Minpunten
- Korte accu duur als je de hele dag wil stofzuigen
- Verder nog niet ontdekt, tijd leert...
wasmachine bosch professioneel Exelent
Een overzichtelijke, kwaliteitsmachine professioneel voor huishoudelijk gebruik , 10 kg inhoud, dankzij de sensoren super en krachtig schoon ook voor werkkleding en in display overzichtelijk en duidelijk programma instellingen ook over gewicht en afgifte wasmiddel wat allemaal automatisch gaat kortom zeer tevreden...
Krachtig stofzakloze
jn apparaat, dankzij de twee accu’s geen probleem om het hele huis te doen. Gemakkelijk in het gebruik door de bijgeleverde hulpstukken, en kan overal bij. Als het filter vol is kan ik het gemakkelijk leegmaken ; bij de vorige stofzuiger moest mijn man dat doen. Ja, en snoerloos is wel heel fijn ! En het gewicht valt reuze mee ; vroeger moest ik die zware stofzuiger de trap op en neer meenemen . Dat is nu veel beter !
Wow! ben zeer verrast - heel effectief en licht
Was benieuwd gezien er op internet in de review met wisselende positiviteit wordt gesproken over snoerloze stofzuigers.
Na aantal weken in gebruik kan ik zeggen dat het verbruik zeer meevalt, vooral met een extra batterij (had er al 2 extra ivm andere Bosch apparatuur) en de snellader is het prima om te wisselen tijdens gebruik. De turbo stand niet echt nodig, met de speciale zuigkop werkt het prima, ook op vloerbedekking. Geluid valt heel erg mee, een normale stofzuiger maakt meer herie.
Hangt nu in de kelderkast en dit scheelt vloerruimte gezien de oude stofzuiger nu weg is.
Een aanrader!
Pluspunten
- Licht
- Wendbaar
- Extra batterijen met de actie van Bosch
- Goede zuigkracht
- Effectief door speciale borstel
Minpunten
- Laden op station langzaam (gebruik de snellader!)
super fijn apparaat
Fijn apparaat niet al te zwaar 2 accu's zitten erbij diverse hulp stukken voor de bank achter de verwarming plinten plafon echt super geen snoer wat in de weg zit, niet al te veel lawaai, handige turbo knop. Ik ben er blij mee zeker met de 70 euro cash back. heb hem mezelf voor de kerst cadeau gedaan :-)
Pluspunten
- niet te zwaar
- niet erg veel lawaai
- turbo knop
- eenvoudig in gebruik
Minpunten
- ik heb ze nog niet gevonden
Goede accuduur
Om sneller en handiger in huis te kunnen stofzuigen/schoonmaken. Wij maken hierom eerder gebruik van deze stofzuiger.
Goede zuigkracht zonder snoeren
We zochten al een tijdje naar een snoerloze stofzuiger en dit blijkt een goede keuze.
Gemakkelijk in gebruik, onderhoud en hij ziet er mooi uit.
Lekker licht maar toch krachtig in gebruik
Na lang overwegen en vergelijken hebben we de Bosch 8 gekocht en zijn er héél tevreden mee.. heerlijk licht in het gebruik en toch heel krachtig.. de 2e batterij is ook erg praktisch als je het hele huis wilt stofzuigen.. wat ons betreft is dit de beste prijs/kwaliteit keuze!
Pluspunten
- Licht in gewicht
- Krachtige motor
- Relatief stil
- Batterij wisselen bij lang gebruik
Minpunten
- Geen houder voor losse onderdelen
Hele fijne stofzuiger
Na lang wikken en wegen toch voor de Bosch gegaan en niet voor de Dyson. Tot nu toe hebben we daar zeker geen spijt van! Erg fijne stofzuiger met goede zuigkracht. Wat ik vooral fijn vind zijn de andere eigenschappen: goede accuduur, verwisselbare accu, fijne knoppen en erg stil!
Pluspunten
- Stil!
- Mooi design
Minpunten
- Ietwat zwaar (zoals alle accuzuigers)
Handige krachtige snoerloze stofzuiger
Fijne stofzuiger die al in 1 beurt mijn mat, vloerkleed en trap schoner maakt dan mijn vorige stofzuiger uberhaupt deed. De tank zat helemaal vol terwijl je op het oog geen viezigheid ziet.
Doordat de stofzuiger geen snoer meer heeft, pak je deze sneller even voor de kleine dingen. Ook de vele hulpstukken helpen onder de bank, op de trap etc. Tot nu toe erg tevreden. De accu gaat wel snel op als je de turbo aan zet. Hopelijk gaat de accu lang mee en blijft de stofzuiger continue krachtig, dat weten we nog niet.
Pluspunten
- snoerloos
- veel hulpstukken
- krachtig
2 extra battery give you never ending power.
Quality 10/10. 2 battery give you never ending power and vacuum is always ready to work. Lot of useful accessories.
Goeie zuigkracht en weinig geluid
Heb hem sinds vandaag maar ben nu al super tevreden! Goed wendbaar weinig geluid. Veel accessoires erbij en fijn dat hij ook als kruimeldief fungureert!
Pluspunten
- Goeie zuigkracht
- Veel accessoires
- Ook als kruimeldief te gebruiken met 1 klik
Stofzuigen is nu een klein klusje
De stofzuiger is goed wendbaar, zuigt echt veel op en de 2e accu is erg handig. Je pakt nu snel even de stofzuiger en klaar is je klusje. Geen idee waarom een stekker in een stopcontact voelt als een hele klus maar zeer herkenbaar denk ik voor velen. Ik raad iedereen deze handige en kwalitatief super stofzuiger aan.
Pluspunten
- gemak
- geluid
- kracht
- wendbaarheid
Lichte steelstofzuiger Gemakkelijk in gebruik
Onze nieuwe Bosch steelstofzuiger BCS812KA2 Unlimited serie 8 is een echte topper.
2 accu’s,
goede zuigkracht,
licht en wendbaar en gemakkelijk in gebruik
Echt een topper
Pluspunten
- Licht en wendbaar
- Goede zuigkracht
- 2 accu ‘ s
- Gemakkelijk in gebruik
Steelstozuiger
Deze week een nieuwe steelstofzuiger gekocht van Bosch. Nu al een top aankoop.
- sterke zuigkracht
- uitgebreide accessoires
- makkelijk te op te bergen
- kortom een top produkt van Bosch
Minpunten
- Geen