Braun IS 3042 - Stoomgenerator - 2400W - Wit - Standaard boilers
Makkelijk in gebruik
Heerlijk strijken met deze stoomgenerator. Het is licht en makkelijk in gebruik. Lichte kreukels strijk je gemakkelijk weg. Verder doe je lang met 1 tank wat op zich wel lekker is. Nu hoef je niet steeds bij te vullen.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Strijkt licht.
top apparaat!
Apparaat werkt snel, is stil en doet gewoon goed zijn werk. Je hoeft geen temperatuur in te stellen.
Pluspunten
- snel klaar voor gebruik, strijkt licht en goed
Minpunten
- nog geen
Wat een mooie strijkstoom apparaat
Wat een geweldig strijkijzer. nog nooit heb ik zo met plezier gestreken.
ik sta echt voor de kast om te kijken wat ik nog meer kan strijken.
iedere kreuk kan jij aan strijkt superglas.
fijn stoomstrijkijzer
razendsnel strijken, eenvoudige bediening, ontkalken zeker niet lastig, ongeveer eens in de 2 maanden is voldoende.
Stoomgenarator easy3
Mooi licht apparaat
Werkt snel
Handig bijvullen van het water
Strijkzool voelt degelijk sterk aan, glijd over alle materialen blijft nergens aan hangen
Fijn strijkijzer
Vandaag strijkijzer ontvangen, en eerste indruk is prima, strijkt mooi glad, en hij ligt lekker licht in de hand. Fijne stoomfunctie
Pluspunten
- Strijkt goed
- Makkelijk hanteerbaar
Minpunten
- Snoer had iets langer gemogen
Lekker snel
Hiervoor gekozen omdat strijken met een traditioneel strijkijzer veel langzamer is!
En omdat het apparaat zelf de soort stof herkent hoef ik niets anders te doen dan te strijken
Ideale stoomgenerator
Erg blij met de stoomgenerator. Warmt sneller op dan verwacht en heeft erg krachtige stoom. Kreukels en lange tijd strijken zijn voorbij.
Pluspunten
- Snel
- Makkelijk in gebruik
- Krachtig
Minpunten
- Maakt een flink geluid bij opstarten en opwarmen
Snel en goed strijken
Ik vind het een erg fijn apparaat. Hij is snel warm en het strijken gaat snel en goed zonder veel inspanning. Ik zou het iedereen aanraden.
Pluspunten
- snel warm
- geen temperatuurinstelling
- Je kunt lang strijken met 2 liter water
Minpunten
- Geen minpunten kunnen vinden
Strijken wordt hierdoor bijna leuk!
Het apparaat is heel snel warm, en ligt prettig in de hand. Ruim voldoende stoom om een spijkerbroek kreukloos te krijgen. Kortom, top!
Pluspunten
- Glijdt makkelijk over de stof
- Snel op temperatuur
- Strijken wordt bijna leuk
Minpunten
- geen
Mooie scherm
Dit product ziet er mooi uit, doet wat hij moet doen. Zal ik zeker aan mijn vrienden aanraden. Ben erg blij mee.
Enorme tijdsbesparing...
Op mijn 57e jaar moest ik door omstandigheden voor het eerst strijken. Ik had daartoe een simpel stoomboutje van de Blokker. Dat viel niet mee. Na aanraden van EP John van de Rijt in vol vertrouwen de IS 3042 WH aangeschaft. Nooit gedacht dat er zulks een verschil zou zijn. Ik strijk nu mijn overhemden in een mum van een tijd, met een perfect resultaat. Het toestel is makkelijk in gebruik en waar de ander fabrikanten hun energie hebben gestopt in fleurige design met felle kleurtjes heeft Braun met dit toestel een fantastisch product op de markt gezet.
Pluspunten
- Weinig knoppen
- duidelijke gebruiksaanwijzing
Mooie scherm
Ziet er bijzonder mooi uit, doet wat ie moet doen. Ben bijzonder blij met dit product.
Dit product raad ik aan.
Stoom strijkijzer
Deze stoom strijkijzer is makkelijk in gebruik. Zit fijn in de hand en warmt ontzettend snel op. Hij strijkt superfijn en glad. Ik vind het waterbakje ook erg handig dat deze niet in de strijkijzer zit dmv een dop. Heb daar slechte ervaringen mee.
Pluspunten
- Warmt snel op
- Strijkt snel glad
Erg tevreden!
Net binnen gekregen en gelijk uitgeprobeerd. Niet zo'n groot lomp ding. En ook het grote waterreservoir is een pluspunt.
Pluspunten
- Licht
- Gemakkelijk in gebruik
- Groot waterreservoir
Minpunten
- Geen
Automatische temp regelaar
Ik vindt het een fijn produkt
Lekker groot waterreservoir en je hoeft geen temp meer in te stellen
Ligt wel een beetje zwaar in de hand en heeft niet zin gestroomlijnde vormgeving
Pluspunten
- Groot waterreservoir
- Stopt automatisch
Minpunten
- Zwaar in de hand
ideale stoomgenerator
Ik heb dit product gekocht omdat ik heel erg ontevreden ben over Tefal en daardoor een ander merk wil uitproberen. Omdat de reviews goed waren heb ik voor dit apparaat gekozen. De eerste indruk is goed. Strijkt heerlijk licht, snel warm en merkbaar verschil t.o.v. mijn oude apparaten. Ik ben er heel blij mee! Een nadeel (voor mij) ik wil mijn kinderen ook dit mooie en handige apparaat geven i.p.v. de Tefal die ze nu gebruiken.
Pluspunten
- gewicht, lekker licht
- korte opwarmtijd
- geen temperatuur instellen
LEKKER HANDIG
Is echt handig, ik had voorheen Tefal deze vindt ik wel handiger je hoeft niks te instellen hij doet alles zelf.
Pluspunten
- Licht en sterk stoom
Mooi apparaat
Zeer gebruiksvriendelijk en licht apparaat. Ben hier zeer tevreden over.Overgestapt naar Braun ivm ontevredenheid over ander merk.
Pluspunten
- Zeer licht in de hand
- Gemakkelijk afneembaar waterreservoir
- Zeer gebruiksvriendelijk
Minpunten
- geen
We kunnen nu snel strijken
Deze stoomgenerator komt als beste uit de testen en daarom heb ik deze gekozen.
We kunnen nu vaart maken met het strijken van de overhemden. Een vervelende taak wordt zo weer leuk.
Pluspunten
- Ergonomie
- Watervoorraad
- Geluidsniveau
automatische temperatuurregeling ideaal
Goed, degelijk product. aankoop was nu i.v.m. de cashbackactie heel aantrekkenlijk om aan te schaffen.
Pluspunten
- de automatische temperatuurregeling
- losse waterreservoir
Minpunten
- Bout niet te vergrendelen op de stoomgenerator
- geen mogelijkheid om een stoomstoot te geven
Goede stoomgenerator
Strijkt makkelijk en er komt genoeg stoom uit het apparaat. Nog niet lang in gebruik, maar tot nu toe tevreden.
Pluspunten
- Strijkt goed
- makkelijk apparaat
Minpunten
- nog niet gevonden
braun carestyle 3 IS 3042 WH
Hij strijkt heerlijk licht en stoomt perfect, supervoordeel de uitneembare watertank en de automatische temperatuur regeling en daarbij de zeer snelle opwarmtijd, ben zeeeeer tevreden over mijn aankoop en daarbij nog eens heel veel goedkoper dan elders, top geregeld bij COOLBLEU👍
Pluspunten
- Prijs
- Gebruikersgemak
Minpunten
- Geen
- Geen
super strijksysteem
mooi strijksysteem, snel opwarmen, handig bijvullen, geen gekke instellingen en zeer makkelijk alle plooien wegstrijken
Pluspunten
- geen gekke instellingen
- bijvullen
Minpunten
- prijs
- bijlft strijken
Strijken wordt een makkie
Na jaren een gewoon stoomstrijkijzer te hebben gebruikt, heb ik nu gekozen voor een stoomgenerator. Ik had ervaring bij mijn dochter opgedaan. Na me goed geïnformeerd te hebben via internet is mijn keuze gevallen op Braun !
En na een paar strijkbeurten moet ik zeggen ik ben zeer tevreden. Het bijvullen is gemakkelijk, maar ook hoef ik geen temperatuur meer in te stellen. Het strijken is nu een makkie geworden. Vind het bijna jammer als ik klaar ben...
Pluspunten
- makkelijk bijvullen
- het resultaat van het strijken is goed!
Minpunten
- niet kunnen bijvullen tijdens strijken
- strijkijzer niet kunnen verankeren