Braun IS 3042 - Stoomgenerator - 2400W - Wit - Standaard boilers
Snel en makkelijk strijken
Je kan er snel mee strijken maar de kabel wordt wel heet (niet zo heet dat je je er aan kan verbranden maar echt prettig voelt het niet.
Simpel maar daadkrachtig
Installatie eenvoudig. Aanzetten en hij doet het. Regelt automatisch stoomkracht en doet dat goed. Geen gedoe met instellen.
Pluspunten
- stoomt krachtig
- eenvoudig in gebruik
- constante stoom optie fijn voor snel strijken
Prima handleiding en mooi design
Makkelijke bediening en duidelijke handleiding
Bedieningsgemak en mooi design
prima prijs/kwaliteis verhouding
Pluspunten
- Makkelijke bediening
- Mooi design
Minpunten
- geen
- geen
Stoomstrijkijzer Carestyle 3
Strijkt lekker glad. Wordt niet te heet ligt goed in de hand en groot afneembaar waterreservoir. Ook fijn dat er een losse ontkalker bij zit.
Pluspunten
- afneembaar waterreservoir
- stoomt goed
Goed stoomstrijkijzer
Strijkt prima, lekker stoomstrijkijzer met los afneembaar waterreservoir. Dat is ook handig. teven is de losse ontkalker ook erg handig. Wordt niet te heet en strijkt fijn.
Goed product
Goede prijs kwaliteit verhouding. Neemt niet veel ruimte in beslag. Ligt lekker in de hand en zorgt voor goede strijk resultaten. Een aanrader!
Fijn, geen temperatuur instelling
Heb dit nu 1 week in mijn bezit en moet zeggen dat hij prima bevalt.Heerlijk groot waterreservoir, lekker licht, strijkt geweldig, En heel fijn dat geen temperatuur meer in hoeft te stellen, was daar een beetje huiverig voor maar werkt perfect. Voor nu een dikke 8, wellicht wordt dit nog een 10 maar daar heb ik hem nog niet lang genoeg voor in mijn bezit. Ben super tevreden en hoop dat dat zo blijft
Pluspunten
- Groot waterreservoir
- lekker licht
- Geen temperatuur instellingen
Minpunten
- nog geen
Eenvoudig
Geweldig apparaat, nu maand in huis ter vervanging van mijn oude Philips generator. Daar kon ik zelf veel installen, nu is dat helemaal niet meer nodig, was daar eerst sceptisch over, maar het is zoveel handiger. Voelt ook veel degelijker aan, niet zo plastic achtig
Pluspunten
- eenvoudige bediening
- krachtige stoom
- snel warm
Minpunten
- ijzer is niet vast te zetten op de generator
Ideaal strijkijzer
Ik heb het strijkijzer enkele dagen en ik vind dat het apparaat heerlijk glad strijkt. De was is nu veel sneller aan de kant zodat er meer tijd voor leuke dingen overblijft.
Pluspunten
- lichtgewicht
- groot reservoir
Minpunten
- geen
Braun CareStyle 3 geeft veel stoom met veel water.
Ik had van Braun veel beter verwacht en daardoor er ook voor gekozen. Maar het is een grote teleurstelling ik heb deze nu ongeveer anderhalf jaar en gebruik hem 1x per 2 weken. Geeft heel veel water en minder stoom. De te strijken kleding is dan helemaal nat en kan terug naar de droger.
Pluspunten
- geen te regelen
- handzaam
Minpunten
- te veel water bij het stomen
Gebruiksvriendelijk
Prachtig vorm gegeven product, compact en licht, makkelijk hanteerbaar en eenvoudig water bij te vullen.
Pluspunten
- wit
- licht
Minpunten
- geen
Love it!
Heel makkelijk in gebruik. Je hoeft niet constant met de temperaturen te spelen bij ieder kledingstuk. Het vlekt niet en druppelt niet zoals mijn vorige stoomgenerator. Bovendien is het ook licht.
Pluspunten
- licht
- druppelt en vlekt niet
Strijkt fijner dan gewoon strijkijzer
Nog niet veel mee gestreken maar werkt fijner dan gewoon strijkijzer. Hoeft niks in te stellen, geen gepruts met strijkijzer onder kraan houden om bij te vullen. Wel een ander stijkplank nodig - hoewel wij we om op een tafel zetten naast de stijkplank. De stoom is wel heel heet, je moet je hand niet te dichtbij houden.
Perfect
Doet wat het belooft. Zeer snel en goed resultaat. All kreukels worden aangepakt. Een genot om mee te strijken.
Pluspunten
- Snel
- Goed
handzaam
strijkt goed .
voldoet aan onze eisen.
Tot nu toe tevreden met de aankoop.
de prijs sprak ons aan incl. de reviews !
Braun CareStyle 3 IS 3042 WH
Deze hebben we gekozen omdat we voor derde keer een stoom generator nodig hadden. De vorige Tafel modellen gaven al na 2 jaar de geest. Hij strijkt lekker, heeft een groot reservoir en het is ideaal om geen temperatuur te hoeven instellen
Pluspunten
- Automatische temperatuur regeling
- Licht
- 4 jaar garantie
- Goede Strijkzool
Minpunten
- Geen borging voor het strijkijzer
Strijkt makkelijk en snel!
Erg fijn apparaat. Twijfelde over verschillende producten, maar uiteindelijk is deze het geworden. Alle gemakken zitten hierbij, geen cardridges, makkelijk vulbare watertank, veel stoom en snel warm. Daarnaast kun je met gemak over alle soorten stof strijken en zelf de over knopen van een overhemd.
Pluspunten
- Geen gedoe met kalkcartridges
- snel warm
Minpunten
- nog niets
Heerlijke machine
Vandaag gekocht en meteen in gebruik genomen . Doet het precies zoals ik had verwacht/ gehoopt ! Strijken is nu gewoon leuk om te doen
Pluspunten
- Mooi design
- Snel warm
- perfecte stoomstoot
Minpunten
- nog niet gevonden
Goed apparaat
Prima apparaat met makkelijk gebruik. Strijken gaat zo een stuk makkelijk. Hij is ook heel snel warm
Goed te hanteren, makkelijk in gebruik
Eenvoudig in gebruik, met prima resultaat. Waterreservoir is tijdens het strijken te hervullen. Handig dat je geen temperatuur hoeft in te stellen en alles door elkaar kunt strijken.
Pluspunten
- hervulbaar tijdens het strijken
- geen temperatuur instellen
Minpunten
- je kunt het strijkijzer niet vastzetten
Compact en snel
Wat een verschil met ons vorige ijzer. Strijken gaat nu 2x zo snel!
De automatische temperatuurregeling werkt goed.
Compact maar krachtig!
Zeer goede prijs/kwalitet verhouding en gemakkelijk in gebruik! Schoonmaken is me nog onduidelijk maar kan het product zeker aanbevelen!
Pluspunten
- Compact
- Krachtig
- Gebruiksgemak
Minpunten
- Schoonmaken
grote reservoir, goede stoomkracht
Gekocht ivm, grote reservoir tank en goede stoomkracht. Met icaretec is instellen van temperatuur overbodig.
Mooie Braun styling voor een fijn en goed werkend apparaat
Na een hele slechte niet goed werkende en lekkende Philips is deze een verademing. Wat gaat alles makkelijk en goed. Ben dik tevreden.
Pluspunten
- gemak
- prachtig strijkwerk als resultaat
Minpunten
- geen want ik heb hem net nieuw in huis
- geen
licht gewicht
Ik heb dit product gekocht ogv de aanbevelingen van de winkel.
Strijkijzer is erg prettig in het gebruik, licht van gewicht en strijkt op alle materialen
Pluspunten
- licht, makkelijk in de hand
Minpunten
- geen