De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 287 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de FitBike Ride 5 iPlus Hometrainer - Zwart - 18 Programma's - 24 Weerstandsniveaus - Hartslagmeting op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze hometrainer gevonden op de site en via de chat info uitgewisseld. Dit was zeer verhelderend en direct besloten om dit product aan te schaffen. De hometrainer was makkelijk op te bouwen en snel klaar voor gebruik. Het display is makkelijk te bedienen en de vele mogelijkheden die voorgeprogrammeerd zijn makkelijk in te stellen. Een fantastische hometrainer, met een fijn zadel.
Fitbike Ride 5 is gemaakt in een Zeer solide uitvoering
Vooral wat de instellingen op het scherm betreft gebeurd dit plezierig en snel,
Het zadel is van een goede kwaliteit, en de zithouding is prima aan te passen.
Ook hier komt de kwaliteit van dit product zeer goed tot zij recht!
Het prettige in gebruik, is ook de hartslag indicator.
Prima hometrainer. Echt fluisterstil. Het uitvinden van het menu vraagt nog wel wat oefening. Wat mij betreft kan de toelichting beter. Het in elkaar zetten van het apparaat nam met z'n tweeën een uurtje in beslag. Met z'n tweeën is echt handig want soms heb je even vier handen nodig. Het in elkaar zetten van de voorvork kostte wat hoofdbrekens en een keer opnieuw beginnen. Al met al ben ik er heel blij mee. Tip: maak de toelichting van het in elkaar zetten en het menu beter. Ik zou ook heel blij zijn met viltjes onder de steunen op de grond, die maken het verplaatsen makkelijker. Heb het nu opgelost met een paar sokken.
De home trainer bevalt prima, was makkelijk te monteren. Het enige wat ik mis is een duidelijke
"nederlandse" handleiding voor het instellen van de computer. Want wat er nu bijzit is maar heel karig.
Door het grote vliegwiel is de home trainer stabiel, maar vooral erg stil. Hierdoor is in onze situatie beslist geen rubbermat nodig.
Het programma is voor veel situaties en behoeften in te stellen en ook gebruikersvriendelijk.
Heb altijd een Kettler gehad, na wat speuren online en vergelijking van meerdere hometrainers zag ik qua materiaal weinig verschil tussen de merken en specificaties per prijsniveau.
Mijn keuze voor de FitBike5 is de kwaliteit, prijs en het oog wil ook wat gezien hij in mijn appartement direct zichtbaar is.
Ben zeer verrast door het gemak van in elkaar zetten en de overeenkomsten van hoge kwaliteit met mijn vorige Hometrainer daarbij is het slanke design echt een voordeel!
Alles wat je van een hometrainer mag verwachten zit erop en eraan;
- programma's
- zwaar vliegwiel / weerstand
- stabiel
- hartslagmeter
- verstelbaar zadel
Prijs kwaliteit verhouding is subliem en ben dan ook zeer blij met deze aankoop en de FitBike 5 laat zien dat ook de niet bekende merken kwaliteit kunnen leveren.
Voor personen die opzoek zijn naar een hometrainer voor revalidatie of snel last hebben van blessures vind ik deze hometrainer minder geschikt vanwege de aanzienlijke weerstand van het vliegwiel op het laagste niveau.
Apparaat is stevig zit prima in elkaar ook is de montage handleiding duidelijk , in een uurtje zit hij wel in elkaar. Het scherm geeft veel informatie maar is wel even wennen om de juiste werking uit te vinden maar na een paar keer proberen wist ik het wel. Heb hem gekocht omdat ik last heb van mijn beenspieren en nu kan ik weer of geen weer een stukje gaan fietsen.
Ik heb de fitbike ride 5 gekocht omdat ik net een zware rugoperatie heb ondergaan. Licht fietsen op een hometrainer mocht van de specialist. Bezoek aan een sportschool of mountainbiken is voorlopig even van de baan.
Na verschillende reviews te hebben gelezen, heb ik gekozen voor deze hometrainer. De levering was binnen een dag, supersnel.
Omdat ik zelf niets mocht beuren, tillen o.id. heb ik de hometrainer door twee dochters in elkaar laten zetten. De ene bekeek de gebruiksaanwijzing, de andere zette hem in elkaar. Dat ging supersnel en gemakkelijk en het benodigde gereedschap zit er allemaal bij.
Als enthousiast mountainbiker moet ik zeggen dat deze fiets fantastisch fietst. Alles is goed in te stellen op je eigen voorkeuren. Je hoort ook geen lawaai bij de trappende bewegingen. Deze fiets fietst heerlijk soepel!
Ik fiets nu dagelijks op de hometrainer, ik mag van de fysio al met meer kracht fietsen. Dat is heerlijk en het mooie is dat je je voorkeuren kunt instellen op het grote scherm en je prestaties kunt opslaan.
Kortom een heerlijke hometrainer voor een vriendelijk prijs
Hometrainer die door zijn stevigheid voor iedereen geschikt is.
Er zitten veel mogelijkheden op die simpel te bedienen zijn.
Dus voor iedereen die aan zijn conditie wilt werken.
De hometrainer is erg stabiel en wankelt niet wanneer er op gesport wordt. Je kunt je gewicht, lengte en leeftijd invoeren om zo reële cijfers te creëren qua calorieverbranding etc.
Op het scherm kan gekozen worden uit 12 verschillende trainingsprogramma's!
Daarnaast kun je het zadel in hoogte verstellen, maar ook in afstand tot het stuur. Tevens is het stuur ook verstelbaar.
En nog een leuke bijkomstigheid; de hometrainer heeft een mooi design. Al met al een erg goede, stevige en mooie hometrainer!
een zeer goed toestel ,gemakkelijk in gebruik, en GERUISLOOS , in een woord geweldig ,ik heb meerdere toestellen vergeleken ,maar dit kwam het beste uit ,prijs kwaliteit.
Een heerlijk compact apparaat met prima in te stellen zithouding. De in te stellen programma's in de computer en groot beeldscherm zijn eenvoudig in te voeren. Zo hou je zicht op de stappen die er worden gezet.
Omdat ik en mijn vrouw al een senioren leeftijd hebben waren wij op zoek naar een home trainer
Via internet kwamen wij uit bij Betersport.BV.De keuze was snel gemaakt na het lezen van div.
reviews over de firma. We kochten het type FitBike Ride 5.De bestelling en aflevering werden naar alle tevredenheid uitgevoerd. Nu fietsen wij er dagelijks op met heel veel plezier. Voor ons is dit product een hele goede keuze geweest
snel geleverd, eenvoudig te monteren, degelijk materiaal, gemotiveerd om veel te gebruiken, geluidloos, geen enkele spijt van de aankoop, rest van de familie zal er ook van genieten
Binnen 48 uur werd het pakket thuisbezorgd en voor de montage had ik niet meer dan 30 minuten nodig. Het viel me meteen op dat het om een solide bike ging. Ik ben 110 kilo en hij staat als een huis. En hij maakt geen geluid. Ik kan gewoon trainen zonder dat er iemand last van heeft (wel versnelde ademhaling, haha) Voor de instellingen en de programma's heb ik wel even tijd moeten uittrekken, maar dat viel ook mee voor iemand die nooit handleidingen leest. Kortom ik ben zeer tevreden. Value for money xxxxx
Prima hometrainer om een aantal dagen per week of dagelijks aan je conditie te werken, al is het maar een half uur per dag je voelt je daarna lekker fit, zonder dat je naar een sportschool moet/hoeft!!
Bijzonder geschikt voor revalidatie b.v. hart, knieën enz.
Deze hometrainer biedt verschillende mogelijkheden zie omschrijving, alleen de uitleg voor het display had/heb ik moeite mee, maar b.v. hartslag, km., calorieën, minuten enz. is makkelijk in te stellen.
Niet onbelangrijk is de prijs van deze hometrainer, niet te duur voor deze kwalitatief zeer goede hometrainer!!
Hometrainer staat stevig en is zeer solide.
Eenvoudig te monteren.
Het apparaat voldoet geheel aan verwachting. Stevig, goede kwaliteit. Geen gerammel en staat zeer stabiel. Het opbouwen is zo gebeurd en door iedereen te doen. ik miste alleen enige schriftelijke uitleg van scherm en mogelijkheden.
Na het lezen van zoveel positieve revieuws besloten de ride 5 te kopen en ben zeer tevreden.Het zadel zit heel makkelijk en mijn hartslagmeter synchroniseert onmiddelijk .Ook het in elkaar zetten viel heel goed mee de beschrijving is idd wat karig maar bij betersport hebben ze me de volledige uitleg vh display doorgemaild.Mijn eerste display gaf geen recovery functie weer maar kreeg zonder probleem een nieuw dispay toegestuurd,kortom ik ben heeeeel blij met mijn fitbike ride 5 ,veel gewikt en gewogen maar de juiste keuze gemaakt .En hij is idd fluisterstil ..super hometrainer ..wat ik zeker nog wou vernoemen is de heel goede service van betersport dikke duim 👍👍👍
Het produkt reeds in nov.17 gekocht, en ik denk dat ik nu wel in staat ben om een gedegen beoordeling te kunnen geven. De hometrainer voldoet volledig aan onze verwachtingen omdat de programma,s divers zijn en ook zeer stabiel aanvoelt. De verhouding prijs-kwaliteit is super te noemen en ik kan deze hometrainer iedereen aanbevelen. Top!!
Een degelijke hometrainer. Gekozen voor de HRC ipv de Iplus, omdat het juist zo lekker is om even geen iPad/ etc om je heen te hebben.
Puur het fietsen.
Goeie afwisselende programma's.
Eenvoudige bediening.
Prijs/ kwaliteit is prima.
Ben er zeer tevreden over.
Eerder had ik de spinningbike van Fitbike deze heb ik kunnen inruilen bij Betersport voor een crosstrainer, wegens rugklachten. Dat was een prima service.
Om in conditie te blijven heb ik de Fitbike Ride 5 aangeschaft. Het in elkaar zetten liet al zien dat het een topproduct is: strak afgewerkt, zeer solide en stabiel en in alle standen te verstellen. Fietst geruisloos en soepel. En mooie variatie aan programma’s en grote overzichtelijke display met alle data die je maar wilt. Aan te bevelen om er een borstwand bij te kopen