Huawei Mate 20 - 6.53" Smartphone - Dual SIM - Android 9.0 - Black

Huawei Mate 20 - 6.53" Smartphone - Dual SIM - Android 9.0 - Black - Smartphones

9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 - 6.53" Smartphone - Dual SIM - Android 9.0 - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Suzanne12-11-2018

Fijn Scherm, accuduur perfect!, foto's WAUW

Na 10 jaar een iPhone te hebben gehad was dit best een spannende overstap maar wat ben ik blij met mijn nieuwe Huawei (en dat rijmt) het scherm heeft een mooie resolutie en is vrij groot maar was daar binnen een dag al helemaal aan gewend. ik doe nu 3 dagen met mijn accu! echt verbazingwekkend! en de foto's die het toestel maakt zijn, zoals ik al in het onderwerp zeg, WAUW! kortom ik ben blij verrast en erg blij met mijn keuze voor Huawei Mate 20. De gezichtsherkenning en de vingerscan voor het ontgrendelen van je toestel werkt ook super goed! Klein minpuntje; ik ben nog een beetje zoekende. het is me na 2 weken nog steeds niet duidelijk hoe ik mijn agenda kan synchroniseren met die van mijn partner en hij weet het ook niet aangezien ook hij net deze nieuwe telefoon heeft. (We zijn geen ANWB koppel hoor!) Maar goed dit kan door een gebrek aan kennis te verklaren zijn. ik heb vertrouwen dat we dit snel hebben uitgevonden. Lang verhaal kort, ik raad dit product zeker aan!
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduur
  • Scherm resolutie
  • Geheugen
  • Kleur toestel (Twilight)
Minpunten
  • Geluid kan niet heel hard
Timmertjuhh12-11-2018

Fantastisch toestel

Van samsung overgestapt naar de huawei mate 20. Totaal geen spijt van. Heerlijk groot toestel, reageert overal ontzettend goed op. Nog maar 1 enkel dingetje opgemerkt, er zit geen widget voor de alarmen op... Voor de rest fantastisch
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Snel door de nieuwe chipset
Minpunten
  • Widget voor alarm
k.h.elatar12-11-2018

Grote scherm,snel opladen, goed accu deur

Paar weken in bezet. Goede vorm grote helder scherm. Accu gaat 2dagen mee en snel opladen. 3camera achter kant geeft mooie foto's en goede selfie camera
Pluspunten
  • Mooie camera, sterk accu.helder scherm
Minpunten
  • Niet
Chris12-11-2018

Top toestel met mooi scherm en super accuduur!!

De Huawei Mate 20 is het perfecte toestel als je van grote telefoons houd. Het toestel maakt hele mooie foto's! De accu houd het met best intensief gebruik makkelijk 2 dagen uit. Het scherm is mooi en helder. De algehele afwerking staat ook op een hoog niveau.
Pluspunten
  • Scherm en snelheid
  • Foto's maken is een droom
  • Accuduur
Henry12-11-2018

Snel toestel met een zeer langeaccu duur. Mooi vormgegeven.

De mate 20 is een mooi strak vorm gegeven telefoon die snel is en prachtige foto's maakt. Bovendien gaat de accu zeer lang mee. Bij normaal gebruik bijna 3 dagen. Dit zeer gebruiksvriendelijke toestel is een echte aanrader.
Pluspunten
  • groot scherm
  • Accuduur
  • Zeer snel
  • Mooie vormgeving
Stormpie12-11-2018

Beste camera's

Beste camera's voor een telefoon je kunt er echt mooie scherpe foto's mee maken en bewerken. Ook het dolby atmos voor je atmos hoofdtelefoon is perfect voor het luister naar muziek
Pluspunten
  • Camera's
  • Geluid
Silvana Strik12-11-2018

1 woord: GEWELDIG!

Na jaren een iPhone te hebben gehad mezelf eens verdiept in huawei. Mijn vader en zus hebben ook een huawei, echter wel uit de vorige serie. Na wat reviews te hebben gelezen en filmpjes te hebben gezien, de gok genomen. Geweldig! Wat een mooi scherm. Daarnaast zijn de opties die je hebt met een huawei gewoon top. Je kunt de telefoon zo inrichten zoals je zelf wilt! Iets wat bij iPhone uiteraard allemaal vaststaat. De uitblinker van de telefoon is zeker de camera, of beter gezegd: de meerdere camera's! Krijg vaak de reactie `met welke echte camera heb je die foto's gemaakt '? Op dit moment zeg ik: ik wil nooit meer anders!
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • Personalisering
Fares12-11-2018

Ik ben helemal teveriden

Hij is heele fijn mobile en heeft top camera maaklijker om te gebruijken groot memory Groot scheerm.mooi hoe je krijg de screen shot
Alexander12-11-2018

Groot scherm

De telefoon nu een aantal dagen in gebruik en bevalt meer dan goed. Mooie foto's en veel opslagcapaciteit.
Pluspunten
  • Groot scheerm
  • 128GB opslagcapaciteit
Leo12-11-2018

Fantastisch toestel

Mooi helder en groot scherm. Een erg goede accu. Een keer in de twee dagen opladen bij veel gebruik. Prachtige foto's.
Pluspunten
  • Accu
  • Foto's
  • Snel
Minpunten
  • Best prijzig
Sandra12-11-2018

Super fijn in gebruik!

Ik heb deze telefoon gekozen omdat ik eens wat anders wilde proberen dan Samsung of iPhone. Altijd heb ik Samsung gehad met 1 uitzondering op een iPhone. De Samsung vond ik altijd erg fijn in gebruik maar een pluspunt van de iPhone vond ik de snelheid waarmee alles opgestart wordt. In dit toestel vind ik de pluspunten van beide merken! Ik was sceptisch maar ben zeer blij met deze telefoon en dit is misschien de beste en fijnste telefoon tot nu toe. Enige puntje wat ik persoonlijk vind.. Ik had hem niet in de winkel bekeken dus ik schrok wat van het formaat.. Maar moet zeggen dat dit eenmaal gewend ook wel weer erg prettig is in gebruik.
Pluspunten
  • Fijne besturing
  • Snelheid
  • Mooie camera
  • Ook te gebruiken voor leken
Goudvinkje12-11-2018

Geweldige foto's en super accuduur.

Nieuwe telefoon aangeschaft, omdat ik graag een betere kwaliteit foto's wilde hebben. Goede keuze gemaakt zelfs met tegenlicht nog een goede foto. Verder werkt hij sneller en makkelijker. Aanrader.
Pluspunten
  • Kwaliteit van de foto's
  • Lange accuduur
  • Ligt stevig in de hand
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Sanne12-11-2018

Geweldige batterij, ongelooflijk scherm, camera = ff wennen

Dit is mijn eerste Android telefoon na een hele reeks iPhones, en ik was bang hoe de overstap zou verlopen. Maar ik ben erg onder de indruk! De EMUI versie van Android is erg intuïtief en je went er snel aan. Het scherm is prachtig, YouTube filmpjes zien er erg indrukwekkend uit en de telefoon voelt als 1 stuk glas. De behuizing voel premium aan, lokaal is het volgens mij gewoon plastic aan de achterkant (ik had liever glas of titanium, maar dit is maar een klein minpuntje). Ik moet nog wel aan de camera wennen. In vergelijking met de iPhone voelt deze minder point-and-shoot, en er zijn wat meer ingewikkeldere functies. Inzoomen moet best precies bijvoorbeeld. Ik denk dat dit na wat oefenen beter wordt en alle functies van pas zullen komen. Zo is er een soort Manual Mode waar je alles zelf aan kan passen, was fijn is als je bijvoorbeeld een DSLR gebruikt en dit al kent. Alleen het "bokeh" effect viel een beetje tegen - alles wordt dan blurry in de achtergrond maar de randjes van wat voorop staat (bijvoorbeeld je eigen gezicht, haar, handen etc,) worden ook vervaagd. Beetje zoals een cliché droom effect. Dit is op de nieuwe iPhone toch wat beter. Maar de prijs via mijn Tele2 contact was toch een heel stuk voordeliger dan de iPhone XR. Ik betaal 38 euro in de maand en dat vind ik heel netjes voor zo'n veelzijdige en mooie telefoon. Daarbij komt dat de batterij het wel twee dagen volhoudt - ongekend!
Pluspunten
  • Accu
  • Scherm
Minpunten
  • Bokeh effect
Jordy Van oosten12-11-2018

Top telefoon

Nu een week in mijn bezit, en erg tevreden. Accu is geweldig, wat nog beter gemaakt word door de telefoon die actief kijkt of er ergens energie op bespaard kan worden. Telefoon is super snel en gemakkelijk in gebruik. Zeker aan te raden.
Pluspunten
  • Accu
  • Snelheid
Minpunten
  • Misschien ietwat groot scherm, maar dat is smaak