Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.5 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marielotje 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Fijne telefoon, groot scherm. Goed geluid, maakt prachtige foto's. Na 12 jaar iPhone, nu over naar Android, absoluut geen spijt

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Mooie foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marvin 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een super telefoon. Goeie keuze geweest.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Echt een super telefoon. Overgestapt van Samsung naar Huawei. Dacht na 7 jaar wel lastig zou zijn.. Maar niets is minder. Besturing top snelheid top. Batarij gaat echt 2 dagen mee. Zo leuk om foto's te maken met deze mate 20.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Batarij
  • Gezicht ontgrendeling
  • Super snel opladen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deline 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch batterij gaat 2 dagen of langer mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik was echt een Samsung fan, maar ben over gestap naar Huawei ik heb er geen seconde spijt van
Wat een geweldige mobiel
Ligt goed in mijn kleine hand en is super gemakkelijk en snel
Ik ben echt blij met mijn aankoop

Pluspunten

  • Scherm
  • Batterij

Minpunten

  • Geen tot dusver
  • Geen tot dusver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jana 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig! Groot beeld & super camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb altijd al een Huawei gehad maar deze laatste is echt super! De batterij gaat zo lang mee vaak zelfs 2 dagen! Als je van foto's maken houd dan is deze telefoon er ook heel goed voor hij heeft veel mogelijkheden. Ik koos voor deze telefoon omdat hij een groot scherm heeft en de randen zijn recht. ( Houd ik persoonlijker meer van). Ook is de telefoon supersnel en het beeldkwaliteit is heel mooi!

Pluspunten

  • Mooie kleuren
  • Groot beeld
  • Langdurige batterij 2dagen!
  • Super camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gucc 12-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, snel en een langdurig accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg blij met mijn toestel Huawei mate 20. Vooral de triple camera en de hoeveelheid megapixel waardoor je foto's en video's er levend uit komen te zien. Het is heel erg fijn dat de scherm groot en high quality beeld heeft voor als je bijv. Een video en een film kijkt. En het geluid is ook nog eens surround. Plus de accuduur gaat de hele dag mee ook als ik buiten of in de sportschool muziek luister op Spotify of film kijk op Netflix. Nog nooit eerder zo een goede telefoon gehad!

Pluspunten

  • De camera
  • De geluid
  • Beeld kwaliteit
  • Accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Troy 05-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accu. Lekker snel.

Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Deze telefoon gekocht op basis van de prijs en wat je er voor krijgt. Voorlopig nog geen spijt. Toestel is lekker snel en voor mij groot genoeg maar niet te groot.
Swipen enzo werkt ook prettig.
Ook de foto's zien er prima uit. Zoom en groothoek zijn prima. Kleuren zijn prachtig.
Enige puntje van kritiek is de standaard in ear headphone. Ik vind een beter klemmende passing fijner en gebruik daarom nog steeds mijn oude headphone.

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelheid
  • Geheugen

Minpunten

  • Standaard headphone voelt goedkoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van Luttikhuizen 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

blij met het mooie grote scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Recensies waren uitstekend en Huawei doet het heel goed heel mooie camera
Door de zeer goede innovatie levert hrt een hele mooie telefoon

Pluspunten

  • groot scherm
  • voortreffelijke camera
  • voortreffelijk geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omer Guzel 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

camera, 3d functionaliteit en de grote scherm natuurlijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
3d camera functionaliteit, optie voor het maken van foto's! En natuurlijk een gigantisch grote scherm.
Voor een leuk prijs goed kwalitatief toestel!

Pluspunten

  • 3 de camera
  • prijs (goedkoop)
  • grote scherm

Minpunten

  • oplader te groot
  • oplader geen standaard android kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin Bolhuis 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supersnel en ziet er strak uit..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
In mijn keuze naar een telefoon kijk ik ook altijd naar de camera.
Daar word ik met dit toestel op mijn wenken bediend.
Mooie scherpe foto's, al heb ik er nog niet veel gemaakt. Maar dat er snel wel van komen.
De apps starten echt supersnel op en komen heel mooi uit op het grote beeldscherm.
Dacht in begin dat het misschien wel te groot zou zijn maar dat went heel snel.

Kwam er wel achter dat de aan/uit knop wat gevoelig is. Ik probeerde tijdens muziek luisteren de telefoon in mijn binnenzak van mijn jas te doen. Na 5 pogingen wist ik het pas draaiende te houden. Wellicht is het mijn eigen onhandigheid of het wordt tijd voor een nieuwe jas..
Ik heb inmiddels een softcase-cover besteld die dit probleem vast op gaat lossen.

Ik ga met dit toestel vast heel veel plezier beleven, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Supersnel
  • Groot scherm

Minpunten

  • Gevoelige aan/uit knop??

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Groot scherm, mooi helder en goede kleuren. Lange accuduur, zo fijn. Fantastische camera, echt zulke goede foto's. Veel mogelijkheden qua foto's, breedbeeld, portret etc.

Ik ben super tevreden en blij.

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • Schermgrootte
  • Snelheid

Minpunten

  • Gezichtsherkenning werkt niet alrijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cüneyt Ölmez 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot Scherm /super accuduur!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wat een scherm!
En accu duur. Accu laad super snel op. Ben echt zeer tevreden over de telefoon. Foto en video is ook echt top

Pluspunten

  • Accu
  • Snel

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. B. 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de capaciteit van de accu, werkgeheugen, etc. Ik ben over het algemeen al fan van Huawei en deze stelt me zeker niet teleur

Pluspunten

  • Accuduur
  • Snelheid
  • Camera

Minpunten

  • Iets aan de grote kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjip 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Na 10 jaar iPhone overgestapt op een huawei. De prijs was voor mij een overweging, maar ook hoeveel telefoon je meer krijgt met een huawei. Schitterend scherp scherm, geweldige accu. Ik vind ook de opslag mogelijkheden in de cloud handig en snel. De glimmende achterkant maakt de telefoon echt mooi en chique. Ik ben helemaal fan!

Pluspunten

  • batterij
  • scherm kwaliteit
  • snelle ontgrendeling
  • heel veel opties en gebruiksvriendelijkheid

Minpunten

  • best wel groot om met 1 hand te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fwigmans 27-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon met goede accu.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb de telefoon nu 2 weken en ik ben erg te spreken over de Huawei Mate 20.
De telefoon ligt fijn in de hand en is goed te bedienen.
Hij is erg snel en hapert nooit met het laden van webpagina's, bestanden en het downloaden van apps (ook niet wanneer het bestand meer dan 1 gb is).
De accu gaat gerust 2 dagen mee. Bij intensief gebruik (films kijken en gamen) gaat hij gerust 1 dag mee.
De camera is goed genoeg, alleen is het verschil met de pro wel erg groot (12 normaal en 40 pro).
De telefoon heeft helaas geen Oled scherm, maar dat verschil zie je alleen bij plaatjes die veel zwart bevatten.
Maar in totaal is het een hele fijne, snelle en mooie telefoon voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Grote accu
  • Snel
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Verschil camera pro versie groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni 27-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alles wat een telefoon hoort te doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Huawei Mate 20 is een fijne telefoon. Voor iemand die van foto's houden maakt is het een zeer geschikte telefoon. Ik zou het aan iedereen aanbevelen. Uiteraard denk ik dat de pro stukken beter zal zijn maar de Mate 20 is het waard voor je geld!

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Snelheid
  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 27-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wereld toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik was al Huawei fan, maar met de mate 20 is het echt next level! De camera's zijn fantastisch het beeld Is haar scherp. Het geheugen is meer dan voldoende incl het werkgeheugen. Prijs van het toestel is het meer dan waard! Grafisch is het een zeer sterk toestel.!

Pluspunten

  • Geheugen
  • Camera's
  • Grafisch
  • Vingerafdruk scanner op achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikachuru 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toptoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het vlaggenschip van Huawei met recht. Groot scherm. Kleine notch. Supersnel. Snel oplaadbaar en lange batterijduur. Scherp beeld. Supercamera met AI functie. 128 gb opslag. Supergeluid in Dolby Atmos. Toptoestel!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snelle processor
  • Topcamera
  • Handig in gebruik
  • Snel op te laden en lange batterijduur

Minpunten

  • Geen... So far so good

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielotje 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Fijne telefoon, groot scherm. Goed geluid, maakt prachtige foto's. Na 12 jaar iPhone, nu over naar Android, absoluut geen spijt

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Mooie foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goot scherm en zeer snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Snelle telefoon voor iedere dag gebruik. Lange levensduur van de accu. De ai van de foto's is ook zeer handig waardoor hij zichzelf instelt. Mooie afwerking van de telefoon

Pluspunten

  • Camera
  • Accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner onder de smartphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 128 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Huawei mate 20 pro is de smartphone voor mooie foto’s als fotografie enthousiast vind ik het fijn om een geavanceerd camera op zak te hebben om altijd in de gelegenheid te zijn te kunnen fotograferen een smartphone met Leica lenzen is een stuk lichter dan met een DSLR rond te lopen. Ik raad je aan om de mogelijkheden goed uit te zoekem met YouTube video's enzo.

Verder is de Mate Pro een allround alleskunner er zit van alles op zelf IR om bijvoorbeeld je televisie te bedienen om maar iets te noemen.

Naast vele mogelijkheden is de mate 20 pro mooi om te zien de twilight kleur is prachtig jammer dat ik er een hoesje om moet doen om schade te beperken aan deze prijzige en kwetsbare helemaal glazen telefoon. Maar er komen ook transparante hoesjes aan binnenkant nu nog op pre order (19 november) Het scherm van de Mate 20 Pro is adembenemend en groot zonder dat de telefoon groot of onhandig is om vast te houden de kleuren en scherm mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. De gebogen randen en de ingebouwde (onder scherm) fingerprint scanner zorgen voor optimaal scherm benutting.

De introductie van reverse wireless charging bij Hauwei is een gimmick toch is het leuk om een vriend(in) telefoon op die van jouw te leggen bijvoorbeeld voor stappen zodat die gene ook juice heeft voor de rest van de avond met deze technologie zonder dat je je druk moet maken over jouw batteriij met 4200 MaH aanboort. Met de zuinige en ultra krachtige Kirin 980 chip de gestroomlijnde compleet nieuwe software EMUI 9.0 die op top van Android 9.0 zeer vlot draait en uitgebreide instellingsmogelijkheden biedt.

De meeste zullen waren dat deze smartphone een under screen ingebouwde vingerprint scanner heeft en ik moet zeggen het valt niet tegen maar er is altijd nog de 3D biometric face unlock die zelfs werk van de zijkant van je gezicht of met zonnebril op.

Ik heb eigenlijk niets tegengekomen dat tegen is gevallen bij het nieuwe vlaggenschip van Hauwei die Apple's iPhone van de troon stoten en sinds Oktober de nummer twee is in de wereld.

Pluspunten

  • Groot mooi scherm zonder bulk
  • Grote batterij
  • Zeer uitgebreide fotografie mogelijkheden
  • Bliksem snel en zuinig
  • Fraai uiterlijk

Minpunten

  • Kwetsbaar
  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews