Huawei Mate 20 Lite - 6.3" - 64GB - Zwart

Huawei Mate 20 Lite - 6.3" - 64GB - Zwart - Smartphones

Huawei Mate 20 Lite - 6.3" - 64GB - Zwart - Smartphones

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 610 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 Lite - 6.3" - 64GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

EJ08-03-2019

lekker groot scherm veel opties en een uitstekende accu

een fijne telefoon,en lekker snel en veel geheugen en maakt mooie foto's. geen minpunten gevonden. een echte aanrader.
Pluspunten
  • alleen pluspunten
Roy08-03-2019

Een goed maatje ;)

Fijne telefoon,als vervanger voor mij mijn P10 Lite gekomen. Wat een verschil, groter scherm, hogere resolutie. Ligt fijn in de hand, sneller dan de P10Lite. Wel even wennen met de USB C aansluiting, dus moet weer even wat laders vervangen. Verder een goede kwaliteit geluid. Batterij duur kan ik nog niets over zeggen. Ontspiegeling
Pluspunten
  • Groter scherm
  • Minijack aan de onderkant , ideaal in de auto
  • Mooie Foto's
Minpunten
  • Scherm spiegelt wel een beetje
  • Te veel geheugen, dus teveel APPS
Piet08-03-2019

Groot scherm

Wat mij betreft heeft de huawei mate 20 lite alleen maar pluspunten. De enige reden dat ik een 9 geef en geen 10 is omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering. Vooral de grootte van het scherm en de kwaliteit van het geluid doen mij erg goed!
Pluspunten
  • Geluid
  • Scherm
  • Accuduur
Daniel25F08-03-2019

Batterij en snelheid

De Huawei Mate 20 Lite is de perfecte telefoon voor de gemiddelde gebruiker. Met 50% haal ik de dag makkelijk door, dus de batterij is erg erg erg goed! Ook is het scherm voor mijn grote handen niet zo groot. Goeie aankoop dus!
Pluspunten
  • Goeie accuduur
  • Mooi scherm
  • Groot scherm
  • Soepel met gebruik
Ruud Wagemakers07-03-2019

Gebruiksvriendelijk toestel voor een mooie prijs

De Huawei is een toestel met groot bedieningsgemak, veel standaard aanwezige opties, de prijs is zeer concurrerend!
Nick07-03-2019

Fijne telefoon

Ben overgestapt van Apple naar Android en de Huawei bevalt goed. De batterijduur is lang en hij gaat zeker de hele dag mee. Het is een groot mooi scherm. Ik raad dit product aan, ook voor Apple gebruikers
Pluspunten
  • Goede accu
  • Snelle telefoon
  • Maakt mooie foto's
  • Gezichtsherkenning werkt goed
  • Vingerafdruk werkt goed
Minpunten
  • Die zijn er niet
R.M07-03-2019

Groot scherm

De telefoon is erg snel en ook is hij groot genoeg. Zodat je goed gebruik kan maken van de geplitste weergave. De batterij gaat een hele dag mee. Over het algemeen ben ik ontzettend tevreden over deze telefoon en zou ik hem zeker bij andere aanraden. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Goede batterij
  • Groot scherm
  • Snel
Kevin Vd Heuvel07-03-2019

Zeer fijne telefoon

Zeer fijne telefoon. Groot scherm en veel functies. Zeer goede camera voor zeer scherpe en gedetailleerde foto's en video's. Lange batterijduur en het fijne je kunt er 2 sim kaarten in gebruiken door dualsim functie.
Pluspunten
  • Lange batterijduur
Chantal07-03-2019

Top toestel.!!!

Niet verwacht maar zeker een goed toestel. Ik heb altijd Samsung gehad maar ben nu zeker om:-) mooi groot scherm.
Mariska van de ven07-03-2019

Groot scherm makkelijk in gebruik

Vind de huawei mate lite een super telefoon en heb er absoluut geen spijt van dat ik over ben gestapt van de Samsung naar dit model. Het overtreft de verwachtingen die ik had. Hij is overzichtelijk ondanks de grote makkelijk in de hand te houden. Dus hier een hele tevreden klant van de huawei mate lite!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Groot scherm
S. Muilwijk07-03-2019

Mooi groot scherm, fijn lange accuduur

Heb 'm net een paar dagen binnen, ben er heel blij mee. Mooi design en lekker groot beeldscherm. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Lange accuduur
Minpunten
  • Tegen bankpas komt melding van tag niet uitgelijnd
Jamie Blume07-03-2019

Mooi toestel

Mooi toestel, mooi scherm en goede camera. De batterij houd het makkelijk een dag vol, en is snel weer opgeladen Ben zeer tevreden over de prijs in combinatie. Met de qualtiteit
Pluspunten
  • Lange batterij duur
  • Nfc
  • Camera qualiteit
  • USB c ingang
  • Groot mooi scherm
Lisa07-03-2019

Fijn telefoon, goeie accu

Hele fijne telefoon met een mooi modern uiterlijk. Accu gaat voor een goeie tijd mee. Telefoon is makkelijk in gebruik. Er is ook meer dan genoeg geheugen voor normaal gebruik.
Pluspunten
  • Accu
  • Uiterlijk
  • Gebruik
  • Prijs-kwaliteit
Nick8107-03-2019

Mooi toestel voor een prima prijs.

Voor deze prijs heb je echt een prima toestel. Werkt snel en maakt super mooie foto's met leuke opties!
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Accuduur
Jop Smit07-03-2019

Groot scherm, goede kwaliteit camera en genoeg geheugen.

Ik vind dit een top telefoon en ik heb er voor gekozen omdat Huawei een goede telefoon voor een goede prijs is. Niet duur voor zo'n kwaliteit.
Pluspunten
  • Goede camera
  • Genoeg geheugen
  • Snelle telefoon
  • Download snelheid is top
Bas07-03-2019

Snel, accu top, geen loze zwarte randen rondom telefoon

De kwaliteit is perfect in verhouding met de prijsvan het toestel. Voldoet ruim aan alle eisen van een gewone gebruiker.
Richard07-03-2019

Super toestel met een fijn scherm en goede accu

Ik heb weer voor dit toestel gekozen omdat ik Huawei een fijne telefoon vindt. Dit is nu al mijn 4 Huawei en met de vorige toestellen nooit problemen gehad, maar helaas is de laatste Huawei in het toilet gevallen ze kunnen bijna overal tegen behalve tegen zwemen in het toilet. Het nieuwe toestel werkt weer als van ouds prima en de prijs welke ervoor moet betalen is een prima prijs je krijgt veel waar voor je geld
Pluspunten
  • groot scherm
  • lange accu
  • makkelijke bediening
Minpunten
  • nog geen
Mevrouw liebens07-03-2019

Top telefoon, fijn groot scherm.

Ben altijd tevreden over de Huawei telefoons. En zou ook geen andere willen. De mate lite heeft een groot scherm en is makkelijk te bedienen. Foto's zijn top.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Accuduur
Imre07-03-2019

Goede toestel, snel en mooie beeld.

Goede camera, mooie beeld, Alleen accu kan wel beter zijn. 8/10 punten van mij. Aan het balans kan misschien verbetering gemaakt worden, iets zwaar aan het bovenkant.
Pluspunten
  • Camera
  • Beeldscherm
Minpunten
  • Accu
  • Balans
Lkneefel07-03-2019

(Gold editie) fijnste en leukste toestel

Erg mooie uitstraling qua kleur, en ook goed afgewerkt met de randen. Snel toestel en prachtige camera mogelijkheden die zeer uitgebreid zijn. Verder met mijn vorige Huawei ook tevreden geweest en ben dat nu zeker ook weer. Verder ook via belsimpel een leuke actie erbij gehad(Huawei band 3)
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Kleur
  • Werkt supersnel
  • Niet te groot en niet te klein
  • Erg fijne layout(emui)
Minpunten
  • gauw vingerafdrukken etc op achterkant
Wendy bastianen07-03-2019

Wat een mooi fijn toestel

Prachtig telefoon. Heel mooi helder scherm. Hij is snel en erg makkelijk in gebruik. Batterij gaat ook heel lang mee. Ben ik zeker niet gewend van mijn vorige toestellen. Ben erg blij dat ik uiteindelijk voor dit merk (toestel) hebt gekozen.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Helderheid
  • Batterij gaat erg lang mee
Minpunten
  • Geen min punten kunnen ontdekken
Dutchwarrior07-03-2019

Perfecte formaat scherm mooi groot

Ik vind het persoonlijk een super goede telefoon mooie scherpe foto's vergeleken met de iPhone die ik had en verschillende opties dat gewoon tof is.
Remon07-03-2019

Veel voor weinig!

Sinds 4 jaar ben ik overgestapt naar Huawei en wederom weer geen spijt van gehad nu! Telefoon voelt goed en degelijk aan en de afwerking mag er wezen. Telefoon is ook snel en apps openen en wisselen in korte tijd. Kortom, veel voor weinig!
Pluspunten
  • Snel
  • Helder scherm
  • Goede afwerking
  • Prijs/kwaliteit verhouding is super!
Minpunten
  • Geen mogelijkheid draadloos opladen
Piet07-03-2019

Top scherm, snel. Goede camera en lange accuduur

Mooie tel. goed scherm, snel toestel en goede camera top voor de prijs van het toestel. Beter als Samsung!
Pluspunten
  • Scherm
  • Snel
  • Acuduur
  • Opslag
Minpunten
  • ? Nog niet bekend
Roy06-03-2019

Prima telefoon en doet niet onder voor Samsung s7

Prima toestel en van alle gemakken voorzien. Voorheen altijd Samsung maar deze doet daar niet voor onder.