Huawei Mate 20 Lite - 6.3" - 64GB - Zwart - Smartphones
Huawei Mate 20 Lite - 6.3" - 64GB - Zwart - Smartphones
Groot scherm, goede accuduur
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Formaat telefoon aan de grote kant, kwestie van wennen denk ik. Accu gaat lang mee en de telefoon maakt goede foto's
Pluspunten
- Camera
- Accuduur
- Groot scherm
Minpunten
- Groot formaat
Mooi toestel heldere kleuren mooi scherm
Mooi toestel batterij werkt prima en kan lang mee erg tevreden over het scherm. Mooie kleuren en helder beeld werkt goed!!
Pluspunten
- Lange batterijduur
Prima telefoon
Ik heb voor deze telefoon gekozen omdat het mij een goede prijs - kwaliteit verhouding leek. Ik heb hem nu een aantal dagen gebruikt en ik ben er erg tevreden over. Hij heeft een goede accuduur, maakt scherpe foto's (in het donker zijn ze wel wat minder scherp) en ik heb nog geen last gehad van te veel apps tegelijk open ofzo. De gezichtherkenning doet het snel wat erg handig is. Kortom een prima telefoon. Het is wel even wennen aan het formaat, naar mijn mening is hij iets te groot maar dan kon ik van tevoren weten.
Pluspunten
- Goede prijs-kwaliteit verhouding
- Goede accuduur
- Goede foto's
- Gezichtsherkenning werkt goed
Minpunten
- Formaat
- Foto's in het donker zijn niet fantastisch
Good Resolution, Big enough screen
I believe that a phone with this resolution and features do really satisfy my needs. Moreover, its price is reasonable.
Pluspunten
- Good Resolution
- User-Friendly tools
Mooi groot scherm en accuduur is ook top
Heb de mate 20 lire aangeschaft omdat het een top toestel bleek te zijn.
Nu na twee dagen het in gebruik te hebben wordt dat ook bevestigd.
De camera,'s zijn super mooi groot display en is lekker snel en heel belangrijk de accuduur is ook super. Al met al voor iedereen aan te raden en wil geen ander merk meer.
Pluspunten
- Accuduur
- Mooi groot display
Minpunten
- Geen
- Geen
Erg tevreden
luxe uitstraling voor het geld en een lange batterijduur, de body is stevig en heeft een premium feel. Erg tevreden met deze telefoon.
Pluspunten
- Groot scherm
- Dun toestel
- Snelle processor
- Goede ingebouwde speakers
Minpunten
- Nog niet gevonden
Groot scherm, gebruiksvriendelijk
De Huawei mate 20 lite heeft een mooi groot scherm en ligt lekker in de hand. Hij is gebruiksvriendelijk en heeft een hoop leuke features. Hij werkt snel en de vingerafdrukscanner is een snelle manier van ontgrendelen. Het enige nadeel tot nu toe is het scherpstellen van de camera, dat gaat echt heel slecht. Foto's zijn verder wel scherp maar het is heel erg moeilijk om een foto te maken van tekst.
Pluspunten
- Groot scherm
- Gebruiksvriendelijk
- Vingerafdrukscanner
Minpunten
- Scherpstellen camera
Fijn toestel
Ik had eerst weinig verwachting voor de lage prijs. Maar nu gebruim ik de huawei mate 20 lite 2 dagen en moet zeggen ben er zeer tevreden mee het is veel beter dan dat ik verwacht had. De navigeer systeem is wel wennen had hier voor een samsung dus. Al in al het is een zeer goed toestel voor een lage prijs
Pluspunten
- Groot scherm
- Lange batterij duur
Huawei mate 20 lite
Ik ben super blij met mijn huawei,makkelijk te gebruiken, de baterij kan 2 dagen mee en de telefoon heeft een super mooie camera!!!
Ruim geheugen, zeer snel
Deze telefoon voldoet ruimschoots aan de door mij gestelde eisen.
De telefoon is snel opgeladen. Het geheugen is groot en uitbreidbaar.
De camera maakt zeer duidelijke foto's.
Voor de prijs heb je een optimale telefoon met veel opties.
Pluspunten
- grote accu
- USB-C aansluiting
- Groot scherm
- 4 GB werkgeheugen
Minpunten
- zeer glad
Goede accuduur en erg goede service van huawei
Erg blij met mijn Huawei mate, alles zoals beloofd en tot nu toe alle reviews die ik heb gelezen kloppen. Makkelijk bedienbaar enorm goede camera en full HD beeldscherm. Ook ben ik zeer te spreken over de service die Huawei bied met de actie van de Huawei band pro. Snelle service en zoals beloofd een bevestiging gehad voor het opsturen van de Huawei band.
Top telefoon ik raad deze telefoon aan iedereen aan
Pluspunten
- Top Batterij
- HD beeldscherm
- Uitstekende Camera
- Luxe uitstraling
- Makkelijk bedienbaar
Zeer capabele telefoon
Ik heb De Huawei mate 20 pro nu een week in gebruik en ik moet zeggen ik vind het een hele fijne telefoon. Voorheen koos ik altijd voor 1 van de duurdere merken als een iPhone of Samsung. Echter doet de mate 20 lite zeker niet onder voor deze toestellen. Vooral de lange accu duur vind ik een ongelooflijk pluspunt. Maar ook de snelheid en het gebruiksgemak zijn uitstekend. Ik heb tot nu toe nog geen min punten aan de telefoon kunnen ondekken. Ik kan dus gerust de mate 20 lite aan iedereen aanbevelen.
Pluspunten
- Lange accu duur
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Nog geen min punten ondekt
Huawei Mate 20 Lite de telefoon van dit moment
Ik ben overgestapt van een Samsung Note 5 naar de Huawei Mate 20 Lite en het verschil is dag en nacht.
De scherm van de Huawei is prachtig en beschikt over mooie kleuren. Alles met een druk op de knop kunnen overzetten en meteen kunnen gebruiken. De beste punt van de Huawei Mate 20 Lite vind ik de accu wel, Deze gaat zo ander halve dag mee.
Als ik een puntje voor Huawei zou mogen geven dan had ik graag nog draadloos opladen gehad voor deze telefoon, deze is bestaand al wel voor de Mate 20 Pro.
Mijn hele leven heb ik Samsung telefoons gebruikt en ik ben nu met een telefoon van Huawei
volledig omgeslagen. Ik zou tegen iedereen zeggen probeer het eens.
Pluspunten
- Scherm
- Accuduur
- Snelheid
- Uiterlijk
- Camera
Minpunten
- Geen draadloos opladen beschikbaar
Veel waar voor je centen
Wat mij betreft is dit een prachtig toestel voor een schappelijke prijs. Mijn vorige was een p7 2018 met maar 16gb opslag. Nu heb ik 64 en ruim 2/3e over. Dus nooit meer opschonen om een mailtje te ontvangen!
Verder is het een mooi groot scherm, snelle vingerafdruk sensor (veel sneller dan gezichtsherkenning) en een prima camera.
Kortom, ben heel tevreden en heb veel waar voor mijn centen gekregen!
Pluspunten
- Groot scherm
- Vingerafdruk sensor snel
- 64 gb
Minpunten
- Gezichtsherkenning traag
goed beeld.
Is een goede telefoon en voor een goede prijs vergeleken met de samsun 9.
is deze telefoon wel aan te bevelen.
Pluspunten
- goede beeld van de telefoon
- werkt goed .
Zeer goede telefoon
Ik ben zeer tevrede over de telefoon. Hij is makkelijk te installeren. Via de pfone clone app kan je gemakkelijk alle informatie overzetten van de oude naar nieuwe telefoon. Camera is zeer goed. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed, een echte aanrader.
Pluspunten
- Goede camera
- Gebruiksvriendelijk
- Makkelijk te installeren
- Mooi afgewerkt
Minpunten
- Nog geen ontdekt
Mooi toestel voor prima prijs
Prima toestel, snel en goede accu. Voor de prijs heeft de telefoon een goede batterij. Het enige nadeel is dat ik mijn WhatsApp vaak eerst moet openen, voordat de berichten binnenkomen. Kan echter ook aan mijn simkaart liggen.
Pluspunten
- Snel
- Goede accu
- Mooi design
- Groot scherm
Minpunten
- Apps eerst openen voordat meldingen binnen komen
- Camera goed, maar had beter verwacht
Krachtige accu duur, snel besturingssysteem
Het product heeft een accu die moeiteloos een dag meegaat na intensief gebruik. Dat is naar mijn mening het grootste gemak. De eerste indrukken van de Huawei mate 20 lite zijn zeer positief. Het is een degelijke smartphone, met een bijna full-screen. Het beeldscherm is hierdoor erg groot. Door het platte design toch erg handzaam. Kwaliteit / prijsverhouding is naar mijn mening een 10.
Pluspunten
- Bijna volledig full screen
- Design
- Accuduur
- Beeldscherm kwaliteit (scherpte / helderheid)
- Foto kwaliteit
Minpunten
- Camera steekt 1mm uit, crass gevoeliger.
- slechte oortjes meegeleverd (minder kwaliteit)
Top toestel! Zoals ik gewend ben van Huawei
Na 2 huawei's ging ik verder voor nummer 3 de mate 20 lite. Deze telefoon is boven verwachting goed. Dit is mijn derde huawei en word steeds blijer. Hiervoor was ik overtuigd iPhone fan maar na de eerste ontmoeting met huawei was het klaar nooit meer anders! Je krijgt zoveel telefoon voor weinig geld.
Pluspunten
- Veel telefoon voor weinig geld
- Ontzettend lange accu duur
- Super strak en helder beeld
- Werkt super snel
- Maakt prachtige foto's
Erg tevreden over dit toestel!
Ik ben erg tevreden ermee, lange batterijduur en werkt gewoon snel. en dat voor best een goeie prijs. erg blij mee
Pluspunten
- Groot scherm
- Lange accuduur
- Goeie prijs/kwaliteit
- Vingerafruk erg handig
Minpunten
- Geen
Prachtig huwawei mate 20 lite
Ik vindt dit een geweldige mobiel met veel opties. Heeft een prachtige beeld en goede camera. Met een simpele systeem en makkelijk te bedienen ben zeer tevreden.
Pluspunten
- Camera
- Bediening van het mobiel
Goede accuduur. Groot scherm.
De telefoon werkt erg snel en heeft een goede accuduur. Het grote scherm is fijn voor het kijken van videos en lezen van teksten, maar bij sommige word het een beetje vervormd. De camera is in daglicht super goed, alleen met weinig licht valt het een beetje tegen.
Pluspunten
- Accu
- Scherm
- Geluid
- Camera
Minpunten
- Camera bij weinig licht
Accu scherm prijs
Een groot scherm, lange accuduur, gezichtsherkenning, vingerafdruk, AI. alles aan deze telefoon is geweldig vooral door de prijs. Doet echt niet onder aan dure telefoons.
Pluspunten
- Lange accuduur
- Groot scherm
- Premium uitstraling
Huawei Mate 20 lite super, na meer dan 15 jaar Samsung.
Mij vriendin heeft hem mijn zoon ook. Allemaal Samsung gebruikers. Ik ook al meer dan 15 jaar evnen wennen maar ben super tevreden. Mijn man neemt hem volgend jaar ook, tevens fijn dat er een actie is t/m end maart gratis band twv 99 euro. Dus een echte aanrader
Pluspunten
- Alles uitstraling. Snelheid etc. En vingerscan
- 4 camera.s
Minpunten
- Lampjes zijn iets kleiner dan samsung
Mooi groot scherm en duidelijk
Het sprak mij aan vanwege dubbele camera aan voorkant en achterkant, vormgeving en mijn positive ervaring met Huawei
Pluspunten
- Makelijk in gebruik
- Ligt goed in de hand mooie vormgeving
Minpunten
- Tweede simkaart moeilijk te plaatsen
- Door 2de simkaart te plaatsen geen sd te plaatsen