Huawei P10 Plus 5.5" Smartphone - 128GB - Graphite Black

Huawei P10 Plus 5.5" Smartphone - 128GB - Graphite Black - Smartphones

Huawei P10 Plus 5.5" Smartphone - 128GB - Graphite Black - Smartphones

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 94 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P10 Plus 5.5" Smartphone - 128GB - Graphite Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ivo du Sanois19-09-2017

Onverwacht Top Toestel

Ik ben zeer positief verrast door een keer niet te kiezen voor 1 van de top merken en ik zal je zeggen. Ik ben misschien nog wel meet tevreden over de P10 Plus dan over een topmerk die ik hiervoor im bezit had uit hetzelfde release jaar. Wat mij aantrok was de processor, waarmee je nog wel n aantal jaar vooruit mee kan, het uitbreidbare geheugen (naast de interne 128gb!), het grote scherm die je trouwens alsnog met 1 hand kan bedienen en de 2 camera lenzen van Leica. Ik hou ervan als ik niet doorheb dat mijn toestel moet nadenken als ik apps open en/of switch tussen apps. En dat is precies wat de P10 Plus doet. Hij is razendsnel. Ook de cameras laten je de komende jaren niet in de steek. De 20mp lens maakte superscherpe fotos en de frontcamera maakt net zulke mooie fotos als de meeste nieuwe toestellen doen met de front camera. Daarnaast vind ik t een mooi gebaar vanuit t bedrijf dat ze t toestel leveren met een hardcase die de zij- en achter beschermen tegen krassen en stoten, en zelfs een screen protector die krassen voorkomt op je beeldscherm. Wat ook heel fijn is is dat de batterij langer dan een dag meegaat. Ik heb geprobeerd een negatief aspect op te noemen maar die kan ik iig nu na een maand nog niet opnoemen. Mijn allereerste ervaring met Huawei is uiterst positief, het is dan ook zeer waarschijnlijk dat mijn volgende toestel weer een Huawei wordt.
Pluspunten
  • Snelheid
  • Camera
Corné19-09-2017

Heerlijke telefoon!

De telefoon is ontzettend mooi gebouwd, groot scherm en dus heel makkelijk te besturen. Hij werkt heel snel en alles wat je op een telefoon wilt hebben zit erop. Het nadeel is dat de telefoon wel snel op gaat, als je het scherm aan hebt staan.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Snel lader
  • Snel
  • Goede camera
Minpunten
  • Snel leeg
JIYU XIE18-09-2017

New P10 plus replace my mate 7

With 3 years perfect mate 7, originally i want to replace by a Mate 9 pro, but there isn't any in any of the companis in netherland. I have to find another HUAWEI smart phone,it seems P10 Plus is the right size, I have to say i was not happy for the battery in the first day, but i realize the battery getting better and better after 2 weeks, I called the service and been told the P10 plus has self learning ability. Camera is fantastic especailly for the human picture, much much better than mate 7. Front figure ID fuction is very convinient and fast.
Patje13-09-2017

Mijn tweede huawei, nu een PLUS ipv EEN LITE!!

Ik ben altijd een Android user geweest, mijn laatste toestel was een polite en beviel mij erg goed! Ik werk zelf ik een telefoon winkel en hier vallen de namen Samsung en Apple vaker, maar de huawei p10 plus verslaat ze wat mij betreft met kop en schouders boven de rest uit!! Hoe het toestel door huawei beschreven word dat doet hij ook! Als kunstschilder vind ik de foto kleuren belangrijk, de kleuren in de foto's zijn exact zoals in het echt zijn, de emui skin met toevoegingen zijn top zoals downloadable content voor het toetsenbordje waardoor ik het toestel helemaal mijn eigen kan maken, geen lag of haperingen en altijd vloeiend, ik beveel het een ieder aan, zelfs Apple gebruikers!! Apple gebruikers, probeer dit toestel en besef hoe beperkt jouw appeltje is...
Pluspunten
  • Geheugen, en ook nog eens uitbreidbaar
  • Vingers Anne, zelfs als het toestel uit staat
  • Dubbel geluid voorkant
  • Camera verbluffend en innoverend
  • Geluid super!
Minpunten
  • Onderkant lijkt op iphone
Robin12-09-2017

Een woord super

Geweldige telefoon, goede camera het overzetten van bestanden ging super makkelijk en het beeld wauw 1 woord super!
Danil Golyshev05-09-2017

Perfect voor mij

Met 6 GB werkgeheugen is hij vooral lekker snel. En met dubbele Leica camera kun je prachtige foto's maken.
Pluspunten
  • Camera
  • Werkgeheugen
Minpunten
  • Kleine volumetoetsen
  • Geluid
mreijerkerk31-08-2017

very fast, good quality photos

very fast, good quality photos, a pity that the device is not water/splash proof. thw rest works like a charm.
Pluspunten
  • ram memory
  • rom memory
  • fast
Minpunten
  • not waterproof
  • delicate screen
toine31-08-2017

top toestel

ik ben super blij met mijn Huawei p10 Plus, hier voor had ik een samsung s6. maar ik ben blij dat iknu voor huawei gekozen heb, dus daarom geef ik ook een 10, alles werkt perfect! ik neem nooit geen ander merk meer..
Jos31-08-2017

nieuwe P10

Wat ik heel lekker vind dat je hem zo kan instellen dat je maar een paar hoognodige aps hebt en je batterij 3 tot 4 keer zo lang meegaat. En daarnaast is het gewoon een heerlijk toestel.
Pluspunten
  • Bij geleverde hoesje
Pascal26-08-2017

Super telefoon zonder onzinnige extra's

Naja zocht een telefoon die goede specificaties heeft en niet een complete ribbenkast kost. De p10 plus doet niks onder dan de Samsung of iPhone camera, is super hij is snel en doet gewoon wat die moet doen. Oja en belangrijke het is een telefoon geen raar scherm wat veel te groot is deze kan je wel met 1 hand makkelijk bedienen.
Pluspunten
  • Camera
  • Mee geleverde case
  • Bouw kwaliteit
  • Scherm
J Mensing20-08-2017

Huawei P10 Plus geweldig toestel.

Lekker in de hand liggend model en super snelle processor met veel werkgeheugen en opslag. En niet te vergeten de camera die super foto`s en films maakt.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Camera
  • Werkgeheugen 6GB
  • 128 GB opslag + 256 GB sd micro
  • Beeldscherm
Martijn16-08-2017

Maximaal gebruik, maximale power

Wát een power en wát een snelheid. Geweldige foto's en snelheid die blijft! Voor mij was Huawei onbekend. Maar toen ik de specificaties zag, wilde ik de P10 plus hebben. En daar heb ik geen dag spijt van gehad. perfect foto's maken met uitgebreide opties. En ondanks alle apps die ik geïnstalleerd heb, is de snelheid van de telefoon nog als de dag dat ik hem uit de doos haalde. Mooi helder scherm en goede UI. En de batterij en snellader zijn perfect. Ik gebruik de telefoon veel en ik ben erg tevreden over het batterij vermogen! Zeker een toestel om aan te raden.
Pluspunten
  • Scherm
  • Batterij
  • Camera
  • Snelheid
Sandra B.16-08-2017

SUPER smartphone

Na jarenlang samsung phones gebruikt te hebben, ben ik sinds 3wkn in het bezit van een Huawei P10 plus. Wat een mooi toestel. Snel, super mooie foto's, service top. Helemaal tevreden. Mensen vinden het vaak eng om over te stappen naar een ander merk en blijven het liefst bij de bekende zoals Apple en Samsung..... Nou ik ben overgestapt en ben er super blij mee
Koen26-07-2017

P10 plus

Top toestel. Kwaliteit is zeker niet minder dan een Samsung. Paar kleine nadelen zijn het automatisch verbinden met Bluetooth apparaten (werkt niet soepel), de knip functie (begint soms zomaar als je over het scherm veegt), het toetsenbord (snel tikken kan niet door SwiftKey) en de batterij (gaat vrij snel leeg). Positief is het scherm (groot en reageert top), geluid (mooi geluid voor een telefoon speaker), snelheid (toestel reageert heel snel) en de camera (goede kwaliteit foto's).
Pluspunten
  • Scherm
  • Camera
  • Geluid
Minpunten
  • Toetsenbord
  • Bluetooth
  • Knip functie
Stefan de jong16-07-2017

Super snel en heerlijke vingerprint scanner

Ik heb deze telefoon 2 weekjes nu en het bevalt me helemaal. Hij is lekker snel en de beveiliging van de telefoon is helemaal top. De vingerprint scanner is perfect het werkt direct en je legt een keer je vinger er op meteen is hij open. De camera zelf is ook iets moois van het toestel het kost wel even tijd om er achter te komen hoe hij werkt maar daarna zijn de mogelijkheden oneindig. Ook de batterij werkt lekker lang mee en met de fast lader gaat hij ook snel weer vol. Ook leuk dat er een hoesje in de verpakking zat Alleen zelf vindt ik het berschermende plaatje niet nodig gevonden die je er bij krijgt. Maar over het algemeen zijn er geen min punten deze telefoon heeft voor ieder wel wat en huawei geeft de keuze hierbij bij jou om te kiezen hoe jij je telefoon wilt hebben. En daar hou ik van Ik raad hem echt aan.
Pluspunten
  • Snelle vingerprint scanner
  • Groote batterij
  • Mooie camera met veel functies
  • Veel manieren om te personalizeren
  • Gratis hoesje
Minpunten
  • Geen minpunten
Yvonne09-07-2017

Supersnel, en prachtige camera

Ik heb een P10 Plus 128 GB met enkele sim-kaart. Ik heb hem nog maar een week maar een aantal dingen vallen me zeker in gunstige zin op. De camera is superscherp. Het apparaat is supersnel. Dat werkt heel fijn. Ik ben heel tevreden over het toestel. Het enige wat me tegenviel, is dat ik op internet gelezen had dat de P10 Plus een dualism telefoon is, maar dit is een enkele sim. Dat is een kleine tegenvaller, maar vergeleken bij alle goede ervaringen die ik nu heb valt dat in het niet. Yvonne Lustig, Amsterdam
Pluspunten
  • snelheid
  • geheugen
  • scherpte camera
Minpunten
  • ik had dual sim verwacht
P10 Plus user04-07-2017

Intern geheugen van 128GB!!

Overgestapt na jaren Samsung gebruikt te hebben. Tot nu toe zeer tevreden, het toestel doet tot nu nog niet onder ten opzichte van m'n Samsung S7edge. Prijs kwaliteit is ook zeer goed! Mooi Helder scherm met hoge resolutie. De P10 plus is zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Mooi helder scherm
  • Groot scherm
  • Veel intern geheugen (128GB)
  • Werkt snel
Minpunten
  • Nieuwe type lader (USB Type-C)
Marina25-06-2017

Wow factor

Ik was op zoek naar een grote, mooie, snelle toestel. Na alle specs te checken kwam ik nagenoeg bij huawei p10 plus uit. Toestel is super snel en maakt hele mooie foto's. En met de vip service van Huawei heb ik meer dan de andere grote fabrikanten.
Pluspunten
  • Mooie fotos en films
  • Lange standby tijd
  • Gratis vip service
  • Prijs kwaliteit
Samantha09-06-2017

Snel, mooie foto's

De vingerafdruk scanner is razendsnel. Het maken van een printscreen is super makkelijk en snel met je knokkel. Geluid is best hard, misschien niet het meest zuiver maar voor een telefoon is het prima.
Pluspunten
  • Goede camera
  • Snel
  • screenprotecBij aankoop zit ereen bumper + tor bij
Minpunten
  • Google app snelkoppeling kan niet uit
Salesgenie09-06-2017

Snel goed en krachtig

Hij is gewoon beter dan de Concurrentie, vooral omdat de prijs kwaliteit verhouding gewoon klopt. Hij is top
Pluspunten
  • Prijs
  • Snel
Minpunten
  • Glad
Patrick08-06-2017

Super telefoon

Gekozen omdat ik iets anders wilde als weer een samsung. Eenmaal de (premium)doos open gemaakt kom je gelijk alles tegen goed overzichtelijk niks geen poes pas maar je voelt je lichtelijk vereerd. Absoluut, heerlijke telefoon. Alles werkt intuitief. De home button is veranderd door een afdruk gevoelig plaatje. Beetje wennen in het begin maar daarna werkt het super. Batterij duur is goed bij normaal gebruik en dankzij de snelle 6gb processor ben ik ook zeer te spreken over de snelheid van het toestel!
Pluspunten
  • Snelheid
  • Gemak
  • Screen protector standaard al op het scherm
  • Standaard al een doorzichtig bescherm hoesje
  • Een écht premium gevoel
Minpunten
  • Krasgevoelige behuizing van metaal
Vocalfons04-06-2017

Snel, strak en prachtige foto's

De beste foto's die ik ooit heb gemaakt met een smartphone. En dan met name de zwartwit foto's zijn geweldig. Fijne camera software, mooie scherptediepte. Maar ook de rest van het toestel mag er zijn. Hij is razendsnel, met z'n 6gb geheugen en Octacore processor. Ik had eerst 5 jaar Samsung notes. Ook heel fijn, maar dit is echt een klasse apart. Emui is veel strakker en sneller dan TouchWiz. Scherm is ook prima. Niet het allerdiepste zwart, zoals het amoled scherm van de note4, maar verder prima resolutie en kijkhoek. Instelling 'oogcomfort' heb ik nu aldoor aanstaan. Dat maakt het scherm wat geliger, slaap je savonds beter. Ik ben zeer tevreden! Minpunten? Telefoon wordt soms een beetje warm, maar na enkele dagen gebruikijkt dat te verbeteren. Aanrader!
Pluspunten
  • Scherm
  • Cameras
  • Snelheid
  • Interface
  • Opslagruimte
Minpunten
  • Wordt soms een beetje te warm
HUAWEI01-06-2017

big display good battery

THIS TELEFON I VERY NICE AND WORKING GOOD. VERY NICE FOTOS LOT OF APPS. IS BIG BUT NOT SO HEAVY. I WAS WAITHING FOR HIM . I AM GLAD I HAVE IT.
Pluspunten
  • LOOKS EXPENSIVE
Megan.v29-05-2017

Beste Selfies ooit

Toestel gekozen omdat dit voor mijn gevoel een goede upgrade was vanaf een LG G4. Tot nu toe ben ik er echt super blij mee. Ik maak veel foto's met mijn telefoon en de selfie camera maakt bijna professionele foto's! Daarnaast is de accu, de androidskin en de opslag een enorm pluspunt in mijn ogen.
M.23-05-2017

Geweldige telefoon!

Ik ben ontzettend blij met de Huawei p10 plus! Het toetsel werkt als een trein en de foto's zijn prachtig!
Pluspunten
  • Camera
  • Formaat telefoon
  • Snellenprocessor