Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 941 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Silviya12-05-2015
De Samsung Galaxy S6 Edge kenmerkt zich als bijzonder mooie telefoon om te zien, en een bijzonder krachtige telefoon om te gebruiken.De S6 Edge is in een paar woorden te omschrijven: goed, prijzig en hip. Precies dát wat je van een topmodel kunt en mag verwachten. Deze futuristische telefoon ziet er niet alleen goed uit, hij is ook zeer snel.Daarnaast heeft hij een uitstekende camera en een goede accuduur.
Robbin Jan12-05-2015
ik vind hem nog wel wat breekbaar. de S4 is steviger. qua vormgeving vind ik de s6 edge erg mooi! en het beeldkwaliteit is bijzonder scherp!
PJM195312-05-2015
fijn toestel zeer gebruiks-vriendelijk ligt goed in de hand mooi scherm zeer helder kan hem aan iedereen aanbevelen mooie kleurstelling betere batterij gebruik en mooi dun toestel
SoumyaB12-05-2015
Ik ben overgestapt van de iphone naar de samsung en vind het helemaal geweldig! Ik kan er veel meer dingen op doen zonder dat ik daar bepaalde programma's (zoals itunes) nodig voor moet hebben. De design is overigens prachtig. Nu al tevreden :)
jan hartwieg11-05-2015
mooi toestel licht fijn in de hand en werkt perfect Het scherm is iets mooier en zoals gewoonlijk perfect in gebruik Mooi toestel met geweldige camera en prachtig design. Accu is goed, scherm is goed helder en kleuren zijn perfect. .... Pluspunten. Snel; Licht goed in de hand; Goede camera, ook bij weinig licht. ... Prima product, werkt soepel en erg snel op een heel mooi scherm.
d.zaaijer11-05-2015
Geweldige telefoon super snel. lijkt wel een volledige computer. alleen het is echt glas de voor en achterkant dus wel wat gevoeliger op vette vingers. zeer mooie scherp beeldscherm. maakt hele mooie foto's zowel de 5 mega pixel camera aan de voorkant. en de achtercamera nog beter. kortom ik zou nu geen andere willen ik kan weer een paar jaar vooruit.
Stephan198811-05-2015
Een krachtige telefoon met veel mogelijkheden. De prestaties zijn erg krachtig en het scherm geeft geweldig beeld. De Edge randen zorgen voor dimensionaal beeld ende extra functies bieden een leuke toevoeging. Ik ben zeer tevreden over dit toestel. De handligging wordt in veel reviews negatief beoordeelt, maar ik vind het toestel fijn in de hand liggen.
piewl129611-05-2015
het is een geweldig mobieltje! ziet er mooi uit en werk zeer gemakkelijk lekker geluid mooie kwaliteit leuke gadgets en nog veel meer. go samsung!!
Derkx 9469211-05-2015
Wat ik kan vertellen over dit toestel ondanks dat ik hem pas een paar dagen in het bezit heb, is dat ik er zeer tevreden over ben. hij overtreft mijn verwachtingen. hij legt lekker inde hand en is makkelijk te bedienen. Hoewel ik nog niet alle functie ken en heb uitgeprobeerd ben ik er zeer te vrede over.
Andres van den Broek 13366411-05-2015
een geweldig toestel. Moet wel erg wennen aan het slanke design. hij glipt zo weg. Ben ook erg te spreken over de functie vingerafdruk. zeer fijne behuizing.
Thurs11-05-2015
Toestel voldoet aan bijna alle eisen waar een toestel anno 2015 aan moet voldoen. De mogelijkheden zijn enorm. De camera is uitstekend en zelfs in het donker is het nu leuk om zonder flitser plaatjes te schieten. Mooi vormgegeven toestel met elegante lijnen. Voelt wel erg fragile in de hand dus durf er nog niet zonder hoesje mee te lopen. Ik denk dat er op de korte termijn veel apps komen om meer gebruik te maken van de edge rand. Het unboxen van het toestel ging heel snel en makkelijk. Na een paar dagen ben ik nog steeds aan het uitvinden hoe gemakkelijker ik mijn leven kan maken met deze smartphone. Dus voor nu zeg ik een dikke 10
Vindicare10-05-2015
Super mooie vormgeving, speakers en oordopjes zouden zeker beter kunnen. De edges zijn erg mooi toch denk ik dat er meer mogelijkheden moeten komen met de edge. De gebruiksgemak is geweldig. Je hebt het systeem zo onder de knie. De degelijkheid voelt goed aan. De gorilla glass 4 is dan ook erg goed. Ik moet hierbij wel zeggen dat ik al na 1 dag een klein krasje had gekregen door de clear view cover. Er zou hiernaar moeten gekeken worden. KOrt samengevat ben ik heel blij met mijn aankoop! Elke telefoon heeft zijn plus en minpuntjes. Maar de pluspunten van de edge wegen zeker zwaarder dan de minpunten!
S.Bugdayci10-05-2015
snel. handig. soepel.. Ja Ja ik heb over Samsung Edge Awesome telefoon!! Het is niet alleen een telefoon maar ook een fotocamera geweldige kwaliteit!!
BrianO10-05-2015
Ik heb nu de 64GB Gold PLatinum een week in mijn bezit. Ziet er erg mooi uit en voelt goed in de hand. Het beeld is erg strak en mooi scherp en is beter te lezen in de zon dan de vorige versies. Het is even wennen aan de gladde achterkant, maar eenmaal gewend is het wel een hele verbetering hij voelt stevig aan en is toch licht. de camera is echt veel beter geworden. het enige nadeel is dat de batterij niet verwisselbaar is, de vraag blijft nog of dat echt nodig is. het is een geweldig toestel, snel licht en solide.
olivier133010-05-2015
een zeer goede telefoon ligt goed in de hand is snel ook snel opgeladen ziet er goed uit niet heel zwaar maakt goeie foto`s al met al beste samsung galaxy s tot nu toe
Willem Jan 110-05-2015
Ik bezit de 64 GB versie van Edge, echt een mooi en dynamisch hulpmiddel. heeft een goede uitstraling en voeg een kras shield over het glas en je hebt levenslange garantie een aanrader.
htkuiper09-05-2015
mooi toestel , zeer degelijk , gemakkelijk in gebruik, mooi foto's zeer scherp, nadeel veel Mb's bij downloaden
Ankh109-05-2015
Ik heb heel lang met mijn S5 gedaan, maar nadat mn camera kapot was gegaan zat ik met smart op de S6 te wachten. Ik ben niet teleurgesteld !! Prachtige vormgeving (ik heb de gouden Edge, zooooo mooi!), alles werkt snel en naar behoren, goed geluid, er is eigenlijk niets dat ik niet goed vind! Zeker een aanrader dus :-) !!
Ichlaas09-05-2015
Geweldig hoe Samsung haar telefoons verbeterd, sta er iedere keer weer versteld van. Toppie ga zo door en ik blijf dan een Samsungvriend(in).
Soumayamhl09-05-2015
De Samsung Galaxy s6 Edge heeft goeie kwaliteiten en mogelijkheden en is een lust voor het oog. Filmpjes/foto's worden in goeie kwaliteit gemaakt en weergegeven. De vormgeving is elegant en praktisch tegelijk. De geluidskwaliteit is zuiver en aanpasbaar aan ieders eigen voorkeur/smaak. Ik ben tevreden met mijn aankoop.
Hasiba09-05-2015
Het is een hele goede telefoon. je kan er handig mee omgaan en heeft veel mogelijkheden. Het voelt fijn aan en heeft een mooie vorm.
schilder1109-05-2015
Super toestel, goed in gebruik. met fijne camera wat ik nodig ben voor mijn werk. met de clear cover kun je mooi zien wie er belt. en hoef je hem niet open te klappen.
tkusse09-05-2015
Op het niet kunnen verwijderen van de batterij en het het niet uitbreiden via een SD kaart een prima toestel waar ik een hoop plezier aan beleef.
Manartje08-05-2015
Ik verwachtte een mooi, strak degelijke toestel. Het design is natuurlijk uniek en heel mooi. het is wennen aangezien ik altijd de iphone had, tot nu toe aardig verrast en verbaasd, hopen dat het zo blijft maar dat ziet er wel naar uit!
Jaapvdv08-05-2015
Een smartphone uit het hoogste segment en daarmee ook van zeer goede kwaliteit. Wat ik vooral belangrijk vind, zijn de prestaties van een smartphone en de S6 komt gelukkig niets te kort, het is de krachtigste telefoon beschikbaar op de markt. Qua vormgeving is het gebogen edge scherm erg ergonomisch, het ligt goed in de hand en voelt erg stevig.