Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones
ik ben van blackberry naar android overgestapt en dit is dus mijn eerste android/samsung toestel. ik vindt de vormgeving heel mooi en angezien de afmetingen van het toestel is de scherm vrij groot. de display, kleuren and resolutie zijn helemal top and je kan het wel met HD TV vergelijken. Ik gebruik hem met een Samsung ClearView Cover and ben er helemal blij mee. De "edge" features zijn ook interessant. Ik kan zonder het cover open te doen meteen zien wanneer er een bericht van mijn vrouw binnenkomt en erop reageeren. Ik sta ook helemal onder de indruk van de qualiteit van de camera. Ik heb nog nooit zo mooie en scherpe fotos met een mobiele toestel (zij het BB of iPhone) gemaakt als met de S6 Edge. En, last but not least, de accu duurt vrij lang tenzij ik met 3D spelen bezig ben. De accu is gewoonlijk een van de grootste ergernissen voor me omdat ik geen hele dag uit huis kan zijn zonder dat de accu leg loopt. Dat is dus geen probleem met de S6 Edge. Ik heb hem ook al een keer laten vallen (op een houten vloer) en er is niks kapot gegaan! ik vindt dit toestel een echte aanrader.
Een verschrikkelijk mooi design, prima geluid en beeld voor foto en video. Echt helemaal top en ik ben er ongelofelijk blij mee. Kan ik er al mijn vrienden met hun I-phone 6 ontzettend mee jaloers maken :)
Als totaal pakket ben ik zeer tevreden over de nieuwe Galaxy S6 Edge.
Alleen hoop ik dat er in de toekomst meer apps of weergave van de edge zullen komen. Oplichten van de edge als er een whatsapp binnenkomt.
De design is echt top een zeer sjieke telefoon met een zeer mooie vormgeving.
Het wireless opladen vind ik wel een plus punt op kantoor.
Enige min punt vind ik dat je het geheugen niet kunt uitbreiden en geen accu kunt wisselen. Dit was namelijk een van de redenen dat ik geen Apple kocht.
Het is weer even wennen aan de nieuwe opties, maar zodra je hem door hebt werkt hij super. Hele mooie vormgeving. Helder scherm en super kwaliteit foto's.
Wat een heerlijke telefoon, werkt snel en makkelijk, ligt fijn in de hand, het beeld is super strak (net als de camera) & het geluid is geweldig, vervormt niet of nauwelijks op het hoogste volume. Voelt niet kwetsbaar of breekbaar, een mooie stevige smartphone.
Qua design is de S6 Edge natuurlijk verbluffend met gebogen glas en aluminium behuizing, een grote vooruitgang op eerdere modellen! Ik heb nu de Emerald Green variant; een fantastisch mooi en apart kleurtje, naar mijn mening net wat aparter/origineler/specialer/mooier dan de standaard kleuren die ik bij telecomwinkels bekeken heb.
Voor wat het verder waard is: in combinatie met huidige provider tot nu toe overal goede telefoonverbinding en 4G.
Ik geef geen 10-en, want er is altijd ruimte voor verbetering, al weet ik op dit moment niet waar nog verbetering mogelijk is...!
Duidelijk een nieuwe maatstaf waar andere producenten eerst nog maar aan moeten tippen.
perfect toestel, geen spijt, voldoet aan alle verwachtingen. eigenlijk nog meer dan ik had verwacht.
Ik had voorheen een S4. De Edge ziet er werkelijk prachtig uit. Opvallend is de verbetering in het geluid ten opzichte van de S4. Daarnaast zijn de mogelijkheden enorm. Degelijkheid kan ik nog niet beoordelen, aangezien ik het toestel slechts enkele dagen in mijn bezit heb.
Wat een enorm mooie telefoon.
Even getwijfeld over de S6 of de S6 Edge. uiteindelijk gekozen voor de Edge en geen moment spijt gehad. Qua opties verschilt deze vrijwel niet van de S6, maar het scherm is prachtig. Vooral de optie om een beller, 5 favorieten, een kleur te geven, zodat je kan zien wie er belt wanneer je telefoon omgedraaid op tafel ligt, is een fijne optie.
Telefoon is makkelijk in gebruik, zeker als je al een Samsung telefoon gewend bent. Het overzicht is wat compacter, maar weinig verandert t.o.v. de S5.
er komt een goed geluid uit de telefoon en de foto´s die hij maakt zijn enorm scherp en mooi. Ideaal ook dat je de camera zo makkelijk kan openen nu. Zo ben je nooit meer te laat om een foto te maken.
Ik heb het hoesje er ook bij, origineel Samsung S6 Edge, maar deze valt me wel wat tegen. Na 1 dag in gebruik, in tas en op tafel, is deze al zeer beschadigt. Om het hoesje mooi te houden zou je deze altijd op een zachte ondergrond moeten leggen. Maar ach, hij doet wat hij moet doen, beschermen van de telefoon.
Super toestel, net als eerdere Samsung Galaxy toestellen die ik heb gehad. Super design en fraai afgewerkt. Ik moet de mogelijkheden van dit toestel nog een beetje ontdekken, maar mij valt wel al op dat deze beschikt over een bijzonder goede camera
Gewoon de beste telefoon die ik tot nu toe heb gehad. Het beeldkwaliteit is amazinggg, het geluid is top. De camera is gewoon niet te onderscheiden van een echte camera.
Een van de mooiste smartphone van dit moment. Het scherm is de beste van dit moment. Luidsprekers zijn luid en duidelijk alleen jammer dat het niet van de voorkant komt. Camera is zeer goed. De software is dankzij de hardware heel snel.
Jammer dat er geen sd-kaart in kan. Dat de er geen verwisselbare batterij is, is niet erg aangezien je hem met de nieuwe lader heel snel kunt opladen.
Gebruiksgemak is not good when you have a cover for the edge. It comes very handy without the cover. fast charger sometimes doesnt show up on the screen. But very sleek design and very happy with camera and the new version of lollypop. Wish we could have edge with dual sim though
Het toestel straalt 1 en al degelijkheid uit.
Geluid: kristalhelder.
Beeld: Wauw !
Vormgeving: Apple eat your heart out.
super mobiel, heb het al een tijdje mogen proberen.
Maar dit is echt het beste toestel van samsung ooit geproduceerd. Goed geluisterd naar de wensen van de consument.
Prachtig apparaat! Heb al een paar maanden zitten kijken naar een zo voordelig mogelijk abonnement, want wilde perse een Samsung S6 Edge hebben!
Over het algemeen ben ik erg tevreden over het apparaat, enkel is deze niet echt val bestendig ben ik bang. Het is tot op heden nog niet gevallen, maar ben bang dat het makkelijk kapot gaat als het eenmaal valt. Qua mogelijkheden, design en geluid geef ik het een 8,5. Zeker beter dan de S5
Het is echt een TOP toestel met heel veel mogelijkheden.
En het is het enige toestel met een gebogen scherm. Echt vet om te zien!
Mooi en stijlvolle telefoon met de nieuwste dingen, zoals vingerscan om te ontgrendelen.
Kortom, ik ben er superblij mee.
Super mooi toestel ! zeer mooie en goede gebruiksmogelijkheden.
Zeer goede en scherpe camera waarmee je foto's van mooie kwaliteit kunt maken.
mooie vormgeving zeer geslaagd en vernieuwend.
Na jarenlang HTC toestellen te hebben gebruikt, ben ik dit jaar overgestapt van een HTC One M7 naar een de S6 Edge. Ik vond het wel heel spannend, omdat ik erg gewend ben geraakt aan de mooie Sense schil, de robuste bouwkwaliteit en de geweldige speakers van de One. De M9 is nog een poos in visier geweest, maar vanwege de camera eigenschappen heb ik deze toch van mijn lijstje gehaald. Twijfel tussen andere vlaggenschepen is er voldoende geweest, maar uiteindelijk heeft de camera kwaliteit samen met de erg mooie looks de dooslag gegeven.
Touchwiz kende ik nog van de eerste Galaxy die ik ook heb gehad. Ik was daar op z'n zachtst gezegd niet heel erg blij mee. Ik moet zeggen dat de interface behoorlijk glad is getrokken .. er valt zowaar fatsoenlijk mee te werken. Gelukkig is de Sense schil nu ook geport naar andere toestellen, dus als ik heimwee krijg kan ik altijd nog voor Sense kiezen als alternatieve launcher (inclusief Blinkfeed :)
Vooral tijdens het inrichten van de telefoon merkte ik dat eea toch nog niet zo heel erg lekker liep. Na het inloggen in OneDrive bijvoorbeeld bleven notificaties terugkomen dat ik mijn account kon upgraden naar 100GB, terwijl ik dat bij de eerste keer al had gedaan. De telefoon werd ook erg warm tijdens het installeren van alle apps die ik nodig had.
Fingerprint scanner werkt erg lekker. Vind het alleen jammer dat ik het (nog) niet kan gebruiken in de PayPal app om betalingen te autoriseren, waar dit voor zover ik heb begrepen wel mogelijk was bij de S5.
Camera is erg snel, en maakt onder alle omstandigheden heerlijke foto's. Maar ik had ook niet anders verwacht na het lezen van de diverse reviews.
Accuduur .. tsja .. ik krijg er nog geen warme gevoelens van .. batterij loopt erg snel leeg, maar elke accu heeft inwerktijd nodig, dus ik kan daar nu nog geen definitieve conclusies uit trekken. Gezien de vele reviews vrees ik echter het ergste, al zitten er ook tussen die hele goede waardes laten zien. Ik begin maar vast met het uitschakelen van Google Now, want dat schijnt een grote batterijslurper te zijn volgens de berichten. Als iemand nog meer tips heeft ..
Geluidskwaliteit .. is wel okee voor een single speaker, maar haalt het niet bij de BoomSound speakers van mijn One M7. In ieder geval gelukkig nog een beetje mid en zelfs nog een heel klein randje laag, dus er is wel naar te luisteren. Hij kan wel lekker hard!
Scherm: erg goed! Had niet gedacht dat het zo'n verschil zou zijn met mijn M7. Scherm ligt heerlijk strak onder het glas, en vooral door de Edges krijg je het gevoel alsof er geen randen aan het scherm zitten. Erg mooie kleuren, scherpe beelden .. ik ben tevreden!
Heb er wel meteen een flipcover bij gekocht, want met al dat glas vertrouw ik mezelf niet helemaal. Wilde eerst de clearview cover aanschaffen, maar is voorlopig uit de handel omdat ie krasjes veroorzaakte in het scherm. Wordt door Samsung onderzocht. Volgende week een screenprotector halen, maar dan wel eentje die ook de edges bedekt en niets afdoet aan de looks van het toestel, want per slot van rekening heb ik hem daarom gekozen boven de normale S6. Als dan het scherm is beveiligd ga ik denk ik voor een backcover in plaats van een wallet. Erg gecharmeerd van de Spigen Neo Hybrid!
Al met al ben ik tot nu toe best tevreden. Ik ga de komende tijd dit toestel gebruiken zonder te vergelijken met de HTC One. Maar ik kan me best voorstellen dat ik de BoomSound speakers en de Sense schil ga missen. Dat zal de tijd uitwijzen.
samsung s6 edge is dun en ligt lekker in je handen. Snelheid is snel en maakt hele mooie fotos. Beeldscherm is heel erg scherp.
Fantastisch toestel, prachtige vormgeving en zeer gebruiksvriendelijk. De draadloze connectie met mijn UHD scherm en Tab S is top!
Vind het een fantastisch mooi toestel met erg veel mogelijkheden en een super design
mooi afgewerkt en erg gebruiksvriendelijk
De galaxy S6 edge maakt de mooiste foto's. Heeft een ooie vormgeving, maar ligt alleen gevoelig in de hand met weinig grip.
Toestel is naar wens.
Geluidskwaliteit is vrij luid maar daarentegen wel weer vrij schel als je het op zn luidst afspeelt.
Kwa mogelijkheden is het wat ik van een S-serie mag verwachten alle edge-feautures zijn erg handzaam en makkelijk in gebruik. Wat vaak vergeten wordt is de ''natuurlijke'' opties die in touchwiz zijn verwerkt zoals bijvoorbeeld over een contact heen te vegen van links naar rechts voor snelbellen van rechts naar links om snel een bericht te versturen. De afstandsbediening werkt optimaal en ga zo maar verder.
Gebruiksgemak ben ik ook zeer over te spreken je kan echt alles doen met het toestel voor de geaks onder ons maar zelfs voor een digibeet is de ''eenvoudige modus'' zoals het woord het zegt EENVOUDIG.
Vormgeving: Het toestel heeft niet voor niets de award binnengesleept van de beurs in barcelona als mooiste design van 2015, dit toestel is echt een plaatje om te zien maar ook om ermee te werken heel mooi. voelt super plat aan.
Degelijkheid: ook om erover te spreken toestel is inmiddels (zonder een case te gebruiken) paar x gevallen weinig tot geen schade, wat ik wel zonde vindt is het alluminium randje wat vrij krasgevoelig is bij normaal gebruik vanaf dag 1. Ook de cameralens alluminium randje is daar vrij gevoelig voor wel te verklaren doordat deze een mm of 2 uitsteekt.
Al met al een pracht met een toestel en voor mij het toestel van dit moment. OVERALLSCORE is een 10+.
Bedankt Samsung.