Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 941 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Emai de Ligt20-04-2015
mooie, snelle telefoon, hij is supersnel, de "edge" voegt niet gek veel toe maar het is wel erg gaaf! verder is de camera erg goed. Ook komt er erg veel geluid uit het toestel, wat overigens ook nog eens goed klinkt, enige nadeel is de accu duur, deze is zeer kort, verder is het scherm echt geweldig super helder en scherp
Ed Rocket20-04-2015
Nadat ik mijn telefoon heb ontvangen, ben ik toch onder de indruk van het toestel,betreffende de afwerking is het toestel zeer fraai uitgevoerd. Betreffende de mogelijkheden, kan ik nog geen oordeel vellen, maar het geluid uit de S 6 klinkt perfect vanuit het toestel. Het toestel heeft een 2600 Ah accu,welke toch wel een paar dagen mee gaat, voordat hij weer opgeladen moet worden. waarschijnlijk is het wel zo, dat hoe meer apps er opstaan, hoe sneller de accu leeg geraakt.
mknuth197920-04-2015
Ik vind Samsung zeer vriendelijk in gebruik, er zijn voldoende opties aanwezig. Het design van de s6 edge is zeer fraai.
StefanH7420-04-2015
Super mooi toestel, vormgeving/design/materiaalgebruik echt een flinke stap vooruit(had hiervoor een S4). goede camera, mooie heldere foto's
E.Gezai20-04-2015
S6 duidelijke verbetering in vorm maar ook in hand. voelt anders dan de S5 in hand. In het menu is ook wat verbetering zo is de vinger scan veel sneller en beter. display oogt rustiger en duidelijker. In het algemeen is het betere vooruitgang van de S5 naar de S6 Dan van de S4 naar de S5. Dus weer een top toestel!!!
Haine20-04-2015
Een schitterend toestel met veel mogelijkheden en een bijzondere goede camera.Toestel is ook zeer gebruiksvriendelijk zelf voor een leek.Ben dus erg content met het de S6 edge.
Sander Termijn20-04-2015
Een mooie telefoon om te zien. Het strakke design en de ronde hoeken van het scherm. Zeer helder en scherp beeld. Erg gebruiksvriendelijk en helemaal te organiseren zoals je zelf wilt. Camera is ook erg goed, zeer scherpe en duidelijke foto's.
beertligthart20-04-2015
Een mooi apparaat, maar er zouden wel iets meer Edge mogelijkheden beschikbaar moeten zijn. Verder is de batterij ook nog steeds niet voldoende voor een hele dag.
Tamara-199020-04-2015
Ik heb de Galaxy S6 Edge Gold Platinum nu sinds een paar dagen en ben er erg blij mee. Het is even wennen na de overstap van iPhone op Samsung, maar het gaat nu steeds beter en ik ben tevreden over mijn aankoop. Het beeld is prachtig, het geluid heel helder en de foto's zijn geweldig. De mogelijkheden met betrekking tot het indelen van je scherm zijn erg fijn. Het gebruiksgemak is ideaal omdat je constant makkelijk terug gaat en een snel overzicht hebt van alle openstaande apps. De vormgeving is prachtig en erg chic met de afgeronde zijkanten. Het is een stevig en degelijk apparaat.
Timo van Zaanburg20-04-2015
ligt fantastisch in de hand. mooi design. handige functies, helemaal top. ik ga hier zeker 2 jaar van genieten.
DaafBo20-04-2015
Helemaal blij met mijn nieuwe toestel en ik hoop er nog lang veel plezier van te hebben. Het toestel is heel fijn en duidelijk in gebruik.
hakyta20-04-2015
Het is weer een super mooi toestel. Werk supersnel zoals we gewend zijn van Samsung. Design is mooi, formaat van de app's kun je instellen waar door er meer app's op een tabblad kunnen. Het is alleen jammer dat er werd gezegd dat er minder standaard app's voor geïnstalleerd zouden worden en dat je ze ook zou kunnen verwijderen. Maar dat gaat niet dat is wel jammer je krijg nu ook facebook cadeau en is niet te verwijderen.
D. Meertens20-04-2015
Mooiste toestel ooit ! Ziet er degelijk uit en het gemak waarmee alles bediend kan worden is geweldig. Ga zo door Samsung !
Nelis4420-04-2015
De vormgeving van het toestel is prachtig. Het is niet zo "hoekig" als alle bestaande telefoons. Daarnaast ligt het toestel goed in de hand is deze makkelijk met 1 hand te hanteren. De mogelijkheden zijn oneindig want het toestel kan bijna alles doen wat je ook maar zou willen. Met android 5.0.2 lollipop is de gebruikersgemak nog meer verbeterd. De knoppen zitten op een handig plek. Alleen de geluidskwaliteit vindt ik niet heel geweldig. Maar goed als je de telefoon aansluit op je Sonos is dit ook opgelost. Het toestel voelt zeer stevig aan. En dan de snelheid van het toestel is een verademing.
Pietje_199620-04-2015
Prachtig toestel. Voldoet aan de verwachtingen. Het ontgrendelen met de vingerafdruk is super handig en werkt makkelijker als bij de S5.
D.Groesser20-04-2015
Voor mij zijn de camera en de videocamera plus de geluidskwaliteit erg belangerijk. Vooral ook bij duister of nachtval. Deze presteren dan ook boven mijn eigen verwachtingen. Supersnel en kraakhelder. En als je een fotomoment wilt pakken dat je niet wilt missen kan dat ook direct door de handige functie die Samsung heeft toegevoegd aan dit toestel. Twee maal de home toets en het toestel is direct klaar om te fotograferen. Buitenom het feit dat de vormgeving erg mooi en geweldig is, Samsung brengt wat het beloofd: Innovatie en stijl! Het bijzondere en nu nog unieke vormgegeven glas en de metalen behuizing maken het compleet af. Dit maakt het alles tot een zeer compleet en meer dan degelijk toestel.
fulck20-04-2015
Echt een prachtig toestel met een prachtig scherm. Samsung heeft veel onzin apps en functies weggelaten waardoor Touchwiz veel rustiger en overzichtelijker is. Ben blij dat ik weer van iPhone naar Android ben overgestapt.
pietertje2120-04-2015
hij ziet er super mooi uit en super beeld maar het is even wennen en er zijn geen goede folietjes voor dat is jammer
m.b20-04-2015
Fijne tablet erg gwbruiksvriendelijk na eerst een Asus gehad te hebben [nooit meer] nu een Samsung nu een jaar in ons bezit wordt zo vaak gebruikt dat we inmiddels 2 stuks ervam in huis hebben
aron04320-04-2015
ik heb onlangs de S6 Edge aangeschaft, alles werkt super. hiervoor een HTC m8 gehad, hierbij miste ik toch een aantal opties die bij de s6 wel gelijk erbij zitten. ook het opladen gaat super snel, de camera is subliem. het geluid blaast je telefoon bijna van de tafel af, terwijl de kwaliteit nog zeker goed aan te horen is. in 1 woord, een SUPER telefoon
Abbie200020-04-2015
Tot nu toe en echte topper. Uiterlijk, snelheid en gemak. Gewicht is ongelooflijk laag en toch voelt het stevig en duurzaam aan. waterdicht en front-speakers en het is Perfect. Nu een goede 9
Kaan7019-04-2015
Ik kan met een gerust hart zeggen dat dit het meest perfecte telefoon aller tijde is van samsung ! Zeer mooie vormgeving, perfecte foto kwaliteit zeer mooi beeldscherm resolutie. Al met al een top toestel ! zeker een aanrader...
Ufo9919-04-2015
Het is een kwalitatief goede telefoon. Ondanks er maar 1 speaker in zit is de geluidskwaliteit fantastisch, niks op aan te merken. Vooral de 2 edge zijkanten geven het toestel een premium look en zijn bovendien ook erg handig voor een snelkoppeling voor contacten, de klok en je nieuwsfeed (instelbaar). Kortom ik ben super tevreden over dit toestel!
Mr.Razr19-04-2015
Eindelijk weer een telefoon die het WOW effect bij mij oproept. En niet allen bij mij, tot nu toe hebben al mijn collega's het wel even in hun handen gehad met hetzelfde effect: WOW! Bovendien ligt het prima in de hand en kan ik erg genieten van hoe ik het toestel volledig naar eigen wens kan inrichten en vormgeven. Ik heb het toestel nu enkele dagen. Meer info komt later.
heleeno19-04-2015
Hij ziet er heel mooi uit. Het edge scherm is prachtig. Goede kwaliteit geluid. En gelijk makkelijk te gebruiken (als je hiervoor ook al een android telefoon had in ieder geval.)