Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones
Samsung Galaxy S6 edge - 5.1" - 32GB - Zwart - Smartphones
Kort gezegd vind ik de s6 edge een fantastisch mobiel. Hij ziet er super geweldig uit, het mooie strakke design en de afwerking vind ik een echt een pluspunt. Hij zit lekker in de hand. De behuizing voelt stevig en robuust aan, niet zoals de vorige samsung modellen, die een plastische behuizing hebben. Tot slot ben ik helemaal weg van het scherm. Deze is haarscherp!! Ik ben helemaal blij :D
Speaker is voldoende hard, uiteraard qua kwaliteit niet te vergelijken met een boomsound van HTC. Echter voor een youtube filmpje is het meer dan voldoende, vooral ook omdat de speaker aan de onderkant zit en niet de achterkant.
Design van de edge is onovertroffen, voelt goed en luxe aan. Gelukkig nog geen ervaring mee, maar het toestel voelt wel aan alsof een val snel fataal kan zijn, maar dat is het onvermijdelijke gevolg van een design met glas en metaal. Vorm over functie dus, maar wat mij betreft ene goede keuze.
Touchwiz is afgeslankt, maar ziet er nog steeds uit als een tekening van een kleuter. te fel, te "happy", te alles. Gelukkig is een alternatieve launcher makkelijk te installeren waardoor veel elementen van touchwiz niet meer zichtbaar zijn. Echter in de settings blijft touchwiz aanwezig.
Echter het uiterlijk daargelaten, geeft touchwiz wel meer mogelijkheden dan stock android, welke, na de afslanking die het bedrijf heeft toegepast, best nuttig zijn. De enorme lijst van mogelijkheden die toch niet gebruikt werden maar die wel voor lang zoeken zorgde, is een stuk kleiner waardoor het gebruiksgemak toegenomen is en de beste mogelijkheden nog bestaan.
De edge specifieke mogelijkheden zijn nog wat beperkt, maar voor mij was het design het extra geld waard. Mogelijk komen er meer edge apps, waardoor deze feature zijn geld nog meer waard is.
Super vormgeving!! helemaal geweldig!!!
Afgestapt van Apple en echt helemaal blij met met de nieuwste Samsung!!!
Wat een vormgeving wow, ook erg handig dat ik de gegevens van mijn Icloud kon downloaden op mijn Edge... top service super mooi!!
Keep up the good work!!
greetz
Claudia
Zeer mooi en goed toestel als opvolger van mijn Samsung Galaxy S4. Het geluid is stukken beter en beter geplaatst, hierbij hoor je deze nog als de rug op de tafel ligt. Eveneens het Edge display voegt net dat beetje extra toe aan functionaliteit, hier zijn op het moment nog niet veel applicaties voor maar deze zullen in de toekomst wel worden uitgebracht.
Verder is deze stukken sneller in gebruik als één van de voorgangers. Dit is ook te merken in de TouchWiz welk een stuk minder zwaar is zoals Samsung al aangaf van te voren, toch heb ik zelf de Nova Launcher geinstalleerd omdat ik deze persoonlijk fijner vind dan de standaard TouchWiz launcher.
Om terug te vallen op de Edge display valt deze wel op kwa design, het maakt het toestel bijzonder en uniek.
Samenvattend een top toestel en zeer blij met de aanschaf van het toestel, zeker een aanrader!
Prachtige telefoon; helder en luid geluid.
Veel mogelijkheden; meer dan mijn vorige Samsung Galaxy S4
Maakt erg mooie heldere scherpe foto's
Perfect gebruiksgemak, alles sprekkt voor zich zoooveel mogelijkheden! Mooie vormgeving!
Dun maar stevig en degelijk.
De Samsung Galaxy S6 Edge is bij uitstek de mooiste smartphone die ik ooit gehad heb. De zwarte variant die ik heb ziet er compleet anders uit dan een standaard zwarte telefoon doordat er een blauwe tint in zit die bij sommige lichtsoorten erg mooi naar voren komt. Dit in combinatie met de glazen achterkant, het gebogen scherm en de nauw omsluitende aluminium rand maakt deze telefoon een lust voor het oog
De behuizing van de S6 Edge voelt stevig en premium, maar desondanks is het een hele dunne en lichte toestel gebleven. De randen van de Edge lopen schuin af waardoor de bezel aan de randen vrij dun is. Dit voelde eerst wat raar aan, maar dit went echter, in mijn geval, snel.
Ook als het om de software gaat ben ik erg tevreden, waar sommige een kale android versie prefereren, vind ik de touchwiz UI van Samsung juist een toevoeging aan de smartphone. Het zet het premium gevoel dat de telefoon van buiten uitstraalt door in de software, met mooie widgets, een aantrekkelijk uiterlijk en handige functies. Mijn favoriete functie is denk ik multitasken waarmee ik op de ene helft van het scherm kan whatsappen en op de andere helft kan kijken naar youtube, kan browsen of op facebook kan. De software maakt veel mogelijk, maar ik hoop dat er nog gekeken wordt naar een paar extra functies voor de gebogen randen, want daar valt meer uit te halen.
Wat ik er knap vind is dat Samsung met de software naar mijn mening het gat tussen android en ios weet te dichten, waar er vaak voor android wordt gekozen voor de vrijheid om alles aan te passen, wordt er juist vaak voor ios gekozen omdat het makkelijk in gebruik is. Samsung weet het beste van beide werelden te combineren door een smartphone te leveren die je kunt aanpassen naar je eigen smaak, maar ook heel gebruiksvriendelijk is.
De camera is voor mij een van de redenen om deze smartphone te kopen en dat is een goede zet geweest. De foto's zijn echt ontzettend scherp en ook in donkeren situaties maakt de Galaxy S6 Edge nog steeds mooie foto's. Een leuke functie is dat je de selectieve focus die we al eerder zagen op de S5. Met de verschillende standen die je kunt instellen is de camera erg uitgebreid en kun je zelf leuke foto's maken en experimenteren.
Als het om de geluidskwaliteit van de S6 Edge gaat hebben we het zwakste punt te pakken. De speakers die ingebouwd zitten in de smartphone zijn prima om een filmpje mee te kijken op facebook of iets dergelijks, maar voor de muziek gaat hij toch echt aan losse speakers. De speakers geven wel een goed geluid alleen mist de bass.
Al met al is dit de beste smartphone die ik tot nu toe heb gehad en zeker een aanrader.
Het is Android dus dat is al een 10 waard betreffende mogelijkheden. gebruiksgemak iets minder omdatje best wel ff moet wennen aande afschuiningen in het scherm maar eenmaal gewend is het wel leuk vorm is net en mooi voelt lekker in je handen. heeft verder supergeluid en heeft allemaal superhandige samsung functies.
Heel mooi en snel toestel, heel sexy!!
Toestel ligt heel pretig in de hand en heel goed te bedienen. Haar scherpe foto's en het maken van film opnames gaat heel makkeljk met de stabilisatie functie.
Ja! Echt een prachtding! Mooi design, lekker geluid en bovenal goede kwaliteit. Het feit dat samsung eindelijk plastic-af is bevalt mij ook zeer goed. De slieke vormgeving van het toestel is iets om over weg te dromen. Snelheid naar behoren (door de goede 3GB werkgeheugen) en een intuïtieve bediening. Standaard geleverd met 32GB, wat zeer handig is bij het opslaan van films of muziekbestanden. 10 uit 10 beoordeling!
Fantastische telefoon geweldig snel goed beeldscherm goedebouwkwaliteit batterij ok camera fantastisch!!!!!
Lekker een stuk sneller, wel iets te groot om in je hand vast te houden. Letterlijk & Figuurlijk een Uitstekende camera. Fast Charger is ook ECHT een fast charger.
Super design, super beeld, super camera, snel internet, loopt niet vast tot nu toe. mooie kleuren, veel mogelijkheden, makkelijk gebruik etc. etc.
hele fijne telefoon met een prachtig design en camera. ligt lekker in je hand en is lekker dun. verder werkt de vinger afruk prima en is het beeld van zeer goede kwaliteit.
Inmiddels heb ik de Galaxy S6 Edge een paar dagen in mijn bezit. Heb hiervoor een Galaxy S3, S4 en een S5 gehad dus is mijn trend blijkbaar doorgegaan. Nu mijn beoordeling over de Galaxy S6 Edge. Het voelt sowieso erg goed aan. Behuizing is HEEL erg degelijk en ik heb serieus een apparaat in mijn handen die goed aanvoelt en de kwaliteit van het scherm is perfect.
De apparaat gebruik ik privé alsmede als zakelijke doeleinden. De laatste is voor mij dan erg belangrijk.
Ik neem tegenwoordig geen video camera's mee op vakantie omdat de camera van de Samsung series gelijkwaardig (en sommige gevallen zelfs beter) is met welke andere standaard video camera dan ook. Altijd lomp om zo een grote (aparte) video camera mee te nemen op vakantie dus heb ik gelukkig 2 vliegen in 1 klap om een telefoon te hebben die ook hoogwaarde video's kan opnemen van mijn kinderen.
Resolutie van het scherm is heel erg scherp. De software is overal goed aangepast. Zoals bijvoorbeeld dat je nu op een startpagina (of een andere pagina) de aantal icoontjes (rasters) kan aanpassen zodat er meer apps en widgets passen op de startpagina. Dit vind ik persoonlijk wel handig want gebruik weinig apps op de pagina's zodat het overzichtelijker is.
Snelheid van de Galaxy S6 Edge is degelijk zichtbaar. Elke app is zo opgestart en de mogelijkheden zijn oneindig.
Kortweg gezegd: 'Ik raad iedereen aan om OF over te stappen naar dit uniek meesterwerk of gewoon up-to-graden naar een Samsung Galaxy S6 Edge'
Mooi en uniek design.
Snelle telefoon, mooi beeldscherm, goede camera.
Misschien wel het beste toestel op dit moment!
Sinds twee dagen heb ik nu mijn Galaxy s6 Edge en ik vind hem fantastisch!! En niet omdat ik hier een review van schrijf.. :) Het toestel is super mooi, licht qua gewicht en ligt fijn in de hand... Het toestel is ook nog eens super snel wat ook prettig is.. Ik ben overgestapt van een S4 Active naar dit toestel en dat is een goede keuze geweest! Het enige nadeel is de prijs, maar uiteindelijk met een extra bundel op het abbonement valt het wel mee... :) Mijn tech hart is weer even verzadigd...
Nadat ik de telefoon mocht ontvangen was het de verpakking die me al warm maakte. Bij het openen viel direct het design op van de S6 Edge. Heel goed en nauwkeurig afgewerkt en een hele verbetering tov de voorgaande toestellen. Dat de achterkant nu vast zit, lijkt in de eerste instantie een pluspunt ipv een nadeel, hierdoor lijkt het strakker te zijn afgewerkt.
Qua snelheid en mogelijkheden (alle standaard troep programmas deleten) echt een 10! De camera is erg degelijk en ook een opvallend vooruitgang sinds de voorganger.
Het geluid is even goed als de S5, ik merk geen verschil.
Al met al, zeer tevreden eerste indrukken van dit toestel en zeker dat ik dit toestel verkies boven de iPhone, puur vanwege het gebruiksgemak en vormgeving.
Groetjes,
Allan
schitterend toestel, echt een lust voor het oog
alles werkt smooth en soepel
schermkwaliteit is echt geweldig
camera is zeer makkelijk in gebruik...niet teveel instel gedoe
hiervoor had ik de s4 nu de s6 edge telefoon ziet er prima uit en werkt ook perfect. geluid is veel harder dan de s4.
ik heb hem nog maar een paar dagen maar bevalt mij prima.
wauw wat een super gadget!!!!! De camera mogelijkheden zijn eindeloos!!! Het scherm is mega scherp! De edge zelf biedt zeker mogelijkheden!!!
goed werkende en mooie telefoon. de beste die samsung uit heeft gebracht. vind hem overzichtelijk en duidelijk. gelukkig nu minder apps op je telefoon wat aanzienlijk ruimte bespaar. hopelijk update deze niet vaak waardoor je onnodig ruimte verlies lijdt. misschien een uitbreidingspakket voor je geheugen te verhogen in de toekomst
Hiervoor had ik de Samsung S4. Nu ik de Edge heb ben ik ontzettend blij ermee omdat het voor mij een hele vooruitgang is in vormgeving en mogelijkheden van het toestel. Van de ene toestel naar de andere overstappen is nog nooit zo makkelijk geweest. Binnen no time kon ik het toestel gebruiksklaar maken. Ik ben altijd Samsung fan geweest maar nu weet ik wel zeker dat Samsung nog steeds mijn favoriet is en blijft.
Wat meteen opvalt is de kwaliteit van de speakers zowel tijdens het afspelen van muziek als tijdens een gesprek. Het is niet zo schel al ik van de iPhone gewend ben. Het scherm is super helder en reageert op de minste aanraking. Een leuke toevoeging is de meebewegende achtergrond wanneer de mobiel beweegt. Daarnaast kan je je gehele android thema aanpassen. Heerlijk roze, super stoer met actie figuren of rustig met bomen. Ook de icoontjes en toetsenborden worden aangepast.
Een minpuntje lijkt het ontbreken van de terugknop en opties knop aan beide zijden van de home knop. Maar deze zijn weldegelijk aanwezig, zonder tekentje. Het design is dan ook enorm strak, simpel en modern.
De mogelijkheden van de 'zij-balk' die alleen op de Edge versie zit lijken mij enorm groot! helaas kan je deze balk nu nog alleen gebruiken als sneltoets voor contact personen.
De kwaliteit van het toestel is vele mate beter dan de S4 versie (mijn vorige mobiel). Het toestel is van aluminium en glas.
Al met al ene prachtig toestel, goede specs, ligt lekker in de hand. Er zijn nog mogelijkheden genoeg om dit toestel als maar te verbeteren met enkel software updates.
Ik ben er super blij mee! Danku Samsung, voor het maken van een top toestel!
Ik ben heel blij met het ontwerp van de telefoon. Het is een heel mooi toestel geworden. De beeldkwaliteit is subliem. Nu nog wachten totdat de viewcovers in voorraad zijn.
Super toestel, ziet er mooi uit en is eenvoudig in gebruik. Mooi beeld en goed geluid.
Batterij gaat lang mee.