Rowenta X-Plorer serie 90 RR8797 - Robotstofzuiger met laad- leegstation

Rowenta X-Plorer serie 90 RR8797 - Robotstofzuiger met laad- leegstation - Robotstofzuiger

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 399,00Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta X-Plorer serie 90 RR8797 - Robotstofzuiger met laad- leegstation op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ko04-08-2025

Een makkelijke extra hulp in de huishouding

Het was een beetje wennen. De eerste paar dagen waren we wat sceptisch (je gaat toch vergelijken met een gewone stofzuiger). Na twee weken uitproberen, kan ik alleen maar zeggen dat we heel positief zijn. We hebben bijna alle functies nu uitgetest. Het is makkelijk dat je kunt kiezen welke ruimtes hij moet doen en de dweilfunctie is ook handig. Soms denk je: wat is hij aan het doen? Maar als je hem zijn gang laat gaan, komt alles goed :)
Pluspunten
  • volledig zelfstandig
  • dweilfunctie
Minpunten
  • bij grotere oppervlaktes (meer dan 70m2) moet hij tussentijds opladen