GARDENA smart SILENO free 1200 robotmaaier - Robotmaaiers

GARDENA smart SILENO free 1200 robotmaaier
GARDENA smart SILENO free 1200 robotmaaier
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 1.359,00 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de GARDENA smart SILENO free 1200 robotmaaier op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ewoutb30-08-2025

De vele functionaliteiten maken het voor ieder geschikt

Robot grasmaaier van GARDENA heeft zoveel functionaliteiten dat werkelijk bijna elk aspect wel aangespast kan worden. Deze veelzijdigheid maakt het geschikt voor bijna iedereen, mits je tuin vrij is van zicht. Bij het uitpakken is de robot grasmaaier al grotendeels in elkaar gezet. De accu moet worden gemonteerd. De grasmaaier is van hard plastic en voelt niet goedkoop aan. Het is stevig en staat ook stevig op de grond met de grote wielen. Vanwege de lage zwaartepunt rol je hem niet zomaar om. Er is zoveel te ontdekken op de app. Je kunt tijden en duur instellen. Zo gaat de grasmaaier zelf aan de slag. Gebieden markeren kan ook. De aanpasbaarheid biedt mij veel. Lengte van het gras kan ik zelf instellen. Wel is het bepert vanwege de beperkte hoogte van de grasmaaier. Tijdens dat ik dit schrijf, is de grasmaaier mijn tuin aan het maaien. Als ik binnen ben, hoor ik niks.
Pluspunten
  • valt niet snel om
  • lengte gras zelf te bepalen
  • app is super
Minpunten
  • afhankelijk van gps
chantalflower29-08-2025

Bespaar elke maand veel geld

Voorheen liet ik maandelijks een hovenier komen die mijn hele tuin maaide maar dat is verleden tijd met de maaier van Gardena. Het is een compacte maar best een flinke unit. Ik heb geen bomen in mijn tuin en het kan dus overal heen. Er zit ook een charging dock bij. Bij lage accu gaat het terug naar zijn home en na het opladen gaat het verder waar het gebleven was. Bij eerste gebruik brengt het de tuin in kaart. Daarna kun instellen wat je waar gedaan wilt hebben. Ook b.v. het tijdstip van aanvang kan ingesteld worden. Het geluid is laag genoeg om ook in de ochtend en avond te gebruiken. Zelf besturen kan ook maar het gaat om een zeer geringe afstand van ongeveer 10 meter. Het is leuk voor de kinderen om even mee te spelen maar niet zozeer om zelf te gaan maaien. De reden van aankoop is juist ontlasting. Ontwijken objecten en hekken is goed.
Pluspunten
  • doet alles zelf
  • ontwijkt objecten