ETNA VW743NC - Vaatwassers

ETNA VW743NC
ETNA VW743NC
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 729,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA VW743NC

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW743NC op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k***********@g********06-03-2025

Valt tegen, droogt de vaat slecht blijft nat.

Ik heb maar één klacht en dat is dat de vaatwasser met alle programma's heel slecht droogt.
w*****@h**********28-01-2025
Maakt goed schoon, maakt wel meer geluid dan ik had gehoopt
E********@g********06-01-2025

Fijne vaatwasser

Vaatwasser met ventilatie droging...de deur gaat automatisch open na het programma. Fijne vaatwasser met besteklade.. groot aantal couverts .
Pluspunten
  • Besteklade
  • Automatische deuropening
B*********@g********21-12-2024

Verhuizing

Fijn stille vaatwasser Vele keuzes met de indeling van de rekjes
Pluspunten
  • Veranderen van hoogte indeling
  • Geruisloos bijna
  • Indeling van de rekjes
Minpunten
  • Besteklade indeling net te smal soms
Jaimilan16-12-2024

Een aanrader

Mooie machine met duidelijke inbouw instructie. Ook zeer stil en makkelijke programma’s. Alleen het verbinden met de wifi is nog niet gelukt maar is voor het thuis gebruik ook niet echt nodig. Verder zeer tevreden met de aanschaf.
Pluspunten
  • Duidelijke inbouw instructie
  • Mooie stille machine
Minpunten
  • Wifi koppelen niet eenvoudig
j**@b***********23-11-2024

Mooie afwasmachine

We hebben sinds 2008 een Etna-vaatwasser, maar die heeft het net begeven. Nu de nieuwe NW743NC. Gekozen om de energieklasse A. De eerste kennismaking is positief: overzichtelijk dashboard, fraaie verlichting, veel ruimte en schone afwas.
Pluspunten
  • Ruim
  • Mooie inrichting
  • Fraaie verlichting
  • Schone afwas
a***@o********11-11-2024

Fijne vaatwasser

De vaatwasser heeft een ruime indeling boven en beneden, ook hoge glazen passen prima boven. Stil en zuinig eco-programma, met goed schoon resultaat, maar duurt wel 4:40 minuten. Fijn apparaat, en een goede prijs voor een vaatwasser met energielabel A.
Moon17-10-2024

Ruime vaatwasser met goede indeling

Ik ben heel blij met deze vaatwasser. Ten opzichte van de vorige kan ik de vaat veel makkelijker kwijt; alles past er in. De binnenverlichting vind ik ook fijn voor als je ‘s avonds nog de laatste spullen erin wil zetten. Hij doet het gewoon goed, de vaat komt er schoon uit en dat is voor mij het belangrijkste.
Pluspunten
  • Ruim
  • Doet zijn werk goed
  • Deelt makkelijk in
  • Binnenverlichting
Minpunten
  • Is niet stiller dan de vorige
j*********@k*********16-10-2024
Mooi apparaat. Eenvoudig inbouwen en installeren. Gemakkelijke bediening. Lekker stil.
g************@g********13-10-2024

Hele goede apparaten

We hebben ook de nofrost koel/vriescombinatie gekocht. Heel blij mee en goede service van Etna en actie.s.vandaar dat we ook de afwasmachine hebben gekocht. Ook de garantietermijn is heel goed
Pluspunten
  • Goede garantie voorwaarden en prijzen
Michael10-10-2024

Premium vaatwasser voor een zacht prijsje.

Wij hebben de VW743NC gekocht als vervanging voor de VW742RVS en kan alleen maar zeggen wat een vooruitgang! Zeer goede binnenverlichting, ruim van binnen ( hoeven bovenkorf niet steeds in hoogte te verstellen voor onze grote borden), ETNA app werkt perfect en makkelijk en het AUTO programma is ook een geweldige toevoeging. Enige minpunt die ik heb kunnen ontdekken is dat hij iets luidruchtiger start dan zijn voorganger.
Pluspunten
  • Verlichting
  • Ruim van binnen
  • ETNA Connect app
  • AUTO was programma
  • Vloerprojectie resttijd
Minpunten
  • Start luidruchtig op
Stefan09-10-2024

Zeer tevreden!

Enorm tevreden over mijn nieuwe vaatwasser, supper handig dat die via WIFI bereikbaar is en dat je hem daar me remote kan aanzetten. Goede keuze geweest!
  • Wifi
Maartin06-10-2024

Fijne afwasmachine

Ik heb de vaatwasser al twee weken in gebruik. We zijn zeer tevreden over de ruimte en de indeling van deze vaatwasser. Het apparaat is heel stil en de vaat is heel schoon ook bij een snel programma. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • stil
  • ruim
  • veel opties zoals wifi en display
  • prijs
m************@g********01-10-2024

Goed en betaalbaar

De belangrijkste reden was de duurzaamheid. De mogelijkheid tot gebruik van warm/verwarmd water is top. Goed resultaat. Indeling is flexibel. Hij staat nog niet op de uiteindelijke plek dus het is nog wat behelpen maar blij met de resultaten van de machine zelf.
Pluspunten
  • Licht in de machine
  • zuinige energieklasse
  • tijdsindicatie buitenkant
Minpunten
  • handleiding nodig om icoontjes te snappen
Dirkje01-09-2024

Blij met aanschaf

De vaatwasser werkt goed. De tijd wordt digitaal geprojecteerd op de grond zodat duidelijk is hoelang de vaatwasser draait. Wij hebben deze vaatwasser gekocht vanwege het A label en vanwege de cashback van € 75,00. Nog geen geld terug gehad, maar het schijnt 45 dagen te duren, dus afwachten maar. Laatste opmerking: de afvoerslang paste niet op onze sifon, de installateur heeft dit goed opgelost met een extra hulpstuk.
Pluspunten
  • A label
  • Display op vloer
  • Verlichting binnenzijde
Minpunten
  • Geen bevestiging cashback
  • Afvoerslang paste niet
Koper in Diemen03-06-2024

A klasse vaatwasser tegen goede prijs

De vaatwasser ziet er mooi uit, door de sfeervolle verlichting. De indeling is goed en er kan veel in. Goede keuze aan water en energiebesparende programma's. Energieklasse A en dat voor die relatief goede prijs. Vaat is schoon.
Melvine31-05-2024

Prima vaatwasser voor een mooie prijs

De prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Het apparaat ziet er degelijk uit en is praktisch ingedeeld. Met een A-label is ie ook weer een stuk zuiniger dan onze vorige 12 jaar oude vaatwasser. De besteklade vinden wij erg praktisch, ook al hadden we hem daar niet op uitgezocht. Dit scheelt veel ruimte in de onderste lade en je pakt het bestek ook makkelijk weer op uit de besteklade. Verder vinden wij de indeling van de vaatwasser en de verlichting heel prettig en is het eindresultaat ook goed. Enig klein minpuntje is dat we de vaat iets minder draag uit de vaatwasser vinden komen, maar wellicht komt dat ook omdat we vooralsnog alleen de eco-stand gebruiken. Het gaat om hier en daar een druppel, dus niets ernstigs. Al met al zijn wij er gewoon heel tevreden mee.
Pluspunten
  • Fijne indeling
  • glazen blijven goed staan
  • besteklade werkt prettig
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • vaat zou nog net iets droger eruit mogen komen