Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 261,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA T110VRVSA
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 50 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA T110VRVSA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ter vervanging van onze oude kookplaat gekozen voor de ETNA T110VZTA. Deze kookplaat is zwart geëmailleerd en ziet er daardoor moderner uit dan een roestvrijstalen exemplaar. De kookpitten van deze kookplaat zijn praktisch verdeeld en dat was samen met het betrouwbare imago van ETNA de reden voor de keuze van deze kookplaat. Tot ophede bevalt de kookplaat erg goed, makkelijk schoon te maken en veilig in gebruik. Super tevreden!
review 22 augustus 2025
Heb deze kookplaat gekocht omdat onze vorige kookplaat aan vervanging toe was. Omdat Etna een goede reputatie heeft en een van de weinige met een mooie pitten verdeling, zijn wij op deze kookplaat uitgekomen en tot op heden hebben we daar geen spijt van. Ziet er mooi uit en handig in onderhou. Super tevreden.
Aanvankelijk hadden wij gekozen voor een ander merk kookplaat gekocht en geplaatst mede omdat daar een wokbrander aanwezig was. Maar na 3 maanden waren wij die zo zat mede omdat het ontstekings systeem een bron van grote ergenis was. Dus deze kookplaat aangeschaft en na 2 weken gebruik , hij voldoet prima. Had ik hem maar meteen aangeschaft. De wokbrander wordt in het geheel niet gemist. De grote brander op deze Etna voldoet prima. Kortom ik ben zeer tevreden en mijn vrouw ook. Wat wil je nog meer…….
met frissen zin op pad gegaan na de koffie op naar keukenloods, hier aangekomen zijn we erg goed geholpen door een medewerker verschillende toestellen gezien, toen kwamen we bij Etna producten aan toen was ik eigenlijk al om .
een zeer vertrouwd merk moest gelijk aan mijn moeder denken die had veel Etna producten dus verschillende opties bekeken en besproken kwamen we tot deze mooie keuzen , we gingen trots de deur uit met onze nieuwe kookplaat van Etna
De vaatwasser is splinternieuw maar doet het niet fijn hé! En op een telefoontje voor service wordt niet gereageerd
Sijben keukens heeft contact opgenomen met Etna vervolgens zou ik een mail krijgen voor service nou niks dus
Vraag mij af In welk jaar de mail dan komt
Mvg fam raaijmakers
De gaskookplaat paste perfect in de opening van het aanrechtblad. De pannendragers zien er mooi uit. De ontsteking werkt perfect. Het aansluiten ging niet erg gemakkelijk omdat de aansluitspanning in de keukenkast erg klein was gemaakt. Maar met simpel gereedschap toch goed gelukt. Het gebruik is net zo als de vorige, dus bekend. We zijn er erg blij mee.
Wij hebben dit product gekozen om dat hij grote pannen dragers heeft en een hele mooie uitstraling en wat wij ook heel fijn vinden dat de knopen in alle standen kunnen staan geen invloed dat het gas aanstaat zoals bij ons vorige kookplaat alleen is het heel moeilijk om er aan te komen wij zijn totaal 8 weken mee bezig geweest voor dat wij hem gevonden hadden en nu zijn wij er erg blij mee een hele mooie kookplaat dus het was die 8 weken wachten dik waard.
Mijn keuken is inmiddels 25 jaar oud en heeft een granieten aanrecht waar het nieuwe gasstel uitstekend bij past , handig is ook de automatische ontsteking dus helemaal tevreden
Alle waar naar zijn geld. Duur is Etna in vergelijk met andere merken niet. De kwaliteit van het kooktoestel valt ons echter erg tegen. Probleem is o.a., dat 1 van de pannendragers niet past. Hij is te lang. Dat geeft de idee, dat de eindcontrole niet top is. De leverancier gaat nieuwe dragers leveren. We zijn benieuwd.
Grootste tegenvaller is de rvs vangschaal. Die is van mat rvs. Zie je graag een mooi, vlekvrij geheel na het koken en schoonmaken met een sopje, koop deze uitvoering dan niet.
Je kunt poetsen wat je wilt, fraai wordt het niet. Koop de uitvoering met emaille of zoek naar een gaskookplaat met glanzend rvs.
Nadat ons gas fornuis niet meer voldeed, zijn we op zoek gegaan naar vervanging. Uiteindelijk is de keuze gemaakt op dit fornuis van ETNA. Hij voldoet aan onze wensen, mooi ontwerp en goede prijs kwaliteit verhouding.
Gekozen voor deze kookplaat omdat hij solide is en makkelijk te bedienen ook voor oudere mensen.
Goede installatie beschrijving en netjes op tijd geleverd.
Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Kookplaat ziet er erg mooi uit en werkt perfect. Installatie verliep soepeltjes. Pannendragers zien er sterk en goed uit. Al met al een prima kookplaat
Zeer mooie kookplaat voor een goede prijs . Pannen staan er stevig op. Vonk ontsteking werkt goed en knoppen draaien ook goed. Goede warmte van de branders