ETNA AD780RVS - 80 cm RVS Schuine Afzuigkap - 646 m3/h - LED - Turbo - Afzuigkap

ETNA AD780RVS - 80 cm RVS Schuine Afzuigkap - 646 m3/h - LED - Turbo
ETNA AD780RVS - 80 cm RVS Schuine Afzuigkap - 646 m3/h - LED - Turbo
Energieklasse A
Review schrijven over ETNA AD780RVS - 80 cm RVS Schuine Afzuigkap - 646 m3/h - LED - Turbo

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AD780RVS - 80 cm RVS Schuine Afzuigkap - 646 m3/h - LED - Turbo op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Loek03-02-2024

Mooi design afzuigkap. Topper!

Deze afzuigkap viel mij op vanwege het mooie design met glazen front, tiptoets bediening, zuinig, erg stil tijdens gebruik en mooie verlichting. Kap vandaag opgehangen. Was fluitje van een cent. 5 gaatjes boren, pluggen erin, ophangen en in gebruik genomen. Top product. Nu nog de inductieplaat van Etna.
Pluspunten
  • Design
  • Geluidsproductie valt erg mee
  • Mooi licht
Minpunten
  • Installatie manual kan duidelijker
  • Plaatwerk kan wat steviger
Wil13-07-2023

Mooi design

Mooie moderne strakke afzuigkap. Helaas een te korte koof (terwijl hoger ophangen en verlaagd plafond) uit 2 kleine delen. Kon ze wel bijkopen voor veel geld. Marketing?
Pluspunten
  • Design
  • bedieningsgemak
  • Makkelijke installatie
Minpunten
  • Te korte koof
  • Door dun plaatmateriaal trilgeluidjes
g**********@h******25-10-2022

Aanrader

Heel mooi strak model, werkt geweldig. Geen luchtjes in de huiskamer. Vis of boerenkool ruik je niet als je het klaar maakt. Een ieder die komt kijken bij mij vind het een mooi design. Een aanwinst voor de keuken.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Beetje lawaaiig.
f**********@g********26-08-2022

Makkelijk in de bediening. Mooi uiterlijk. Aanrader

Goede service en installatie Expert Beuningen. Mooi design en makkelijk in de bediening.
Pluspunten
  • makkelijk in bediening
m*********@h********25-04-2022
5.0

Geen beste koop

5.0
Ik heb het product uitgekozen bij aanschaf van een nieuwe keuken omdat het een mooi design was en ook door de keukenleverancier werd aangeduid als een goed product. Echter, van begin af aan maakt de kap veel geluid, en veroorzaakt trillingen (vooral op stand 1) waardoor ook de rvs koof mee gaat trillen. Zeer irritant. Monteur van Etna langs geweest en motor vervangen maar heeft niets geholpen. Verder niets aan te doen, jammer dus. Het product ziet er leuk uit maar ik vraag ik me af of dit soort kappen (schuin) ook effectief zijn. Ze hebben maar een kleine doorstroomopening voor de afvoer en soms lopen de waterdruppels langs de muur naar beneden. Terwijl de kap veel meer capaciteit heeft dan mijn oude afzuigkap die dat probleem nooit had. Ik zou het product niet aanbevelen.
Pluspunten
  • Design
Minpunten
  • maakt veel herrie
  • Veroorzaakt trilling (onbalans)
Linda24-04-2022

Etna afzuigkap

Mooie afzuigkap past goed in onze keuken. De kap is schuin aan de voorkant zodat je niet steeds met je bril de afzuigkap raakt. Hij werkt naar behoren. Mooi licht op de kookplaat.
Pluspunten
  • Prachtige afzuigkap
  • Makkelijke bediening
Minpunten
  • Lawaaierig op de hoogste stand
dumitru07-03-2022

een aanrader

gekozen voor de mooie uitstraling en de goede specificaties. Ziet goed uit en doet wat het moet doen. bij installeren een beetje moeite door de onduidelijke installatie handleiding daardoor een 9 out een 10.
Pluspunten
  • uitstraling
  • sterke led lampen
  • zacht geluid
  • tiptoesen worden actief als ze aanraakt-
Minpunten
  • installatie handleiding
Jose05-01-2022

Motor wel erg sterk?

De afzuigkap zelf maakt weinig geluid. Maar het lijkt erop, dat de motor zo krachtig is, dat de lucht in de bocht veel geluid maakt. We hebben meerdere opties geprobeerd en hij is nu stiller dan in eerste instantie, maar de terugslagklep blijft extra geluid geven.
Pluspunten
  • Zuigt goed af
  • Mooi ontwerp
Minpunten
  • Motor lijkt te sterk
  • Als je kap naar voren haalt, hang hi te bungelen