Siemens iQ300 LI67SA531 - Semi-inbouw (uittrekbaar) Afzuigkap - Zilver - Afzuigkap

Siemens iQ300 LI67SA531 - Semi-inbouw (uittrekbaar) Afzuigkap - Zilver
Siemens iQ300 LI67SA531 - Semi-inbouw (uittrekbaar) Afzuigkap - Zilver
Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 356,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Siemens iQ300 LI67SA531 - Semi-inbouw (uittrekbaar) Afzuigkap - Zilver

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 LI67SA531 - Semi-inbouw (uittrekbaar) Afzuigkap - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

GKV09-10-2025

Valt tegen

Gekocht vanwege het lage geluidsniveau in combinatie met een goede capaciteit. Het geluid blijkt alleen op de laagste stand zacht, maar vanaf stand 2 (van 4) al onaangenaam hard. Jammer!
Nadine26-01-2022

Positief verrast

Erg eenvoudig in gebruik. Het gemak van de voorgeprogrammeerde gerechten is in gebruik erg goed bevallen.
Pluspunten
  • Snel
  • Voorprogramma
Minpunten
  • Schoonmaken na stomen
J.e.homma@ziggo.nl01-08-2021

Geweldig

Ik vind het een geweldige mooie geruisloze kap met twee koolborsteloze motoren en hij zuigt prima af.