- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
ETNA OP316MZ Inbouw Oven | 77L | Pyrolyse | Pizzafunctie | Zwart - Pizzamakers
Mooie en multifunctionele oven
Wij zochten een ruime oven voor onze nieuwe keuken. Deze oven sprak ons aan wegens verschillende redenen: veel functies, pyrolyse, betaalbaar. Nu 1 maand in ons bezit en zeer tevreden!
Pluspunten
- Ruim
- Veel functies
- Betaalbaar
Minpunten
- Geen
Erg goed, mooi design
Mooi formaat oven, goede inhoud, fijn zelfreinigende programma en mooi zwart. En een goede prijs!
Pluspunten
- Design
- Zelf Reinigen
Eenvoud siert.
Mogelijkheden te over.
Zeer zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
- Eenvoudige bediening
- Mooie uitstraling
Minpunten
- Geen
Ik ben zeer tevreden
Deze oven van Etna is qwa prijs en kwaliteit niet te evenaren
een top oven die snel voorverwarmt en zichzelf schoon houd wat wil je nog meer
voor dit soort oven betaal je bij andere merken honderden euro`s meer
Top oven
premium ETNA
Een premium oven voor een milde prijs. Binnen 5 minuten voorverwarmd en perfect in te stellen qua temperatuur. De glasvezel afdichting werkt perfect en de grootte van de ovenruimte is ook groter dan gemiddeld. Echt een aanrader.
Pluspunten
- Binnen 5 minuten op temperatuur
- Mooi design
Geen
Mooie zwarte voorkant , grote oven.. zeer blij mee ,, ga hem vandaag voor het eerst gebruiken.. spannend ..
Very nice oven easy to use and great price!
Aanrader en zeer goed product met fijne bediening
Superfijne oven! Makkelijk in bediening en heeft alle functies die je wil zonder poespas. Lekker snel op temperatuur met de snelle opwarmfunctie en dan direct door naar je gewenste bak/grillstand. Oven is ook een mooie eyecatcher inde de keuken met zijn volledig zwarte design en kraakhelder glas. Voor iets minder dan 500 euro een perfecte pyrolyse oven, dan is dit je beste koop !!
Pluspunten
- Snel op temperatuur
- Makkelijk te bedienen
Minpunten
- tijd begint in seconden en gaat dan over op minuten zonder teller
Goede keuze
Het is een prima product, echter de bediening is niet echt logisch en leidt tot problemen bij mijn huisgenoten.
De werking is verder uitstekend!
Verder zou ik een airfryermand geleverd krijgen (aangegeven bij garantieverlenging) echter tot op vandaag niets gehoord (1 maand na aanschaf).
Pluspunten
- Werking
- Mogelijkheden
- Snel op temperatuur
Minpunten
- Bediening is niet intuïtief
- Knoppen zijn slecht leesbaar
Prima oven met veel inhoud. Ook fijn de 'pizza-stand'. Mooie front.
Mooie oven!
Mooi design, veel binnenruimte en ruime functionaliteit.
Eenvoudig in de bediening. Heel blij mee!
Pluspunten
- mooi design
- veel binnenruimte
- makkelijk schoon te houden
Minpunten
- mag iets intuïtiever qua bediening
Aanraders
Werkt heel goed allemaal. Wij zijn super blij met alle 5 de apparaten in onze nieuwe keuken
Prima oven
Goede prijs kwaliteitverhouding. Niet de meest luxe oven en bediening is niet heel gebruiksvriendelijk. Maar het belangrijkste werkt wel supergoed, oven bakt gerechten veel beter en eten is aan de bovenkant niet constant zwart zoals met de vorige combi oven wel het geval was.
Pluspunten
- Budget vriendelijke oven
- Met pyrolytische reiniging
- Bakt gerechten niet aan
- Ziet er strak uit
- Nederlandse handleiding
Minpunten
- Bouwkwaliteit kan beter, oven rammelt soms
- Bediening is wat onlogisch
- 5 jaar garantie klopt niet
Very satisfied
Amazing oven, for any type of recipes, very simple to use, excellent for baking bread and pizza.
Cleaning function very useful.
Aanrader
prima apparaat werkt goed. alleen over de vermelde stoomfunctie is niets terug te vinden in de handleiding
Pluspunten
- opwarmen gaat snel
- onafhankelijke kooktimer
Minpunten
- markering op de knoppen slecht te zien
Super oven...
Ik twijfelde even of ik deze oven zou kopen , gelukkig heb ik het gedaan super fijne oven..
Ik bak graag gebak en brood, brood met de stoomfunctie geeft een heerlijk knapperig korstje...
Super blij mee, nu wachten op de airfryer mand om uit te proberen
Fijne stille vaatwasser
Fijne stille vaatwasser. Ik had wat problemen met het instellen van de waterhardheid omdat ik in het verkeerde menu zat, maar via Etna support is dat opgelost. Aandachtspunt: er zat geen fatsoenlijke handleiding bij de vaatwasser, die heb ik moeten downloaden van internet. En het uitneembare (ja, fijn!) bestekrekje heeft een soort deksel waarin je je bestek per stuk kunt plaatsen. Ik hou daar niet zo van een zet graag een handjevol bestek in één keer in het rek. Dat kan door het dekseltje eraf te halen, maar dan is het rekje een beetje laag. Indeling onderin en bovenin voor plaatsing van het servies vind ik prettig, beter dan bij mijn Siemens die ik hiervoor had. Al met al zeer tevreden met m’n aankoop.
Pluspunten
- Stil
- Fijne indeling
Minpunten
- Geen fatsoenlijke handleiding meegeleverd
Wat een fijne oven!
Ik heb voor de OP316MZ gekozen op basis van een aantal goed klantreviews. We hebben meteen zelf ervaring opgedaan met onder andere het bakken van brood en een ovenschotel. Wat vooral superfijn is, is de snelle preheat functie! Met de pizza's meteen de 300 graden stand uitgeprobeerd. Dit ging echt razendsnel en levert een knapperige korst op. De pyrolyse functie hebben we nog niet nodig gehad, omdat we de oven na elk gebruik direct schoonmaken; wellicht gaan we dit pas gebruiken als we een keer een grote groep vrienden op bezoek hebben en volle bak gebruik gaan maken van grillen / bakken / braden.
Pluspunten
- hoge temperatuur
- fijne stevig aanvoelende draaiknoppen
- preheat functie
Minpunten
- nog niet ontdekt
Eerlijke ervaring
Naar mijn mening bied deze oven alles wat nodig is. Diverse bakstanden/programma's, een ontdooi en voorverwarmfunctie en reiniging op basis van pyrolyse. Dat laatste vind ik na research de fijnste reinigingsmethode. De oven is makkelijk te bedienen, de handleiding helpt hierbij. Qua design is het mooi strak en modern. Qua prijs/kwaliteit verhouding vind ik dat het wel tot zijn recht komt als ik kijk naar wat je allemaal met de oven kan doen. Ik raad de
Oven hierom zeker aan!
Pluspunten
- Zelfreiniging op basis van pyrolyse
- Diverse bakprgramma's
- Mooi strak design
Minpunten
- Niet alle tekens staan uitgelegd in de handleiding
- Weinig uitleg/instructie beschikbaar op intermet
Erg goede oven, ook heel blij mee. Gisteren er nog pizza in gemaakt.
Wat minder vind ik het bijbehorende gaskookplaat. En dit m.b.t. reiniging. Olie vlekken trekken in het grafiet en dit is moeilijk te verwijderen.
Over het grote deel ben ik zeer tevreden.
Mooi design oven voor weinig geld. Ik had al een Etna en ben weer voor etna gegaan. Deze keer een mooie zwart matte design.
Zitten veel standen op en kan tot 300 graden.
Alle knopen kub je goed gebruiken ben je klaar kan je mooi de draaiknop weer terug stoppen. .
Ben er tot nu toe blij mee. Ga er veel plezier van hebben
Pluspunten
- Veel opties
- Lampje
- Tijd instellen
- 300 graden
Minpunten
- Heb ik nog niet
Dit is een goede oven
Ik heb deze oven gekocht na het lezen van de recensies bij Kieskeurig.nl Ik heb deze oven nog geen week ,dus ik kan er nog niet veel over vertellen.
Voor zover ik kan beoordelen werkt hij goed en is hij gemakkelijk in te stellen,alleen zijn de knoppen niet erg duidelijk af te lezen ,daarom heb ik de streepjes op de knoppen wit gemaakt.
Pluspunten
- Een degelijk produkt
- Goede gebruikshandleiding
Minpunten
- Onduidelijke aflezen van de knoppen
Perfectie
De Etna oven beschikt over talloze bak-gratineer-gril -schoonmaak functies, dat was bij de oude oven wel effe anders.
Met name de installatie was perfect, een vakman, zuinig op zijn.
Pluspunten
- Moderne uitstraling
- Duidelijke handjeiding
Minpunten
- Geen
- Geen
Een aanrader !
Ruime oven, strakke uitstraling,
helaas de gebruiksaanwijzing wat summier, dus moet zelf nog heel veel gaan ontdekken, maar ik weet wel dat het een oven is met vele mogelijkheden en tot nu toe werkt ie perfect.
Echt een aanrader !
Pluspunten
- ruime oven
- mooie uitstraling
- zeer veel mogelijkheden
Minpunten
- beknopte gebruiksaanwijzing
Aanrader
Een mooie strakke oven. Met veel mogelijkheden. A+ en vertrouwd merk. Zeer tevreden over
Pluspunten
- Uitstekende oven
- Prijs
Minpunten
- Nog niet ontdekt