ETNA CM244RVS - Ovens

ETNA CM244RVS
ETNA CM244RVS
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 539,00 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 306 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM244RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Topper03-07-2021

Lekker weer een zelfde type die we hier voor hadden.

Zelfde de type als vorige combi magnetron. Geen studie. Je weet meteen al hoe het werkt, dat is toch HEERLIJK. Lekker simpel en mooi. En met registreren krijg je nog 3 jaar gratis extra garantie ook. Dit geeft toch aan dat ze achter hun produkt staan.
Pluspunten
  • simpel
  • mooi
  • extra garantie bij registratie
s*********@h******24-06-2021
We hebben een CM244 rvs combi gekocht. Zijn tevreden . Maar geen ovenschaal jammer. Wat mij echt niet duidelijk is of je het ronde rekje wat er is meegeleverd zowel voor oven als magnetron kunt gebruiken? Er staat in de handleiding dat je een glazenschalen moet gebruiken. Vind dit niet duidelijk
Maarten12-06-2021

Zeer compleet, onderwarmte en draaiplateau

Oude 7 jaar oude oven-magnetron combi had het nu echt begeven. Tijd voor een nieuwe. We vonden belangrijk oven-functie, draaiplateau, temperatuur tot 250, en stil, en moest passen op de oude inbouw plek. De ETNA CM244 kwam bij andere tests goed uit de tests en reviews. Geluiden en bediening lopen per review wel uiteen. Display zou niet helder zijn...niks aan de hand bij ons. Veel stiller dan de oude en blijft niet lang door blazen na stop. Na bestelling bleek dat deze maar tot 230 gaat. :-) Bij bakken pizza bleek dit geen probleem, door ook voor onderwarmte te kiezen echt een krokante pizza mooi van kleur, beter dan bij onze oude. Snap niet waarom er 3x duurdere modellen zijn. Nadeel, maar alle moderne modellen zullen dat wel hebben.....je moet echt de deur tijdje open laten (en dat is best link met een klep) om vocht van bereiden te laten verdampen anders vochtige combi tot volgend gebruik. Beetje sneue bezuiniging is wel dat je de glazen bakplaat los moet bestellen Zeer tevreden
Pluspunten
  • Draaiplateau
  • Goede, volledige opwarming magnetron
  • Onderwarmte
  • Vrij stil
Minpunten
  • glazen bakplaat los te bestellen
Frans20-05-2021

Goede en degelijke combi magnetron

Fijne en goed uitgeruste combi magnetron gebruik vriendelijk snel warm tiptoetsen zijn effen wennen verder een degelijke magnetron van een super merk vanaf kinds bij moeder thuis altijd etna en nu ikzelf Kids heb ook etna als iets goed is dan hoef je niet te gaan switchen naar een andere fabrikant dus etna bedankt voor al die jaren geweldige producten te maken
Pluspunten
  • Snel verwarmen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Top merk
  • Ziet er goed uit
ad13-05-2021

mooie uitstraling

heb dit apparaat gekocht na goede reviews, maar wij zijn slecht uitgevallen twee keer stuk . eerste keer rammelend geluid tweede keer alles verbrand na tien minuten bakken bv brood. monteur twee keer geweest.
Pluspunten
  • snel warm
Minpunten
  • geen bak platen bij geleverd.
Frans05-05-2021

Veel ruimte

Lang gezocht naar kwaliteit/prijsverhouding dus deze Etna doet wat hij moet doen nu bijna 2maanden in huis
Pluspunten
  • Lekker ruim
  • Lekker stil
  • Goede prijs
Minpunten
  • Niet gevonden
  • Nog niet tegengekomen
Ronald Vervoort14-02-2021

past bij vorige aanschaf

Na 11 jaar had onze combimagnetron (Etna) het begeven dus een nieuwe gekocht wel een grote vooruitgang!
Pluspunten
  • past in de zelfde sparing
  • makkelijk te instaleren
  • goede handleiding
W,Houtepen11-02-2021

2e exemplaar bevalt prima. levensduur meer dan 10 jaar

We hadden goede ervaring met de vorige magnetron van Etna. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ik kan hem iedereen aanbevelen.
Pluspunten
  • vormgeving
  • mogelijkheden prijs/kwaliteitverhouding
Daniel Sousa07-02-2021

Perfect purchase

The product is really good and works perfectly well. We use it on a daily bases and we've never had any problems with it
Pluspunten
  • Beautiful
  • Works very well
Jan Poppelaars05-02-2021

Prachtig voorfront en eenvoudige bediening

Deze inbouwcombimagnetron is makkelijk in gebruik , goede prijs kwaliteits-verhouding , een prachtig voorfront , wordt snel warm en heeft diverse functies. De gebruiksresultaten zijn boven verwachting.
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • makkelijke inbouw
  • duidelijke beschrijving
Schitterende combi-magnetron04-02-2021

Mooie vormgeving en veel mogelijkheden

Schitterende combi-magnetron, veel mogelijkheden. Heel praktisch is de turbo voorverwarmstand bij ovengebruik ( had mijn vorige combi niet )
Pluspunten
  • Turbo voorverwarming
mooie combi magnetron19-01-2021

stijlvol

mooie afwerking zwart glas met rvs deur greep eenvoudige bediening door middel van tip toetsen en draaiknoppen mooie rvs binnenkant gemakkelijk schoon te houden installatie eveneens makkelijk zelf ui te voeren prijs kwaliteit verhouding goed nergens een apparaat van deze kwaliteit kunnen vinden voor zo een lage prijs al met al een tevreden klant
Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • eenvoudige bediening
Guus16-01-2021

Ruime inhoud

Vlak voor de kerst gekocht met het oog op extra oven capaciteit naast onze losse combi-oven. Snelle levering en oude (kapotte) inbouw magnetron werd keurig retour meegenomen door de bezorgservice. Helaas bleek het bakken van een cake niet te lukken , zelfs afbakbroodjes waren een tegenvaller vergeleken met onze losse combi oven, waardoor we twijfelden aan de positieve andere reviews. Na contact met de klantenservice via een mailtje werd er direct de volgende dag contact opgenomen en een monteur ingeschakeld. Ook de monteur nam snel telefonisch contact op en na inventariseren van de klachten wist hij wat het probleem zou kunnen zijn, heeft het onderdeel besteld en vervolgens wederom een afspraak gemaakt om langs te komen. Na het desbetreffende onderdeel vervangen te hebben werkt de oven gelukkig zoals het moet en zijn we meer dan tevreden over zowel het product maar ook over het adequate handelen door de leverancier en monteur , chapeau !!
Pluspunten
  • ruime inhoud voor een inbouw apparaat.
  • eenvoudig te installeren , makkelijk bedienbaar
adje11-01-2021

paradepaardje

had een mooie combimagnetron waar ik altijd tevreden over was, en toen die stukging dacht ik niet dat ik nog zo een goede kon permiteren. Maar ben heel blij verrast met deze, lekker groot van binnen hoewel ie op dezelfde plek ingebouwd is als mijn vorige , makkelijk te bedienen, veel mogelijkheden. Ik heb weer een paradepaardje terug!!!En bovendien istie ook nog een lust voor het oog!!
Pluspunten
  • erg ruim van binnen !!!
  • makkelijk te bedienen
HG ROHAAN16-12-2020

COMBIMAGNETRON

Heb de magnetron gekocht na een zoektocht op Internet en heb positieve ervaringen gelezen en ben voor deze gegaan van Etna. De installatie ging heel vlot alsmede de gebruiksaanwijzing de bediening is eenvoudig en goed te begrijpen, zijn er blij mee.
Tiberian08-12-2020

Perfecte combimagnetron

De oven warmt snel op. Producten zoals diepvriespizza zijn snel klaar, goed bereid. Magnetron werkt eenvoudig, ook ontdooifunctie is ideaal en goed. De inhoud is zeer royaal. Uiterlijk mooi, handige knoppen om te bedienen. Combinatie van twee draaiknoppen en tiptoetsen. Ben er zeer tevreden over. Deze bevalt me veel beter dan onze vorige combimagnetrons van een ander merk, welke ook nog eens veel duurder waren. Ik ben blij dat ik voor deze Etna gekozen heb.
Pluspunten
  • Goede warmte
  • Snel warm
  • Ruim
Minpunten
  • Twee haakjes op de openstaande deur
laura04-12-2020

Mooie zwart combimagnetron, miste alleen bakplaten

Ik heb een nieuwe gekocht nadat mijn pelgrim stuk ging. Na wat zoeken kwam ik deze Etna tegen welke precies het uiterlijk en functie's had van mijn vorige, wat dus erg handig is en niet opnieuw hoef uit te vinden hoe hij werkt. Ik zag deze zwarte en was opslag verliefd omdat ik echt niet van rvs houd. Jammer dan handel wel rvs is MAAR dat maakt hem ook wel weer wat levendiger. De oven werkt super. echter moet je rekeninghouden dat je altijd 5 tot 10 graden warmer of oven gerechten er langer in moet zetten. verder is hij echt super. Jammer vondt ik dat er niet zo veel atributten bij zatten als de pelgrim. alleen het plateau en rooster voor op het plateau, Gelukkig paste de bakplaten van mijn oude oven omdat het het zelfde model was. een plaat en een rooster. Voor de rest top oven.
Pluspunten
  • Mooi uitrtlijk
  • werkt simpel
Minpunten
  • mist bakplaten om in te hangen
  • altijd wat warmen zetten dan advies
Frans19-11-2020

Prettig keukenapparaat

Dit is ons tweede exemplaar. Wordt veel gebruikt en wij gebruiken vooral de oven en magnetron. De combifuncties gebruiken wij amper en zijn daardoor niet handig omdat we dan weer in de gebruiksaanwijzing moeten zoeken hoe we dat gebruiken moeten.
Pluspunten
  • Recht toe recht aan
  • Bij problemen goede service
Minpunten
  • De ventilator gaf verschillende malen problemen
Hielco14-11-2020

Wat een verademing...

Deze combimagnetron aangeschaft ter vervanging van een, slechts 4 jaar oude, Siemens. Wat een ellende heb ik daar mee gehad. Was nu voor de derde keer defect en warmde helemaal niet meer op. Mijn verlies maar genomen en gekozen voor vervangen voor deze Edna. Wat een verademing. Gewoon eenvoudig én goed! Doet wat hij doen moet. Oven warmt echt super snel op. Bediening is intuïtief, maar altijd even wennen in het begin. Omdat de magnetron altijd op 1 minuut start hebben we bewust voor dit model gekozen omdat je met de draaiknoppen veel sneller kunt corrigeren naar bijv 20 seconden voor ontdooien dan met digitale knoppen. De eerste taarten en ovenschotels zijn er fantastisch uit gekomen. 2 zware ovenschotels tegelijk (met extra/hoog rooster dat ik zelf nog had; zit er niet bij) is wel wat te zwaar voor het draaiplateau waardoor deze niet meer draait. Toch was alles gelijkmatig gaar/gekleurd. Ik ben er echt blij mee. Geen kromme tenen meer of het gerecht wel gaar of de pizza wel bruin wordt. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • super snel opgewarmde oven
  • makkelijke bediening
Minpunten
  • nog niet gevonden
Jo27-10-2020

combimagnetron

Deze combimagnetron vind ik gebruiksvriendelijk en mooi van grootte. Voldoende vermogen op alle functies. Jammer dat de deur niet uitneembaar is. Dit is handig als je de magnetron en deur schoon wilt maken.
Philip25-10-2020

ETNA, the best You can get...

Na wat googlen op dit toestel gevallen. ETNA blijkt echt wel een goed merk qua ovens, 't is trouwens ATAG, en die kenden we al van onze gasketel voor de verwarming! Prijs/Kwaliteit TOPPER, zomaar effe snel gevonden op internet. Makkelijk te bedienen, alles went echter snel; ook als je je oude oven al 6 jaar gewoon was...
Pluspunten
  • Prijs/Kwaliteit
  • Uitzicht
Minpunten
  • Geen VIERKANT rooster, noch BAKPLAAT bijgeleverd
  • Die moet je dus nog apart elders kopen...!!!
Familie van den Heuvel25-10-2020

Degelijke combinatie magnetron

Prima combimagnetron , doet gewoon wat hij moet doen maar. We worden tureluurs van een hele irritante trilling als de oven gebruikt wordt. Ze noemen dat ook wel resonantie. Ik weet niet wat daar aan te doen is maar is wel een zeer vervelend geluid en overheersend geluid. Ik zou daarom al deze niet meer nemen.
Pluspunten
  • Gewoon degelijk magnetron
  • Ziet er wel mooi uit
Minpunten
  • Resonantie (lawaai)
V&B Geel21-10-2020

Mooi afgewerkte ruime magnetron

Zeer ruime mooie combi-magnetron met alle noodzakelijke programma's. Eerste gebruik stemt zeker tot tevredenheid.
Pluspunten
  • zeer ruim
  • mooi afgewerkt
Miranda30-09-2020

Verrassend ruim van binnen

Verrassend ruim van binnen. Als ik een cake bak, dan kan de cakevorm gewoon rond draaien. Vooraf was ik bang dat dat niet mogelijk zou zijn. Hierdoor is het voor mij (nog) niet nodig om een schuifplaat aan te schaffen.
Pluspunten
  • ruim van binnen
  • geen glazen draaischijf
Minpunten
  • lastig om tijd te minderen als het programma loopt
  • Gebruiksaanwijzing vindt ik onduidelijk
Ron Huis in t veld11-09-2020

Prettige prijs,, eenvoudige bediening, ben er blij mee!!

Onze vorige combimagnetron gaf na 16 jaar de geest. Op zoek naar een nieuwe viel mijn oog op deze, vanwege de prijs. Deze combi doet alles wat hij moet doen, ontdooien, verwarmen en grillen en bakken. Een ander groot voordeel is de makkelijke instelling en bediening. Ben er voor deze prijs heel tevreden over.