Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua / RH20C7 - Steelstofzuigers

Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua / RH20C7
Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua / RH20C7
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 284,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta X-Force Flex 9.60 Aqua / RH20C7 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jansentjes23-12-2023

Fijn apparaat

De eerste indruk was was een giga doos met veel accessoires. Heel veel. Rustig uitgepakt en alles doorgelezen. Fijn een draadloos apparaat! Het is een fijn design, licht, hanteerbaar en wendbaar. Goed lengte voor mij, (ik 1.77), dus sta niet te ver gebogen. Makkelijk in gebruik, niet te veel knopjes, gewoon aan/uit en turbo stand. Het wisselen van de hulpstukken, ja de vele hulpstukken, gaat soepel en simpel. Ook het "dweilen" op het laminaat is nu een makkie. Tank vullen en gaan! Door het lampje zie je het stof/vuil liggen, wat soms ook een nadeel is....je ziet alles. Accu is klein en niet zwaar, gaat wel snel leeg. De hondenharen pakt deze steelstofzuiger moeiteloos mee uit de bank met het daarvoor bestemde hulpstuk. Schoonmaken en leegmaken is ook erg simpel. Dus al met al een simpel, degelijk apparaat. Geen snoer tijdens het stofzuigen!
Pluspunten
  • Draadloos
  • wendbaar
  • licht in gebruik
  • veel verschillende opzetstukken
  • simpel te bedienen
Minpunten
  • accu is toch snel leeg
  • klein opvangreservoir