Kenwood KMX751ARD Stand Mixer - 1000W - Red - keukenmachine

Kenwood KMX751ARD Stand Mixer - 1000W - Red
Kenwood KMX751ARD Stand Mixer - 1000W - Red
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 333,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX751ARD Stand Mixer - 1000W - Red op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

I***@l*************14-03-2026

Top keukenmachine

Deze keukenmachine is een fijne en sterk apparaat. Zit een sterke motor in, ook voor zwaarder deeg bv. Maakt wel wat meer geluid, maar niet onoverkomelijk. Zit een spatdeksel bij wat handig is voor bb bloem toevoegen. Ook zitten er deeghaken bij en een vlinder. Met die haken gaat het deeg vouwen nu ook heel goed.
Pluspunten
  • Sterke motor
  • Degelijk apparaat
Minpunten
  • Iets meer geluid
j**********@g********07-03-2026
Wat een fijne keukenmachine van Kenwood! Bij het uitpakken viel me als eerste de mooie rode kleur op en dat je kunt zien dat het product van goede, degelijke kwaliteit is. Dat is voornamelijk waarom we voor deze hebben gekozen. Het is eenvoudig in gebruik, draai de kom wel de goede kant op als je deze los wilt krijgen ;). Dat is mijn enige obstakel geweest in het gebruik, dan kunnen we wel stellen dat het een fijne en goede keukenmachine is! Tijdens het gebruik maakt hij weinig geluid, ook een pluspunt. Ik ben tevreden!
j**************@h**********06-03-2026
Mooie matte kleur. Vermogen is goed genoeg. Bij grote hoeveel heden wordt het apparaat wat minder stabiel. Er wordt een spatel meegeleverd wat handig is voor het schrapen langs de zijkanten. De inhoud van de kom is meer dan voldoende om te gebruiken. Doordat de kom groot is in inhoud kan er via de deksel zonder te stoppen ingrediënten toegevoegd worden. Helpt ook tegen het knoeien.
Geertje83 05-03-2026

Mooie krachtige mixer

De eerste indruk is bij het uitpakken van de mixer positief. Hij ziet er mooi en stevig uit. Het is een mooie kleur rood en misstaat niet in de keuken als je deze zou laten staan. Meerdere producten gemaakt, sloffendeeg, brooddeeg, cakebeslag, brownies en met alle soorten heeft de mixer geen enkel probleem. Wel gaat boter vast aan de rand zitten als je dat romig moet kloppen. Er zit wel een spatel bij, waardoor het makkelijk los te halen is. Het deksel blijft goed zitten, waardoor er geen spatten uit de kom vliegen. En tussendoor kin je via de afsluitbare vulopening ingrediënten toevoegen. Echt kleine hoeveelheden is wat lastiger, de accessoires raken net de bodem niet.
  • Krachtige motor
  • Spatdeksel zit stevig vast
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Echt kleine hoeveelheden wil niet makkelijk
WeeBee05-03-2026

Prachtig, handig apparaat

Bij binnenkomst van mij pakket was ik erg enthousiast en het pakket is dus meteen uitgepakt. Een erg mooi design heeft deze keukenmachine. De kleur rood vind ik erg mooi. De kleur is mooi mat rood. Het spatscherm vind ik erg handig. Vaak zit mijn keuken onder de spetters maar nu niet. Erg fijn dat daarna alles gewoon in de afwasmachine kan. Ik vind de kracht van de keukenmachine prima. Ik tover zo heerlijke recepten op tafel tot groot plezier van mijn gezin. Het enigste wat ik jammer vind ik dat het apparaat zo zwaar is.
Minpunten
  • Gewicht
T**********@g********05-03-2026
Ik gebruik deze keukenmachine nu sinds kort en mijn eerste indruk is eigenlijk heel positief. Ik heb hem gebruikt voor het maken van een slagroomtaart. Het beslag moest ongeveer 10 minuten mixen om het lekker luchtig te krijgen. Met de hand zou dat best een klus zijn, dus het is echt fijn dat de machine dat werk voor je doet terwijl je zelf ondertussen andere dingen kunt doen. De machine voelt sterk aan en draait ook rustig door zonder dat het lijkt alsof hij moeite heeft. Daarna heb ik ook brooddeeg gemaakt met de deeghaak. Dat werkte echt goed. Het deeg wordt goed gekneed en ook langs de randen van de kom wordt alles meegenomen. Als je dat met de hand doet ben je veel langer bezig en is het best zwaar. Wat ik ook fijn vind is de spatbescherming. Vooral bij wat meer vloeibare mengsels kan het normaal snel gaan spetteren, maar door die kap blijft alles netjes in de kom en blijft je keuken schoon. Verder vind ik het design ook erg mooi. De matte rode kleur ziet er gewoon luxe uit. De accessoires zijn makkelijk te verwisselen en voelen ook degelijk aan, wat mij wel vertrouwen geeft dat het lang mee gaat.
Jack05-03-2026

Krachtige blikvanger die elke bakklus moeiteloos aankan.

Na veelvuldig gebruik ben ik nog steeds erg tevreden over de Kenwood kMix KMX751ARD. Mijn eerste indruk was dat hij stevig en kwalitatief aanvoelt, en dat klopt ook in de praktijk. Hij is zwaar genoeg om stabiel te blijven staan, zelfs bij intensief kneden. Het rode design is een echte blikvanger in mijn keuken: stijlvol, modern en mooi afgewerkt. Qua kracht stelt hij absoluut niet teleur. Van luchtige slagroom en cakebeslag tot stevig brood- en pizzadeeg — hij verwerkt alles moeiteloos en gelijkmatig. De vouw-functie werkt prettig bij delicate recepten; mengsels blijven luchtig zonder dat ze worden “stukgeslagen”. De spatbescherming is praktisch en voorkomt veel geknoei, terwijl je toch makkelijk ingrediënten kunt toevoegen. De accessoires (garde, deeghaak en menghaak) gebruik ik allemaal regelmatig. Ze zijn stevig, eenvoudig te wisselen en maken de machine veelzijdig in mijn keuken. Wat er verder uitspringt, is de eenvoudige bediening en het gemak van schoonmaken. Het is een hoop geld, maar meer dan waard. Kortom: krachtig, mooi en betrouwbaar — voor mij zeker een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ waard.
Pluspunten
  • Ontwerp en afwerking
  • Prestaties
  • Vele accessoires
  • meegeleverd
Minpunten
  • Gewicht
  • zou het enige zijn wat ik kan bedenken
m**************@h**********04-03-2026
Ik heb de mixer enige tijd uitgeprobeerd en ben over het algemeen erg tevreden! De mixer is degelijk, heeft een prachtige rode kleur en ziet er prachtig uit op het aanrecht van de keuken. Hij mixt goed en stevig, ook met zwaar brood deeg heeft de mixer geen enkele moeite. Het vastzetten van de accessoires is even een handigheidje, ik moet toegeven dat dit niet heel makkelijk gaat. De mixer is erg zwaar, dit vind ik een voor en nadeel. De mixer schuift niet over het aanrecht, maar is ook moeilijk te verplaatsen of te tillen. Een ander nadeel vind ik dat de mengkom vast blijft zitten als je langere tijd (meer dan 15 minuten) zwaar deeg hebt gemixt. De mengkom lijkt zichzelf vast te draaien waardoor deze amper los te krijgen is. Het spatdeksel voegt voor mij niks toe, ik vind het onhandig dat je eerst de mengkom naar beneden moet doen en dan pas de spatdeksel erop kan monteren en dat je deze er ook eerst af moet halen voordat je de mixer weer omhoog moet doen. Alle onderdelen (inclusief mengkom!) kunnen in de vaatwasser; ideaal! Over het algemeen ben ik dus erg tevreden over deze mixer, met een paar kleine minpunten.
e***************@o**********04-03-2026
Na een aantal weken testen van de keukenmachine ben ik er erg over te spreken. Het bestellen ging supermakkelijk en de volgende dag werd hij al thuisbezorgd. De handleiding was duidelijk en ik ben meteen begonnen met het testen. Het keukenapparaat is stevig, verschuift niet tijden gebruik en staat mooi in de keuken. Ik heb er meerdere keren deeg, beslag en slagroom mee opgeklopt en dankzij de verschillende functies werkte dit allemaal super. Met de verschillende standen en opzetstukken heb je voor elk gerecht of beslag dat je bereidt de juiste tools. Het apparaat heeft veel kracht en mengt de ingrediënten goed door elkaar. Het enige wat ik minder vindt, is de spatbescherming. Die doet wel wat hij moet doen, maar ik vind het niet handig om ingrediënten toe te voegen terwijl de machine aan het mixen is. Voor mij is die eigenlijk onnodig door de ruime kom; het beslag spat toch niet overal heen. Ik ben erg tevreden en dit is een apparaat dat ik zeker blijf gebruiken.
s**************@h**********04-03-2026
Toen ik de Kenwood uit de doos haalde, merkte ik meteen hoe zwaar hij is, maar wel op een goede manier. De mixer voelt degelijk gebouwd. Het wisselen van de accessoires was in het begin even wennen, je moet net weten hoe alles klikt en draait, maar na een paar keer gaat het eigenlijk vanzelf. Het design vind ik echt mooi. Ik heb de rode variant en die staat superleuk op het aanrecht. Qua kracht doet hij precies wat ik hoopte. De vouw‑functie heb ik gebruikt om meringue te maken en dat ging heel makkelijk. Je merkt dat hij echt voorzichtig mengt, waardoor de lucht erin blijft en je goede pieken krijgt. De spatbescherming vind ik ook echt een pluspunt. De eerste keer was ik hem vergeten erop te zetten en toen zag ik meteen hoeveel verschil het maakt als hij er wel op zit, iets minder bloem op het aanrecht:-). De accessoires voelen goed aan en doen wat ze moeten doen. Het enige wat ik jammer vond, is de handleiding. Die had van mij wel wat uitgebreider gemogen, zeker als je zo’n apparaat voor het eerst gebruikt. Verder ben ik heel tevreden. Hij is makkelijk schoon te maken en staat ook nog eens mooi in de keuken.
InsightInspector03-03-2026

Juweeltje in de keuken

Ik gebruik de Kenwood kMix KMX751ARD inmiddels een tijdje en ik merk dat mijn aanrecht er echt anders uitziet sinds hij er staat. Die mooie rode kleur valt gelijk op, zelfs mijn man, die normaal weinig oog heeft voor keukenapparaten, noemde hem spontaan het juweeltje van de keuken. Toen ik hem uit de doos haalde, voelde ik meteen dat dit geen lichte plastic mixer is. Hij is stevig en heeft duidelijk wat gewicht. Tijdens het kneden blijft hij stabiel staan, hij schuift niet en trilt nauwelijks, ook niet bij zwaarder deeg. De machine voelt degelijk aan en dat geldt ook voor de accessoires. Alles oogt solide. De bediening spreekt voor zich, er is geen ingewikkelde instellingen of dikke handleiding nodig. Ik kon er eigenlijk direct mee aan de slag. Wat ik ook prettig vind, is het schoonmaken. Na het bakken zie ik soms op tegen de afwas, maar bij deze mixer valt dat mee. De onderdelen zijn makkelijk te reinigen, waardoor ik hem sneller pak voor een snel mix moment. Ik merk dat ik hem daardoor vaker gebruik en dat maakt mij gewoon tevreden met deze aanwinst in mijn keuken.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Goede spatdeksel
j**************@g********03-03-2026

Aanwinst voor elke keukenliefhebber

Deze mixer is een absolute must-have voor mensen die houden van lekker eten maken. Deze solide mixer voelt stevig aan, door het gewicht verplaatst hij niet tijdens het mixen. Je kunt hem met een gerust hart achterlaten en andere dingen bereiden. Het apparaat is uitgerust met een sterke motor, waarmee bijvoorbeeld deeg eenvoudig wordt gemengd. Eventueel zijn er extra accessoires te koop, zoals een gehaktmolen. Deze heb ik ook gekocht en dit bevalt prima, het gehakt is snel gemaakt. Vergeleken met andere mixers vind ik deze vrij stil, ondanks z'n krachtige motor. Dit is erg fijn. Schoonmaken is vrij simpel, alle onderdelen komen er eenvoudig af en zijn goed te reinigen. De stalen kom is voorzien van een deksel, zodat je makkelijk ingrediënten kunt toevoegen zonder dat het spettert. Ik ben ontzettend blij met deze fantastische aanwinst in mijn keuken.
Pluspunten
  • Stevig
  • Makkelijk in gebruik
Buufje02-03-2026

Een schitterend apparaat voor licht en zwaar zwerk

Allereerst: wat een plaatje. Een mooie matte kleur machine. Het wijst vanzelf hoe dit apparaat werkt. Alle drie de onderdelen werken heel erg goed. De deeghaak zorgt ervoor dat het deeg gekneed word zoals het met de hand word gedaan. De k klopper neemt alles mee en mengt het goed door elkaar en de draadgarde heeft zoveel draden dat de slagroom niet kon mislukken en ook de eiwitten klopte hij zonder moeite tot een stevige meringue Ik heb er al van alles mee gemaakt en ik ben er helemaal happy mee. Ik hoefde niets opnieuw aan te zetten. De machine had zijn werk goed gedaan. De vriendinnen die hier al geweest zijn vinden hem prachtig. Het is ook een mooie toevoeging aan mijn keuken. Morgen staat er verse pizza op het menu dus nu alvast de Poolish maken zodat we morgen verder kunnen met het deeg en K-tje zijn werk weer mag doen waar hij goed in is.
Pluspunten
  • Traploze versnelling
  • Kantelbare kop
  • Grote stevige onderdelen
  • Het mooie uiterlijk
  • Alles word van de kant meegenomen
ellen041002-03-2026

wat een heerlijke machine

Wat een prachtig ontwerp. Met deze machine heb je echt een aanwinst voor je keuken. De kleur is helderrood. Het uitpakken was echt een feestje. Alle accessoires zaten netjes ingepakt. Zodra hij op je werkblad staat kan je er alleen maar naar kijken. Gelukkig mag je er ook mee werken. Het kloppen van biscuit is zeer makkelijk. Bij het kneden van het brooddeeg kost het wel iets meer moeite, maar dat is zeer logisch. Het vouwen gaat super makkelijk. Je merkt dat het een krachige machine is die aan de verwachting voldoet. Het enige nadeel van het spatscherm is het kleine randje voor bijvoorbeeld het toevoegen van bloem. Deze gaat maar een klein stukje open en op het randje blijft een beetje liggen. Ik zou de accessoires graag opbergen in een officieel Kenwood doos zodat ze mooi bij elkaar blijven. Deze artikelen doen wel zeer goed hun werk bij het gebruik van de machine.
Pluspunten
  • ontwerp
  • kleur
Minpunten
  • spatscherm
Richard K02-03-2026

Mooie mixer die fijn in het gebruik is

Omdat ik onze handmixer zat was, was ik al een tijdje op zoek naar een goede keukenmixer. Deze Kenwood ziet er ten eerste al mooi uit, waardoor het ook niet erg is om deze op het aanrecht te hebben staan. Bij de eerste test liep ik echter wel tegen een probleempje aan: de boter die geklopt moest worden bleef onder in de mengkom plakken. Anders dan wat in de handleiding staat bleek ik de K-klopper toch nog eerst beter af te moeten stellen zodat deze ook diep genoeg in de kom kon komen. Gelukkig is dat heel eenvoudig te doen. En toen kon ik echt aan het werk. Op de hoogste stand blijft de mixer nog steeds heel stevig staan, wel zo fijn dat je er niet de hele tijd bij hoeft te blijven staan. Hier helpt overigens de spatbescherming ook bij, want die voorkomt dat onverhoopt de spetters door de keuken vliegen, terwijl je toch eenvoudig ingrediënten kunt toevoegen. Ik ben in ieder geval heel blij met deze aanwinst!
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk schoon te maken
  • Staat solide
Minpunten
  • Accessoires moeten eerst even afgesteld worden
Marit198701-03-2026

Eyecatcher voor op je aanrecht

Nadat mijn handmixer het begaf ging ik op zoek naar een goede vervanger. Ik kwam uit bij deze keukenmachine. Het eerste wat me opviel is het mooie design: het is echt een eyecatcher voor op je aanrecht. De keukenmachine heeft een krachtige motor en een handig spatscherm waardoor je aanrecht en keuken netjes blijft. De machine is makkelijk in gebruik: je kunt de meegeleverde accessoires makkelijk tussendoor wisselen. De meegeleverde kom is lekker groot. Ook heel fijn: alle accessoires zijn vaatwasser bestendig. Wat ik zelf als nadeel heb ervaren is dat mijn aanrecht niet zo groot is waardoor de machine niet kan blijven staan. De machine is vrij zwaar en hierdoor lastig te verplaatsen.
Pluspunten
  • Krachtige motor
  • Spatscherm
Minpunten
  • Lastig te verplaatsen
m************@h**********01-03-2026
Ik moet eerlijk toegeven dat mijn keuze in eerste instantie viel op het design en de kleur. Dit past zo mooi in mijn keuken. Natuurlijk heb ik verder gekeken dan alleen het design. De krachtige motor maakte het voor mij aantrekkelijk om deze keukenmachine aan te schaffen. Wij bakken veel thuis en mijn dochter was er gelijk weg van. Het is zo makkelijk in gebruik: “Het kind kan de was doen”, wat het letterlijk waarmaakt. We hebben al verschillende recepten uitgeprobeerd, van simpele pannenkoeken en cake tot aan brood. De bijgeleverde accessoires zijn voldoende om de veelzijdigheid van de keukenmachine te ontdekken en te benutten. De vouwfunctie is ook heel fijn! Verder is het opruimen/schoonmaken geen vervelend taakje. De accessoires kunnen in de vaatwasser en met een doekje is de keukenmachine zo weer schoon. Het verplaatsen van de keukenmachine is geen probleem, maar bij mij blijft deze voorlopig gewoon op het aanrecht staan. Het oog wil ook wat ;-).
s*********@l******01-03-2026
Onwijs blij met deze keukenmachine die ik mocht testen. Voorzien van diverse hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je kunt bakken of mengen in een mum van tijd. Met name de K-Klopper ben ik zeer enthousiast over; binnen enkele minuten heb je een perfect deeg zonder nog met de hand te moeten kneden. Ook andere mixen waren snel en zeer goed. Ook de garde zorgt voor perfecte slagroom en de deeghaken doen ook goed hun werk. Ook het spatdeksel is ideaal, met de opening kun je zeer gemakkelijk tijdens het mixproces ingrediënten toevoegen zonder te knoeien of te spetteren. Tot slot is de vouwfunctie goed, je mengsel blijft luchtig maar wel goed gemixt. Daarbij is deze keukenmachine een eyecatcher op je aanrecht. Hij heeft een redelijk formaat, is goed zwaar, maar past perfect op je aanrecht, ik dacht dat hij meer ruimte in zou nemen. Alle hulpmiddelen kunnen in de vaatwasser en je kunt nog diverse hulpmiddelen erbij kopen om nog meer gebruik te maken van deze keukenmachine. Een top aankoop voor keukenchef waarmee je veel sneller en vaker aan de slag gaat.
r******************@g********28-02-2026
Product nu een tijdje in gebruik en dit bevalt er goed. Zeer krachtige mixer en kan de zwaarste taken zonder problemen aan. Ik heb zelf genoeg aan de meegeleverde accessoires en kan hiermee gezellig met mijn dochter de lekkerste creaties maken. Op volle snelheid maakt het apparaat wel aardig wat geluid maar dat is nog niet vervelend. De mengkom met spatscherm is erg fijn en scheelt je een hoop schoonmaakwerk in de keuken. Apparaat is makkelijk schoon te maken. Ook is het apparaat een echte blikvanger in de keuken. Conclusie: ben zeer tevreden en hoop nog vele jaren te kunnen bakken met dit apparaat.
N*******@l******27-02-2026
Ik was al een tijd op zoek naar een goede keukenmachine en bij het zien van deze was ik meteen verkocht!! Hij ziet er mooi uit en is heel gebruiksvriendelijk. De duidelijke handleiding met visuele uitleg maakt de bediening eenvoudig en laat precies zien welke aansluiting geschikt is. Fijn is ook dat alle onderdelen in de vaatwasser kunnen en dat de spatbescherming ervoor zorgt dat alles netjes in de kom blijft. Met dit apparaat heb ik onder andere al brood gebakken en dat ging uitstekend. Het kneden kost veel minder tijd en moeite dan met de hand en het deeg wordt ook beter. Ondanks de grote kom is hij niet alleen geschikt voor brood- of pizzadeeg; ook dips en sauzen maak je er prima mee, wat hem lekker veelzijdig maakt. Hij is wel aan de grote kant, dus bij weinig aanrechtruimte kan dat een nadeel zijn.
i***@l*************27-02-2026

mooie aanvulling op de keuken

Dit product heb ik getest voor Freevieuws. Dit is een fijn apparaat. Sterke krachtige motor. Mixt snel en krachtig. Ook deeg kneden gaat soepel. Maakt wel redelijk wat lawaai. Dat is wat minder. Ik zou zelf persoonlijk wat meer accessoires willen. Bv een blender de erop kan, dat mis ik wel. maar over all een perfect apparaat.
Pluspunten
  • krachtige motor
  • krachtige uitstraling
Minpunten
  • redelijk wat lawaai
  • kan geen blender op
c*******************@h**********27-02-2026
Toen ik de machine uitpakte, merkte ik meteen dat dit echt een stevig ding is. Hij staat als een huis op het aanrecht. Ik heb er nu verschillende soorten deeg en beslag mee gemaakt en de motor heeft nergens moeite mee; hij blijft heel stabiel draaien. Wat ik echt een uitvinding vind, is die speciale vouw-stand. Ik maak veel toetjes en hiermee blijft alles lekker luchtig zonder dat ik zelf met een spatel aan de slag moet. De spatkap sluit ook goed aan, dus ik heb geen last meer van rondvliegend bakmeel door de hele keuken. De accessoires die erbij zitten voelen ook degelijk aan. Ik ben er tot nu toe echt heel blij mee, hij doet precies wat hij moet doen.