De'Longhi ECAM 350.55.B - Espressoapparaten

De'Longhi ECAM 350.55.B
De'Longhi ECAM 350.55.B
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 535,78 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 860 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 350.55.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

f************@h**********21-11-2022

Bevalt prima

Apparaat doet wat je ervan mag verwachten, zet goeie koffie, smaak is goed ook met 'mindere bonen'. Maakt niet teveel lawaai en is redelijk makkelijk schoon te maken. Kan niks zeggen over kwaliteit over de lange termijn hebben het apparaat net een maand.
Patrick uit S.19-11-2022

Bevalt erg goed en ik raad deze zeker aan.

Na zoeken voor een espressoapparaat (volautomatisch) ben ik op deze uit gekomen. De koffie en cappucino die eruit komen zijn heet (na aanpassing in menu) Er zijn genoeg mogelijkheden om diverse soorten koffie te zetten. De standaard keuzes voldoen niet (koffie is te slap) maar na aanpassing in het menu smaakt de cappucino en koffie heerlijk. Melkkan aansluiten gaan erg makkelijk en ook het eraf halen gaat makkelijk en handig. Ik heb nog niet alles geprobeerd maar ben nu al erg tevreden ermee.
Pluspunten
  • koffie is heet
  • cappucino smaakt erg lekker
  • veel soorten koffie te maken
Minpunten
  • nog geen minpunt gevonden
Nico Veenhuizen17-11-2022

De Longhi ECAM 350.55 B doet wat het moet doen en goed!

Na lang zoeken, het lezen tests, tot de conclusie gekomen dat de espressomachine van De Longhi 350.55 B zich op eenvoudige wijze laat bedienen met voldoende koffievariaties. Fijn is ook dat de machine tal van instelmogelijkheden heeft om de koffie naar eigen wens samen te stellen. Wel even de tijd nemen om alle opties door te nemen zodat de mogelijkheden niet onbenut blijven.
Pluspunten
  • Kwaliteit-prijsverhouding
  • Veel instelmogelijkheden
  • Vrij eenvoudig in gebruik
HDK17-11-2022

Top Apparaat

Onze vorige DeLonghi hebben we al 12 jaar in ons bezit zonder problemen. We waren toe aan een nieuwe en wilde graag één met meer opties in het maken van koffie. Deze uitgezocht omdat melkkan afneembaar is en na elk gebruik in de koelkast bewaard kan worden. Na alle reviews te hebben gelezen en meerdere merken hebben vergeleken zijn we toch weer op DeLonghi uit gekomen. Duurt even voor je de goede instellingen te pakken hebt voor de beste koffie te maken aangezien de vorige niet zoveel mogelijkheden had. Apparaat zet heerlijke Latte Macchiato en Cappuccino met goede schuimkraag. Er is goed over nagedacht over het schoonmaken van de melk dispenser na gebruik aangezien erg gevoelig is voor bacteriën. De koffie en espresso is uitstekend. Top Apparaat.
Pluspunten
  • Compact met een groot water reservoir
  • Service van Delonghi is super goed
Minpunten
  • Het is even zoeken naar de juiste instellingen
Charlotte17-11-2022

Fijn apparaat

Hele fijne machine. Veel opties qua verschillende koffies. Reinigt zichzelf en is makkelijk in gebruik en onderhoud
j*******@z*******16-11-2022

Aanrader

Heel fijne smakelijke koffiemachine, makkelijk in gebruik met keuzetoetsen en makkelijk afneembaar melkreservoir
Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Cappuccino of latte macchiato met 1 druk
  • Persoonlijke voorkeuren op te slaan
Michel14-11-2022

Zeker een aanrader voor de koffieliefhebber

Geweldige machine, maakt heerlijke koffie en cappuccino met een mooie, vrij stevige schuimlaag (zelfs in te stellen op 3 niveaus). Geluid vh bonen malen en zetten valt me alles mee, had het luider verwacht. Machine oogt verder strak modern, het metalen rooster vh lekbakje krast wat makkelijk en kan me indenken dat de andere plastic delen hier ook gevoelig voor zijn. Maar het geheel voelt solide en is in dat opzicht voor mij "premium" genoeg voor de prijs.
Pluspunten
  • Smaakvolle koffie
  • Vrije stevige melkschuimlaag
Minpunten
  • Menu is even wennen/zoeken
  • Ontkalkingsprogramma wat lang
YenM11-11-2022

Prima apparaat

Prima apparaat. De koffiesoorten die we het meest gebruiken kan je rechtstreeks kiezen via de knoppen (koffie, cappu, latte). Sterkte en hoeveelheid kan je voor elke koffiesoort apart instellen. Apparaat reinigt zichzelf grotendeels. Apart melkreservoir werkt ook prima, wij zetten deze gevuld met (houdbare) melk in de koelkast. Melkschuim cappucino is prima en lekker, latte nog niet geprobeerd. Aangezien dit onze eerste automaat is, nu nog uitzoeken welke koffiebonen het lekkerst zijn.
Pluspunten
  • lekker melkschuim
  • hoeveelheid koffie en sterkte apart instelbaar
  • gemakkelijk in gebruik
  • grotendeels zelfreinigend
  • niet te groot, weinig plaats nodig op aanrecht
Minpunten
  • duur maandelijks (optioneel)waterfilter kopen
h***********@s********10-11-2022

Zeker een aanrader

Gekocht op advies van de verkoper. We twijfelden nog tussen een cupjes machine enen bonen machine. Maar er gaat niets boven vers gemaalde bonen koffie. Maakt ook super goede cappuccino.
D*************@g********10-11-2022

Goede espressomachine, geld zeker waard

Mooie koffiemachine, makkelijk in gebruik en heerlijke cappuccino's en espresso's
l*******@h******09-11-2022

werkt volgens verwachting

De Dinamica heeft een mooie uitstraling, werkt heel eenvoudig ,makkelijk in onderhoud. maakt wel een beetje herrie bij het malen van de koffie bonen, maar daar krijg je wel een lekker bakje koffie voor terug.
Jheg Schmeetz05-11-2022

koffie delight

De 'Longhi Dinamica ECAM350.55.B is een makkelijk te bedienen machine met goede smaak resultaten bij de keuze knoppen. Het geluidsniveau tijdens de bereiding van bijvoorbeeld cappuchino zou minder mogen zijn. Maar dat kan het koffiegenot niet deren.
Pluspunten
  • bediening
  • smaak
Minpunten
  • geluid
i*************@g********02-11-2022

Perfecte koffie

Naar aanleiding van de goede reviews heb ik besloten dit apparaat aan te schaffen. Verder sprak mij de vormgeving, de afmetingen en de mogelijkheden van het apparaat aan.
Pluspunten
  • Gemakkelijke bediening
  • Helemaal te personaliseren
Minpunten
  • Enigzins luidruchtig
Silja27-10-2022

De buren komen nu ook bij ons koffie drinken

Heerlijke cappuccino. Wij hebben deze gekocht omdat wij graag een machine wouden die alles kan en zijn er dus erg blij mee. Het enige wat een beetje tegen valt is dat het melk systeem elke dag schoon gemaakt moet worden, maar volgens mij is dat met elk van deze apparaten zo. Helemaal top vinden wij ook de mogelijkheid een schepje decafe koffie erin te doen, zo dat wij nu ook nog in de avond ervan kunnen genieten.
Pluspunten
  • Lekker koffie
  • Heerlijke melkschuim
Minpunten
  • Maar een kopje tegelijk, duurt lang
  • Melk systeem elke dag schoon maken
c***************@h**********17-10-2022

Zeker een aanrader

Goed werkende koffie machine, goede koffie en goed melkschuimer, echt een aanrader!
Pluspunten
  • Snel
  • Goede melkschuim
Minpunten
  • Waterreservoir snel leeg
b**********@g********17-10-2022

Bevalt goed

Makkelijk om te installeren evt.via YouTube Lekkere koffie Goede schuimlaag Goede prijs / Kwaliteit Maak wel wat geluid
Pluspunten
  • zet lekkere koffie
  • goede schuimlaag
  • prijs/kwaliteit
  • gemakkelijk te installeren evt. met YouTube
Minpunten
  • redelijk veel geluid
s***************@h**********11-10-2022

Voor de cappuccino liefhebber!

Eindelijk een volautomaat met bonen! Nu de kinderen zo groot zijn dat ze ook koffie gaan (en mogen) drinken, is het tijd voor een echt koffieapparaat. Aangezien een van de kinderen dol is op cappuccino, ben ik op zoek gegaan naar een volautomaat die ook makkelijk goede cappuccino's kan zetten. En tijdens die zoektocht ben ik op deze Delonghi uitgekomen. Het apparaat ziet er ook nog goed uit. Ik ben geen liefhebber van glimmend plastic, maar bij dit apparaat valt dat reuze mee. Het totaalplaatje oogt chic! Het apparaat zelf is simpel te bedienen en je kunt vrij eenvoudig de sterkte van de verschillende koffiesoorten aanpassen. Een tip: de maalgraad staat standaard ingesteld op 5. Hiermee is de koffie toch wel slap. Gelukkig kun je met een simpele handeling de maalgraad aanpassen naar je eigen smaak. Het inregelen van de koffie naar je eigen smaak is eenvoudig maar het duurt even voordat je de juiste combinatie hebt gevonden. De melkspecialiteiten. Het is snel duidelijk waarom dit apparaat zich onderscheidt van de andere merken. Het is heel gemakkelijk om de "container" met melk aan het apparaat te verbinden. Je hebt geen losse fles of bak naast je apparaat staan. Het staat gewoon keurig op de tray naast het uitloopstuk van de koffie. Geen gedoe met slangetjes of opspattend schuim, alles gebeurt in de "container". De dikte van het melkschuim kun je zelf instellen, er zijn drie standen. Na gebruik kun je de "container" weer gemakkelijk opbergen in de koelkast. Het is dermate eenvoudig te bedienen waardoor het leuk is om uit te zoeken welke melk (of alternatief product) de voor jou beste cappuccino geeft. Schoonmaken. Het apparaat moet op gezette tijden worden schoongemaakt. In de handleiding staat precies wanneer je welk onderdeel moet schoonmaken. Ook het apparaat geeft dit aan. De zetgroep is vrij eenvoudig eruit te halen en weer terug te zetten. Doordat er een waterfilter wordt meegeleverd, hoef je niet heel snel te ontkalken. Conclusie: het is mooi apparaat, de koffie is goed en het maken van een melkspecialiteit is zelfs voor een puber kinderlijk eenvoudig. Ik vind het dan ook niet gek dat dit apparaat door meer mensen positief wordt beoordeeld.
Pluspunten
  • makkelijk om koffiesterkte in te stellen
  • eenvoudig cappuccino te maken
  • Geen gedoe met melkslangen
  • eenvoudig schoon te maken
Minpunten
  • meer onderhoud nodig dan nespresso
  • Nog niet gevonden
0***********@i*********10-10-2022
De koffiezetapparaat is geweldig en voldoet aan mijn verwachtingen. Kan hem nog niet aanraden de koffie smaak wordt wel steeds beter
0*************@i*********09-10-2022

Ziet er mooi uit, neemt weinig ruimte in

Vandaag pas gekocht en bij het registreren mocht ik gelijk een review schrijven... tja. Van wat we er van gezien hebben bevalt het goed, hiervoor hadden we jaren (zo'n 8 jaar) een Delonghi magnifica S, een wat simpeler model dus. Die begon te lekken, maar werkte verder nog prima. Voordeel van Delonghi is dat de waterbak eruit geschoven wordt, ipv omhoog getild, wat lastiger is als er een plank boven het apparaat zit. Dit apparaat heeft wat meer mogelijkheden en ook een menu, wat het onderhoud en dergelijke ongetwijfeld wat eenvoudiger zal maken.
Pluspunten
  • mooi uiterlijk
  • weinig ruimte nodig
  • waterbak schuift naar voren
Minpunten
  • lekbak kan overstromen
m********@h**********09-10-2022
Heerlijke warme cappuccino en eenvoudig in gebruik. Wel vaak water bijvullen.
l***********@g********05-10-2022

Fijn apparaat

Mooi design en maakt lekkere koffie. Melk schuimt stevig op, machine is handig in gebruik.
  • Melk schuimt stevig op
  • Snel gebruiksklaar
b********@k*********01-10-2022
Nadat we een aantal jaren genoten hebben van Nespresso apparaten wilden we weer eens gaan voor echte bonenkoffie. We zijn uiteindelijk gegaan voor DeLonghi type ECAM350.55.B Na installatie en aanschaf van koffiebonen hebben we ons eerste koffietje gezet. We kregen precies wat we wilden echte lekkere koffie zoals in een restaurant. Bediening is simpel en de koffie is goed op temperatuur. Kortom zoals ze in Brabant zeggen nie lullen maar doen.
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • goed op temperatuur
  • prettig in onderhoud
Minpunten
  • nog niet ontdekt
m********@l******22-09-2022

Zeker een aanrader

Ik heb voor dit product gekozen omdat de vorige na jarenlange dienst aan het eind was. De'Longhi bevalt ons al jaren goed. De Dinamica is nog flexibeler in het regelen van de koffiesterkte en dat bevalt ons heel goed! Deze machine werd ook aanbevolen als Coolblue's choice en dat maakt de machine waar.
Pluspunten
  • Prettig in gebruik
  • Melkschuim stevig bij cappuccino
  • Goede hete koffie
  • Sterkte per kopje in te stellen
YC17-09-2022

Voldoet aan verwachtingen!

Voldoet aan verwachtingen! Heerlijke espresso en cappuccino met mooie dikke melkschuim. Lawaai van koffieaparaat valt reuze mee, spoelt elke keer door bij opstarten en afsluiten. Mooi uiterlijk en makkelijk in gebruik.
Pluspunten
  • mooi uiterlijk
  • lekkere koffie
  • makkelijk in gebruik
s******@l******11-09-2022

Fantastisch

Fantastisch product. Heel blij met apparaat. Makkelijk in onderhoud. Lekkere koffie
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijke koffie