De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 197 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3025 Spaghetti Staafmixer - 700W - Wit/Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Stevige staafmixer. Onze vorige Braun staafmixer was geheel van plastic. Wat op den duur toch broos wordt. Deze is deels van rvs. Het mes zit laag waardoor je ook makkelijk kleine hoeveelheden kan pureren. Mixer en andere attributen zijn nog niet getest.
Ik heb vandaag de Braun minimumrente 3/MQ3025 spaghetti hand blender gekocht. Nou werkt prima met het hakken, kloppen en pureren voor de tomatensoep die ik aan het maken was. Mooi product, compact en en werkt prima. En nog leuker ik kreeg via de cashback actie nog geld terug. Aanrader!
Pluspunten
Compact
Makkelijk schoon te maken
Basis makkelijk op de andere onderdelen te klikken
Met hakker en maatbeker
Met klopper
Compact
Makkelijk schoon te maken
Basis makkelijk op de andere onderdelen te klikken
Dit is een geweldig product. Mijn vorige, bijna identieke, Braun staafmixer aangeschaft vele jaren geleden werkt ook nog steeds. Jammer dat ik het oude mesje van de hakmolen ben kwijtgeraakt anders had ik geen nieuwe hoeven te kopen.
Wel jammer dat er geen dekseltje voor op de mengbeker is meegeleverd. Die raak je ook zo makkelijk kwijt omdat ze doorzichtig en kleurloos zijn.
Tip voor Braun: Lever er een vrolijk gekleurd dekseltje bij, kun je ook nog eens je logo op zetten.
Nadat mijn vorige staafmixer stuk was ben ik op zoek gegaan naar een exemplaar waarmee ik met een "druk op de knop" de kop en de motor van elkaar kon halen. Geen gepruts. Heel tevreden met dit exemplaar. Ook met het beschermhoesje voor de messen wanneer ze niet in gebruik zijn en alle accessoires erbij. Je kunt er ook zeer goed een smoothie mee maken zonder spatten. Een stuk kleiner dan een blender en net zo handig
Eerst op zoek geweest naar een ander type blender, tot ik bij de BCC tegen deze prachtige aanbieding aan liep, voor de helft afgeprijst, plus 20 euro terug. Daar konden de andere aaanbiedingen niet tegenop. Thuis apparaat getest en het werkt naar behoren.
Van onze BRAUN staafmixer uit 1970 brak een kunststof nokje van de hakmolen. Tijd voor een nieuwe van hetzelfde merk ! Een hele vooruitgang met twee snelheden en een garde. Nog een keer 52jr gebruiken zal ons wel niet lukken😉
Ik heb deze gekocht omdat ik graag soep maak .
De vorige staafmixer kocht ik samen met een mixer zo’n 17 jaar geleden,
Maar die was aan vervanging toe.Aangezien dat ook een braun was weer een gekocht.
Hopelijk gaat deze net zo lang mee.
Deze heb ik gekocht omdat de kom om in te mixen niet te groot is voor mijn doel om te gebruiken o.a. kruiden en sausjes mixen. Wel is het jammer dat de deksel er niet op geklemd kan worden, je moet daarom de mixer er goed op gedrukt houden. De mixer zelf ligt goed stevig in de hand én het bovendeel kan er goed veilig op geklikt worden! De rubberen ring van de kom werkt goed, geen risico eer dat tijdens het mixen de kom over het aanrecht dwaalt.