Trust Ferro - Universele Ambidextrous Bluetooth 3200 DPI Draadloze Muis - Wit - Muismatten

Trust Ferro - Universele Ambidextrous Bluetooth 3200 DPI Draadloze Muis - Wit
Trust Ferro - Universele Ambidextrous Bluetooth 3200 DPI Draadloze Muis - Wit
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 29,99 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Trust Ferro - Universele Ambidextrous Bluetooth 3200 DPI Draadloze Muis - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

REVIEWER899326-01-2026

Uitstekende kantoor muis

Ik heb deze muis nu een paar weken mogen testen, en hij bevalt me uitstekend. Bij de muis worden 2 AA batterijen mee geleverd + een USB receiver. De receiver is opbergbaar in de muis zelf en werkt gemakkelijk. Ook de behuizing die je eraf moet halen om bij de batterijen en receiver te komen, is er makkelijk af te halen. Deze zit goed vast met magneten. Door de batterijen en de materialen van de muis, voelt deze premium aan. Het metalen scroll-wiel werkt goed en heeft geen haper, zoals veel andere muizen hebben. De zijkanten van de muis zijn volgensmij van een zachter plastic gemaakt. Vuil blijft hier iets makkelijker op zitten en ik weet ook niet hoe goed dit materiaal zich gaat houden na een tijdje. In gebruik is de muis erg fijn, er zijn meerdere DPI profielen, waartussen je makkelijk kan switchen. Ook kan je makkelijk switchen van welk apparaat je bestuurt. Echter, valt de connectie weg soms (gemiddeld 1x per dag) en moet ik even rouleren tussen de profielen. Dan werkt hij weer normaal. Door het premium gevoel en genoeg knoppen, is dit een ideale muis voor kantoor werk. De muis is wat minder geschikt voor gamen doordat de muis relatief zwaar is.
Pluspunten
  • 3 verbonden apparaten
  • Goede bouwkwaliteit
  • Stille knoppen
Minpunten
  • Zacht plastic gebruikt aan zijkanten
  • Aan de zware kant
l************@z*******23-01-2026

Prima muis voor schappelijke prijs

Deze Trust Ferro draadloze muis is absoluut geschikt voor het dagelijks gebruik en is ook comfortabel in gebruik door z’n ergonomisch ontwerp. Hij is wel wat minder geschikt voor grote handen. Hij past prima voor mij maar ik heb dan ook geen grote handen. Een absoluut pluspunt is de aanwezigheid van zowel USB als ook Bluetooth. In combinatie met het draadloze toetsenbord van Trust is het zeer gemakkelijk om 2 apparaten te besturen met 1 muis en 1 toetsenbord. Ik moet zeggen dat het switchen tussen de apparaten elke keer vlekkeloos verlopen is, geen enkele keer dat dit haperde. De handleiding is wat kort maar wel duidelijk genoeg door de tekeningen. Kortom een muis met een prima prijs-kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • ergonomisch gevormd
  • Bluetooth en USB
Minpunten
  • Matig voor grote handen
  • Geen oplaadbare accu
A****************@h**********23-01-2026

Hele fijne zware muis

Ik ben erg tevreden met deze draadloze muis. Makkelijk te koppelen via Bluetooth zonder usb. Het scrollen met het hyperwiel voelt ook super soepel en precies. Ideaal voor lange documenten en webpagina’s tijdens mijn werk. De muis ligt fijn in de hand. Hij is wat zwaarder dan veel andere muizen, maar juist dat gewicht geeft een solide gevoel en extra controle bij bewegingen. Voor mij is het een comfortabele, betrouwbare muis voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
  • Scroll
  • Zwaarte
  • Ergonomisch
bramhoekstra22-01-2026
Sinds een aantal dagen deze muis in mijn bezit en nog steeds erg tevreden! Gezien mijn oude muis het niet meer deed was ik opzoek naar een nieuwe en deze deed qua specs volledig aan de verwachting. Enige minpunt is dat deze op batterijen is en niet oplaadbaar is zoals mijn vorige muis. Hierom ben ik nieuwschierig naar hoelang de muis op een set batterijen mee gaat. In het begin was het even wennen aan de snelheid van de muis maar gelukkig was dit op dag 2 al onder controle. Ik kan de muis dus zeker aan iedereen aanbevelen!
MerelM22-01-2026

Fijn werkende muis

Ik ben echt heel tevreden over deze muis. Wij hebben hier thuis altijd gedoe met de muis op onze thuiswerkplek, welke muis hoort ookalweer bij welke device en in welk station zit het usb deel.. Daarom was ik meteen heel nieuwsgierig naar deze muis want deze kun je koppelen aan meerdere apparaten met bluetooth en het usb gedeelte, en je kunt vervolgens met de knopjes switchen tussen apparaten, dit werkt heel soepel. Het hyper scroll wiel werkt ook heel prettig in bijvoorbeeld grote excel bestanden. Zowel verticaal als horizontaal. Batterijen zaten al in het product toen hij binnen kwam en lijken lang mee te gaan. Ik moest even wennen dat de muis zo vlot reageert op beweging maar eenmaal gewend, super fijn! Je pols maakt veel minder beweging bij een hele dag achter de computer dus dat is ook fijn om klachten te voorkomen. Ik vind deze muis een aanrader!
Lotte22-01-2026

Fijne muis

Ik zocht een stille muis met goede scroll mogelijkheden en hieraan voldoet deze muis. Het scrollwiel van metaal voelt degelijk aan en werkt heel soepel. Zowel omhoog, omlaag als horizontaal scrollen gaat gemakkelijk en gelijkmatig. Dat maakt werken met grote bestanden veel makkelijker. De muis is stil, dus ik stoor niemand (ook mijzelf niet) ;) De batterijduur is echt goed, ik heb hem na uren gebruik nog maar 1x op hoeven laden. De kantelfunctie van het wiel gebruik ik vaker dan gedacht. Al met al vind ik dit een fijne en betrouwbare muis voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
  • Scrollt goed
p**********@m******21-01-2026

Handige muis voor meerdere apparaten tegelijk

Deze muis heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het is een geweldige muis die lekker in de hand ligt en robuust aanvoelt. De eerste indruk is dat hij zwaar aanvoelt, maar daardoor is hij ook robuust. De muis wordt compleet met batterijen geleverd, iets wat bijzonder is, want meestal zitten er geen batterijen bij. Het metalen scrollwiel scrollt veel lichter dan mijn andere muis, die een kunststofwiel heeft. Het horizontale scrollen heb ik nog niet onder de knie, want met deze mogelijkheid was ik nog niet bekend. Maar dat is wennen en uitproberen, vermoed ik. Het meest ideale aan deze muis vind ik dat je hem gemakkelijk op meerdere apparaten kunt gebruiken. Je kunt de muis op 3 apparaten gebruiken: 1 via de USB-dongel en 2 via Bluetooth. Het schakelen tussen de verschillende apparaten gaat heel makkelijk door op het knopje bovenop te drukken en dan switcht de muis van bijvoorbeeld je laptop naar je iPad. Wanneer je de USB-dongel niet gebruikt, kun je hem in de muis zelf opbergen. Ideaal, want zoiets raak je gemakkelijk kwijt. Ik raad deze muis dan ook zeker aan voor iedereen die hem naast gebruik op de laptop ook op andere apparaten wil gebruiken. Het enige minpunt vind ik de gebruiksaanwijzing; die is veel te klein geschreven en ook beperkt.
Pluspunten
  • compact
  • robuust
  • op meerdere apparaten te gebruiken
  • inc. batterijen
Minpunten
  • klein geschreven gebruiksaanwijzing
  • beknopte gebruiksaanwijzing
Ferdi Tas19-01-2026

Goede prestaties voor een uitstekende prijs.

Zeer tevreden over deze muis, Trust heeft mij doen verbazen. Ik moet zeggen het wisselen tussen apparaten gaat eenvoudig d.m.v. een druk op de knop. Je kunt tevens op de muis zelf zien met welk apparaat hij verbonden is. De scroll-wiel maakt lange webpagina's of lange excel-bestanden doorkijken gemakkelijk, tevens kun je ook van links naar recht scrollen met de scrollwiel. Daarnaast weegt de muis niet te zwaar en voelt hij premium aan. Goede muis voor een uitstekend bedrag.
Pluspunten
  • Gemakkelijk scrollen
  • Eenvoudig te wisselen tussen apparaten
  • Premium-looks en feel
  • Prijs
Minpunten
  • USB-C oplaadbaar had fijn geweest.
AnniekD8719-01-2026

Hele fijne en soepele muis

Ik gebruik deze muis inmiddels een aantal weken voor bij mijn laptop en hij is echt top! De muis ligt erg fijn in de hand en beweegt vloeiend. Elke beweging zie je direct op het scherm terug en heeft dus geen vertraging of iets dergelijks. De cursor beweegt ietsje sneller dan met mijn vorige muis, maar na een paar minuten was ik er al helemaal aan gewend en vind ik deze muis veel fijner om mee te werken. Handig dat de USB dongel in de muis "verstopt" zit, zo raak je deze niet snel kwijt. Het is heel fijn dat je kunt kiezen tussen een verbinding met de dongel of via Bluetooth en dat er een knop op de muis zit om snel te kunnen schakelen tussen verschillende schermen. Deze knop zit op een dusdanige plek dat je deze niet per ongeluk in kunt drukken. Scrollen gaat ook heel vloeiend en fijn en dat je ook horizontaal kunt scrollen, heb je toch vaker nodig dan je misschien zou denken. Bij het scrollwiel geldt ook, deze is makkelijk en intuïtief in gebruik voor zowel verticaal als horizontaal scrollen, maar je zult er niet per ongeluk aanzitten zodat er ongewenst gescrollt wordt. Hetzelfde is ook waar voor de knop om de muis extra snel te kunnen laten bewegen, je klikt dit niet per ongeluk aan. De meegeleverde gebruiksaanwijzing vond ik ietwat onduidelijk, de meeste functies kon ik wel ontcijferen, maar dit zou duidelijker zijn als er iets van tekst bij stond.
Pluspunten
  • Verschillende verbindingsmogelijkheden
  • Snel schakelen
  • Soepele beweging en scrollen
Minpunten
  • Onduidelijke gebruiksaanwijzing