Tefal Easy Press MQ740HF0 - Elektrische hakmolen - 500W - Zwart/Transparant - Molenhulpstukken

Tefal Easy Press MQ740HF0 - Elektrische hakmolen - 500W - Zwart/Transparant
Tefal Easy Press MQ740HF0 - Elektrische hakmolen - 500W - Zwart/Transparant
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 37,99 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Easy Press MQ740HF0 - Elektrische hakmolen - 500W - Zwart/Transparant op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a********@g********18-12-2025
Ik kreeg de hakmolen om te testen. Tot nu toe gebruikte ik mijn staafmixer met extra toebehoren om groente en fruit klein te hakken maar dit is zoveel beter. Er zit een dubbel mes in waardoor je een grotere hoeveelheid tegelijkertijd kunt klein snijden en zelfs heel klein. Het apparaat is gemakkelijk in elkaar te zetten en met de spreekwoordelijke druk op de knop ofwel je drukt de bovenkant licht in wordt alles klein gesneden. Mijn kinderen zijn geen fan van groente in de bami of pasta maar klein gesneden groente (die ze niet zien) eten ze zo op. En voor het vele hakwerk is het ideaal; groente voor in de saus, wortels voor carrotcake, kleine stukjes appel in de appeltaart of appelflap. Het maakt het leven een stuk gemakkelijker!
s**********@h**********17-12-2025
Een geweldig apparaat, normaal geluid. En hakt perfect fijn. Ook goed schoon te maken. Erg tevreden dus
Rubennn9714-12-2025

Uitstekende hakmolen

Erg blij met onze nieuwe hakmolen van Tefal. Alle ingrediënten erin, en mixen maar! Wij gingen voor rode pesto maken, met de scherpe mesjes was het gemakkelijk om dit voor elkaar te krijgen. De machine is los te bevestigen op de hakmolen, daarom wordt alleen het doorzichtige gedeelte vies. Het doorzichtige gedeelte kan in de vaatwasser, dus alles is zo weer schoon. Met dit apparaat kost koken weinig moeite.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Hakt goed
  • Makkelijk schoon te maken
j**@b*************14-12-2025
Sinds ik de Tefal Moulinette Easypress gebruik, is het bereiden van ingrediënten een stuk eenvoudiger geworden. De hakmolen beschikt over twee scherpe messen die in korte tijd zelfs stevige groenten tot een fijne structuur verwerken. Ui, wortel, bleekselderij of andere harde ingrediënten worden zonder moeite gelijkmatig gesneden, wat zorgt voor een strak eindresultaat. Wat ik daarnaast erg prettig vind, is de simpele bediening. Eén druk op de bovenzijde is voldoende om de chopper zijn werk te laten doen. Er zijn geen instellingen om uit te zoeken of knoppen die verwarring geven. Ook het onderhoud kost nauwelijks tijd: de losse onderdelen mogen in de vaatwasser en zijn zelfs met de hand in een paar seconden schoon. Door de snelheid en efficiëntie wordt koken een stuk aangenamer. Sauzen en gerechten krijgen een mooie, egale basis zonder extra inspanning. Al met al is de Moulinette Easypress een krachtige en praktische keukenhulp die tijd bespaart en comfort biedt. Zeker een goede keuze voor wie graag vlot en netjes kookt.
ZwolleZwolle13-12-2025

Wauw een supermachine

Wat een verassing deze hakmolen. Binnen een paar seconden is alles gehakt. Ik heb het eerst met noten geprobeerd, even op de knop drukken en alles was al helemaal fijn gemalen. Daarna uien geprobeerd en ook met 1 druk op de knop binnen een paar seconden echt fijn gemalen. Als je langer drukt is het zelfs zo fijn dat het echt een pulp is. Wauw wat fijn om zo in een zeer korte tijd alles wat je er in gooit klein te maken. Scheelt je een hoop snij werk. En heel eenvoudig in gebruik, ik had de gebruiksaanwijzing niet eens nodig. En makkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Eén van de beste aankopen van keukenproducten ooit
Pluspunten
  • snel alles klein gemaakt
  • eenvoudig in gebruik
  • makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • zeer kleine letters in gebruiksaanwijzing (maar die heb je niet nodig)
c*****@l******12-12-2025
De Tefal Moulinette hakmolen is simpel en eenvoudig in gebruik, met één druk op de knop. Hij is makkelijk op te bergen en wat ook enorm fijn is dat alles in de vaatwasser kan (behalve het motorblok) Hij heeft 3 functies om je product op de gewenste manier te hakken/malen, op de doos staat goed aangegeven hoelang je hem ingedrukt moet houden. Doordat de kom doorzichtig is kun je goed zien hoever het gemalen/gehakt is zodat je niet het hele apparaat open hoeft te maken. En wat voor ons echt een enorm pluspunt is, is dat het apparaat geen hard geluid produceert tijdens het proces! Al met al een top apparaat!
L*********@h**********12-12-2025
De Tefal Easy Press MQ740H is echt een handig ding. Hij hakt alles super snel fijn zonder dat je honderd keer hoeft te drukken. Groenten, noten, ui, het gaat er allemaal makkelijk doorheen. Het apparaat voelt stevig aan en schuift niet weg tijdens het gebruik, wat ik zelf altijd fijn vind. Ook het schoonmaken is zo gebeurd, je haalt de onderdelen los en je bent klaar. Het is geen ingewikkeld apparaat en doet precies wat je verwacht. Gewoon een fijne hakmolen die je leven net even wat makkelijker maakt in de keuken.
k***************@h**********12-12-2025
De Chopper chopt de sterren van de hemel! Ik kreeg hem binnen, direct uitgepakt en enthousiast om met de dubbele messen een heerlijke pesto te gaan maken. Basilicum bladen erin, wat knoflook, pijnboompitten, wat kaas en olie en drukken maar! Binnen enkele seconden heeft hij alle losse delen klein en fijn gesneden. Hij mengt goed, door de dubbele laag messen hoef je nauwelijks te helpen zodat alles aan bod komt. Binnen no time was de pesto klaar. Nog handiger, alle delen kunnen zo de vaatwasser in. Mooi zo, kan ik lekker gaan smullen!