De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 199 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3100S Keukenmachine - 1000W - 4.6L - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze machine heeft al op 2 dagen zijn best gedaan en doet alles super handig en sterk.broden kneed hij als de beste bakker .
degen zijn mooi egaal .
machine is een zeer degelijke kwaliteit, zoals het in de oude tijd was toen niets kapot ging.
een super aanbeveling
Heb product een dag, veel uitgeprobeerd, ben vooralsnog zeer tevreden. Krachtig apparaat, mixen gaat sowieso prima, deeg kneden trekt hij ook goed. Ik ben er blij mee, ook omdat het een aanwinst is voor onze keuken.
Mogelijkheden tot aanschaf extra accessoires vind ik ook fijn. AL met al zeer tevreden.
Ik had een hulpje nodig in de keuken om beter deeg en tart te maken en daar voor heb ik gekozen om deze mooie chef machine te kopen ... had lang geleden moet doen is vrij makkelijk te gebruiken en vrij krachtig om alles te doen ben er super blij mee .
Als kok ben ik zeer tevreden met deze keukenmachine. Mooie prijs voor degelijke kwaliteit. Aan de additionele tools hangt een prijskaartje, maar daar krijg je degelijke kwaliteit voor. Een aanrader!
Ik heb het pas net in gebruik, maar het apparaat heeft een zeer degelijke behuizing en staat erg mooi in de keuken.
Het mixen van de cake ingredienten ging prima, ik moet er nog even mijn weg in vinden. Het apparaat maakt wel geluid, maar dat zullen alle keukenmachines doen. Hij is erg krachtig.
Gerenommeerd merk en professionele kwaliteit Chef Kitchen machine. Mooi design, staat prachtig in onze keuken. Echt een standaard voor onze kookkunsten binnen de familie.
Ik heb de mixer nu een aantal weken en hij bevalt goed. Hij is stabiel en degelijk. Ook het kneden van brood gaat goed zonder overdreven schokken. Daarnaast is hij super makkelijk in gebruik. Geen poespas aan knoppen etc.
Ik heb het product gekocht voor het maken van seitan (mock-meat) Omdat wij hier vegan eten was ik op zoek naar een mixer die het 20 minuten kon volhouden om seitan, gemaakt van hoofdzakelijk tarwegluten en water. Op internet werd natuurlijk de alom geprezen kitchen aid aangeprezen, maar zo fortuinlijk ben ik niet, dus op zoek gegaan naar een andere goeie, doc betaalbare, oplossing. Dat werd uiteindelijk Kenwood en ben niet teleurgesteld. Heb behalve seitan ook al diverse cakes, puddings en andere soorten deeg gemaakt.
De Kenwood 3100 is een super degelijke maar ook compacte keukenmachine. Een die op het aanrecht kan staan, maar je net zo goed opbergt; dit in tegenstelling tot de meeste keukenmachines.
Een mooie aanwinst in de keuken.
Allround en uit te breiden met allerlei handige accessoires.
Meteen in gebruik genomen (Taart en ijs).
Prijs kwaliteit een topper.
Gaan we een hoop plezier aan beleven.
Snelle bezorging van bol.com en een goede actie!
Na het uitpakken voelde en zag ik dat dit product van goede kwaliteit.
Een goed compact product waar we veel plezier aan zullen hebben!
Gekozen om het stevige uiterlijk en krachtige moter. Zou nog iets stiller mogen ma s r vergeleken met mijn vorige keukenmachine valt het geluid tedoen.
Makkelijk schoon te maken.
Het apparaat werd compleet geleverd, er zaten in totaal 3 hulpstukken bij, meer dan genoeg om een begin te maken. Daarnaast is het apparaat flink uitbreidbaar met apparatuur die je in een keuken kunt gebruiken.
Het apparaat zelf was stevig verpakt en de instructies waren goed en simpel te volgen.