- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Kenwood Chef KVC3100S Keukenmachine - 1000W - 4.6L - Zilver - Mixers
Bevalt beter als verwacht
Heb de keukenmachine nu voor de eerste keer gebruikt. Gelijk een pizzadeeg gemaakt, wat vrijwel zonder moeite gaat. (gemaakt met 1kg bloem) Verder nog niet geprobeerd, maar ook geen minpunten tegen gekomen.
Pluspunten
- Compact
- Niet te zwaar om te tillen
- Sterke motor
Doet wat ie moet doen
Machine doet wat hij moet doen: goede cakes bakken. Kom is lekker ruim ook.
Aanrader
Het is een mooi zware keukenmachine. Heel handig met alle losse onderdelen die je nog kan bijkopen.
Pluspunten
- uiterlijk
Beste uit de test
De prijs/kwaliteit-verhouding is prima. De machine doet wat hij moet doen: ieder product wordt goed gemengd, tot onder in de kom. Vergeleken met andere keukenmachines maakt deze machine weinig lawaai. Het design spreekt me erg aan; dit is natuurlijk persoonlijk. Ik geef geen tien, omdat ik een handvat mis aan de mengkom. Dat zou in mijn ogen een verbeterpuntje zijn. Deze keukenmachine komt als beste uit de test van de Consumentenbond, september 2021. Het is een goed werkpaard dat uitstekend voldoet aan de wensen van de amateurbakker en -kok.
Pluspunten
- kwaliteit
- prijs/kwaliteit
- mengt goed tot onder in de kom
- tijdloos design
Minpunten
- handvat aan de mengkom
Prijs kwaliteit is prima in verhouding
Goede stevige machine heerlijk om mee te bakken makkelijk in onderhoud snel schoon te maken
Staat stevig op aanrecht
Pluspunten
- Stevig
- Snel schoon te maken
Minpunten
- Geen
Hele fijne apparaat. We hebben lekkere broodjes gemaakt en het is zeer handig in gebruik. Ik ben er zeer tevreden mee.
Fijne keukenmixer
Fijne machine met veel, los te kopen, accessoires. Wat aan de lawaaiige kant, maar dat is niet storend. Bovendien duurt het mengen/kneden vaak slechts enkele minuten
Super makkelijk en snel pasteitjes maken
Ik vind het een mooi uitstraling hebben.
Makkelijk om te tillen als je deze wil verplaatsen.
Is niet te groot. Met afwassen super makkelijk. Gemakkelijk in gebruik.
Ik maak het vaak brooddeeg, dus het moet goed kneden en dat doet ie goed.
Het is niet stil maar dat vind ik niet erg.
Ik ben heel erg blij met mijn aankoop.
Pluspunten
- makkelijk schoon te maken
- makkelijk in gebruik
Minpunten
- niet stil
ideale keukenmachine voor de hobby-/thuisbakker
erg fijne en makkelijke keukenmachine. Ik had hiervoor een goedkopere van een ander merk maar je merkt echt duidelijk het kwaliteitsverschil. De Kenwood is in verhouding veel rustiger en doordat de machine zelf wat zwaarder is staat hij mooi stil op het aanrecht ipv dat hij de hele keuken door danst. Tijdens het mixen pakt hij ook goed de kanten en de bodem mee waardoor je niet steeds zelf alles los hoeft te steken. Deze machine is zeker een aanrader voor de hobby/thuisbakker!
Pluspunten
- stil
- pakt goed de kanten/bodem mee
- zwaarder waardoor hij stevig op het aanrecht staat
- snelheid niet per trede maar langzaam opdraaien
Minpunten
- spatdeksel gaat er iets te makkelijk af.
Super Machine, niet twijfelen, gewoon doen !
Na een lange zoektocht naar een goede keukenmachine uiteindelijk, met een kortings acties dit model gekocht; geen spijt van hadden we eerder moeten doen !
Pluspunten
- Bouwkwaliteit
- Meng kwaliteit, ook bij zwaarder deeg,
- kwaliteit accesoires
Minpunten
- prijs
- zwaar ( is nodig voor deze bouwkwaliteit)
- mengkom heeft geen handvat / schenktuit
- er blijft water in de voet achter na vaatwas-beurt
Fantastisch apparaat!
Zeer degelijk apparaat. Makkelijk te gebruiken en te installeren. Alles werkt zoals je mag verwachten van een top merk als Kenwood. Nu kort in gebruik, maar wil niets anders meer.
Pluspunten
- Design
- Bruikbaarheid
Mooi compacte en stevige keukenmachine
Heb dit product gekocht op aanraden van Kenwood. Bovendien een goede aanbieding met cashback! Heb hem meteen gebruikt, werkt uitstekend! Gebruik hem in het weekend voor iets lekkers of brood te bakken. Dit laatste nog niet gedaan, maar heb er alle vertrowen in. Een degelijk toestel, niet te groot, past perfect op de aanrecht.
Pluspunten
- formaat
- prijs
Bevalt erg goed,
Ooit hebben mijn ouders een zelfde keukenmachine gekocht, die heb ik gekregen. Best oud ding denk wel meer dan 50 jaar. Deze is nu versleten.
Pluspunten
- Krachtig
- Ruime kom
Minpunten
- Eigenlijk niks
Super Chappatideeg maker machine
Ik het gekocht om chappatideeg mee te maken. Dit lukt supergoed en ik raad iedereen aan om deze machine te kopen.
Het is voor mij een topper
De Kenwood KVC 3100s is prima ontvangen, doet het goed, de eerste baksels zijn er al meer bereid.
Ik zou het zeker aan raden.
Pluspunten
- Ziet er prima uit
- Doet waar voor het is gekocht
Minpunten
- Maakt iets wat lawaai bij hogere snelheid
Grote hulp
Goeie machine doet wat die beloofd kneden klopen mixen, gebruik me keukenmachine vooral voor brood en pannenkoeken
Zeker een aanrader
Goede prijs kwaliteit.
Stevig en zwaar.
Mooi design
Minpunt: kwetsbare deksel
Pluspunten
- Stevig
- Prijs-kwaliteitverhouding
Minpunten
- Kwetsbare deksel
Robuust, blijft stevig op zijn plaats staan, zeer gemakkelijk in de bediening, eenvoudig schoonmaken.
Pluspunten
- Robuust
- Eenvoudig
Plezier werken met mijn keukenmachine
Ik heb de keuken machine net gekocht, ik ga volgende week gebruiken.
Ik heb gekocht na het lezen van test van consumenten bond.
En review van klanten en advies van goede vrienden
Al vele jaren aan de top op het gebied van Keukenmachines !
Ik heb dit product gekocht omdat ik graag een keukenmachine zoals deze gebruik met name voor de bereiding van bakproducten. Mijn keuze is op Kenwood gevallen op basis van testresultaten. Maar wat vooral meegespeeld heeft is het advies van mijn vader. Mijn oma gebruikte in de 50er jaren van de vorige eeuw al een Kenwood keukenmachine met mengbeker en hijzelf had in de 80er jaren een Kenwood geluidsinstallatie beiden naar grote tevredenheid. Vandaar ! Zeer vertrouwd!
Pluspunten
- Uitvoering compleet met alle benodigde toebehoren
- Degelijkheid en betrouwbaarheid
Mooi elegante apparaat!
Heel mooi uitstraling hij past het mooi in de keuken. De geluid is goed. Hij maakt geen lawaai tijden kloppen. Ik heb nog niet de deeg geprobeerd maar ik vertrouw het apparaat. Ik heb zelf eerder gehad.
Pluspunten
- Stevig
- Geluidloos
Stevige goeie kneedmachine
Stevige keukenmachine die wij voornamelijk gebruiken voor het kneden van deeg. Wat minder is de bouw van het model. Vind de kmix mooier en ook dat de kom geen handvat heeft. Verder zeker aan te bevelen als je veel deeg kneedt
Pluspunten
- Stevig en krachtig
- Veel mogelijkheden
Minpunten
- Kom heeft geen handvat
- Model minder mooi dan kmix
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Ik heb eerder van dit product gebruikt (andere model) en ben nog steeds zeer tevreden over. Dit model gebruik ik voor een kleine hoeveelheid deeg. Deze Kenwood stelt me niet teleur, heeft veel voordelen t.o.v.andere merken zoals geluid, gebruik gemak ...
Pluspunten
- Lage geluid
- Voor een kleine hoeveelheid deeg
Minpunten
- In het bezit van 1 maand, dus moet nog ontdekken
Fijne machine die zorgt voor gemak
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Fijne machine die het bakken en koken makkelijker maakt. Na het afstellen kunnen de hulpstukken ook alles van de bodem halen. Spatscherm is ook een goede toevoeging. Wel lastig om uit te vogelen welke opzetstukken geschikt zijn voor dit model. Maakt wel wat lawaai op de hoogst stand en kan wat gaan wiebelen, maar niet zo erg dat je bang bent dat hij omvalt. De onderkant is open, waardoor je het goed schoon kan maken mocht er iets in gelopen zijn.
Fijne machine!
Na veel wikken en wegen toch voor de Kenwood keukenmachine gegaan, en inderdaad, doet precies wat hij moet doen.
Geen resten in de kom om te schrapen, mengt goed, zelfs mayonaise van maar één eidooier kwam er perfect uit.
Ben er erg blij mee!
Pluspunten
- goede sterke motor
- mengt goed